Schnauzer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Schnauzer fokkers op de HondenPage.

Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve

Wij, Ton en Cécile Tulleken, wonen in een landelijk dorpje, niet ver van Zwolle. Wat begon als een hobby is nu een passie geworden! We hebben niet alleen zwarte Riesenschnauzers, maar ook zwarte Dwergschnauzers. Dagelijkse zie je me in het bos met een deel van de roedel, want 7 is teveel om in één keer mee te lopen. Ook fiets ik bijna dagelijks met ze, hangt eigenlijk af van het weer! Ik ga zeer regelmatig met mijn honden naar shows. De verschillende keurmeesters letten elk op andere dingen, dus je krijgt een mooi beeld van je hond. Uiteraard worden al onze honden jaarlijks gecontroleerd op PRA en Cataract. Ik vind het niet alleen belangrijk om een mooie hond te hebben en te fokken, maar de gezondheid en het karakter is eigenlijk veel belangrijker.

Wij hebben een Dwergschauzer Zwart/Zilver teefje. Het begon allemaal met mijn hondje ‘Happy’ als gezelschaps dier. Het is een Dwergschnauzer teefje en houd er van om bij me op de bank te liggen en geknuffeld te worden. Het is een grote hond in een klein lichaam. Ze is eerlijk en trouw, zal geen mens of dier kwaad doen. Katten vindt ze interessant, maar doet ze geen kwaad. Bijten en agressief gedrag is haar onbekend. Deze dieren staan er om bekend een zeer fijn karakter te hebben. Ze heef een perfecte gezondheid, een eerlijk gedrag en beslist kindvriendelijk karakter. Al eerder heeft ze een nestje pups opgevoed. Ze is van goede komaf, gefokt in een bekende kennel voor Dwergschnauzers. Drachtig. En ja, teefjes worden loops dus moest er een keuze gemaakt worden wat er mee te doen. We besloten haar te laten dekken dus moest er een passende reu gezocht worden. Die werd gevonden en op 15 maart vond de dekking plaats. De pups worden rond 17 mei verwacht. Wij hebben bij de keuze van de reu gelet op Leefomstandigheden, Karakter, Gezondheid, Schoonheid en of de dieren genetisch bij elkaar passen. Beide dieren bezitten een stamboom en ingeschreven bij de Raad van Beheer. Onze hond leeft in huis en ziet geregeld een poes waar ze goed mee overweg kan. Doordat de aankomende pups in huis zullen opgroeien vinden ze stofzuiger, radio, telefoon e.d. allemaal heel normale dingen. Harde geluiden etc. zullen geen probleem voor ze zijn. Ons teefje is dus gepland gedekt en het reutje is bewust gekozen en leeft bij de fokker in gezinsverband en met meerder dieren. Na de leeftijd van 8 weken kunnen ze naar betrouwbare nieuwe eigenaren. De pups zullen met een garantie certificaat verkocht worden. Ze zijn dan gechipt, gevaccineerd, ontwormd, en geregistreerd, met Paspoort en Garantie verklaring.

Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske peper en zout Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske peper en zout Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske peper en zout Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske peper en zout Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske peper en zout Riesenschnauzerkennel van de Telgthoeve, Trea Kroeske

Liefhebbers en fokkers van de zeldzame Riesenschnauzer peper en zout. U kiest voor een Telgthoeve Riesenschnauzer peper en zout ……. * omdat onze p+z Riesen energieke, sportieve honden zijn. Ze zijn zeer goed gespierd en robuust van bouw. Als ze volwassen zijn is het heerlijk om met ze te fietsen, hardlopen of met de paarden mee te gaan op rit. Natuurlijk zijn lange wandelingen samen met hen verrukkelijk! * omdat ze een indrukwekkend leuk en stabiel karakter hebben. Ze zijn zeer werkwillig, intelligent, vrolijk, heel aanhalig en soms ook wat eigenwijs! * omdat ze het fantastisch vinden als u met ze op allerlei cursussen gaat zoals gehoorzaamheid, behendigheid, speuren of verdedigingswerk. De reuen hebben een opvallend stoere en onverschrokken uitstraling, de teven hebben een vriendelijk en meisjesachtig uiterlijk. Allemaal hebben ze het jolige, levendige en laconieke karakter dat wij zo leuk aan hen vinden. Bovenal staat een Telgthoeve Riesenschnauzer altijd voor u klaar! Het waren en blijven echte ouderwetse ‘boerenerf honden’ die uw gezin te allen tijde zullen beschermen. Trea Kroeske, kennel van de Telgthoeve te Vinkenbuurt

Sandra Visser-Koghee

Zwarte Riesenschnauzer kennel van de Nieuwe Riet in Oud Gastel

Mijn naam is Angélique van Zwieten en fok middenslag schnauzers peper & zout. Dit doe ik geheel volgens het Fokregelement van de Nederlandse Schnauze Club waarvan wij al jaren lid zijn. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze houden groeien op in huiselijke kring, zo uiteraard ook de pups. De pups mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe baasjes toe. Ze zijn dan 4x ontwormt, ingeënt op de leeftijd van 6 weken, gechipt, DNA afgenomen en u krijgt het Europees hondenpaspoort en stamboom mee. Wilt u meer informatie of op de geïnteresseerde lijst worden vermeld neem dan gerust even contact op met mij.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Schnauzer fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Schnauzer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Schnauzer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Schnauzer? Kijk dan bij de Schnauzer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Schnauzer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Schnauzer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^