Noorse lundehond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Noorse lundehond fokkers op de HondenPage.

Wij zijn een kleine hobbykennel in Friesland. We zijn bij het FCI geregistreerd onder de naam "of Vorkosmia". Al onze pups groeien op in de woonkamer en worden zo goed mogelijk gesocialiseerd. Ze worden afgespeend op rauwe voeding, groeien op met katten, kippen en een andere hond, en worden aan allerlei geluiden blootgesteld. Ook maken wij gebruik van 'Early Neurological Stimulation' en 'The Rule of Sevens', hiermee hopen wij dat de pups opgroeien tot stabiele honden. Wanneer de pups, rond de leeftijd van 8-9 weken, naar hun nieuwe baasjes gaan, zijn ze meerdere malen ontwormd en ingeënt. Ze zijn gechipt en voorzien van een stamboom van het Raad van Beheer. Ook hebben de pups dan een ECVO-test gehad.

Lundes Kjærlighet Lundes Kjærlighet

Via deze site willen wij je bekend laten maken met een bijzonder hondenras, namelijk: De Noorse Lundehund De Noorse Lundehund is een zeldzaam hondenras. Wereldwijd zijn er ongeveer tussen de 1500 en 2000 honden, waarvan er ongeveer 70 hier in Nederland zijn.De Noorse Lundehund is de kleinste van de Scandinavische spitshondenrassen. De Lundehund komt van oorsprong van Vaeroy een eiland die tot de Lofoten behoord. Zijn belangrijkste doel was de jacht op papegaaiduikers die hij uit de rotsen en klippen moest halen. De Lundehund is het meest interessant en ongewone ras door zijn bijzondere anatomische eigenschappen. Zo heeft de Lundehund zestenige voeten, kan hij zijn voorpoten zijwaarts spreiden,hij kan de nek ver achterwaarts buigen en zijn oren sluiten

Meer weten over de Noorse lundehond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Noorse lundehond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Noorse lundehond? Kijk dan bij de Noorse lundehond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Noorse lundehond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Noorse lundehond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^