Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.

Dogboek > Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.

Een aantal weken geleden hebben Nicky en Mike vlooien gehad. Ik kwam erachter toen ik Nicky een gekortwiekt had. Toen ik later Mike controleerde, bleek hij ook vlooien te hebben. Fijn hoor, zo'n goedkope vlooienband...Oeps.. wat nu?Na een lange zoektocht op internet, eerst de vlooiendruppels van de Aldi uitgeprobeerd. Nou, dat leek dus echt nergens op en hielp voor geen meter. Toen maar via MedPets Advantage besteld. Hiervan heb ik toen Nicky 1 pipet, en Mike 2 pipetten gegeven. 
Gelukkig zijn ze nu vlo-vrij. Maar we moeten wel op zoek naar iets anders. Omdat Advantage en Advantix toch wel een hele grote aanslag op ons weekbudget zijn, en ik  eigenlijk niet zo'n voorstander ben van al die agressieve middeltjes, heb ik besloten om eerst maar eens van die Biofood bonbons te proberen. Eens kijken of dat gaat werken. Zo niet, dan zien we dat ook wel weer. Had ook al overwogen om van die natuurlijke vlooienbanden te bestellen, maar eigenlijk is een snoepje geven veel leuker en makkelijker. 
Nu liggen de jongens heerlijk te slapen en straks gaan ze lekker mee naar 't park. Fijne dag iedereen. Een pootje van Nicky en Mike en de groetjes van mij.

Door honden page profiel Marcel en RenskeMarcel en Renske op 11 november om 11:53 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Nicky
  • Mike

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Marcel en Renske:
Update
Blaasgruis tussen de oren?
Toch weer vlooien
Vlooiensnoepjes, natuurlijke middelen, etc.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^