Spelen, spelen en spelen!

Dogboek > Spelen, spelen en spelen!

Vanmiddag heb ik een lekker druk middagje gehad. Eerst heb ik nog even geslapen, maar toen moest mijn baasje naar de wc en was ik dus eventjes alleen.
Ik heb heel even gepiept, maar daarna liep ik over de krant die op de grond lag, en dat was toch een leuk geluid! Wist je dat je kranten ook aan snippertjes kunt scheuren in plaats van er je behoefte op te doen?! En dat scheuren maakt een veel interessanter geluid ook! En dan die snippers... zo leuk! Die gaan vliegen als je erlangs rent.
Toen kwam mijn baasje terug van de wc en hebben we samen ook nog een velletje keukenpapier aan flarden gescheurd, daarna zijn we overgegaan op het touwbot. Zij aan de ene kant, ik aan de andere kant, en trekken maar! Soms, als ik hem even losliet, trok mijn baasje hem langzaam weg, maar dan sprong ik er snel weer bovenop! Mijn staartje zwiepte helemaal heen en weer.
Toen kreeg ik brokjes. Maar niet meer uit de hand van het baasje, maar ik moest ze zelf uit dat enge, glimmende, zilveren bakje pakken! Mijn baasje had dat bakje in mijn bench gezet, dus ik heb natuurlijk zo snel als ik kon de brokjes opgegeten, zodat ik weer uit de bench kon.
Daarna gingen we water drinken en ging het baasje proberen of ik nog iets moest doen, maar er kwam niks. Dus toen heeft ze nog een keer benchtraining met me gedaan. Jammer hoor, deze keer was er maar een half snoepje in plaats van een heel!
En toen was ik wel heel erg moe, dus nu lig ik weer lekker te slapen met mijn kop op de sokken van het baasje.

Door honden page profiel Jantine, Happy & PartyJantine, Happy & Party op 16 januari om 15:08 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Party

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Spelen, spelen en spelen!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Jantine, Happy & Party:
Update
Tweede nacht
Spelen, spelen en spelen!
Training en spelen
Mijn eerste dag...


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^