Tweede nacht

Dogboek > Tweede nacht

Vannacht was mijn tweede nacht bij mijn nieuwe baasje. Van tevoren had ik nog een lekker drolletje gedraaid naast de krant O-) dus ik was klaar voor de nacht!
Mijn vrouwtje deed me deze keer niet in de dichte bench, maar in de onderkant van de bench, ze had de bovenkant eraf gehaald. Kun je lekker aan die rand knagen!! Mijn kussen lag erin, en mijn knuffel, en de sok van het baasje die ik afgepakt had.
Het vrouwtje legde me aan een lijn vast aan haar bed. Dat was wel even wennen, maar na een paar minuutjes trekken kwam ik erachter dat ik toch niet los kwam, en ben ik maar gaan slapen. Dat ging heel prima!
Midden in de nacht maakte het vrouwtje me nog even wakker. Ik dacht dat we gingen spelen, maar helaas, ze zette me alleen maar op de krant. Nou moet je net mij kennen, als het moet, dan doe ik het niet. Dus na een half uurtje legde mijn vrouwtje me weer op mijn kussen. Ik heb een paar minuten gepiept, maar toen ben ik weer lekker in slaap gevallen.
Vanmorgen ben ik doorgeslapen tot half 8. Het baasje zegt dat ze heel trots op me is! Nu nog even lekker stoeien. Altijd leuk!

Door honden page profiel Jantine, Happy & PartyJantine, Happy & Party op 17 januari om 09:28 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Party

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Tweede nacht

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Jantine, Happy & Party:
Update
Tweede nacht
Spelen, spelen en spelen!
Training en spelen
Mijn eerste dag...


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^