HondenPage baasje Wendy

Wat schreven de vrienden van Wendy op het forum

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
" Wat zou je er minimaal voor willen hebben. "Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira  35 euro?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
Heeft iemand interesse om een zak Orijen original adult van 6 kg over te nemen, nog niet geopend, datum april 2023. Onze hondjes hebben na 10 jaar definitief besloten geen Orijen meer te eten ]0 Omgeving Utrecht Leidsche Rijn, heb er €49,95 voor betaald, mag voor minder weg.
honden page profiel isabelle isabelle schreef in steigerbouwers brengen met opzet hond en kat in levensgevaar
Ik ben woest. We hebben hier een renovatie van de flat. Daarvoor werd er een steiger in o.a mijn tuin geplaatst, welke zo is ingericht dat er geen kat of hond er op eigen gelegenheid vanaf kan. Dit moet vanwege Franka maar ook Louisa, 17 jarige demente poes met epileptische aanvallen en 2 keer per dag medicatie. Franka gaat gelijk op pad *snuffelen, best thing ever* en Louisa raakt na 10 meter het huis kwijt en zal op de weg blijven zitten terwijl er een auto over haar heen rijdt. Twee briefjes op de schuttingdeur geplakt, 'aanbellen als er wat is ivm huisdieren' extra de opzichter erop geattendeerd en toen de bouwers na 3 weken na de afgesproken begin datum eindelijk begonnen heb ik elke steigerbouwer die er liep aangesproken en uitgelegd dat ik gewoon thuis ben en het geen enkele moeite is de dieren even in te sluiten wanneer ze erbij wilden. Ging vrijdag allemaal goed..maandag tot 9 uur ook  nog maar om 9:20 stond mijn schuttingdeur wagenwijd open en die lui waren alweer tuin verderop bezig en mijn achterdeur ook. Gelukkig dat Louisa eens een keertje weer binnen lag, vanwege de herrie van de buizen, want die heeft normaal haar vaste plekje buiten en was er dan vandoor geweest. En heel erg wijs van mij had ik dit dus al aan zien komen -> ervaringen uit het verleden bieden garanties voor in de toekomst...en heb ik Franka voor zolang dit zou duren naar mijn ouders gebracht. Mijn mooi lieve sociale vrolijke Franka 20 minuten lang op eigen gelegenheid in de stad/ghetto naast een trein en bus station... Ik heb dit doorgebeld maar betreffende medewerkster was er niet. Die mailde mij vandaag terug dat er aan de buitenkant geen schade te zien was.. 3 sluitingen aan de binnenkant kapot wat dus nooit is bekeken, en daarmee is voor hun de zaak afgehandeld. Dat ik de schutting aan de binnenzijde nu volledig heb dicht geschroefd negeren ze ook voor hun gemak. Ik ben heel duidelijk geweest dat de losgeslagen sluitingen en schroeven van de schutting wat mij betreft bij die opzichter in een specifiek gat geramd mogen worden (die mij heeft uitgelachen dat ik al bang was dat dit zou gebeuren) maar dat ik woest ben over het in gevaar brengen van mijn huisdieren, hetgeen wat dus niet eens is door gecommuniceerd van de plaatsvervanger naar die medewerkster. Ik wil nu aangifte gaan doen voor het met opzet in gevaar brengen van deze dieren. Dit is doelbewust gedaan, gewoon maling aan hun welzijn. Nu kan ik niet zo iets vinden op internet qua gelijke zaken. Hoe moet dit heten bij een aangifte? Er heeft een steigerbouwer een deur ingeschopt en mijn dieren kans gegeven los over straat te lopen zonder mijn medeweten die daarmee echt in gevaar zouden zijn gekomen, terwijl ik alles duidelijk had aangeven en afgesproken en daarmee dus met opzet/doelbewust. Ik gooi het hier eens in de groep, wie weet heeft iemand een goed idee.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Tatoeage van je hond!
