HondenPage baasje Sherilyn en Jazzy

Over Sherilyn en Jazzy

honden foto van Sherilyn en Jazzy Zelf ben ik nog maar 17 en heb al het een en ander meegemaakt. Dit lees je op mijn profiel.

- Sinds 11 september 2010 hebben wij een golden retriever pup genaam Jazzy. Ze is ontzettend lief , nieuwschierig en zo gek als een deur, maar daarom past ze ook zo goed bij mij. Ze kwispelt heel de dag door en op dit moment zitten we op puppycursus. Ze doet het geweldig en is een groot voorbeeld voor de rest van de groep.

- Jazzy is ondertussen alweer anderhalf en lekker eigenwijs, maar ik kan ohh zoo van haar genieten als ze zo eigenwijs doet, want dat maakt Jazzy Jazzy.

Maar ze zal nooit Ziggy kunnen vervangen. Maar nu kan ik me al geen leven meer voorstellen zonder Jazzy.

Ziggy je zult altijd in mijn hart zijn en dat moet je nooit vergeten ;-) Je was een hond om nooit te vergeten.

Een gedicht voor ziggy

Vriendschap dat is geven zonder nemen
Vriendschap dat is helpen als het kan
Vriendschap dat is meer dan woorden kunnen zeggen
Vriendschap dat is héél veel houden van


sinds 17 juni is mijn lieve schat er niet meer, ze is aangereden door een motor. ik mis haar zo, ze was echt mijn alles.

17 juni was een super leuke dag, we waren net klaar met trainen, dus we gingen eventjes een wandeling maken. Deze dag eindigde in een nachtmerrie.

We waren van plan om even lekker in het avond zonnetje een wandeling en foto's te maken. Onderweg waren we een beetje gek aan het doen, verstoppertje in het dorp achter de geparkeerde auto's.

Op de dijk stond net nog een stukje avondzon, dus ik wilde natuurlijk een foto van je prachtige snoetje maken. Ik had ondertussen al een aantal foto's gemaakt. Dus ik doe je riempje meer om, maar op dat moment wilde je gaan zwemmen aan de andere kant van de dijk. Je rende zo de dijk op. En ik maar roepen, "Ziggy, Ziggy , kom terug" . Maar ik zag je nog steeds niet. Opeens hoor ik een motor aankomen, ik was verstijfd, want opeens kwam er een harde knal en zag ik de motor door de lucht vliegen. Maar er ik zag jou nog steeds niet.

"NEEE" je zou toch niet aangereden zijn, dus ik ren zo hard als ik kan de dijk op. Gooi mijn fototoestel op de grond. En jij ligt daar, je ligt doodstil zonder een kik te geven. Op het moment dat ik je naam roep, begin je nog 4 keer te kwispelen. Het zal toch niet waar zijn, het kan niet !!!

Ik ga op mijn knieën naast je zitten, met mijn gezicht op je buik. Je hartje klopt nog, maar er kwam bloed uit je nek. Heel mijn wereld stort in een keer uit elkaar !

Je was mijn alles, en nu ben je er niet meer.

Ik heb voor mijn idee uren op je buik gelegen en geen enkele auto stopte. Ik kon niet stoppen met huilen en wilde dat ik ook dood ging. Want mijn leven is niks zonder jou.

Na een tijdje stopte er een auto en die belde mijn vader, hij kwam en begreep het ook niet.

Had nog nooit de dood in het dichtbij meegemaakt, maar dit was wel heel erg.

