HondenPage baasje familie Buist

Wat schreven de vrienden van familie Buist op het forum

honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in hoop gebrobbel in de buik/maag streek
ThnQ voor jullie reacties! Het is hier nog niet eerder voor gekomen vandaar, maakte me op zich wel beetje zorgen! maar idd geen verschil in ontlasting. hij gedraagt zich ook niet anders. af en toe begint ie een beetje in zich zelf te hoesten! echt binnen monds. Hij kan alleen zo lekker zielig kijken! oortjes plat, oogjes naar beneden! ;) doet je wel wat.. maar goed idd ik ga het in de gaten houden, is het morgen niet anders ga ik toch maar de DA bellen!! nogmaals bedankt!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in hoop gebrobbel in de buik/maag streek
hoi hoi, even een vraag. Ik heb een ambull lopen van 2.5 jaar oud! Sinds vanmiddag heeft hij een vreselijk lawaai in zn buik/ maag zitten. Nou heb ik hier al even op het forum gekeken & gezocht wat dat kon zijn. maar wordt niet echt wijzer. HIj heeft een behoorlijk gebrobbel in zn buik. bij ons kun je het vergelijken of je honger hebt. Ik heb hem proberen te laten eten, maar hij heeft geen honger! zn standaard koekje neemt hij wel aan ;) Ik heb ook gelezen dat het kan zijn dat de darmen meer hun werk moeten doen door de omschakeling van voer. Maar hij krijgt vanaf pup zijnde al standaard brokken omdat hij een gevoelige darm heeft. dus een overgang van voer heb ik niet gemaakt! maar ben wel benieuwd wat dit wel kan zijn? Hij is verder wel bij, slaapt wel veel, maar krijg niet het idee dat hij afwezig is. bedankt alvast
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Niet willen eten
Een ritje naar de DA hadden we zelf ook al wel gedacht!! Het ging ons er meer even om wat er misschien aan de hand zou kunnen zijn!!!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in aangevallen!!
Jeetje Nick! Wat een verhaal!!! Persoonlijk was ik haar een stapje voor geweest en zelf een aantekening laten maken bij de politie in je regio!! Aangifte weet ik niet, maar in ieder geval een melding maken!! Kan nooit kwaad! En wat je idd zelf als zegt: er lopen meer aangiftes tegen haar honden! Kijk de politie is dan natuurlijk al wel bekend met haar!! Ik ken het gevoel, ben zelf ook ooit aangevallen voor een mechelaar!! Heb er nu ook niks meer mee!! ;) Is ze schrik een beetje aan het weg zakken bij jouw en je kids? Hoop dat je er wat mee kan!!! Succes
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Niet willen eten
Hallo, Even een vraagje van deze kant: En collegatje van mij een heeft Maltezer teefje van bijna 12 jaar oud! Sinds een aantal dagen wil zij niet meer eten! Drinken doet ze wel gewoon! Daarbij probeert ze steeds over te geven, maar er komt niks uit haar bekje. Zelfs geen gal! Verder heeft ze wel diarree! Weet iemand hier wat hier aan gedaan kan worden?? Alvast bedankt!!!!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in loops
Hallo, Mijn schoonmoeder heeft een franse bulldog! En deze moet in december voor de 2e keer loops worden! Nou heeft ze 1 groot probleem!! Haar bulletje eet de sluitingen van de broekjes kapot! Elke sluiting vervreed ze! Heeft iemand een idee waar ik broekjes kan kruigen met een eventuele ijzeren sluiting? Of misschien een andere suggestie?? Groetjes!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Eigen website
Hoi Mariska, Hij is er nog wel hoor: http://bullbo.hyves.nl
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Julius-K9 powertuig
Ik heb voor zowel mijn franse als mijn amerikaan een k9 tuig!! Ben er echt super tevreden over.. Beide kunnen ze behoorlijk aan de riem trekken, maar zodra ze het tuig om hebben doen ze het op de een of andere manier niet meer!! De kwaliteit is trouwens ook erg goed!! Schuurt niet, zit niet vervelend (dat idee krijg ik :) omdat die van mij er altijd zo in stappen!) het voordeel hier ook bij is, is dat er geen band onder de oksels door gaat, waardoor dat kan schuren en op den duur kapot kan gaan, zowel bij je tuig als bij je hond! Wat mij betreft één van de betere tuigen!!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in melk drinken
melk op zich zelf is inderdaad niet goed voor een hond! Wat ik in het begin in bij mijn pup deed (die was namelijk gek op brinta) is dat ik een bus puppy melk kocht. dat is een poedervorm die je mengt met water. En dat krijgt hij nu nog wel is. Of gewoon een bord brinta met die melk. Hier zitten wel goede stoffen in. Weet alleen niet of je die ook hebt voor een volwassen hond.
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Ambulletje
Heel mooi stuk!! Heb er zelf 1 lopen van bijna een jaar!! Ben smoor op hem.. this een ongelovelijke lieverd en heeft echt een sukkelige uitstraling!! Super mooi stukje!!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Wat voor kruising(en) heb je??
Ik heb een kruising Amerikaanse Bulldog / Franse Bulldog. Moeder is 100% Frans en vader 50% Frans en 50% Amerikaans. Dus in Bo zit 75% Frans en 25% Amerikaans.
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Waarom gekozen voor een kruising..??
Echt gekozen voor een kruising hebben we niet. Onze Franse Bull was een "ongelukje". Dat kwam omdat zijn moeder al 8 was toen ze dit nest kreeg en daarbij was het haar eerste nest. Bo komt bij een goede vriendin van mij weg. De DA heeft haar toen voor een keuze gesteld door te zeggen; of we halen het weg of we geven de moeder een spuit waardoor de pups komen te overlijden in de buik. De eigenaren van Bo zijn moeder hebben toen gezegd: we laten de pups komen en zien wel hoe Mandy (de moeder) er op reageert en hoe het verder met de pups gaat. Uit eindelijk zijn er 5 pups geboren. Daar zijn er 2 van bij de geboorte gelijk overleden. Sem (de 3e pup) zou naar een andere vriendin van mij gaan, maar is een week na de geboorte overleden. Hij kon zijn voeding niet binnen houden en door bij te voeden met de fles werkte ook niet. Bo en Djilly (mijn reu dus en zijn zusje) zijn als beide overgebleven en zijn gelukkig kern gezond!!!
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Eigen website
Hallo allemaal, Ben erg benieuwd of jullie voor jullie vriendelijke viervoeter ook een eigen website hebben? Ik zeg heb voor mijn bulletjes wel 1 aangemaakt; http://bullbo.hyves.nl Pootjes van Bo en Guus
honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus schreef in Hond in bed? Ja of Nee?
Ik heb er niks op tegen. Elke zondag verschoon ik ons bed omdat ik persoonlijk een allergie heb. Onze Franse Bulldog gaat zondags altijd even bij baasje op bed liggen, en daarna haal ik hem er af en gaat hij in de was! Verder komen die van ons (afgezien van de douche beurt) komen ze niet boven!! Maar het is wel even gezellig :)
 

Vrienden van familie Buist

honden foto van Suzan, Bo & Guus

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^