HondenPage baasje Nightwish

Wat schreven de vrienden van Nightwish op het forum

honden page profiel -- schreef in Ras-erkenning
Prachtige hond!
honden page profiel -- schreef in Ras-erkenning

honden page profiel -- schreef in i believe i can flyyyyy
Helemaal eens met Hannah. Ik lees hier met open mond, er is totaal geen logische aanleiding naar deze discussie. Waarom moet er bij een leuk kiekje opeens 'professioneel' naar een foto gekeken worden? Het gaat om het moment right? Of moet iedereen hier professioneel zijn voor ze foto's mogen plaatsen. Ga verder niet in op het fokkersgedeelte
honden page profiel -- schreef in stelling van de week , week 9
Ehm ja... ;) In Nederland althans.  Kijk je naar Zwitserland (daar woont mijn pa) dan zijn ze veel strenger op het houden van een hond. Je ziet daarom ook nauwelijks honden rondlopen, maar als je die ziet zijn ze keurig opgevoed, verzorgd en zijn verantwoord gefokt. Je moet daar een vergunning hebben om een hond te houden en je moet verplicht een training volgen. In dit opzichte vind ik dat Nederland dit ook moet gaan doen.  Zonder broodfokkers en pretnesten is de hondenpopulatie veel stabieler en is er uiteraard minder leed. Laat de verantwoorde fokkerijen staan, laat de mensen een vergunning hebben en een verplichte training..  
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Wie is het?
Dank je wel ;).  
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Honden fotograaf tips
Mocht je interesse hebben in een outdoor fotoshoot, dan kan je bij mij terecht (JAVfotografie). Ik studeer voor fotografie en ben al toegelaten aan de fotoacademie te Amsterdam.   Anders kan ik Sheila Fotografie echt aanraden, goede kwaliteit foto's en een leuke meid. Zij biedt een studio aan en komt ook aan huis. In jouw omgeving zit ook Monoafotografie, leuke vrouw en ook zij biedt iedereen een geweldige kwaliteit aan foto's. Het is niet het goedkoopste, maar zeker de kwaliteit waard. Of Van den Oord fotografie ;).
honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Wie is het?

honden page profiel -- schreef in Pitbull x of toch Stafford x Mechelaar?
   Edit... oud topic..
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
" Wat leuk, ik teken ook veel met pastel Heel mooie tekening! " Pam & Daya  Zie het.. Mooi hoor ;). Ik moet nog steeds wat wennen om met pastel te werken, aangezien ik grafiet al jaren gewend ben. Wil binnenkort maar even nieuw merk papier aanschaffen.. Heerlijk spul, alleen altijd wel weer een omschakeling.
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
" Wat mooi! Jij bent wel creatief trouwens! Met fotograferen bedoel ik, en ook dit tekenen.     " sylvia  Ja klopt ;). Mijn hele familie is kunstzinnig (moederskant), dus ik ben er echt in opgegroeid.  Begon met schilderen, toen tekenen en fotografie zit er nu ook bij. Helaas geen tijd om te gaan schilderen, dus dat heb ik laten vallen.
honden page profiel -- schreef in verlanglijstje
Tibetaanse mastiff... Voor mij bevat deze hond alles wel wat ik zoek in een hond.   Wel wat anders dan deze kleine  
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier
^
honden page profiel -- schreef in Dwergkeesje Kotya op papier