Krabbels aan Sherilyn en Jazzy

honden page profiel Marianne & MeidaMarianne & Meida schreef om 12 augustus om 16:30
Wat een verhaal, onze ondeugd loopt ook altijd weg richting water. Hopelijk kan je weer een beetje genieten van Jazzy, maar je eerste hond blijft altijd speciaal. Groetjes en sterkte.
honden page profiel Dewi & de doodlesDewi & de doodles schreef om 10 juni om 14:26
Ach... Ik moest net een traan weg pikken... Wat is het leven soms gemeen he! Ik weet dat het al een tijd geleden is, maar alsnog sterkte mer het grote verlies! Ziggy zal altijd bij je blijven! Maar nu kan je gelukkig je troost vinden In Jazzy! Nogmaals ik vindt het vreselijk!
honden page profiel Annemarie en TristanAnnemarie en Tristan schreef om 10 mei om 12:54
Wat een pratige foto's zo tussen de tulpen!!!!!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef om 01 mei om 22:47
Dank je wel,vond de foto ook erg leuk! Hoe gaat het met jou en Jazzy?
honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy schreef om 11 maart om 14:02
hoihoi, ik weet niet of je mij en buddy nog kan herinnerne maar we zijn weer actief hier! ;) hoe is het er mee? groetjes....
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 02 maart om 14:17
Ja ze worden enorm groot, heb Zora nu een maand, en wat die allemaal kan (je denkt zelf, ik ga nog niet verder dan dit want dat gaat ze niet aankunnen maar owee dat is fout gedacht) en red Jazzy het een beetje alleen? of heeft ze jou vorige golden niet gekent? dankje voor je complimentje :)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 02 maart om 08:44
Dat kopje op schoot ken ik ;-) Daarmee wordt hen alles vergeven ;-) Je bent met recht trots op haar, ze mag er meer dan zijn !!!
honden page profiel s@nt@s@nt@ schreef om 01 maart om 13:32
Hoi Sherilyn, bedankt voor je lieve berichtje in het topic over Santa. Ik zit hier je mooie filmpje te bekijken met de tranen in mijn ogen. De liefde straalt er vanaf! Jazzy is ook een prachtige Golden zeg, ik hoop dat je heel heel lang samen mag zijn.
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 01 maart om 12:17
Hallo wat heb jij voor mooie goldens, jammer van ziggy, en nog veel sterkte toegewenst, kan inkomen dat het nog elke dag veel pijn doet.. En Jazzy is een echte schat :o ze worden toch rap groot hoor :o
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 01 maart om 11:29
Ik zag zojuist jouw foto's bij de nieuwe staan en dacht "welke mooie Golden is dat ?". En nu blijkt het Jazzy te zijn ;-) Wat is dat een pracht geworden zeg !!! En dat snuitje, smelt, smelt !! Geef Jazzy een dikke knuffel van me, normaal vinden ze dat wel leuk ;-)
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 23 februari om 17:44
Dankje! :D Jazzy is ook echt supermooi! :D Hoe gaat het nu met jullie? Ik merk dat Kiki toch wel altijd die ondeugende trekjes blijft houden, haha. :)
honden page profiel MayraMayra schreef om 11 februari om 18:40
Zo zielig,heb zo'n medelijden met jou....Dit verhaal kun je gewoon niet leen zonder een traantje weg te pinken....
honden page profiel JazzyJazzy schreef om 20 november om 22:54
Hoi Sherilyn, Ik vind het heel bijzonder zoals jij over je overleden golden retriever Ziggy schrijft: de immense pijn dat je hem definitief kwijt bent geraakt sijpelt door al jouw lieve en warme woorden heen... Het is heel dramatisch dat je op jouw leeftijd al op zo'n ruwe manier met de dood te maken hebt gekregen. Ik hoop dat je inmiddels weer wat kracht hebt gevonden om van Jazzy, je nieuwe hond, te kunnen genieten. Ik denk dat Ziggy tot op het eind wel gevoeld heeft dat jij hem bijzonder veel lief had. Ik wens je het allerbeste voor de toekomst en ik hoop dat - hoewel het ongetwijfeld anders zal zijn dan vroeger met Ziggy - je ook met Jazzy nog heel veel geluk zal beleven! Je komt op mij over als een gevoelig en tegelijk heel sterk persoon, dus ik denk dat jij je wel door deze moeilijke en verdrietige tijd heen slaat, en hopelijk krijg je een beetje steun van jouw lieve viervoeter... (maar dat denk ik wel, als ik dat schattige koppie zie!) Groetjes van Roland.
honden page profiel MarijnMarijn schreef om 02 november om 18:49
Hey Sherilyn. Hoe is het? Natuurlijk wel geslaagd, toch? Hoe is je nieuwe studie in R'dam? Heb al lang geen reacties meer van je gezien op HP (of ik kijk misschien niet goed). Groetjes! Marijn
honden page profiel AnnemiekeAnnemieke schreef om 29 september om 21:09
hee meiske hoe is het met je??
honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin schreef om 22 augustus om 01:23
Wauw, je filmpje heeft me echt bij de keel gegrepen...ik kon dit niet slikken ik kon niet ademen!! Hoe erg is het wel niet om je hond te zien sterven... Ik zou nog zoveel erover willen zeggen, maar bendaar nu te verdrietig voor, sorry... Veeeeel sterkte, en als ik hier dit wenend zit te schrijven, wat moet het dan wel niet voor jou zijn??
honden page profiel irisjeirisje schreef om 25 juli om 18:11
trouwens een mooi gedichtje voor ziggy!!
honden page profiel irisjeirisje schreef om 25 juli om 18:10
een witte golden retriever pup! een hele zin! een hele zin. heb er onwijs zin in en we kunnen de pup op 8 aug. ik heb er echt mega veel werk aan de voor bereidingen gehad pfff maar het was wel een hele leuk klus! haha. ja een lang verhaal op je profiel zeg! moet je die van mij lezen is niks vergeleken met die van jou!!!!! wel leuk dan vertel je nog eens iets over je zelf! o moet eten, ik schrijf je nog wel eens veder!
honden page profiel irisjeirisje schreef om 25 juli om 16:28
wat een schat heb jij! ik krijg ook een golden retriever
honden page profiel Linda & CharlieLinda & Charlie schreef om 21 juli om 18:51
Gefeliciteerd met Jazzy! :)
honden page profiel SanneSanne schreef om 21 juni om 11:15
Dankjewel voor je lieve berichtje! Het gaat inderdaad heel erg goed, een enorm verschil al met vier weken geleden. Ze is al niet meer weg te denken!
honden page profiel Snoopy en baasjeSnoopy en baasje schreef om 16 juni om 00:00
heey meis! ik las net je verhaaltje over ziggy wat erg ! ik moest er gewoon van huilen !!! groetjes
honden page profiel AnnemiekeAnnemieke schreef om 31 mei om 17:28
Hee meid heb jij vorig jaar ook meegelopen met de dogtrail in december???? Volgens mij wel!! je liep met tyra toch?? haha grappig! ken je mij nog wel dan?
honden page profiel •• Ellun en Evi •••• Ellun en Evi •• schreef om 31 mei om 07:55
Ja, kleine meisjes worden groot, en snel ook! Luca is alweer 3,5! En ik klaag ook zeker niet hoor, ben hartstikke blij met en trots op mijn dames! Mijn meisjes! En mocht je een keer 2 modellen nodig hebben… Kun je er direct een mooie vakantie van maken ofzo, want het is wel een eindje weg… Haha! Maar een golden kan je sowieso wel heel mooi op de foto zetten, ik heb ook eerder mooie foto’s van Luca, dan van Noa.. En we hadden ook eens een nest kittens, daarvan kon je de lichtere ook mooier op de foto krijgen dan de zwarte! Maar de complimenten voor jou zijn zeker op z’n plaats hoor, je hebt gewoon een schat van een hond! Een dikke lebber voor jou meiske terug hoor!
