Over Lotte

honden foto van Lotte


Hoi. Mijn naam is Lotte. Sinds 5 augustus 2017 zijn mijn vriend en ik de trotse bezitters van een Galgo Espanol mix (vermoedelijk is haar vader een Ierse setter) genaamd Lila. Ze is nu 4 maandjes oud en moet nog erg wennen aan het leven in het drukke Nederland. Het liefst ligt ze bovenop je op de bank te snurken of bespringt ze je en geeft ze je enorm veel knuffels. 

Voordat wij Lila adopteerden had ik bij mn ouders 2 honden. Ties en Hazel. Ties is in 2010 overleden aan lekkende hartkleppen en Hazel is gelukkig nog gezond en wel bij mn ouders

Krabbels aan Lotte

honden page profiel RoosRoos schreef om 18 oktober om 02:01
Dankjewel voor je lieve berichtje. Wat heb jij iets verschrikkelijks meegemaakt met je hond, hartverscheurend. Hoe gaat het nu met Hazel?
honden page profiel dianadiana schreef om 14 februari om 21:33
hoi lotte leuk dat ik weer wat van je hoor had je al gemist op hp. ja vandaag is het al weer een week geleden dat ik lady heb moeten laten inslapen de da denkt dat ze een herseninfarkt heeft gehad.er was in ieder geval niks meer aan te doen.en ja in nog geen twee maanden tijd twee hondjes verliesen doet pijn.naar dat jordy een week of 6 weg was heb ik een nieuw hondje genomen voor lady.want zij wou niet meer eten niks meer.en toen ik scotty had ging ze weer eten.dus dat was een goed teken.maar later kreeg ze dus die herseninfarkt en daar was niks meer aan te doen.ze liet alles lopen.liep alleen maar rondjes in huis overal tegen aan.ik moest haar gewoon opbeuren om haar neer te leggen.want ze stopte niet met lopen anders.ik ben heel blij met scotty maar mist ook mijn andere twee hondjes he.ze blijven ook voor altijd in mijn hart.nooit zal ik ze vergeten. en gaat alles nog goed op school? groetjes diana
honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny schreef om 14 februari om 14:55
Hoi Lotte ,bedankt voor je krabbel . Ik vind ook dat Billy op Ties lijkt wat jammer dat hij er niet meer is ,je zult hem wel erg missen .Wens je nog veel sterkte .Hazel is ook een heel schattig hondje ik hoop dat je met haar meer geluk mag hebben . groetjes Hanne en Billy .
honden page profiel dianadiana schreef om 19 januari om 17:47
hoi lotte ten eerste gecondeleerd met je opa. en met lady gaat het niet zo goed.ze wilt niet meer echt eten. zelfs de pens laat ze staan. tewel ze daar altijd een moord voor deed en nu helemaal niet meer.je kunt bij haar de ribben gewoon voelen en toch valt ze verder niet echt af.vandaag had een speciaal een kluifje gehaalt die zo normaal altijd op eet nou die ligt nu nog op de bank.ze kijkt er niet naar om.en op zulke momenten mis ik jordy ook heel erg.hij was dan heel erg ziek maar eten deed die nog zelf op de laatste dag nog.maar ik ga lady niet meer dwingen om te eten als ze niet wilt laat ik haar maar.ik hoop wel dat ik haar nog een tijdje bij me mag hebben.maar ik bereid me wel voor dat het zo afgelopen kan zijn. en hoe gaat het verder met jou dan.en met je school? groetjes diana
honden page profiel dianadiana schreef om 26 december om 13:13
heej lotte hoe gaat het met jou dan.ik heb je gemist op hp.ja jordy is alweer 17 dagen geleden ingeslapen.en dat doet inderdaad heel veel pijn.je blijft ze missen he vooral met de feestdagen. en ja met lady gaat het nu alweer iets beter gelukkig eet ze weer aardig goed.dat deed ze in het begin niet meer echt.verder wordt ze ook ouder he ze is ook al 14 jaar geweest.en heeft ook last van atrose en doofheid.maar verder gaat het nog goed met haar. nog fijne kerstdagen.
honden page profiel petra en ryanpetra en ryan schreef om 08 november om 13:25
DANK JE WEL , JIJ OOK HOOR WAT EEN SCHATJES.
honden page profiel dianadiana schreef om 07 november om 19:10
hoi lotte leuk dat je even langs kwam.ja ik had die foto,s al op mijn computer staan.en die wou ik ook even op mijn site zetten zodat iedereen ze kan zien.leek me wel leuk. groetjes diana en hoe gaat het verder met jou dan?
honden page profiel profiel verwijdertprofiel verwijdert schreef om 01 november om 22:40
ach wat lees ik nou, wat erg zeg, veel sterkte nog. dikke knuf aan hazel, verwen jou kleine schat maar, jullie komen er samen wel doorheen!
honden page profiel jeltjejeltje schreef om 29 oktober om 23:56