honden page profiel -- schreef in Communiceren met overleden dieren
Tja...  Ik begrijp dat een verlies van een huisdier zwaar kan vallen, maar als IK jou was zou ik een andere manier vinden om het verlies te verwerken.  Er zijn uiteraard mensen die zeggen dat ze met overleden huisdieren kunnen praten. Zelf geloof ik daar niet in.. Deze mensen kunnen zeggen wat ze willen, alles klopt wel. Mocht je er wel in geloven... Hoe kan er gecommuniceerd worden als we elkaars taal niet spreken? Dieren denken en redeneren zo anders als wij, dus om gedachten van een dier uit te roepen als menselijke gedachte klopt al niet en dat is toch wel vaak wat dit soort mensen doen (wat ik dan hoor).   Uiteraard moet je doen waar jij je het beste bij voelt... Vaak helpt het verwerken door erover te praten en te denken aan goede herinneringen die je aan hem/haar hebt. Scheelt je ook geld..
honden page profiel -- schreef in Q
" Ik zie jouw foto's wel vaker voorbij komen, en ik vroeg me af welke camera en vooral welke lens je hier hebt gebruikt? Ik vind dat effect met een onscherpe achtergrond altijd zo mooi. ???? "  Hallo Sanne, Momenteel gebruik ik de Canon 50D en de Canon 50mm f1.4 usm. Geweldige lens, het grote diafragma zorgt onder anderen voor een mooi, wazige achtergrond. Ook de afstand tussen het onderwerp en de achtergrond heeft hier invloed op..   Ik hoop binnenkort wel de Canon 5D mark iii aan te schaffen met de Canon 70-200 f2.8L IS ii USM. Het portretlensje is wel echt ideaal dus die zal ik ook blijven gebruiken.
honden page profiel -- schreef in Q
Dank jullie wel ;)
honden page profiel -- schreef in Q
" Geweldige foto's.   Alleen bij eerste foto moest ik even goed kijken, dacht even dat het een cavia was (sorry Olly) flitste even snel voorbij. " Ursula  Stiekem is Olly ook gewoon een caviaatje..
honden page profiel -- schreef in Q
@Anny Haha, ik werk ook met modellen dus ik weet wel veel trucjes om je lichaam goed te laten uitkomen op een foto ;).
honden page profiel -- schreef in Q

honden page profiel -- schreef in Vakantietips met hond?
Brabant - herperduin Wij zijn er vaak geweest met Olly. Je zit lekker rustig in het bos en je kan zo naar de zandverstuiving met vennetjes. Olly kan daar uren rondrennen, helemaal gelukkig. Prachtig gebied en niet druk met allemaal mensen.
honden page profiel -- schreef in Oppas
Er staat nergens een datum of andere informatie vermeld waar Sigrid om vraagt ;).  
honden page profiel -- schreef in Franse Bulldog
Veel sterkte met dit verlies. Ondanks dat ik het verlangen naar een nieuwe viervoeter wel kan begrijpen, denk ik niet dat dit een verstandige keuze zou zijn. Als jullie al zo veel moeite hebben met de aanschaf, wat doen jullie dan als de hond opeens medische zorg nodig zal hebben? Dit is nou eenmaal niet een ras dat bekend staat om haar gezondheid.  Om deze reden is het ook van belang de hond (indien jullie een pup willen) aan te schaffen bij een verantwoorde fokker, maar het bedrag daarvoor krijg je nou eenmaal niet bij elkaar gespaard met een paar kleine donaties.. Ik ben sowieso van mening dat deze vraag erg ongepast is voor het doel waar het aan geschonken wordt.   
honden page profiel -- schreef in Bij ontmoeten andere honden bevriest Shih Tzu
Olly doet dit uit spanning.  Ik heb gelezen dat je je hond niet in die houding moet laten, omdat de spanning zich dan opbouwd. Ik houd hem in beweging en ga met een boogje richting de hond (als ik weet dat het goed zal gaan) of anders met een boogje langs de hond lopen. Ik merk wel dat Olly dan wel wat relaxter er mee om kan gaan.  Dit bovenstaande gaat wel aan de riem.   Ik heb ook wel dat als Olly los loopt en een andere loslopende hond beiden stil gaan staan. Dit kan soms wel enige tijd duren uit ervaring haha. Wie gaat eerst begroeten... Ze komen dan langzaam aan dichterbij..   Met het boek Turid Rugaas heb ik meer geleerd van kalmerende signalen en heb ik Olly ook beter leren kennen toen hij onzeker is geworden na een beet van een Cane Corso.
honden page profiel -- schreef in Nog meer winterfoto's!
Dank je wel 
honden page profiel -- schreef in Nog meer winterfoto's!
Vanochtend had het weer gesneeuwd, maar dat ontdooit nu allemaal weer.
honden page profiel -- schreef in Nog meer winterfoto's!

honden page profiel -- schreef in Nog meer winterfoto's!
" Wauw, wat een prachtige fotoos! Olly kan ook altijd zoooo mooi poseren   " Laura & Tara  En dan te bedenken dat Olly vroeger altijd een schurft had aan de camera. Nu is het niks nieuws voor hem (hij kan zelfs uit zichzelf poseren :p).
 

Vrienden van Nightwish

honden foto van -

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^