honden page profiel •• Ellun en Evi •••• Ellun en Evi •• schreef om 30 mei om 12:46
Hey Sherilyn! Ik zag je berichtje op het verjaardagsbericht van Noa.. Ik dacht: eens even bij je foto's kijken, want vind je profielfoto erg mooi! Je hebt er echt mooie foto's tussen staan hoor! Een supermooie meid heb je! Die in Duitsland en bij de tulpen, super hoor! Geniet lekker van je dame (want dat zal het inmiddels wel geworden zijn) en wees maar hartstikke trots op haar! :-) Groetjes Ellen
honden page profiel MarijnMarijn schreef om 20 mei om 22:27
Ha grappig, ben precies het tegenovergestelde. Ik heb alle talen een echte alfa dus :-) ik heb juist wis c en ik haaaaat het! Gelukkig kan dat compenseren met de talen. Ja ben het wel met je eens over de leeftijdgenoten. Moet wel zeggen dat de mensen van onze leeftijd die hier wel actief zijn (bijv Uma) wel echt volwassen zijn voor hun leeftijd. Wat ga je doen als je geslaagd bent? Blijf je dan thuis wonen? Ik ga naar utrecht en ga Bismarck echt zo erg missen! Hoe doe jij dat met Jazzy? Liefs
honden page profiel MarijnMarijn schreef om 20 mei om 20:04
Hee Sherilyn! Ik las in je topic dat je nu ook je eindexamen aan het doen bent! Havo of vwo? Welk profiel heb je? Ik heb nu ook mn eindexamen VWO C&M echt spannennnd! Hoe gaan je examens? Ga je slagen denk je? Leek me wel leuk om daarover te krabbelen, er zijn niet zo veel HP'ers zo jong als wij! Liefs, Marijn
honden page profiel JonneJonne schreef om 14 mei om 16:10
Jazzy is echt mooi geworden zeg! uitgegroeid tot een mooie hond :-)
honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam schreef om 14 april om 14:37
Haha geweldig die foto van Jazzy in de bench! Onze Max ligt al in een grotere bench waar ie languit kan liggen (maar stoot nu wel zijn koppie als ie wil uitrekken in de hoogte haha)
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 26 maart om 17:07
jazzy is echt een kei mooie hond en was kei schattig als puppy!!
honden page profiel ingeinge schreef om 22 februari om 09:45
en, wat zeiden je ouders? Leuk joh! Nee, hondjes gaan voor.. ;-) Zo zei ik tegen mijn vriend toen het allemaal begon "alles leuk en aardig, maar mijn pony gaat voor!" ;-) Gelukkig is hij ook gek op de pony's! :-D 7 maanden oud, de tijd vliegt!!! En wat wordt ze mooi he!!! :-D Groetjes!
honden page profiel ingeinge schreef om 15 februari om 16:10
ooooh wat wordt Jazzy al weer groooooot!!!! Voordat je t weet komt ze thuis met een vent en verteld ze dat ze gaat samenwonen en kinderen gaat krijgen.... Of gaat het zo niet bij hondjes?? ;-) Liefs!
honden page profiel Reyna & Ed en onze herders Kyra & LaikaReyna & Ed en onze herders Kyra & Laika schreef om 18 januari om 13:38
Mooie golden heb je zeg!!!!
honden page profiel Fenna & WaxFenna & Wax schreef om 12 januari om 20:12
Hee! wauw wat is jazzy een knappe golden zeg!! zon mooie brede kop! en die poten:O dat word een prachtbeest! ben benieuwd hoe die later word johhh!!! hoe is het karakter:D? ben benieuwd!!
honden page profiel MaritMarit schreef om 12 januari om 15:29
Hoi, Wat een leuk hondje heb je en wat een triest verhaal, maar gelukkig maakt Jazzy de pijn een beetje minder. Ik had eerst ook een andere golden retrieven die ik een spuitje heb moeten geven na 13 jaar...dat geeft een hoop verdriet! Gaat alles verder goed met Jazzy? Groeten Marit
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 31 december om 14:57
Ja dat is wel groot ja, haha. Laatst op tv was bij Dogs101 een aflevering over puppies. En daar kreeg een gezin een labrador pup van 8 weken die 7 kilo woog. :o Toen schrok ik toch best wel haha.
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 29 december om 18:55
Jazzy ziet er trouwens echt al groot uit op die foto waar ze half vliegt, haha! Toen we Kiki pas hadden woog ze 3 kilo ofzo, of ietsje minder. En toen was ze 8 weken. Volgens mij was dat echt te weinig maar ik weet het niet zeker. Hoeveel woog Jazzy toen jullie hem pas hadden?
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 29 december om 18:46
Haha, dat wist ik niet nee. Wanneer is Jazzy geboren?
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 16 december om 16:40
kijk je vader heeft smaak (A) haha Ajax ???;o??!!! haha grappie ;)
honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. schreef om 10 december om 14:38
Leuk dat je mijn boek 'Vrouw & Hond' "van Sinterklaas" hebt gekregen! Ook érg leuk dat je enthousiast bent over het boek. Of er ook een deel 2 komt, weet ik (nu) nog niet zeker. Er zijn wel mensen die erop aandringen, dus wie weet... Als jij tegen de tijd dat ik er eventueel aan ga beginnen je verhaal wilt insturen, dan kan dat. Het hangt er dan natuurlijk nog wel vanaf wat voor verhalen ik krijg toegestuurd én hoeveel er binnenkomen.
honden page profiel Domi & MyloDomi & Mylo schreef om 08 december om 21:52
thanks voor je krabbeltje en je complimenten. Jou hondje mag er ook zijn hoor,grtjes
honden page profiel MNMMNM schreef om 03 december om 21:32
Hallo, ik wil gewoon effe kwijt dat ik je heel veel sterkte wens met het verlies van je hond, Ziggy. Ik heb je verhaal gelezen hierboven en ik vind het echt supererg ! Hopelijk kan je het een plaatsje geven en word je even gelukkig met Jazzy. xMNM.
honden page profiel Peet*Boomer & ChloePeet*Boomer & Chloe schreef om 01 december om 21:51
Bedankt voor je krabbel:-) Jij hebt zo te zien ook een hele mooie golden(die wil ik in eerste instantie ook) met een supergave naam. Maar wat een verdrietig verhaal over Ziggy...kan me goed voorstellen dat je een behoorlijk rottijd achter de rug hebt gehad! Geniet nu maar dubbel en dwars van Jazzy! Groetjessss
honden page profiel SennaSenna schreef om 24 november om 09:52
Ik moest zo lachen om je profielfoto die snoet! Volgens mij lekker ondeugend dametje :)
honden page profiel ZitaZita schreef om 23 november om 22:54
Net de foto's van Jazzy bekken! Wat is ze al groot geworden hé! :-) Ik herken er mijn Zita goed in..Geniet er maar van, ze zijn zo snel groot :-)
honden page profiel ingeinge schreef om 23 november om 10:21
4 maanden alweer. De draak! Dat dominante gaat er vast wel uit joh. Komt goed! De golden van mijn schoonmoeder was ook zo'n pittige dame. Haha! Heb wat gelachen hoor, om die grootheidswaanzin! ;-) Liefs!
honden page profiel LisaLisa schreef om 22 november om 15:29
Hee meid! Wat is Jazzy een beauty aan het worden zeg!
honden page profiel RoosRoos schreef om 21 november om 18:11
Fijn dat je je plaatje zo mooi vind geworden, heb het met plezier gemaakt hoor! :) Juut en Claudia hebben hem beide als profielfoto hier staan....ben ik toch wel trots hoor, hihi Liefs Roos
honden page profiel ingeinge schreef om 21 november om 15:28
Wow! :-| 14 kilo!!! Pfff, voor je het weet zijn ze volwassen... ;-) Geniet er maar goed van hoor!!! Leuk dat ze de beste is op cursus! :-D Daar kun je trots op zijn.. Ja, van die gekke Ziggy heb je een hoop kunnen leren, en dat kun je nu mooi toepassen bij Jazzy. ;-) Liefs
honden page profiel RoosRoos schreef om 21 november om 12:25
