HondenPage baasje Marijn

Over Marijn

honden foto van Marijn Hallo en welkom op mijn profiel,

Ik ben Marijn en ik ben de trotse eigenaresse van mijn Duitse herder Bismarck. Ik studeer rechten aan de universiteit van Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn DH wandelen en trainen.

Bismarck is een hartstikke lieve hond. Waaks en beschermend maar oh zo'n knuffelkont voor haar familie.

Ze is geopereerd aan haar beide voorpoten, ze had ED. Toch komt ze van geweldige fokkers, aangesloten bij Raad van Beheer en fokte via de regels van de VDH.

Ondanks de gezondheidsproblemen die het ras heeft, ben ik er verknocht aan.

Groetjes Marijn

Krabbels aan Marijn

honden page profiel HesciHescispeciaal aangestelde fokker schreef om 12 december om 11:51
sorry maar ik lees je berichtje nu pas (shame on me) Heb je goed gezien dat het een DH is, ik heb er zelfs 3 De oudste komt uit friesland, kennel von Haus Silma De jonge reu komt van kennel van het Zuidpark en de pup komt van kennel von Bofra hier in de buurt De oudtse is met pensioen maar de 2 andere zijn we bezig voor het ipo prgramma
honden page profiel VanVan schreef om 09 december om 13:29
Hey Marijn, Met Ravi gaat het goed, hij word een flinke jongen, hij is nu 5 maand en al 60cm. Qua karakter kan ik hem het beste beschrijven als een kruising herder/husky. Hij is baasgericht en luisterd super maar hij is wel zelfstandiger als mijn herder, waar mijn herder dingen voor mij doet puur omdat ik het zeg heeft hij toch wel een beloning nodig, hij wil het echt wel doen maar niet voor niks maar aangezien hij heel voedselgericht is is dat geen probleem. Loslopen en terug komen is geen enkel probleem, hij blijft bij mijn herder in de buurt, als ik haar terug roep komt hij ook maar ook als hij alleen is blijft hij keurig in de buurt. Ik ben in ieder geval heel tevreden met hem, hij is een echte knuffelkont en vind iedereen lief
honden page profiel Caitlin & Bijou † Caitlin & Bijou † goedgekeurde fokker schreef om 07 december om 17:34
Hoi Marijn! Excuus voor mijn late antwoord op je krabbel, was nog druk in de verhuizing! Ik woonde bij mijn vader inderdaad, en heb nu een eigen plek. Die deel ik wel hoor, anders is het niet te betalen ;-) Woon nu samen in een appartement met mijn zus en haar partner, is een tijdelijke oplossing voor ons alle drie, laten we zeggen voor 1 a 2 jaar ;-). Groetjes, Caitlin.
honden page profiel sandrasandra schreef om 06 december om 17:47
hoi Marijn, ja is een mecheltje helaas niet meer bij me moeten laten inslapen moet je verhaal eens lezen bij mij wat triest hoe het allemaal gebeurt is. groetjes
honden page profiel sandrasandra schreef om 05 december om 19:51
wat een scheet zeg
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 07 november om 18:23
Jaaa.. zeker , tuurlijk ben ik geslaagd en mijn opleiding vind ik helemaal het einde.. heb het zooooo naar mijn zin en inderdaad zie je de laatste tijd vrij weinig tot geen reacties van mij, maar dat komt omdat ik het gewoon ontiechelijk druk heb. greetz.
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 07 november om 15:18
Nou dat klinkt erg goed! Ik kan wel zien dat je ontzettend blij bent :) Bibi en Coco hebben zich prima aangepast maar we gan wel trainen want uitlaten en luisteren gaat nog niet zo goed samen. Ook met andere honden gaat het nog niet zo. Nou geef Bismarck maar een dikke knuffel van ons!
