Kennismaking

Dogboek > Kennismaking

Hier ziet u een foto van Bailo en mij, Bert. Bailo is een zilvergrijze koningspoedel waarmee wordt gewerkt. Dat wil zeggen, we doen opdrachtjes die hij aankan en die we samen leuk vinden.Hij kent er, met inbegrip van de standaardcommando's, ongeveer 40. Maar als we het over honden hebben moeten we eerst maar eens zien dat ze er komen. Beginnende bij het begin, ligt het in mijn bedoeling dat ik iets ga schrijven over honden die al geselecteerd zijn als ouderdieren. Het teefje moet gedekt worden en dit gaat niet altijd spontaan. Als de dekking eenmaal is gelukt is het in spanning afwachten of er pups komen.
Als die er zijn kunnen er verschillende complicaties optreden. Kortom: een nest puppy's groot brengen gaat niet altijd van een leien dakje.
Aan deze items kan ik door middel van korte verhaaltjes wel enige aandacht wijden, mede omdat we 26 jaar Old English Sheepdogs (bobtails) hebben gefokt.
Maar in principe beschik ik over een 60-jarige, behoorlijk brede ervaring met honden.
Graag verneem ik of er interesse is voor dergelijke artikeltjes, hoewel, eigenlijk weet ik het antwoord al. We gaan aan de slag en wachten op reacties.

Door honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis op 11 juli om 11:11 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^