Riesenschnauzer, peper en zout fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Riesenschnauzer, peper en zout fokkers op de HondenPage.

Van Quada Presta Van Quada Presta

Mijn naam is Sheila Overbeek. En ik fok Riesen Schnauzers p/z. Onze pups worden gefokt volgens de regels van de Nederlandse schnauzerclub. Gezondheid en karakter staan voorop. De ouders zijn getest op de heupen en ogen. Onze pups worden goed gesocialiseerd en opgevoed in huiselijke kring. Alle pups verlaten ons huis, ingeent, ontwormt, gechipt en met stamboom. Wilt u meer informatie of een plaats op de wachtlijst? Neem dan gerust contact met mij op.

van Quadapresta van Quadapresta

De riesenschnauzer p/z is een heerlijke, mooie en betrouwbare sport hond. Oorspronkelijk waren het waak en verdedigings honden, dus je kan er alle kanten mee op. Zelf volg ik vol overgave Ipo training met haar, Dit bestaat uit drie onderdelen, speuren ápel en manwerk. Ook heb ik shows met haar gedaan en ze is inmiddels Nederlands kampioen. Ook volgde ik een cursus kk1, omdat ik me zo goed mogelijk in de fokkerij wilde verdiepen,om een zo goed mogelijk nest met haar te fokken. De fokker van Presta helpt me ook zo goed mogelijk. Ik hoop dat ik later ook zoveel voor andere kan betekenen. Omdat we vinden dat Presta een geweldige hond is, willen we dit me zoveel mogelijk andere mensen delen. Ze zeggen weleens, eens een schnauzer altijd een schnauzer.

Liefhebbers en fokker van de Riesenschnauzer p+z

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Riesenschnauzer, peper en zout fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Riesenschnauzer, peper en zout ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Riesenschnauzer, peper en zout? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Riesenschnauzer, peper en zout? Kijk dan bij de Riesenschnauzer, peper en zout rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Riesenschnauzer, peper en zout fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Riesenschnauzer, peper en zout puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^