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 02 november om 00:04
Hey Marijn! Hoe gaat het nu inmiddels met je? En met je nieuwe maat Bismarck? Bibi Coco en ik zijn nu eindelijk terug in NL :). Lieve Groetjes!
honden page profiel VanVan schreef om 03 oktober om 13:49
Hey Marijn, ik lees je berichtje nu pas dus vandaar mijn late antwoord. Ik heb inderdaad sinds kort een tamaskan(het is een reu overigens dus geen zij haha). Hij komt uit engeland(http://tamaskan-dog.com/blustag/) op dit moment zijn er nog geen fokkers in NL maar ik geloof dat het eerste nestje in NL wel op de planning staat voor volgend jaar. Er is wel een fokker in Duitsland niet ver van de grens. Mijn pup is op dit moment 11 weken oud, ik kan je dus nog vrij weinig vertellen over hoe hij uiteindelijk zal zijn. Wel is hij erg slim en leert heel snel maar hij is wel wat zelfstandiger als mijn duitse herder, hij gaat iets meer zijn eigen gang maar moeilijk is hij absoluut niet en ik denk ook niet dat we veel problemen met hem gaan krijgen. Loslopen is geen probleem met dit ras zolang je weet wat je doet, ze zijn over het algemeen makkelijker als husky's, alhoewle de ene lijn makkelijker is dan de ander. Ik raad je aan je aan te melden op het tamaskan forum(http://www.tamaskan-forum.com/) daar kan je alle info vinden die je zoekt. groetjes Lynn
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 17 september om 14:41
Hoi Marijn, ja, wij hebben een klein jaartje een duitse herder gehad, een heel lief teefje. Heb nog steeds een foto van haar in de woonkamer! Groetjes van ons!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef om 12 september om 15:10
Hoi Marijn, ik lees net dat jij ook naar je hond zwaait. Pff, gelukkig maar. Ik vind Biss overigens een prachthond. Mijn favoriete ras. Groetjes van ons.
honden page profiel Jits Jits schreef om 07 september om 21:21
Hoi Marijn! Sorry, late reactie, ik ben niet zo scherp helaas! Fijn voor Biss (en jezelf natuurlijk) dat je het redelijk in kunt schatten en zoveel rekening houdt met haar, dat is echt een zegen voor allebei. Wij doen ook een cursus met Altair, een privécursus, dus niet echt een vaste structuur ofzo. We kunnen zelf inbreng doen, en de trainster oppert ook heel vaak leuke ideeën. Zo heeft Atta al mogen speuren en zijn we nu een beetje de wondere wereld van agility aan het aftasten! Ik heb hier twee paar clickers liggen maar Altair reageert beter op mijn stem, en die heb ik altijd bij me (even afkloppen), dus eigenlijk vind ik het wel makkelijk zo. Greys zie je hier trouwens ook niet veel (ik ken er eentje, maar die kan helaas niet los vanwege haar verleden, dus daar heeft Atta niet echt intensief contact mee), maar rasgroepgenootjes des te meer! Echt heerlijk om ze met elkaar te zien rennen!