" Ik heb er 3. En nog wel bijzondere ook, want twee ervan heeft Ben gezet. Een huilende wolf met een tribel, maar de mooiste zijn mijn 4 hondenpootjes, die bij mijn hart zitten en zo omhoog lopen. "Didy  Wat leuk! Mijn dochter en ik zitten er ook aan te denken een afdruk van de pootjes van Gio en Kyra te laten tatoeëren.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Jaarlijkse check senior
Wij hebben de seniorencheck dit jaar voor het eerst gedaan bij Gio en Kyra, ze zijn 9 jaar. Was heel uitgebreid, DA nam ook alle tijd, goede ervaring.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik wil dit even van me afschrijven.
Ach toch, arme Willow en arme jij. In onze praktijk werken drie dierenartsen. Twee zijn bijzonder goed met zowel de dieren als de baasjes. Eén DA kan, als ze in een slechte bui is, zeer kortaf en ongeduldig zijn. Ik heb het gemeld bij de praktijk toen ze boos werd en Gio hardhandig vastgreep toen hij zijn tandjes niet wilde laten zien (laat mij dat dan ook even doen :'( ) en ze ook nog een inenting die over de datum bleek had gegeven. Dit is goed opgepakt en deze DA is nu een stuk beter te hebben. Het is wel zo dat veel baasjes, als ze een afspraak maken vragen welke DA dan dienst heeft, omdat velen niet bij haar willen afspreken. Klagen dus, een DA kan echt niet op deze manier te werk gaan. Ik hoop dat Willow dit snel vergeet. Onze Gio wilde een tijd niet naar binnen bij de DA, maar inmiddels gaat het weer goed.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach, die lieve Bams, voor mij dé HP-hond, zo oud geworden dankzij de allerbeste zorgen van jou. Veel sterkte voor jou en Ogin.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Bolonka svetlana
Wat leuk, ik kende dit ras helemaal niet, het is ook een bichon :-) Veel geluk voor jullie gewenst!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat zit er allemaal in mijn pup?! Help
Blijkbaar heb je de moeder en vader niet gezien? Willem heeft wel iets weg van onze Gio, een maltezer/havanezer, maar 10 kg, dan zit er iets anders in. Zie wel wat schnauzer inderdaad. Er zijn dna-testen die best wel wat inzicht geven.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hond na 11 jaar overleden, schuldgevoelens
Je denkt te veel en het is piekeren geworden (je bent niet de enige!). Niemand is perfect, dat hoef jij ook niet te zijn. Ik lees hier regelmatig dat baasjes denken "waar ben ik aan begonnen". Mijn hondjes zijn inmiddels ook senior, en laatst heb ik voor het eerst opgezocht of er een dierencrematorium in de buurt is. Dat hebben ze me echt niet kwalijk genomen. Je hond heeft vele jaren jouw liefde gehad, hij neemt je echt niet kwalijk dat je symptonen van ouderdom hebt opgezocht, je probeerde juist een goed baasje te zijn hiermee. Je bent nu ook( begrijpelijk)erg emotioneel, gun het wat tijd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Wat leuk, die snuffelmatten :-D , ik begrijp dat je ze verkoopt?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Steriliseren
Hier allebei "geholpen", geen gedragsverandering.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Juiste voeding voor hond die gesteriliseerd is
Kyra heeft daar ook last van, overgeven 's nachts. Advies dierenarts: een korstje brood voor het slapen gaan, evt een bakje rechtsdraaiende yoghurt overdag. Hier zijn ze dol op Orijen en Purizon brokjes.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik snap sommige mensen niet.
