Norrbottenspets fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Norrbottenspets fokkers op de HondenPage.

Ik ben de 3e generatie Buhundfokker na mijn oma en moeder van dit mooie ras. Ik heb mijn 1e eigen Buhundreu: Bu-Nors Gorm uit Denemarken in 1991 gekregen toen hij 18 mnd was en hij was mijn soulmate. En ook de founder van mijn kennel, die een jaar later opgericht werd. Er kwam al gauw een mooie meid uit DK erbij:Tu-San Fjella of Dania. De nakomelingen van deze 2,de 7e generatie in 1 lijn loopt hier nu rond, zijn allemaal goede gezonde honden. Ik ben aangesloten bij de Rasvereniging "Scandia" en fok naar de bij hun vastgelegde fokregels. Ik test op HD en ogen. Ben tevens rasvertegenwoordiger voor mijn ras binnen de Scandia. Ik fok met reuen uit het buitenland/Scandinaviƫ om de genen zo divers mogelijk te houden. Ik werk tevens met contracten en verlang altijd dat belangstellenden eerst op huisbezoek komen voordat er puppen zijn. Er lopen hier nu 7 Buhunden rond, van 14 jaar tot 4 mnd, samen met 4 Norrbottenspetsen en die worden bewaakt door onze Centraal-Aziatische Ovtcharka Baran. Mensen zijn altijd van harte welkom om (vrijblijvend)een kijkje te komen nemen.????????

Meer weten over de Norrbottenspets ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Norrbottenspets? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Norrbottenspets? Kijk dan bij de Norrbottenspets rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Norrbottenspets fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Norrbottenspets puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^