honden page profiel Jits Jits schreef om 27 augustus om 15:16
Hoi Marijn! Dank je voor je krabbel! Dank je voor het compliment, ja, het is een echte vrolijke druktemaker met tonnen energie. Jij hebt ook een mooie herder zeg! Vind de moeder ook echt prachtig om te zien! Heeft ze na de operatie nog "last" van de ED (alsin, trainen/sport ofzo dat niet meer kan)? Ik heb daar niet zoveel verstand van helaas, maar leer graag bij. Wat kunnen ze trouwens schetig kijken met zo'n kap op he... ;)
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 20 mei om 23:12
Wat grappig dat jij het tegenovergestelde bent, maar ja.. over de toetsen kunnen we niet echt kletsen , want jij hebt hele andere toetsen dat dat ik heb natuurlijk. qua niveau :P.. ik vind het inderdaad ook super leuk dat onze leeftijdsgenoten wel gewoon "volwassen" zijn en niet zo kinderachtig als sommige andere op school. Ik hoef Jazzy niet te missen, want ik ga gewoon in rotterdam studeren, dus ik kan thuis blijven wonen, want dat is maar een uurtje met de metro en bus, dus dat is wel te doen. Mijn moeder vond het eerlijk gezegd ook niet zo'n strak plan dat ik op kamers ging, want ben nu nog maar 16 (A) liefs,
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 20 mei om 20:32
Klopt.. Er er inderdaad niet zo heel veel van onze leeftijd, aan de ene kant wel jammer, maar aan de andere kant vind ik het ook niet zo heel erg, want ik kan meestal beter omgaan met iets andere mensen, dan mensen van exact dezelfde leeftijd. Zelfs zit ik op 5 havo en doe N&G, maar dan met wiskunde B ;) Tot vandaag ging het eigenlijk allemaal goed, maar ik heb ontzettend veel moeite met Engels, dus dat was toch wel een klein beetje een slagveld, maar ja.. ik stond nog een 6.3, dus 1X een 5 op mijn hele examen als eindcijfer is niet zo erg, want voor de rest sta ik er super voor.. En jij ;)
honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker schreef om 17 maart om 23:58
Wat een lief berichtje! Dankjewel!
honden page profiel ~~shenaya&jicky~~~~shenaya&jicky~~ schreef om 06 maart om 01:45
hoi marijn! ooh..ja hij is een duitse herder. uhm..ik heb hem al 1 en een half maand xxx shenaya
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 05 maart om 22:57
Hoi Marijn, Dat is lang geleden hé. Wat is je pup uitgegroeid tot een kanjer van een duitser ... wat een lieverd, maar ook een pechvogel. Ik kijk hier af en toe, ik hou bismarck in de gaten. Met mijn banjers gaat het lekker. rennen, vliegen spelen slapen eten, Altijd een gezellige boel, lees beestenboel bij ons. Een goed weekend en geef Bismarck een lekkere knuffel van me. Groetjes Cella pootjes van Joey en Fonzy
honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker schreef om 05 maart om 16:50
kelly sluipt als een border collie als ze achter een bal aanrent ;D veel mensen vinden dat leuk om te zien!
honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker schreef om 05 maart om 16:17
wat een mooie hond !! hij ziet er echt heel lief uit..!
honden page profiel ~~shenaya&jicky~~~~shenaya&jicky~~ schreef om 05 maart om 14:34
hoi marijn dankje dat je heb ge accepteerd oké en wat is dat een kei schattig hond xx shenaya&jicky
honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco schreef om 31 januari om 14:49
Hoi Marijn, bedankt voor je erg fijne reactie! Bismarck is echt een prachtige herder. Arco wordt inderdaad snel groot! Zijn puppy-tijd is erg fijn. We hebben Arco van een fokker in Westrem (België). Hij fokt slechts 1x per jaar en we waren dus erg blij dat we Arco daar konden halen! Liefs Valerie
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 29 januari om 00:01
Ohh wat een scheetje is Biss, heel veel plezier met haar :-) groetjes van dh fan Arina
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 08 januari om 10:56
Hay Marijn, Heb je eindelijk je langverwachte Herder pup in huis?? Wat heb ik vaak aan jouw gedacht meis. Ik hoop dat alles goed gaat met jouw en je puppy Biss. Op de foto ziet de pup er echt prachtig uit. Jammer dat je niet meer foto hebt neergezet. Misschien lees ik nog wat van je. Met lieve groetjes Cella, en lekkere lebbers van mijn kanjers Joey en Fonzy.
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 09 december om 20:14
Hoi Marijn, ik heb je zojuist de puppyhandleiding doorgemaild! Veel plezier met de voorpret en biinenkort begint het pas echt, geniet ervan. Groetjes Pascalle
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 04 oktober om 09:20
Dank je Marijn, Bodhi is zeker een schatje. Wel een pittig mannetje met veel energie, dus ik heb m'n handen vol aan de kleine :)... Jij nog even wachten en dan heb je ook zo'n kleintje thuis rondlopen he!! Groetjes, Angela... P.S.: Raki woont bij m'n ouders en ze hebben elkaar nog niet ontmoet ;).