Hey heb je je plaatje al gezien? Hij is al een paar dagen af hoor, heb nog geen reactie van je gehad nl. En zie hem ook nog niet bij je profielfoto/foto,s staan....ga maar gauw kijken meid, hij is supermooi geworden!
honden page profiel lisa en layckalisa en laycka schreef om 21 november om 12:16
Mooie golden!!
honden page profiel ingeinge schreef om 19 november om 21:56
Pfff wat wordt Jazzy al weer GROOT he!!!!! Ooooh het gaat zo hard... Als je er maar heeeeel veel van geniet!!! ;-) Gave profiel foto!!!! Liefs, Inge en een poot van Yori! ;-)
honden page profiel RoosRoos schreef om 19 november om 15:52
Hij is klaar hoor meid! Hij staat bij mijn foto,s, hoop dat je hem mooi vind geworden :)
honden page profiel Henny.Henny. schreef om 16 november om 17:12
Bedankt voor je reactie op mijn honden. Ik ben ze natuurlijk altijd trouw, complimentjes kunnen er ook wel bij. Jij ook leuke hond. Groetjes&pootjes.
honden page profiel RoosRoos schreef om 08 november om 19:09
VRESELIJK wat jou en Ziggy is over komen.....sterkte meid, ik weet wat je door maakt. Hoe groot jou verdriet, onmacht, pijn, gemis en schuldgevoel moet zijn. Het is haast ondragelijk...
honden page profiel D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* schreef om 05 november om 20:44
Ongelooflijk mooi wat je hebt gemaakt, is me super dierbaar. Hij staat tussen mijn foto's én op Hyves als mijn profielfoto !!!! Super lieverd, dank je wel xxx Daphne
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 31 oktober om 23:00
Lieve Sherilyn, Mooi dat je dit voor Daphne deed. Bij zoveel forumbezoekers komt er telkens weer verdriet naar boven. En juni is ook nog niet zo lang geleden. Een hondje dat jarenlang heeft moeten afzien... een hondje dat in een flits tijdens een leuk moment om het leven komt... Of je maatje nog heel jong was, of net heeel oud en jarenlang bij je...het doet allemaal pijn voor wie achterblijft. Maar je hebt Ziggy in je hart bewaard. En het is mooi dat je dat hartje weer geopend hebt voor Jazzy. Er is veel plaats in een liefdevol hart, en daar ontmoeten jullie elkaar nu en voor altijd. Liefs
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 30 oktober om 15:08
Jazzy ziet er ook echt superschattig uit! :D Het verbaast me dat hij zo rustig in de kinderwagen zit. Kiki zou er zo uitspringen, haha. Groetjes, Janneke
honden page profiel Team Didi & PlukTeam Didi & Pluk schreef om 30 oktober om 10:12
Echt heel erg bedankt nog een keertje. Want het apporteren lukt gewoon en ik denk wel dat we het examen gaan halen. Echt 1000x bedankt! groetjes didi en de apporterende pluk. :D
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 29 oktober om 19:57
Ik word zelf helemaal verdrietig van je verhaal. :'( Ik ben zelf ook pas 14 jaar en wij hebben sinds 1 september een golden retriever pup Kiki, onze eerste.
honden page profiel LotteLotte schreef om 29 oktober om 19:53
Dan ga ik binnenkort ook maar even op de markt kijken:) Vind het echt een heel mooi idee! Zo is ze idd nog altijd bij je. Groetjes Lotte (en een poot van Hazel;))
honden page profiel MojuanMojuan schreef om 29 oktober om 19:08
Wat heftig zeg, zo te lezen voor zowel jullie zelf, als de motorrijder een erge traumatische ervaring.
honden page profiel LotteLotte schreef om 29 oktober om 15:03
Ik herken het helemaal. Ties was net een broertje voor me;) Ik zag tussen jouw foto's een foto van een fotomedallion. Vond ik een erg mooi idee. Die dingen zijn nu weer helemaal in de mode en dan kan ik er een foto van Ties en Hazel in doen:) Heb alleen geen idee waar je een mooie kunt kopen dus dat wordt nog een heel gezoek;) De jouwe is trouwens erg mooi!
honden page profiel MojuanMojuan schreef om 29 oktober om 13:19
Ik heb je verhaal net gelezen. Wat erg, heel veel sterkte. Dat zal je nooit meer vergeten! Heeft die motorrijder je nog geholpen? Of was die zelf ook gewond?
honden page profiel LotteLotte schreef om 28 oktober om 17:01
Wat verschrikkelijk zeg wat jou en Ziggy is overkomen. Alsnog veel sterkte.
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 27 oktober om 07:33
Thanx, blogspot is nu blogger!
honden page profiel Sonja & BorisSonja & Boris schreef om 26 oktober om 16:17
Wat een schatje! Zo te zien wordt het een kanjer! Je zult veel vriendschap van haar hebben, en zo te zien ook veel plezier (en werk). Ziggy zul je wellicht nooit vergeten, maar bedenk dan dat, moest er een hondenhemel zijn, zij daarboven goedkeurend naar je kijkt. Groetjes en een dikke poot van Boris.
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 26 oktober om 09:55
Hoi Jazzy, me vrouwtje wilt ook een blog voor mij maken maar weet niet zo goed hoe dat moet heb jij de link wara jij hem vandaan hebt. P.s je bent wel een lekkerding hoor? Hoe oud ben jij ik word donderdag 8 weken. Pootje van Sokka
honden page profiel Demy en RakkerDemy en Rakker schreef om 23 oktober om 10:18
wat een schattig hondje heb je!!! zo cute!
honden page profiel Nicky en MaggieNicky en Maggie schreef om 22 oktober om 13:48
Wat is Jazzy toch een schatje. Heel veel plezier met je nieuw klein schatje
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 21 oktober om 06:35
de band van bamse is zelf gemaakt, houten kralen bij hans textiel, visdraad er door voor de stevigheid. dat is alles.
honden page profiel susannesusanne schreef om 20 oktober om 19:06
wat een schatje
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 20 oktober om 10:00
Heey Jazzy, wat ben jij al gegroeid zeg! Ik krijg a.s zondag een maatje in huis erbij Sokka.. die word ook zo groot (denk ik). Pootje van Mindi
honden page profiel marionmarion schreef om 08 oktober om 19:56
he meis ja moet zeker gebeuren maar amrtin moet dit weekend weeeeer werken en ik wilde zondag komen kijken op de puppycursus maar dan zijn er wedstrijden dus geen lessen ik ga misschien kijken met mijn moeder want apporteerwedstrijden vind ik altijd erg leuk om te zien volgende week is martin s'avonds werken dus dan word het ook niks want ik werk dan ook maar die week erop moet het gebeuren hoor straks is ze al net zo groot als mandy;) gr marion
honden page profiel JeskeJeske schreef om 08 oktober om 11:10
Oh, wat is Jazzy een schatje! Goed dat ze alweer beter is... Woon jij in Ouddorp? Wij gaan binnenkort naar CPPort Zeeland dat is daar in de buurt zeker? Groetjes, Jeske
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef om 07 oktober om 19:46
Hoi Kreeg rillingen toen ik je verhaal zat te lezen. Maar nu heb je een leuk hondje zeg. Dat zal de pijn hopelijk ook een beetje verzachten Groetjes Claudia en een poot van Spike
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 04 oktober om 10:00
he jakkes,was naar,gelukkig knapt ze weer op
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 03 oktober om 17:16
hoi,hoe gaat het met de kleine Jazzy????
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 03 oktober om 13:57
wate en heerlijke profiel foto !!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 27 september om 19:36