@Ina, ik herken dit, heb ook 2 hondjes en ze zijn, aangelijnd, al vier keer door een loslopende hond aangevallen. Je raakt in paniek, want je hebt twee honden vast en moet dan op één of andere manier de aanvallende hond weg zien te krijgen. Uiteraard "deden al deze honden niks", en nadat het leed geschied was, "hadden ze dat nog nooit gedaan ]0 ." Nadat het één keer flink mis ging en een spoedbezoek aan de dierenarts nodig was, scan ik constant de omgeving als we uitgaan. Niet leuk. Nog erger, van spontane, speelgrage honden zijn Gio en Kyra, op honden na die ze kennen, helemaal niet meer gecharmeerd van andere honden, erg jammer.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in dentastix
Bij ons is een dentastix binnen een paar seconden op ;-) , dus ik geloof er niet in dat het goed voor de hondentandjes is. Ik las laatst dit: Dentastix slecht voor het gebit! Er wordt volop reclame voor gemaakt. De Dentastix van Pedigree (en vergelijkbare merken) die de vorming van tandsteen tot 80% zou verminderen. Wist je dat een dentastix vol zit met suiker? Ongeveer net zoveel als een Mars reep. Er zit zelfs meer suiker in dan vlees. Volgens de dierenarts in dit artikel krijgen steeds meer honden diabetes door producten als dentastix http://www.rtvnoord.nl/…/Steeds-vaker-diabetes-bij-Bello-en… Februari is de maand van de gebitscontrole en er zijn dierenwinkels maar ook dierenartsen die in samenwerking met Pedigree de Dentastix weggeven. Mijn advies is gooi deze onzin in de vuilnisbak en koop een bot, runderoor, kluif, kippennek etc. Dit is natuurlijker, gezonder, bevat geen suiker en je hond doet er ook veel langer over, waardoor het langer over zijn tanden schuurt en tandplak verwijderd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Niet fit
Gio had de afgelopen warme periode ook af en toe diarree, ik denk inderdaad dat hij last van de warmte heeft, dus dat zou bij Bumper ook het geval kunnen zijn. Goed in de gaten houden en het moet snel beter gaan. Overleg met DA is altijd verstandig.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Een vraagje
https://www.hondenpage.com/hondenforum/223745/wat-kost-jullie-hond-per-maand?.php Heb je hier iets aan?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat kost jullie hond per maand?
Een tijd terug heb ik het eens een heel jaar bijgehouden wat we aan onze 2 kleine mormels kwijt waren, dit kwam op iets meer dan 300 euro per maand, heel wat meer dan ik ingeschat had O-) Vier keer per jaar trimmen, regelmatig naar dierenarts en duur voer/snacks zijn hier de hoofdschuldigen.En ze zijn wel een beetje erg verwend.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Plast in de vroege morgen op het vloerkleed.
En bovendien, mijn ervaring is dat als er één keer op een kleed geplast is, het een "plaskleed" blijft, hoe goed je het ook schoon denkt te maken ]0
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?

honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
" Wat een knappe pup. Ik ben ook voor meteen lekker de boel laten verkennen hoor! " Didy Daantje is nog steeds mn profiel foto. Ik zal hem (tzt) met een mooie van Franka vervangen. :)
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
   125x90cm :D Goed advies aannemen, ondanks dat mn moeder mij gestoord noemt ivm bedrag
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
is super goed gegaan.  Op de terug weg ging ze even piepen heen en weer lopen over de achterbank, waar ik ook zat, en heb ik haar even naast de auto in de berm gelaten en wat water gegeven. Daarna is ze in diepe slaap gevallen tot in groningen. Haar wel van de auto naar in de portiek voor de voordeur getild en toen ik de voordeur zelf opende stuiterde ze al naar binnen, gelijk oog in oog met Tante Toos(poesje dat ik aantal jaren geleden van  mijn mama heb gehad)  ze moeten nog wel even wennen aan elkaar, snuffelen en koppies geven en dan het toch weer te spannend vinden, maar dat gaat helemaal goed komen. Ze liep tot 2 uur geleden erg achter mij aan dus zo heeft ze haar drinkbak in de keuken en het voer van de katten ook al gespot  er staat nog een extra drinkbak voor haar onder mn tafel in de huiskamer. Franka ligt tegen de bank op de vloer en Tante Toos heeft haar eigen kleed(dat van Franka) Gisteravond 2 miniplasjes binnen en een grote buiten, vannacht niets (maar goed ook, heel fout met zn 2tjes op de bank geslapen, maar dat was dan.. niet zo fris geweest) en vanochtend direct met haar naar buiten gegaan en heeft ze gepoept en geplast...waarna binnen nog een keer maar ik vindt het tot zover super gaan haha ik ben natuurlijk volwassen DD gewend en daar komt andere hoeveelheid uit dan boxer pup
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
Ik heb alles puppy proof gemaakt, ik dacht/denk haar daar zelfverzekerder mee te maken (in het proces van nieuwe thuis verkennen). Voerbak en 'veilige' plek zijn dan al bekender terrein en aan haar toegewezen door mij. Ik woon erg klein en ze kan en mag overal komen, geen ontsnap plekken :) Voor de rest is het naar mijn mening ook beter los van de lijn, hmmm...ik ga haar zo halen..ik laat het straks weten hoe het is gegaan. Wie weet stormt ze wel van enthousiast voor mij uit het huis in 
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Introductie pup's nieuwe thuis
Wat was ook alweer de beste: -Rondje huis en tuin aan lijn  of -zelf alles laten opspeuren en ontdekken?   Ik wil Franka nu eerst even langs haar voer en water bak begeleiden en dan naar haar plekje en daarna haar het zelf gaan laten doen.
