Argh!

Dogboek > Argh!

Ik ben stapelgek op Gizmo, maar soms... soms kan ik hem wel achter het behang plakken..

Vandaag zijn we naar mijn werk geweest, even mijn puppy showen en aandacht krijgen. En dat was allemaal zo mooi en fantastisch. Gizmo was totaal gek in zijn bolletje, rondjes rennen, achter collega's aanhuppelen. Helemaal super. Alleen de auto en de trap zijn niet echt favoriet, opgetild worden is niet zijn ding. Maar, geen plasje in het kantoor gedaan dus vrouwtje Ilona was blij.

Maar ik zag de bui al wel weer hangen. Als Gizmo zo druk is geweest, krijgt hij wat "blaas" probleempjes. Dus, als voorzorgsmaatregel, na het bezoekje een wandelingetje gemaakt en me ervan verzekerd dat hij én een poepje én een plasje heeft gedaan.

Gizmo naar binnen, nog even knuffelen en toen ging ik snel een douche nemen. Ik kom weer beneden en het was één grote stinkende chaos. In een kwartier tijd heeft meneer het voor elkaar gekregen om twee keer te plassen en 1 keer een vrij grote hoop te draaien.

Hij heeft net een uurtje een dutje gedaan, dus wij weer naar buiten. Weer een plasje buiten gedaan, vrouwtje doet net alsof Nederland het WK heeft gewonnen. In de tijd dat ik dit typ heeft Gizmo al twee keer zijn plas laten lopen. Geen snuffelen, geen piepen.. gewoon plotseling alle sluizen open.

Misschien moet ik er maar een knoop in gaan leggen ofzo...

Door honden page profiel IlonaIlona op 11 november om 14:32



haha!! Wat schrijf je dat leuk. maar het zal toch frustrerend zijn haha!! Gelukkig is onze pup al zindelijk sinds de eerste week dat hij hier is, na de tweede dag maar sporadische binnen gedaan!! Maar ja dat is ook geluk hebben!! Onze Beagle had er ook veel moeite mee en eerlijk gezegd kan hij niet alleen blijven of hij doet het nog!! Die is nog steeds niet zindelijk zonder toezicht. Haha!! Maar ja, wij weten dat en we houden daar rekening mee!! Toen ik in het ziekenhuis lag mocht meneer boven slapen bij het baasje en had ze de slaapkamerdeur open gelaten!!!! Heel dom natuurlijk!!! Meneer kon dus naar beneden en had daar fijn een plasje gelegd terwijl hij een uur of twee daarvoor nog buiten was geweest!!!! Tja, Wat doe je eraan!! Hij is waarschijnlijk bij die deur gaan staan, maar als je dat niet ziet en meneer zich niet laat horen wordt het moeilijk volhouden!! Haha!! Alé nog een fijne avond En groetjes van mij en mijn bende

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Argh!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^