Fokker vermelding van van Quadapresta

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van Quadapresta is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van Quadapresta nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van Quadapresta langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van Quadapresta een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van Quadapresta
Beschrijving: De riesenschnauzer p/z is een heerlijke, mooie en betrouwbare sport hond. Oorspronkelijk waren het waak en verdedigings honden, dus je kan er alle kanten mee op. Zelf volg ik vol overgave Ipo training met haar, Dit bestaat uit drie onderdelen, speuren ápel en manwerk. Ook heb ik shows met haar gedaan en ze is inmiddels Nederlands kampioen. Ook volgde ik een cursus kk1, omdat ik me zo goed mogelijk in de fokkerij wilde verdiepen,om een zo goed mogelijk nest met haar te fokken. De fokker van Presta helpt me ook zo goed mogelijk. Ik hoop dat ik later ook zoveel voor andere kan betekenen. Omdat we vinden dat Presta een geweldige hond is, willen we dit me zoveel mogelijk andere mensen delen. Ze zeggen weleens, eens een schnauzer altijd een schnauzer.

Contact
Website: http://vanquadapresta.nl
Telefoon: 0235-402632

Adres
Woonplaats: haarlem

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van Quadapresta is te vinden onder
- Riesenschnauzer, peper en zout fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Presta is van 12-06-2009.Met haar wil ik graag een nest fokken

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Presta en de reu zijn getest op hun ogen en heupen. Ook heeft de reu 2 shows gelopen en Presta is tot mijn trots Nederlands kampioen. Dit waren tevens de eisen van de Nederlands schnauzerclub en de Vsfl om pupbemiddeling te krijgen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen, als ze helemaal gezond zijn een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Ook worden ze gechipt, ontwormt en geént.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken zijn, voordat ze met hun nieuwe baasje meemogen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Is voor mij niet van toepassing omdat ik maar een teef heb. Waarmee ik hopelijk volgend jaar een nest mee kan fokken. Afgelopen jaar was ze gedekt maar heeft helaas niet opgenomen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de wooonkamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van Quadapresta
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^