Blaasgruis tussen de oren?

Dogboek > Blaasgruis tussen de oren?

Nadat Nicky zijn kameraadje kwijt was, ontwikkelde hij ineens blaasgruis. En moest hij aan 't dieetvoer. In de eerste instantie zou dit tijdelijk zijn, maar zodra hij op ander voer overging, was het weer mis. Het zou dus betekenen dat hij zijn leven lang dieetvoer zou moeten eten.
Toen kwam 2 jaar geleden onze Mike in ons leven. Na een tijdje toch weer geprobeerd om hem hetzelfde voer van onze Mike te geven. En dit ging goed, heel goed. Inmiddels heeft hij nergens last meer van en is 't een kerngezonde hond. Misschien heeft er dan toch iets 'tussen de oren' gezeten. En miste hij een maatje.

Door honden page profiel Marcel en RenskeMarcel en Renske op 12 februari om 12:31Ooohhh ' wat fijn dat het terug goed is. Bij ons is het nooit meer goed gekomen. Ons Britneyke haar maatje is gestorven en nadien plastte ze binnen. Alles geprobeerd, nieuwe korrels. Bloed laten trekken, waaruit bleek dat ze niks aan haar nieren heeft. Heeft ook een nieuw maatje, maar het probleem blijft. Ondertussen is ze 14 jaar en we leggen ons erbij neer !!

Way fijn dat het weer goed gaat met nicky! Liefs lieke,

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Nicky

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Blaasgruis tussen de oren?

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Marcel en Renske:
Update
Blaasgruis tussen de oren?
Toch weer vlooien
Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^