aangevallen!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NickNick

honden foto van Nick

Hoi allemaal,

vandaag was ik een rondje aan het lopen met mijn hond Wodan(reu) (Alaskan Malamute) en mijn twee kinderen (Sem 3, Maik 2) Toen ik buiten de bebouwde kom liep werden wij ineens aangevallen door een (Mechelaar/oud Duitse herder mix) Hij kwam op ons afstormen met borstelvorming op zijn rug al kwijlend en zijn lippen hoog opgetrokken ook gromde hij (Reu) aangezien ik twee kleine kinderen bij me had leek het mij verstandig mijn hond van 1,5 jaar iets meer ruimte te geven zodat de afstand tussen de honden en mijn kinderen wat groter zou worden. de mix Mechelaar oud Duits kwam op een halve meter afstand van mijn hond en mijn hond zette de aanval in echter kon ik een bijtincident maar net voor komen. die mix liep vervolgens op mijn kinderen af waardoor ik mij tussen de kinderen en de mix plaatste mijn hond ging er ook snel tussen staan om de kinderen te beschermen. Op dat moment kwam het baasje van de mix aanlopen en wilde haar hond weghalen maar deze bleef flink fel tegen die van mij en mijn kinderen en hond (grommen opgetrokken lippen kwijlen borstelvorming Toen viel wodan mijn hond dus weer aan en aangezien die vrouw (baas van de mix) er net langs kwam lopen ging dat echt maar net goed. nu zegt ze aangifte geven mijn hond te willen doen want mijn hond zou haar BIJNA gebeten hebben zonder enige reden. Ik werd natuurlijk super boos en zei tegen haar dat ze op moest ... was zo boos haar hond valt mijn hond en kinderen aan en als mijn hond de kinderen verdedigd en zich zelf verdedigd dan is het zijn schuld nou ja zeg moet niet gekker worden. wat vinden jullie hiervan. oja 1 belangrijk punt haar twee honden mix en oud Duits hebben al verschillende aangiftes tegen zich lopen van bijtincidenten van hun honden.


groeten,

Nick

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "aangevallen!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel D&GD&G 3 doggies

honden foto van D&G

Wat dacht je er van, om haar aan te geven...................

honden page profiel Flora * JaxFlora * Jax 3 doggies

honden foto van Flora * Jax

Helemaal mee eens!!

honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus 3 doggies

honden foto van Suzan, Bo & Guus

Jeetje Nick! Wat een verhaal!!!

Persoonlijk was ik haar een stapje voor geweest en zelf een aantekening laten maken bij de politie in je regio!! Aangifte weet ik niet, maar in ieder geval een melding maken!! Kan nooit kwaad! En wat je idd zelf als zegt: er lopen meer aangiftes tegen haar honden! Kijk de politie is dan natuurlijk al wel bekend met haar!!

Ik ken het gevoel, ben zelf ook ooit aangevallen voor een mechelaar!! Heb er nu ook niks meer mee!! ;-)

Is ze schrik een beetje aan het weg zakken bij jouw en je kids?


Hoop dat je er wat mee kan!!! Succes

honden page profiel Iris ~ Rivka & TalouIris ~ Rivka & Talou 3 doggies

honden foto van Iris ~ Rivka & Talou

Ja inderdaad aangifte doen.
Hoorde hond had het op jou kinderen gericht. Lijkt me dood eng.
Gelukkig was jij er en je hond.
Ik zou wel trots zijn op mijn hond als hij je zo goed verdedigde :-D

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Ja inderdaad aangifte doen.
Hoorde hond had het op jou kinderen gericht. Lijkt me dood eng.
Gelukkig was jij er en je hond.
Ik zou wel trots zijn op mijn hond als hij je zo goed verdedigde :-D

"


Sluit ik me helemaal bij aan!

Gonda (Gast)

Ik vind dat je heel goed gereageerd heb en zou super trots zijn op mijn hond die door het vuur ging voor de kinderen. De vrouw moet zeker aangepakt worden door de politie. Ze verdient een fikse straf. Voor de kinderen moet dit ook een traumatische ervaring zijn. Doe vooral aangifte. Het is hard nodig voordat er echt iemand de dupe is van een beetwond.

Groetjes :-)

honden page profiel NickNick

honden foto van Nick

Hoi Allemaal,

enorm bedankt voor jullie steun, de kinderen zijn niet echt geschrokken ze vertrouwen op wodan het is namelijk niet de eerste keer dat zoiets gebeurd heb eerder een aanval van haar andere hond gehad waar ook mijn kinderen bij waren. overigens toen waren mijn kinderen wel bang. wodan was toen namelijk maar 12 weken oud. ik heb net de politie gesproken en mijn verhaal gedaan ben benieuwd wat het brengt.

