Fokker vermelding van TEXELLEN

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: TEXELLEN
Beschrijving: ben fokker van zowel de standaard als de miniatuur australian shepherd. De honden zijn onderzocht op ogen heupen en MDR1. Wij hebben de pups in de woonkamer en de honden in huis. Ben een kleinschalige fokker. Als we pups beschikbaar hebben, doen we ons uiterste best dat de pups alleen verkocht worden aan een vertrouwd en liefdevol thuis. En we doen ons best om voor een goede 'match' tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen.

Contact
Website: http://www.kikkertsparadise.nl
Telefoon: 0222 310002

Adres
Woonplaats: den Burg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

TEXELLEN is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd is vanaf 24 maanden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD, Ecvo ogentest, MDR1

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de entingen die ze nodig hebben, ECVO ogentest, gezondheidstest en soms ook een puppytest, nestinventarisatie, d.w.z. kijken of de pup god in elkaar zit ;-) (exterieur)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken in overleg met de mensen

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
met een teef wordt max. 1 x per jaar gefokt

Hoe en waar groeien de pups op ?
huiskamer, worden verder mee naar buiten genomen in de doggyride bijv., gaan mee in de auto etc., kinderdagverblijf bezoeken etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met TEXELLEN
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van TEXELLEN

26-01 Australian Shepherd pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^