Wat een super lieve profielfoto zeg!
honden page profiel Andreas & FilosAndreas & Filos schreef om 20 september om 20:37
Ik heb je trouwens toegevoegd aan mijn vriendenlijst
honden page profiel Andreas & FilosAndreas & Filos schreef om 20 september om 20:22
Hallo Sherilyn, Ik vind het heel erg wat er met Ziggy is gebeurd, ik leef echt met je mee. Ik heb pasgeleden ook een hond verloren aan de dood. Bedankt voor je bericht, mijn golden retriever puppy is heel erg ondeugend haha, ik heb een paar minuten geleden een tandje gevonden, hij is aan het wisselen. groetjes, andreas
honden page profiel KirryKirry schreef om 18 september om 13:12
Ik zag vandaag in Ouddorp een stel met een oranje buggy achter de fiets met een Lab pup erin; was dat Jazzy? :D
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 17 september om 15:42
Hé wat leuk Jazzy is er al! Veel plezier samen!
honden page profiel KirryKirry schreef om 16 september om 23:26
Aaaw, wat schattig; een grote hond in een kleine pup. :D Is Jazzy ook katten gewend of niet? Ik ben idd vaak op pad, maar kom je vast nog wel eens tegen. :D
honden page profiel KirryKirry schreef om 16 september om 17:42
Oh, gezellig! Hoe doet Jazzy het? Het weer zat zeker even tegen met wandelen enzo? Heeft ze al wat buurthondjes ontmoet? :D
honden page profiel Suus en BinkSuus en Bink schreef om 14 september om 09:48
Hey hoe gaat het met jazzy? Kan ze al een beetje wennen? Geniet maar lekker van haar!!!
honden page profiel dianediane schreef om 13 september om 09:38
hoi hoi, hoe gaat het met Jazzy?? is ze al een beetje gewend??? heerlijk weer he genieten van een pup, geniet er zeker maar van!!
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 12 september om 16:41
Haha moet je zeker doen die tijd gaat zoo snel voorbij !
honden page profiel ankeanke schreef om 12 september om 16:16
Heb je je nieuwe hondje al?
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 11 september om 17:14
Wat een poepie is Jazzy ! echt zoo lief !
honden page profiel Maria  Shady & Ginger † Maria Shady & Ginger † schreef om 11 september om 14:50
hahahahah ja he? ik meldde me aan en zag gelijk foto's ,dacht meteen Hee dat moet Jazzy zijn :D
honden page profiel Maria  Shady & Ginger † Maria Shady & Ginger † schreef om 11 september om 14:33
Jaaaa ze is er ,heel veel plezier en geluk met Jazzy,mooie foto's van d'r vooral die in de autospiegel,groetjes van maria & shady
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 11 september om 10:03
sorry sorry ik bedoel jazzy :(
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 11 september om 10:02
vandaag haal je ziggy op toch? heel veel plezier met haar. ik ben zo benieuwd :)
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 10 september om 22:41
he sherylin,veel plezier morgen met het ophalen van jazzy
honden page profiel TitiaTitia schreef om 03 september om 21:01
Hey Sherilyn, wat fantastisch dat je weer voor een nieuw hondje gekozen hebt! Tenminste, als ik door je foto's blader wel. Hoop dat deze je net zoveel plezier brengt als Ziggy dat heeft gedaan..Groetjes Titia en Sophie
honden page profiel JeskeJeske schreef om 03 september om 09:10
Hoi Sherilyn, Ben tijdens de vakantie niet vaak op het forum geweest en zie het nu pas van Ziggy. Oh wat erg. Heb zitten huilen met je verhaal. Dit laat je wel even stil staan bij wat er kan gebeuren als de hond los is. Veel sterkte nog. En veel succes met de nieuwe pup!
honden page profiel SennaSenna schreef om 02 september om 14:25
Wat een mooi avontuur staat je te wachten! Geniet er lekker van. Het nieuwe hondje mag blij zijn met jullie als baasjes
honden page profiel Labrador LobbesLabrador Lobbes schreef om 31 augustus om 18:34
WOOOOOOOWWWW! Wat een mooie hond en mooie foto's! Vooral die foto dat ie met z'n poten over z'n neus zit, alsof hij zivh verstopt. Schitterend!
honden page profiel Erika & Faya ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 30 augustus om 19:23
Dat is zeker goed voor je conditie :) Maar met dat weer van de afgelopen dagen.... dan doe ik je het niet na hoor :)
honden page profiel ingeinge schreef om 30 augustus om 17:10
jeeeej nieuwe pup-foto's!!! En wat worden ze al weer groooooot!!!! :-D Weet je nog steeds niet welke van jullie wordt? Je bent zeker al aan het aftellen wanneer ze mee naar huis mag? :-D hihi... Groetjes!
honden page profiel KirryKirry schreef om 29 augustus om 11:38
Volgens mij ging je vandaag bij je puppie kijken? Veel plezier!! :D
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 28 augustus om 19:12
Bedank je moeder maar voor het compliment! :) Bodhi heeft idd een lief koppie en hij is ook heel zacht van karakter. Hij is ook flink ondeugend, maar dat heeft ook wel wat hihi...
honden page profiel Tessa&RexyTessa&Rexy schreef om 27 augustus om 18:43
heey met Tessa gaat goed ze heeft niets over gehouden maar ze was blij dat we thuis waren
honden page profiel Erika & Faya ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 26 augustus om 21:12
Het is idd aan de zoete kant. Maar we gaan ook vaak naar het rockanje strand. Maarre...fiets je dat hele stuk iedere dag?????? Phoe..wat een eind zeg!!!
honden page profiel Erika & Faya ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker schreef om 25 augustus om 19:06
Ja!!! Goed gezien zeg haha t is zo mooi daar s'avonds en meestal lekker rustig. Vaak gaan we naar battendoord maar daar heb je geen zonsondergang
honden page profiel ingeinge schreef om 23 augustus om 20:19
jeeej!!! En veel plezier zondag!!! :-D Lekker weer puppies knuffelen!!! :-D Liefs
honden page profiel ingeinge schreef om 23 augustus om 19:59
heeey Sherilyn! Wanneer komen er nieuwe puppyfoto's op je profiel? ;-) Ik ben benieuwd naar de vorderingen! Hoe maken moeder en kinderen het? En wanneer mag je weer kijken? :-D Liefs, Inge
honden page profiel marionmarion schreef om 22 augustus om 23:10
he meissie nee hoor quinty is van 7 april;)
honden page profiel Fenna & WaxFenna & Wax schreef om 21 augustus om 15:38
Heeee sherilyn! hoe is het met je? zie dat er een nieuwe komt Super leuk!! Miss heb je wat aan deze site, www.goldenretrieverforum.nl is echt super leuk!! Miss kende je hem al wel:D X!
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 21 augustus om 15:17
hey! over 3 weken al? wat snel zeg! ga je dan alweer naar school? het gaat vast helemaal goed komen met Jazzy! heel veel plezier alvast met haar! Liefs, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 20 augustus om 18:53
hey Sherilyn, wanneer komt Jazzy bij jullie wonen? en mis je Ziggy nog heel vaak? nog heel veel sterkte.. Liefs, Uma
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 20 augustus om 16:31
ik begrijp je, ZIggy is altijd bij je he in je hart. wat ga je doen met je pupsel dan
honden page profiel DootjuuhDootjuuh schreef om 20 augustus om 14:19
Het is rhianne en erik:P Lijkt er op maar het is het net niet hahah. Geeft niks overkomt de beste
honden page profiel DootjuuhDootjuuh schreef om 20 augustus om 14:19
