Mijn eerste dag...

Dogboek > Mijn eerste dag...

Laat ik me even voorstellen: ik ben Party, ook wel genoemd dondersteen, boefje of kleine vent. (en waar zou dat nou toch vandaan komen, haha!) Ik ben een Chihuahua met een klein beetje Cavalier King Charles. Bijna helemaal zwart, met een wit sikje en witte pootjes.
Sinds gisteren ben ik bij mijn nieuwe baasje. Dat was wel even eng, hoor, want daar was ook een parkiet. Dus heb ik meteen mijn stembanden getraind door een wedstrijdje hard-piepen met hem te doen.
Mijn baasje heeft mij een geel halsbandje omgedaan, maar dat vind ik nog maar niks. Het jeukt zo! Maar ja, het baasje zegt dat ik eraan moet wennen, dus dan doen we dat maar. Het is trouwens wel leuk dat er een lang uiteinde aan zit, want daar kan ik dan lekker op knagen!
Verder houd ik erg van slapen, maar dan wel bij het baasje op schoot. Die bench, dat vind ik maar niks. Vannacht moest ik er ook in, maar gelukkig bleef mijn baasje in de buurt. Soms als ik piepte, kwam er dan een vinger door de tralies heen, en daar kon ik dan even aan likken. Daarna kon ik weer lekker slapen.
Ik heb hier ook een touwbot en een paar andere rubberen speeltjes, maar de sokken van mijn baasje zijn veel interessanter. Die sleep ik dan ook overal mee naartoe.
Gisteren moest ik ook buiten lopen, maar dat vertikte ik, dus nam mijn baasje me maar weer mee naar binnen. Natuurlijk heb ik meteen daarna even een lekker plasje op de vloer gedaan!

Zo, ik ga weer even slapen. Tot de volgende keer!

Door honden page profiel Jantine, Happy & PartyJantine, Happy & Party op 16 januari om 11:28 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Party

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Mijn eerste dag...

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Jantine, Happy & Party:
Update
Tweede nacht
Spelen, spelen en spelen!
Training en spelen
Mijn eerste dag...


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^