Fokker vermelding van Happy Spark

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Happy Spark
Beschrijving: Wij hebben af het toe een nestje met Australian Shepherds. Alle honden wonen bij ons in huis en maken ook volledig deel uit van ons gezin ! Met de honden worden verschillende soorten sport gedaan zoals, frisbee, agility, gehoorzaamheid en ook shows. De honden waarmee wij fokken moeten voldoen aan ras standaard en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen. We fok doel is het fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden! Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN (Australian Shepherd Club Nederland). Voor meer informatie kunt u altijd kijken op onze website of neem vrijblijvend contact op voor alle vragen.

Contact
Website: http://www.happyspark.nl
Telefoon: 06-481 585 23

Adres
Woonplaats: Berkel en Rodenrijs

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Happy Spark is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Alle honden waar mee gefokt worden zijn minimaal 2 jaar oud en er worden max 3 nesten met 1 teef gefokt of minder.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Voordat we een fokdier gebruiken worden ze eerst getest op bepaalde gezondheidsproblemen die spelen binnen het ras. De honden worden getest op HD, ED, worden ieder jaar haar ogen gecontroleerd op erfelijke oogziekten, MDR1 en HSF4. Daarnaast zijn een aantal van onze honden tetest op CEA, PRA. Voor alle uitslagen kun u een kijkje nemen op onze website www.happyspark.nl Zoals u kunt lezen hechten we veel waarde aan gezonde ouderdieren.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze worden onderzocht op oogziektes, en verder worden ze ingeent op 6 weken daarnaast krijgen ze een ontworming met 2,4,6 en 8 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten met 8 weken oud. nclusief een puppiepakket en de nodige informatie en veel liefde !

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 2 nesten per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren en opgevoed zodat ze alle geluiden die daar bij horen normaal zijn voor de pups. Ze zullen zover mogelijk al zindelijk gemaakt worden en goed worden gesocialiseerd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Happy Spark
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Happy SparkHappy SparkHappy SparkHappy SparkHappy Spark

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Happy Spark

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^