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 16 september om 10:25
Hey Marijn, Wat leuk... eindelijk een mooie pup gevonden. De kerstvakantie komt steeds dichterbij hè, dus je pupsel ook. Het gaat prima met Vida, ze is bijna een half jaar nu en groeit uit tot een schoonheid. Lieve groet, Jolanda
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 17 februari om 15:26
hoi marijn. wat fijn.. op vakantie! en je hebt gelukkig al een goede fokker gevonden! heel veel succes ermee en hou me maar op de hoogte :) tja wat betreft het houden van poolhonden in een tropisch land als dit is natuurlijk ook ONnatuurlijk. Maar hier in de bergen worden er zat gehouden hoor! kijk, de mijne zijn hier met 2 maanden gekomen dus hebben ze gelukkig kunnen aanpassen op deze klimaat. maar ik wil er wel voor zorgen dat voordat de zomer hier echt begint, wij alweer terug zijn in NL want anders wordt echt TE heet voor ze. En het is maar net HOE je je honden verzorgt toch? Ik weet echt wel wat ik doe en zou nooit iets doms doen. daarom ben ik ook lid van dit forum geworden om zoveel mogelijk problemen te voorkomen. Zelfs met dit weer hebben ze me toch een ENERGIE haha ongelofelijk. wat ik geweldig vind aan husky's is dat ze niet blaffen. Ik houd daar nml niet zo van. en die blijdschap als ze andere mensen zien. zo hartverwarmend. ze zijn eigenzinnig heb ik al eerder verteld maar lopen je constant achterna haha. waar jij gaat zitten, moeten ze ook zitten en het liefst achter, voor, onder of op je hahaha. dat soort kleine dingen maar daar zal jij straks ook wel achterkomen. een DH zal ook wel weer fijne dingen hebben. het gaat er maar oom dat jij er met zoveel mogelijke plezier mee hebt. nog meer weten? ik hoor t graag!
honden page profiel Johanna KasprzakJohanna Kasprzak schreef om 16 februari om 19:00
hey! dank je wel voor je compliment over mijn husky's! :) ja het zijn echt honden met karakter :) maar dat maakt ze juist zo leuk! en als je goed op kunt voeden, consequent en streng, heb je er geen problemen mee hoor. onze hussen lopen altijd los, luisteren super! totaal geen problemen :D wie weet mag je er ook ooit eentje houden... groetjes Johanna
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 12 februari om 17:25
ps lees de topics maar onder 'opvoeding'. kun je een heel hoop leren over positief gedrag BELONEN en negatief gedrag NEGEREN. husky's zijn echt niet anders dan andere honden maar tja.. je moet bij deze ras mss wat meer herhalen en wat meer geduld hebben dan bij een andere ras. ik denk maar, husky's hebben weer andere voordelen en goede eigenschappen :) nouja, ik ben gewoon helemaal zot op ze al kan ik ze soms ook wel schieten haha.. dat hoort nu eenmaal bij opvoeding. fijne dag nog!