zo kun je altijd lachen om honden en elke 1 is anders en dan toch ook wel weer het zelfde, onze 14 jarige teef plast nooit in huis ook nooit gedaan tot die keer dat ze nog bij mijn broer woonde en er een verjaardag was van 1 van de kids en er was iemand die nieuwe schoenen had en daar ging ze dus tegenaan plassen :) en dan maar zeggen dat ze het nooit doet maar tot nu toe nooit weer gedaan dus ;) en nog gecondoleerd met je vriendje ties! wel late reactie maar ik lees het net. veel sterkte nog toegewenst.
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 29 oktober om 16:28
ik heb dat kinkje echt heel de dag om me nek hangen al 4 maanden lang en hij gaat alleen af tijdens het douchen. Mijn oma heeft dat kettinkje gekocht op de markt voor mijn verjaardag, hij is van echt zilver ,dus dan heb ik er geen allergische reactie op. Het geeft je in ieder geval het gevoel dat ze altijd dicht bij me is.
honden page profiel jeltjejeltje schreef om 29 oktober om 15:53
heey, haha ja een stoere bink! naam hebben we zelf niet bedacht die had hij al vond het precies bij hem passen. binky slaapt nu bij ons boven omdat hij niet alleen kan zijn gaat hij piepen en janken en krabben aan de deur. en hij heeft dus helemaal niet geplast boven dus was zindelijk tot de morgen want toen heeft hij in huis gepoept willekeurig een plekje. maar hij had niet in de gaten dat dat buiten moest want meestal gaat hij onder het wandelen dat doen ;) maar is inderdaad een goeie tip maar ze vinden het leuker om tegen de tafel of bank aan te plassen, maar met binky viel het wel mee vandaag hopelijk morgen weer zo`n dag het is egt een schatty :)
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 29 oktober om 09:59
het gemis is vreslijk, maar na een tijdje kon ik met een glimlacht terugdenken aan mijn lieverd ! Ze was net een zusje voor me.
honden page profiel jeltjejeltje schreef om 28 oktober om 23:48
hee, leuk dat je even krabbelt, hij heet binky en is nu 11 maanden. het gaat tot nu toe heel goed met hem hij heeft zijn plekje al gevonden en is overdag al helemaal zindelijk. ;) snachts lukt het nog niet zo maar dat komt omdat we nog een reu hebben en die is 11 jaar en die laat het wel eens lopen, en ja je kent reutjes met hun geurtjes. maar hij heeft in ieder geval een goed plekje en we zijn niet van plan om hem weer naar een ander baasje te laten wennen :) gelukkig krijgt hij dat elke dag een beetje in de gaten. mvg jeltje
honden page profiel RoosRoos schreef om 28 oktober om 17:46
Indy heeft er helaas echt een trauma aan overgehouden. Binnen 8 dagen alle 4 zijn maatjes weg, is ook natuurlijk heel heftig voor een hond! Hij heeft heel lang voor de deur staan wachten, lopen zoeken enz...op een gegeven moment ging het steeds slechter met Indy. Wilde alleen nog maar slapen, op de plek waar Zoe altijd lag, ging geobserdeerd rondjes rennen achter zijn staart aan, heel nerveus en onzeker. Maar we moesten 5 maanden wachten tot we een nieuwe pup konden nemen, ivm het Parvovirus. We hebben toen echt de dagen afgeteld, niet voor ons zozeer, maar voor Indy! We zouden Denver toen krijgen, maar totaal onverwachts kwam daar ook Dakota bij in diezelfde week!! Wij hebben Dakota kado gekregen, van ontzettende lieve mensen die van ons verhaal hadden gehoord....we kenden ze helemaal niet, dus ongelovelijk dat er nog zulke lieve mensen bestaan!! Dus in 1 week ineens 2 pups erbij! Daar knapte Indy wel van op, hij was zooo blij! Helaas is Indy nog altijd heel onzeker, en blaft heel veel....zo bang om zijn roedel kwijt te raken, verlatings angst. Het is iets minder geworden nu, maar het blijft een zielig gezicht als je hem zo nerveus ziet blaffen, tegen het "grote" gevaar buiten. Ik hoop dat Hazel niet zo diep zal zakken, en er gauw weer bovenop komt.
honden page profiel RoosRoos schreef om 28 oktober om 16:40
Dank je wel voor lieve krabbel.....wat vreselijk van jouw hondje! Of je er nou 1 of 4 verliesd, het verdriet is en blijft net zo groot. Ik zit nu ontzettend tegen December aan te hikken, dan is het alweer een jaar geleden. Ben er nog steeds vreselijk kapot van.... Het is fijn om hier op HP het verdriet met elkaar te kunnen delen, vind hier een hoop steun in. Wil jou nog heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie arme Ties. Hou je taai meid.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lotte heeft 236 ontvangen.

Berichten en online status
Lotte was voor het laatst online 3 jaar, 8 maanden, 3 weken, 1 dagen, 23 uur, 11 minuten, 39 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^