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
"    Enneuh,  zoeken je ouders nog een adoptiekind?   " Maart ik zal je voordragen als ze weer aanbieden mij financieel te ondersteunen als ik kinderen zou willen.   
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
Ik woon nog steeds in mijn veredelde kartonnendoosje in de ghetto. Er zal zo wie zo weer ruimte gemaakt moeten worden. De leegte waar Daan zijn (slaap)bank stond is opgevuld met stoel tafel en een grote plant. Nu is/was mijn idee een plek voor haar te maken tussen de muur/hoek waar nu de plant staat en de rand van een schouw(zat ooit zo'n gaskachel) Als ik de lengte onder de 120cm hou dan kan die plant daar blijven staan, waarmee de rest ook, kan ook gaan schuiven en dan kan ik tot circa 140/150 gaan  Kan ze lekker rekken, strekken, schuren en schuiven Ik zou dat kleutermatras combineren met deze https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/kunststof_hondenmanden/matten/681959?rrec=true&pr=subsubcategory1_rr&slot=1&exprienceid=5859&strategyid=81047 die kan dan ook mooi buiten gebruikt worden. Nog niets besteld wat vandaag of morgen wel moet gaan gebeuren aangezien ik Franka zondag ga ophalen.   
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
" Het paspoort kijk je af en toe eens in, ik ook, maar de roepnaam, die gebruik je iedere dag weer, en Franka is een naam die niet veel voorkomt, frank en blij zal jouw hondje bij je zijn, ken je al vele jaren en weet hoe je met honden bent...... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
" Isabelle, woh...je gaat er weer voor.    120 lang is voldoende hoor........vergeet ik, Franka, mooie en lieve naam. " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin Als ik het (zelf) had kunnen betalen was er al wel weer een (zoektocht naar goede fokker van) DD geweest. Ik heb er altijd al een Boxer bij gewild maar was dus nu niet eens bezig met plannen ivm eigen hondje.. laat staan een pup en niet een oudere uit t asiel.  Franka is echt een onverwacht cadeautje. thnx. Ik wilde eigenlijk in het paspoort: 'Paradijsvogel Panacea Fransesca'  maar de fokker wilde alleen een roepnaam weten 
honden page profiel isabelle isabelle schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
Dat lijkt zo. Veel meer waar voor het geld. Het kleed en dan nog bijkomend onderstel die ik anders had uitgezocht brengen mij ook over de 100 euro kosten heen en dan heb ik allemaal 'rommel'. Ik zie een kleed als basis voor het algemene welzijn van mijn hondje.  Er van uit gaande dat ze om en nabij een jaar of 8-10 zal worden is dat circa 15 euro per jaar en ongeveer 1,- per maand  
 

Vrienden van Wendy

honden foto van isabelle honden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van DIESELhonden foto van Kim & Katehonden foto van Gio en Kyrahonden foto van snipperhonden foto van Lotte met Hobbehonden foto van Chloëhonden foto van Angelahonden foto van gideon en estherhonden foto van Wendyhonden foto van Lee

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^