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 12 februari om 17:17
ha marijn.. tis hier nu middernacht en wilde net stoppen met mun computerwerk maar je reageert erg snel hahaha.. weetje.. dan aangelijnd lopen heeft ook heel veel te maken met de opvoeding en 'trainen'. waar ik mijn husky's vandaan heb gehaald lopen ze ook los (in de bossen dan he). wist je dat honden sowieso in het openbaar aangelijnd horen?? jaja, had hier op t forum ergens gelezen haha. ik raad je toch sterk aan een kijkje te nemen bij mensen die husky's hebben. t liefs bij verschillende zodat je hun gedrag goed kan onderzoeken en zo bepalen of deze honden nu echt iets voor je is. de bottom line is.. herhalen herhalen herhalen. materieel belonen zijn ze gek op en... het is heel moeilijk maar ze MOETEN je aankijken tijdens een commando. alleen dan weet je zeker dat jij hun aandacht heb en dan luisteren ze pas. en dan natuurlijk.. BELONEN. nogmaals.. als pups zijnde moet je ze gewoon al heel veel leren. dan zal het vruchten afwerpen. maar je hebt nog genoeg de tijd :) hele fijne vakantie enne.. vraag nog gerust als je ergens mee zit. geen probleem :)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 12 februari om 16:06
hey hey! alles goed hier hoor.. en met jou? wilde eigenlijk even van het forum vanwege drukte maar kan het toch niet laten om steeds een kijkje t nemen hier. je leert hier echt een heel hoop. ze mogen volop puberen maar ik merk ook dat ze zo hun best doen als ik met ze aan t oefenen ben. komt helemaal goed :) hou je me op de hoogte?? heel veel liefs van ons 3en
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 09 februari om 17:20
he marijn, kerstvakantie 2009??? wauw, wat moet jij dan nog ondragelijk lang wachten.maar de voorpret is ook leuk hoor. wij krijgen ook een teefje, een langharige omdat ik dat mooier vind. waarom moet je nog zolang wachten? heb je een speciaal nest op het oog? nee wij weten ook nog geen naam, we hebben er al wel 1000 bedacht geloof ik, maar niet een naam is mooi genoeg voor onze pup, dus als je nog een idee hebt? groetjes,jolanda
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 09 februari om 15:23
He Marijn, Nee we zijn nog niet op visite geweest. Voor foto's moet je even naar dit topic: http://www.hondenpage.com/hondenforum/3928/joey's-nichtjes-en-neefjes-zijn-geboren.php Aankomende zaterdag gaan we kijken en kroelen. Ik kijk er naar uit. Hoe is het met jouw voorbereiding? Ben je al bij de bieb geweest. Ik lees het wel. Lieve groet, Cella
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 01 februari om 14:12
hoi marijn!! al een naam kunnen bedenken? hihi. Ja prachtig die Maya, een en al kracht straalt ze uit. Bekijk keer op keer, nu nog :) Heb net nieuwe foto's van Bibi en Coco geupload want we zijn vandaag naar een lokale hondenshow geweest. Nounou, ze hebben heel wat fans nu haha. Ja ben idd met husky's begonnen maar makkelijk was (is) het niet. Maar ach.. ze zijn het waard. :) hou je haaks! liefs van ons 3en
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 01 februari om 04:16
dankje voor je pb!! ben blij dat ik je wat wijzer heb kunnen maken :) en je hebt natuurlijk het geluk dat je straks al heel wat ervaring op kunt lopen met je herder he.. volgens mij scheelt dat een hoop. dat had ik natuurlijk niet en geloof maar dat ik in het begin dacht van 'jemig! waar ben ik toch aan begonnen!'. Een naam voor een DH teefje?? oei ben heel slecht in namen maar ik zal erover nadenken :) hahaha ja dankzij eight below heb ik nu dus mijn bibi en coco. ik hoor nog van je! heel veel liefs van ons 3en
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 28 januari om 03:39
Owja, waarom ik voor husky's heb gekozen? Ben gewoon op mun gevoel afgegaan. En als natuurliefhebber wilde ik dat graag met iemand delen :) Er is toch niets zo fijn als met je hond(en) van een boswandeling te genieten? En knuffelen! Mijn reutje coco is een echte knuffelbeer! Bibi daarentegen een dame die altijd verwend wilt worden, haar buikje kriebelen dus hihi. fijne dag nog!!
