Fokker vermelding van Av Fjeldvidda

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Av Fjeldvidda
Beschrijving: Ik ben de 3e generatie Buhundfokker na mijn oma en moeder van dit mooie ras. Ik heb mijn 1e eigen Buhundreu: Bu-Nors Gorm uit Denemarken in 1991 gekregen toen hij 18 mnd was en hij was mijn soulmate. En ook de founder van mijn kennel, die een jaar later opgericht werd. Er kwam al gauw een mooie meid uit DK erbij:Tu-San Fjella of Dania. De nakomelingen van deze 2,de 7e generatie in 1 lijn loopt hier nu rond, zijn allemaal goede gezonde honden. Ik ben aangesloten bij de Rasvereniging "Scandia" en fok naar de bij hun vastgelegde fokregels. Ik test op HD en ogen. Ben tevens rasvertegenwoordiger voor mijn ras binnen de Scandia. Ik fok met reuen uit het buitenland/Scandinaviƫ om de genen zo divers mogelijk te houden. Ik werk tevens met contracten en verlang altijd dat belangstellenden eerst op huisbezoek komen voordat er puppen zijn. Er lopen hier nu 7 Buhunden rond, van 14 jaar tot 4 mnd, samen met 4 Norrbottenspetsen en die worden bewaakt door onze Centraal-Aziatische Ovtcharka Baran. Mensen zijn altijd van harte welkom om (vrijblijvend)een kijkje te komen nemen.????????

Contact
Website: http://norskbuhund.nl
Telefoon: 0031628962607

Adres
Woonplaats: Roswinkel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Av Fjeldvidda is te vinden onder
- Norrbottenspets fokkers
- Noorse Buhund fokkers
- Centraal Aziatische Ovtcharka fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Tussen 2.5/3 jaar en 8 jaar

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden op HD/heupen en ogen getest volgens fokregelement en "vrijwillig" getest op PL/ patella luxatie.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Doordat het doorgaans een zeer gezond ras is hoeven de puppen niet getest te worden, soms op ogen indien ingezet voor de latere fok. De puppen krijgen alle nodige entingen, incl.rabies als ze naar het buitenland gaan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 wkn. Voor buitenland: 15 wkn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Hangt ervan af maar normaal 1x in de 2 jaar. Niet minder.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppen worden in de huiskamer geboren en blijven daar tot 3-4 wkn. Daarna mogen ze vrij naar buiten (in het achterhuis) in-en uitlopen. Met 6 wkn lopen ze op het terrein met de volwassen honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Av Fjeldvidda
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Av Fjeldvidda

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^