Groeten,

Nick

honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady*

honden foto van *Laycka en Lady*

Absoluut haar aangeven!
je moet toch je eigen beschermen!!

honden page profiel Pumba@PebblesPumba@Pebbles

honden foto van Pumba@Pebbles

Wat is er toch een leed soms in de hondenwereld. Misschien mag ik dan kort even een ervaring delen.
Mijn vorge Chow Bas was een echte sukkel die geen hond of vlieg kwaad deed. Op een kwade dag werd hij aangevallen door een Yorkie (nota bene) die het nodig vond in zijn lip te gaan hangen.Mijn Bas heeft toen heel honds gereageerd door het kleintje een correctie te geven m.a.g. dat die een paar kleine bijtwondjes had. Bas had een gescheurde lip! Ik kreeg politie aan de deur die mijn hond in beslag wilde nemen en een aggressie test met hem wilde doen. Dat heb ik kunnen voorkomen maar vanaf die dag moest MIJN hond een muilkorf en overal aangelijnd blijven! Dat heb ik niet gedaan natuurlijk.
Ik heb nu (ten onrechte) een "strafblad". De politie trekt soms rare conclusies. Als deze dame al een strafblad heeft begrijp ik niet waarom zij haar hond dan nog wel los heeft lopen. Ik zou hier in ieder geval melding van maken om te voorkomen dat je zelf de L.. bent!

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Goed dat je er melding van hebt gedaan

honden page profiel Pack MemberPack Member

honden foto van Pack Member

Hoi Nick, sluit me bij de voorgaande adviezen aan: Gelijk aangeven!

honden page profiel 3 dogs3 dogs

honden foto van 3 dogs

wat een zot wijf zeg...jou hond beschwermde jullie en jullie hond wist dat die vrouw bij die aanvallende hond hoorde en dan is normaal dat hij jullie beschermde en hij aan wilde pakken,doet de onze ook.ik zou de politie bellen en vertellen wat er gebeurd is..weer een aanklacht tegen dat mens...ze heeft geen poot om op te staan..jouw hond beschermde jullie zo als het hoord...zeker de rashond die jij hebt...is heel beschermend..

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Als haar hond losliep en die van jou niet heeft ze geen schijn van kans met een aangifte.

Anoniem (Gast)

Ik heb vanmorgen direct aangifte gedaan bij de politie. De Politie wist mij te vertellen dat als iemand z.n hond buiten de bebouwde kom los laat lopen en deze hond niet goed onder appel staat zij aansprakelijk zijn voor alle logiese gevolgen. Met andere woorden zo zei de politie als mijn aangelijnde hond haar of haar loslopende hond zou hebben gebeten ben ik niet aansprakelijk en kan ons niks aangerekend worden. Idd reageerde Wodan goed en ik heb hem dan ook niet gestraft. Ben nog wel kwaad op die vrouw maar dat lost de politie en de gemeente nu op. Super bedankt voor jullie reacties

Anoniem (Gast)

Ps zie dat ik anoniem sta?? Maar dat ben ik Nick dus

Anoniem (Gast)

wat een gek stom wijf ....

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Ja, een malamute die wordt aangevallen, laat zich niet doen! Uiteraard ligt de hele verantwoordelijkheid bij haar: ze mag haar hond daar niet los laten lopen. En dan die kwijl, zeg je... toch geen geval van rabies, mag ik hopen?

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max

honden foto van Simone & Max

Dat mens spoort niet!
En volgens mij heeft dat beest de kolder in de kop O-)

honden page profiel Nicole en het trio....Nicole en het trio....

honden foto van Nicole en het trio....

Zij is ten aller tijden fout, want jij hebt je hond vast en zij niet...

Dus laat haar lekker aangifte doen... dat doet ze niet, want ze weet zelf ook wel dat ze "fout"zit.

Ik ben wel blij dat het goed afgelopen is vooral als er ook kinderen in het spel zijn, kijk je hond red het wel...een alaska is ook geen hondje dat aan de kant trapt, maar kinderen zijn zo kwetsbaar en goed dat jullie hond het ook gelijk weer opnam voor het gezin! Een toppie hond, hij verdiend een schouderklop!

nick (Gast)

Volgens mij geen hondsdolheid nee leek zoals een wolf doet als hij zijn tanden bloot legt snapje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "aangevallen!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Uhmmm rare vraag:P
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^