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 28 januari om 03:25
Wow wat een compliment, bedankt Marijn :) Een husky is erg mooi MAAR idd, weet waar je aan begint! Ze zijn eigenzinnig en kan soms even duren voordat ze luisteren. Moeilijk? Bij alle honden is het een kwestie van wederzijds vertrouwen. Bij een husky heb je alleen wat meer geduld nodig en zeer consequent zijn met de opvoeding. Ontsnappen, weglopen, achter dieren aanjagen doen ze allemaal (ze liggen immers dicht bij de wolf). Al met al, is het echt wel mogelijk ze 'bij' te sturen. Het is een roedeldier en kan slecht tegen alleen zijn. Veeeeel beweging (2 uur uitlaten niet genoeg want wanneer de verveling toeslaat reken maar dat ze aan de vernieling gaan). Flink in de bossen laten rennen dus. Hier laat ik ze niet uit want veel te heet, kunnen ze overhit raken. En als laatst: ze hebben een gevoelige maag. Veel he? Daarom van uiterst belang om je in dit ras te verdiepen voordat je er een aanschaft want oooh, ze worden erg onderschat met alle gevolgen van dien. Ik moet nu nog flink in mijn schoenen staan want.. pubertijd haha. Maar tja, de husky virus had ik toch al en moeilijke tijden zijn er om samen sterker van te worden. Ik kan iig niet meer zonder ze en kan je garanderen.. Als jij denkt ervoor geschikt te zijn en veel tijd hebt (anders zou ik het niet doen), heb je er zo'n goede maat aan. Want hoewel eigenzinnig, ze ze zijn erg aanhankelijk en vooral naar mensen erg vriendelijk (niet geschikt als waakhond!). Heb je nog vragen stuur me gerust een PB. Anders even googlen want er is genoeg over de husky te vinden. Hoop dat ik je een beetje wijzer heb kunnen maken. Ik moet zelf ook nog een hoop leren hoor :) Heb je nu ook honden? De zonnige groetjes van ons 3en :)
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 26 januari om 19:14
Hoi Marijn, Met Sterre gaat het goed hoor...;) Wereldhondje geworden... Goed uitgepakt, ze is nu twee jaar geweest. En ik kan lezen en schrijven met haar... Als je maar geduld hebt, niet te veel eist en alle positieve gedrag beloont... :) Hoop dat je een mooie naam kan vinden voor je pup!! Lieve groet, Ilja
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 26 januari om 15:33
Hoi Marijn, Ik heb eerst tijdschriften gekocht waar alle erkende fokkers bij staan. Toen heb ik met de club gebeld. Deze vertelde mij wie er op dat moment puppies hadden. En toen heb ik gebeld. Gevraagd over van alles. Maar ook andersom ik moest ook veel vragen beantwoorden (terecht). Zo ben ik aan de fokker van Joey gekomen. Heel vertrouwd, heel goed voor de honden en echt alles in huiselijke kring. Dit is geen fokker die haar teefje na een aantal bevallingen wegdoet. Ook dat vindt ik zeer belangrijk. Leuke naam hé Nischa. Lieve groetjes, Cella.
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 25 januari om 15:59
Hoi Marijn, Ja hoor, Joey krijgt héél misschien een speel kameraad erbij. Het wordt een reu. Inderdaad zelfde soort. Zijn Tante moet ong. 2 februari a.s. bevallen. Maar het is nog de vraag of er een reu bij zit. Zijn Tante is de dochter van Joey's moeder. Het blijft dus spannend. We hebben wél al een naam, maar twijfelen nog. Dus als ze 2 februari a.s. geboren zijn, gaan we eerst op kraamvisite. Als de pups 6 weken zijn mag Joey het kameraadtje uitzoeken, en bij 8 weken (ong 2 april) gaan de pup mee naar ons huis. Naam herder: Marit?? Nischa?? Groetjes, Cella.