Het is rhianne en erik:P Lijkt er op maar het is het net niet hahah. Geeft niks overkomt de beste
honden page profiel DootjuuhDootjuuh schreef om 20 augustus om 13:46
Heey, Nee daar woon ik niet in de buurt. Ik woon in Friesland/leeuwarden. En ik ken ook geen Erica.hihih verkeerde dus:D
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 20 augustus om 13:28
hoe oud zijn de puppsels nu ?
honden page profiel ZitaZita schreef om 18 augustus om 23:14
Hoi hoi! Hoe gaat het ondertussen met je? Wanneer komt de nieuwe pup? Geniet er maar van! Dikke knuffel van Zita xx
honden page profiel KirryKirry schreef om 16 augustus om 18:43
Gecondoleerd met je hondje. :( Ik woon zelf ook in S'dam en vroeg mij al af wie dat hondje was toen ik het in de krant las. Helaas was het jouw Ziggy. Sterkte met het verwerken. Gr, Kirry
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 16 augustus om 15:59
Heb je toegevoegd aan mijn vriendenlijst
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 16 augustus om 15:45
Heel erg veel sterkte met het verlies van Ziggy. En hoop dat je een keuze kunt maken uit de pups die je hebt bezocht!
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 15 augustus om 12:10
bijgaand een linkje van de Oes loop in het leesten van vorig jaar waar ook Sascha, Nel en Anita bij waren http://onzeoes.nl/pages/evenementen/activiteiten/wandelen/natteneuzen/video/index.php veel plezier
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 14 augustus om 17:44
Heey, zie net de foto's super lief! Leuke naam! Lilly & een poot van Csoki.
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 14 augustus om 15:11
Geweldig voor je dat je weer een nieuwe pup neemt. Hoop dat Jazzy je weer net zoveel liefde geeft als Ziggy. Heb je verhaal gelezen via de Hyves van Sasha. ontroerend Jazzy ziet er al geweldig uit met nog 3 1/2 week oud. Rhea en Lisa zijn geen familie van Cap-a-pie Cartouche, als fokkers naam dragen zij Brwyn dat is Lisa en Revelation d'Amour voor Rhea.
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 14 augustus om 07:44
Doe ze de hartelijke groeten van ons.
Maar heb je zelf niet de behoefte om weer een hond te hebben, lees dat Ziggy nog maar net is overleden? Wij konden niet tegen die stilte. Wij hadden steeds de mazzel dat er een puppie nest was, en met 48 uur hadden wij weer een nieuwe OES. Rhea en Lisa komen beide ook uit Zeeland
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 21:20
OOOOOOOOOOOOOh wat zielig r.i.p stomme motor nee grapje ik weet niet maar wel heel zielig !
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 21:13
echt zielig dat je hond dood is gegaan hoe kwam dat??:(
honden page profiel Danielle&NenaDanielle&Nena schreef om 13 augustus om 11:33
Hoi, Over de benche, kijk even op witjesverzendhuis.nl. Heb ik die van mij ook vandaan. Gebruik hem alleen niet meer omdat Nena losloopt in huis. Maar in het begin vond ik het minder op een "gevangenis" lijken. Heb het niet zo op ijzeren benches.. Je heb verschillende modellen, kleuren en maten. Succes!
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 12 augustus om 22:12
hoi Sherilyn
Oeska, Gijs en Frankie kennen wij ook, vorig jaar hadden wij een Oesloop in het hondenbos in Hoenderloo van de Brwyn's daar waren Sasha, Nel en Anita ook aanwezig, geweldig om 55 van die wollenbalen te zien rennen door het bos, onder het motto nu even geen show, maar gewoon dikke pret. meer gegevens kun je vinden op www.onzeoes.nl
honden page profiel Joyce&JayJoyce&Jay schreef om 12 augustus om 17:13
Wauw wat leuk dat je een nieuw hondje krijgt.. en wat een superleuke naam! Liefs van ons
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef om 12 augustus om 16:53
Ik weet ook nog goed toen we op Billy moesten wachten. Ik kon haar al niet missen en ze was nog niet eens thuis :-)
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef om 12 augustus om 14:21
Wij vinden Billy ook een geweldig snoetje hebben, maar dat vindt natuurlijk iedereen van zijn eigen hond. Ik hoop dat ze er als Ziggy uit gaat zien. Heb je opnieuw voor een Golden Retriever gekozen? Prachtig ras vind ik
honden page profiel •• Ellun en Evi •••• Ellun en Evi •• schreef om 11 augustus om 23:12
Hey Sherilyn! Ik zag dat je een nieuw verhaal had getyped over Ziggy... Ik vind het nog steeds vreselijk voor je! De nachtmerrie van iedere hondenbezitter, volgens mij... Toch hoop ik dat je straks weer een leuke pup in huis krijgt die de leegte op zal vullen en waar je van kunt en zult genieten! Ik blijf je verhalen volgen! Groetjes Ellen
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 11 augustus om 22:01
Ja de Nederlands kampioen Oeska en Sascha kennen wij van de Oes shows, daar trokken wij wel met elkaar op. Leuk dat je met bobtails werkt. Het showen hebben wij een beetje opgegeven niet echt onze wereld
honden page profiel Danielle&NenaDanielle&Nena schreef om 11 augustus om 15:31
Ik lees net je verhaal over t ongeluk en kreeg gewoon koude rillingen ervan.. Ik hoop dat je straks een leuke pup in huis hebt! Groetjes
honden page profiel Gert + BlackyGert + Blacky schreef om 11 augustus om 11:46
heel veel sterkte
honden page profiel schreef om 11 augustus om 08:55
Beste Sherilyn Was even niet op het forum en jouw nieuws greep me vanochtend erg aan. Dit is afschuwelijk en weet je gesterkt door de lieve mensen hier die met jou meeleven.Het is onbeschrijfelijk om dit mee te moeten maken,vanuit zeeland,héél veel sterkte meid. Liefs,Denise & Perrito
honden page profiel marionmarion schreef om 08 augustus om 21:21
nee niet dezelfde vader heb net even via de grcn gekeken en de papa van Jazzy komt uit een jachtlijn....maar wat een knsppe vent jeetje joh die kop!!! en die ogen! komt helemaal goed;) vandaag in de oostdijk wezen lopen en trainen in het waterwin gebied en dan loop je zo het strand op dus daar konden de meiden even los gaan en zwemmen het was wel eb dus we waren alle 4 versleten maar leuk was het daar wel en mooi! gr marion
honden page profiel Laura.Laura. schreef om 08 augustus om 15:24
wegnemen doet het nooit klopt. Maar het is wel weer een nieuw begin. Lekker in het bos lopen, naar het strand gaan , naar de heide noem maar op zonder hond doe je dat niet zo vaak. heel veel plezier met je nieuwe pup..
honden page profiel Denise & MajorDenise & Major schreef om 08 augustus om 15:13
Hoi Sherilyn, Hoe is het met je? Wat lees ik? Zit er een pup voor jullie bij? Liefs, Denise
honden page profiel marionmarion schreef om 07 augustus om 23:29
hoi NEE had het nog niet gelezen wel dat er een teefje was uitgerekend maar niet dat er eentje voor jullie is!!!! JAZZY wat een mooie naam enne wij komen op kraamvisite hoor!!!! weet zeker dat Ziggy heel blij is voor jullie en dat Jazzy een liefdevolle familie krijgt! las ook dat de vader van Jazzy Duncan heet?! weet je ook toevallig van welke fokker? want volgens mij is er ook een teefje bij de fokkers van Mandy gedekt door een Duncan....zou wel heel toevallig zijn! wij hebben bijna vakantie en Mandy en Quinty vragen of je snel een keertje met hun komt kroelen! liefs Marion en Martin en de dames
