Onze Joep gaat vooruit :-)

Dogboek > Onze Joep gaat vooruit :-)

Vorige week heb ik het verhaal van onze ontmoeting met Joep verteld.
We hebben het hele trieste achter ons gelaten en zijn ons helemaal gaan focussen op Joep.
We hebben heel veel tips van alle mensen op deze site gekregen en we zijn er ook druk mee aan het werk gegaan. Bedankt allemaal daar voor!!!!!
Voor dat we Joep een beetje aan het eten kregen waren we al weer een paar dagen verder. Nu weten we dus dat wanneer Joep in de stress zit geen hap eet...
We hebben dinsdag een tuigje voor hem gehaald en nu loopt hij "lekker" met ons mee. In het begin had hij nog vluchtgedrag maar nu na een paar dagen loopt hij al aardig mee. Hij is alleen bang voor alles wat op hem af komt (fietsers, voetgangers, hondjes). Ik ben woensdag avond naar puppycursus geweest en Joep en ik hebben alle andere hondjes bewonderd. Aankomende woensdag gaan Joep en ik ook beginnen. Onze trainer zegt dat Joep eigenlijk geen tuigje mag dragen maar zonder tuigje zijn we bang dat Joep ons ontsnapt en dat willen we natuurlijk niet.
We zijn er ook achter gekomen dat Joep bang is voor deuren, ik weet nog niet hoe we dat er uit moeten krijgen maar dat komt nog wel.
We zijn iig heel blij met de vooruitgang die Joep in 1 week heeft geboekt.
Joep ga zo door!!!!!

Tot de volgende keer!

Groeten Marleen

Door honden page profiel MarleenMarleen op 11 september om 14:36 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Onze Joep gaat vooruit :-)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^