Update

Dogboek > Update

Eindelijk zijn Nicky en Mike vlo-vrij! Toch maar aan de dure pipetten. Maar dat heb ik liever dan dat we ze de hele dag zien krabben. Het gaat ook erg goed met ze. Wel veel last gehad van de warme dagen, maar ik denk dat elke hond daar wel last van heeft. Wel hadden we ze gisteren allebei een hondenijsje gegeven. Zelfgemaakt uiteraard. Met hondenkoekjes, een kauwstaafje als stokje, water en nog meer hondenkoekjes. Ze vonden het allebei een succes en zelfs Nicky, die normaal niet zo'n snoeper is, heeft hem helemaal op. Echt heel erg leuk om te zien. 
Ook hebben ze nu weer d'r eigen premium voer van Baldo, want dat OK-supermarktvoer, daar ging ons Nicky van overgeven. Blijkbaar kon zijn bijna-senior maagje daar niet goed tegen. Gelukkig gaat 't nu hartstikke goed.
De inentingen krijgen ze in oktober. Helaas vorig jaar niet kunnen doen door alle financiële ellende. Maar ook dar komt goed. We doen ons best om ze een zo goed mogelijk leven te geven, met de beperkte middelen die we hebben. En volgens mij zijn ze hartstikke gelukkig hoor.Fijne dag en tot een volgende update.

Marcel en Renske

Door honden page profiel Marcel en RenskeMarcel en Renske op 06 juli om 16:51



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Nicky
  • Mike

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Update

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Marcel en Renske:
Update
Blaasgruis tussen de oren?
Toch weer vlooien
Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^