honden page profiel Laura.Laura. schreef om 07 augustus om 22:32
hoi hoi, Ik lees net je verhaal en wat erg voor je. Ja ik zie ook dat 2 maandjes ongeveer geleden is. maar heel veel geluk met je nieuwe pup. ja ik krijg ook kippenvel als ik dat stuk lees. Je leeft helemaal mee als je dat stuk leest. Nog heel veel sterkte. Groetjes Laura & Poot van Scott.
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomgoedgekeurde fokker schreef om 07 augustus om 20:28
Geweldig! Het zal niet je verdriet wegnemen maar zoals je zelf al zegt het is een klein wondertje en dat doet toch ook wel wat met je ;-)...
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 07 augustus om 20:14
Heey meis, heel veel geluk met je nieuwe hondje, weet je al of het een teef of een reu word? Ik gun het je echt, ik krijg NOG STEEDS kippenve als ik je stuk lees! Groetjes Lilly & Csoki
honden page profiel • Renate • & Lunah• Renate • & Lunah schreef om 07 augustus om 19:46
Kwam ff bij je spieken, wat een verhaal zeg ! Krijg dr kippevel van!
honden page profiel marionmarion schreef om 07 augustus om 14:30
hoi meis ben je al weer terug van vakantie?? xxx marion en mandy
honden page profiel Robin & PepperRobin & Pepper schreef om 07 augustus om 12:08
sterkte!
honden page profiel ciskaciska schreef om 06 augustus om 22:32
hoi, ben bij je wezen kijken en las je verhaal zit nu met tranen in mijn ogen dit krabbeltje te schrijven. MOet er ook niet aan denken dat er iets met mijn Ziggy gebeurt. Hij is ook zo een geweldige vriend. Ik hoop voor je dat met wat tijd de pijn vermindert maar vergeten doe je ze nooit. Sterkte!!!! Groetjes Ciska
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomgoedgekeurde fokker schreef om 06 augustus om 22:09
Ik lees nu net het verhaal over Ziggy hierboven (tja begin nu sinds kort pas wat actiever te worden op Hondenpage vandaar). Poeh zeg indrukwekkend... Wat een verschrikkelijk verlies zal dat zijn zeg, gecondoleerd natuurlijk! Ik zag ook ergens op de forums hier dat jullie wel een nieuw pupje al op het oog hebben, klopt dat? Het blijft vreselijk zo een verlies maar zo een pupje zal wel weer wat vreugde in jullie leven brengen daar ben ik zeker van! Ik heb zelf ook een tijdje terug 2 honden verloren (niet op zo een manier als jij hoor) dus weet een beetje hoe moeilijk het is. De pijn zal nooit weg gaan maar uiteindelijk wordt die wel draagzamer en kun je ook weer met een lach op je gezicht terug denken aan de mooie tijden. Heel veel sterkte verder nog en succes met de nieuwe pup (als dat klopt dat die er aan zit te komen natuurlijk)!
honden page profiel Lotte & Lizzy ~Lotte & Lizzy ~ schreef om 23 juli om 13:23
Heei ;) mooie profiel fotoooow :) waar heb je die bewerkt? x
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 12 juli om 16:15
Wat een mooi cadeau heb je gehad van je oma Sherilyn... Van harte gefelinciteerd met je verjaardag.. Wat is het voor fototoestel geworden..?? de foto's zijn scherp hoor..:)
honden page profiel Denise & MajorDenise & Major schreef om 09 juli om 19:09
Hoi Sherilyn, Wil je me de site van de fokker sturen? Ben erg benieuwd naar meer foto's :-D Zal duimen dat er minimaal 4 teefjes bij zitten!!!Liefs,Denise
honden page profiel yolandeyolande schreef om 09 juli om 14:39
Gedicht voor ziggy, Waarom Waarom is het ons niet gegeven, dat jij kon blijven in dit leven. Waarom doet het nog zo'n pijn Dat jij bij ons niet meer kan zijn. Waarom kreeg jij niet de kans op een gelukkig bestaan, en moest jij voortijdig van ons gaan. Het waarom zullen wij mischien nooit weten, maar we zullen je nooit vergeten. De herinnering aan jou is fijn, en ook de gedachte dat we ooit weer samen zullen zijn. groetjes yolande
honden page profiel ankeanke schreef om 08 juli om 18:53
Heej, wat vreselijk van je hond :'( ik heb het met tranen in mijn ogen gelezen wat een klap moet dat zijn geweeest.! echt super veel sterkte met dit verlies van je beste maatje! groetjes
honden page profiel selmaselma schreef om 08 juli om 01:47
He meissie las net bij jou profiel wat er gebeurd was.Wist dit niet en ook nog maar zo kort geleden ,pffff zit met tranen in mijn ogen.Vreselijk.het was echt een super mooie meid en nog zo jong!heel veel sterkte,en koester de mooie warme herrineringen aan haar.Heel veel liefs Selma.
honden page profiel Lex&FlipLex&Flip schreef om 06 juli om 11:58
Jaa Flip is van Tara :)
honden page profiel Denise & MajorDenise & Major schreef om 05 juli om 16:37
Hoi Sherilyn, Is wel een beetje in de buurt ja! Ongeveer 50 kilometer hiervandaan... Wanneer ga je op hondenvakantie? Heb je voor mij de link wie dat organiseerd? Ben erg benieuwd :-) Groetjes,Denise
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 04 juli om 18:29
Hoi Sherilyn, ik zag wat je schreef over de doggydancedroom, ik denk dat die droom ooit nog wel uitkomt met een hond en dat Ziggy er dan ook bij is, wel niet lijfelijk, maar toch in je hart.. liefs Arina
honden page profiel FaelynFaelyn schreef om 01 juli om 20:22
Is inderdaad makkelijk aan te rijden. Ik las dat je toch mee gaat met de vakantie en dat je een hond van iemand mag 'lenen'. Dat is wel fantastisch dat iemand dat wil doen, de reden is natuurlijk helemaal niet leuk. Maar ga wel genieten van die tocht hoor. Lekker onder hondenmensen met Ziggy in gedachten!!
honden page profiel JozefienJozefien schreef om 01 juli om 15:19
Hi, ja hoor, altijd in voor een leuke babbel:) groetjes
honden page profiel ChimarronChimarron schreef om 01 juli om 09:43
veel sterkte :( groetjs briitt x
honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 schreef om 30 juni om 14:35
Hey ik kwam toevallig op jouw profiel terecht... en ik las je verhaal. wat erg dat dit is geberut. Ik wens je echt super veel sterkte toe! Was een hele mooie meid! Groetjes, Orchidee.
honden page profiel JozefienJozefien schreef om 30 juni om 13:44
Dank je, tis echt een lieverdje! Groetjes
honden page profiel JozefienJozefien schreef om 29 juni om 21:57
Hoi,wat eg van je hond, het was zo'n mooierd, hopelijk kom je dit te boven, ik wens je zeker alle sterkte toe!! Joske en Porschke
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 26 juni om 00:52
Dank voor je complimentjes.. Fijn dat je ook een goede camera krijgt..:) Ik ga van de week aan de collage van Ziggy beginnen.. ;)
honden page profiel .... schreef om 25 juni om 19:23
hoi, op t forum zag ik je berichtjes.. wat naar voor je dat je maatje er niet meer is. Ik hoop dat je ondanks alles vooral de mooie momenten herinnert met hem. Ook zag ik dat je je een beetje verveelt.. ik weet niet waar je woont.. maar als je in de buurt woont dan mag je Vito altijd op komen halen om te spelen, wandelen etc. sterkte meid!! groet Marieke
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 25 juni om 09:49
hoi Sherilyn ja Sam wordt groot, gaat het verder een beetje met je? groetjes Sam
honden page profiel ellenellen schreef om 24 juni om 13:47
lees nu net je berichtje, ken jou ziggy en jou niet, maar de tranen stromen over mijn gezicht..... heel veel sterkte
