We hebben Joep weg moeten brengen.

Dogboek > We hebben Joep weg moeten brengen.

Joep heeft mij van het weekend gegrepen en een dag later heeft hij weer een poging gedaan. Dit heeft bij ons de doorslag gegeven dat wij hem terug hebben gebracht naar de fokker.

Omdat wij er echt aan toe waren om weer een hond in ons leven te hebben hebben wij nu alweer een nieuw hondje. Hij heeft Binky en is een bruine Labrador.

Met veel verdriet hebben we Joep weggebracht maar Binky maakt het verlies was dragelijker.

Ik zal binnenkort wel meer over Binky vertellen.

Groeten Marleen

Door honden page profiel MarleenMarleen op 22 september om 19:33Ik heb het eerste verhaal gelezen over waar Joep vandaan komt.Hoe heb je het in hemelsnaam kunnen doen om hem daar weer naar toe te brengen,dat kan ik niet begrijpen.De dierenbescherming had in deze ook wel gewaarschuwd mogen worden over deze fokker..Vindt het heel erg dat deze hond gewoon afgedankt wordt en er niet een andere oplossing voor gezocht werd.Arme Joep en andere honden die daar zitten :-(

Sorry maar vind het wel raar dat je Joep terug naar de fokker hebt gebracht, maar dat is mijn mening. Ik heb bijv. een ander verhaal gelezen hier op het forum, overook een hond die beet, maar die is gwn naar een ander beter passend adres gegaan. Erg jammer want in principe heb je m nu terug bij af gebracht. zeer spijtig:(.

Heel veel sterkte..en heel veel geluk met jullie nieuwe pup Binky.. Groetjes lein

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

We hebben Joep weg moeten brengen.
We hebben Joep weg moeten brengen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^