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 21 januari om 19:44
Hoi Marijn, Soms wil negeren niet helpen, en moet je echt even optreden. Ook een moeder hond pakt de pup wel eens in haar vel om het verkeerde te laten stoppen. Dit moet jij dus niet doen (in de nek pakken!!), maar een plekje b.v. de hal/gang als staf hokje, zet de pup hier b.v. 1 á 2 minuten in. Maar niet als de pup pas 8 á 10 weken is hé. Het boek van "Gwen Bailey" Toepoels puppywijzer is een goed geschreven boek waar ik ook veel uit heb gehaald. Dit boek staat ook in de encyclopedie van dit forum. Als ik weer wat weet laat ik het jouw weten. Is Dinco (Reu), of Wanda (Teef) iets als naam........ Groetjes, Cella.
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 20 januari om 21:30
Hoi Marijn, Sorry voor de verkeerde naam van het maandblad, maar je hebt hem. Staan leuke en goede dingen in over de herder en ook erkende fokkers. Ik heb zelf een boek geleend i.v.m. opvoeden van een pup. Het boek is geschreven door Martin Gaus. Hoe het boek precies heet, sorry dat weet ik niet meer. Misschien een tip, de bibliotheek heeft ook heel veel boeken. Heb je daar al eens gekeken?? Er zijn diverse boeken in de winkel te koop, over opvoeden van een pup. Het komt een beetje op het zelfde neer en het moet jouw persoonlijk aanspreken. Maar ik blijf aan jouw herder denken en mail je gewoon als ik weer wat weet. Met Joey gaat het goed hoor, bedankt voor je belangstelling naar hem. Heb je al een naam voor je aankomende pup. Groetjes, Cella.
honden page profiel .. schreef om 18 januari om 22:56
Hoi,Hij is echt prachtig en ontzettend lief.Was al helemaal weg van witte langharige herders als ik ze zag op internet,tv of boeken.Had nog nooit langharige in echt gezien,alleen de kortharige.Maar ze zijn echt prachtig vind ik,ben er helemaal weg van.Ben ook heel benieuwd hoe hij word als die volwassen is.Dat is wel maf idee trouwens als Raya groot is dan komt er dus een pup bij jullie het huis in wandelen.Succes met naam verzinnen nog.Fijne avond en groetjes Marianne
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 17 januari om 15:53
Hoi Marijn, Het blad is zelfs bij AH (Albert Heijn) te koop, Ik hoor het wel van je, anders krijg je hem van mij. Groetjes, Cella.
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 16 januari om 21:46
Hoi Marijn, Sorry dat het zolang duurde eer ik wat laat horen. Maar alvast VAN HARTE GEFELICITEERD met de komst van jouw pup in december. In "Onze hond"een maandelijks tijdschrift deze maand Januari, gaat het speciaal over de HERDER. Als je niet meer aan het tijdschrift kan komen laat het dan even weten, dan krijg je hem van mij. Wat een lange voorpret. Gaat mijn wens voor jouw toch uitkomen. Lieve groet, Cella.
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 13 januari om 18:32
hoi Marijn, PFFF... jij moet nog lang wachten:( Je hebt ook wel een hele lange tijd van voorpret zo... :) En je kunt nog heel lang nadenken over een naam... Is Katja wat? Lieve groet, Ilja
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 01 januari om 22:02
Hoi Marijn, Ik wens jouw een heel erg goed 2009 toe en dat jouw wens, het krijgen/hebben van een hond maar uit mag komen. Lieve groetjes, Cella en natuurlijk een high 5 van Joey.
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 22 december om 22:35
Hoi lieve Marijn, Alles wat ik schreef/schrijf doe ik vanuit mijn hart, dus ik meende wat ik heb geschreven op jouw Topic. Ik wens je alle goeds, maar ook voor jouw herder. Veel liefs, Cella en een high 5 voor jouw van Joey.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marijn heeft 1351 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Marijn zeer positief gewaardeerd bij 7 waarderingen.

Berichten en online status
Marijn was voor het laatst online 6 jaar, 10 maanden, 1 weken, 1 dagen, 10 uur, 43 minuten, 56 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^