honden page profiel ** schreef om 22 juni om 22:27
Graag gedaan Lieverd!! Gaat het een beetje met je? Als je wilt praten,je weet me te vinden he. dikke knuffel Wilma
honden page profiel MarianMarian schreef om 22 juni om 21:36
zoek even op google bij youtube filmpjes opslaan...daar kun je lezen hoe je dit filmpje opslaat op je harde schijf... groetjes marian
honden page profiel SennaSenna schreef om 22 juni om 18:29
Ik heb hem aangepast. Hopelijk komt hij nu meer in de buurt van wat je wilt. :)
honden page profiel SennaSenna schreef om 22 juni om 17:29
is de mail aangekomen?
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 22 juni om 17:00
mag je geen profielfoto waar je zelf op staat?? dat wist ik niet :S echt een mooie foto! xxx
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 21 juni om 20:53
Heeeeel veel sterkte !!
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 21 juni om 20:35
prachtige profielfoto heb je Sherilyn! Liefs, Uma
honden page profiel AshleyAshley schreef om 20 juni om 21:06
Heey meid! Ik zag het opeens en ik schrok er echt heel erg van! Ik wens je echt heel veel sterkte meid! Echt onwijs veel sterkte gewenst! Liefs Ashley
honden page profiel Fenna & WaxFenna & Wax schreef om 20 juni om 20:29
hee lieve meid!! ik ben een tijd niet op hondenpage gweest en nu lees ik dit. Ik kan er met me kop niet bij, waarom moest dit nou gebueren zeg:S.. wax en ziggy leken erg veel op elkaar met innerlijk en uiterlijk!! Ik vind het heel knap hoe je der mee om gaat!! jullie waren altijd dikke maatjes en zullen dat ook altijd blijven!! sterkte lieve meid! Xx
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 20 juni om 16:33
he meis heel veel strekte jeetje ik moet er niet aan denken...
honden page profiel Marjolein en Noa en kleine LeviMarjolein en Noa en kleine Levi schreef om 20 juni om 16:07
heeel veel sterkte zeg!
honden page profiel christel & breezer , Shaya en Lucky..christel & breezer , Shaya en Lucky.. schreef om 20 juni om 15:06
Heel veel sterkte, dit doet pijn om te lezen...
honden page profiel •• Ellun en Evi •••• Ellun en Evi •• schreef om 20 juni om 09:12
Hey Sherilyn, heb net je foto's nog ff bekeken, wat is/was het toch een geweldige hond he! En jij een superbaas! Ik wil je nogmaals heel veel sterkte wensen! Heb gelezen dat jullie ook aan het denken zijn over een nieuwe hond! Dat zal ook wel weer dubbel zijn, maar Ziggy is voor altijd bij je! Liefs Ellen
honden page profiel . . schreef om 20 juni om 00:14
Heel veel sterkte...las het net op een ander forum allemaal...meid echt....heel veel sterkte in deze moeilijke periode.. Lein
honden page profiel marionmarion schreef om 19 juni om 23:23
hoi nou geloof het maar wel hoor;) kon het ook eerst niet geloven hoor maar toen zag ik v.v stellendam staan en heb ik meteen mijn schoonzusje gebeld we gaan elkaar zeer zeker zien! xxx marion en een hele dikke knuffel van mandy
honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA**** schreef om 19 juni om 22:35
mijn god meis,wat een onbeschrijfbaar verdriet moet dit zijn....ik zie het nu net pas...heel veel sterkte toegewenst.ik zit hier nu gewoon met tranen in mn ogen zeg,dit had niet mogen gebeuren het was zo'n leuke hond en je deed alles zo goed met 'm....veel sterkte ...lian
honden page profiel sharonasharona schreef om 19 juni om 22:16
heel veel sterkte meissie..
honden page profiel Lotte & Lizzy ~Lotte & Lizzy ~ schreef om 19 juni om 16:59
og wat erg! veel sterkte. gr lotte
honden page profiel D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* schreef om 19 juni om 12:14
hij moet natuurlijk zijn 'zij'
honden page profiel D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* schreef om 19 juni om 12:13
Ook hierzo nog even; sterkte gewenst..... jeetje, je maatje door dik en dun op zo'n verschrikelijke manier moeten verliezen en hij was nog zo jong... Onthoud ; hij heeft het PRACHTIG en super bij jou gehad !! Sterkte meid !!!!!!!!
honden page profiel ingeinge schreef om 18 juni om 22:04
mooie laatste foto's van Ziggy!!!!! Dikke knuffel voor jou!!!
honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje schreef om 18 juni om 21:37
wat erg ): maar ze blijft altijd in je hart
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 18 juni om 20:08
Sherilyn... wat erg zeg! ik kreeg helemaal tranen in mijn ogen! ik vind het zó erg van Ziggy. ik weet hoe veel ze voor je betekende. heel veel sterkte! Liefs, Uma
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 18 juni om 19:33
Verschrikkelijk, ik kreeg tranen in me ogen, zoals de meeste. Wat een rot verhaal, ik wens je heel veel sterkte met je grote verlies, ze was nog zo jong!
honden page profiel Samantha & AthosSamantha & Athos schreef om 18 juni om 18:32
Als ik die foto's hier weer zie staan de tranen in mijn ogen... Ik vind het zo vreselijk wat er is gebeurd! Het was ( nou ja, is nog steeds) een plaatje! Dikke knuffel!!!
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 18 juni om 18:14
wat verschrikkelijk. Ik las het net van ziggy ik wil je heel veel sterkte toewensen! liefs, Evelien
honden page profiel Linda----JasonLinda----Jason schreef om 18 juni om 17:37
heel veel sterkte meid!
honden page profiel ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º× schreef om 18 juni om 13:57
Ik vind het zo erg voor je. Dit hebben Ziggy en jij nooit en te nimmer verdiend. Meis toch. Wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte hoor!!!
honden page profiel marionmarion schreef om 18 juni om 12:22
kom je hier ook sterkte toewensen kan het nog steeds niet geloven zit met tranen hier de foto's nog eens te bekijken lieve schat heel veel sterkte en een hele dikke knuffel veel liefs van marion
honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra schreef om 18 juni om 12:17
Heeel veel sterkte meisje!!!!!!!!!!!!
honden page profiel danidani schreef om 18 juni om 10:33
Lieve meid, ook op deze plek nogmaals heel veel sterkte gewenst. De tijd die jullie samen hebben gehad was veel te kort he. Ik heb met je te doen hoor... Dikke knuffel, Dani
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 18 juni om 10:14
O meisje, wat verschrikkelijk...... ik zou zo graag willen dat ik iets voor je kon doen....... de wereld is soms zo gemeen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sherilyn en Jazzy heeft 11136 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sherilyn en Jazzy zeer positief gewaardeerd bij 8 waarderingen.

Berichten en online status
Sherilyn en Jazzy was voor het laatst online 10 jaar, 9 maanden, 2 weken, 3 dagen, 14 uur, 18 minuten, 37 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lekker genieten van het mooie weer honden foto kijk is, ik kan het al helemaal zelf honden foto samen met mijn broertje, wat een leuk stel is het toch <3
honden foto honden foto welke is nou Jazzy ? honden foto nog een X
Sherilyn en Jazzy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Ziggy


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^