HondenPage baasje sandra

Wat schreven de vrienden van sandra op het forum

honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Bakjes vlees uit de super markt slecht?
Ik denk dat over eten altyd mening verscil is. Ik voer raider en bean brokken. En bij de aldy haal ik kip rijst weg bakkies. Heb er geen probleem mee zij vinden het lekker. En haar glanst mooi en geen schilvers hebben ze. Ze doen er prima op. Ze krijgen heir kip en snoepjes voor honden da he. Ik denk dat ieder een wel gaat zoeken wat hun hond beste op doet denk ik maar weer. Poot raider en bean en bets
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Wat geef je je hond met dierendag?
Een dikke knuffel net als alle dagen, ze zijn al verwent
honden page profiel AnnetAnnet schreef in 2 reuen kan dat?
Kent de fokster jou honen? Dan kan ze misschien inschatten wat het beste is, ik heb een reu en teef gehad en nu 2 reuen. Beide ging/gaat goed, maar hoe het zit als je een reu en teef heb wat je dan het beste erbij kan nemen weet ik helaas niet. Denk dat je ze bij het kiezen van je pup ze mee kan nemen om te zien welke pup het beste reageert en heb een vermoeden dat je fokster je daarin kan adviseren
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Dierentuin met hond.
Er zijn nog 2 dierentuinen die honden toelaten, Rhenen, en Amersfoort volgens mij. Arnhem heeft het niet zolang geleden verboden.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Dierentuin met hond.
Dan is het alleen maar leuk, en mocht je niet al te ver hebben greden om er te komen, en je merkt silver vindt er niets meer aan kan je altijd nog naar huis gaan. Proberen gewoon dus en lekker genieten van de dieren en van silver. Het lijkt me inderdaad super als je hond meegenomen kan worden en het leuk vindt.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Dierentuin met hond.
Sorry ging iets fout Ik ga graag naar dierentuinen, alleen Kwinto hoef ik echt niet mee te nemen, zijn angst voor vreemde mensen is te groot, en hoe drukker hoe angstiger hij reageert. Bodi zal ook niet echt een succes zijn denk ik.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Dierentuin met hond.

honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Echt waar, maar ook op dit punt ben ik het met Asha eens, op straat horen honden niet los, vindt ik. Het kan wel maar dan zouden ze zo goed moeten luisteren, maar heel veel honden die ik zie die op straat los lopen luisteren misschien meestal maar ook vaak niet. daarom ben ik een voorstander om honden op straat aan de riem te houden. In een losloopgebied kunnen ze los. Mar zoals bij alles vindt ik dat moet ieder voor zich weten, ieder kent zijn of haar hond en weet zelf of hij of zij los kan en heel goed luisterd.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Ik sluit me in zijn geheel bij Asha aan, meestal is het een hoop kabaal, maar mensen met een bang hondje reageren door inderdaad te gillen zodra de honden kabaal maken, maar dat is wat ik helaas te vaak meemaak. Maar over het algemeen is het een hoop herrie en lijkt het heel erg maar valt het erg mee.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Hond zijn!
Eentje met een leuke baas
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Hondenspeelgoed
Als ik zou weten dat Bodi en of Kwinto het inderdaad ook zo leuk zouden vinden zou ik het er voor over hebben, maar me beide mannen hebben tot op heden geen lange intresse in speelgoed. Hun intresse is met een paar minuten over. Met Bodi gaat het wel wat beter, maar toch nog steeds is intresse een paar minuten lang
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Hondenspeelgoed
http://www.pejediertotaal.nl/a-11402341/duurzaam-hondenspeelgoed/hondenspeelgoed-running-egg-speelei-klein Zag dat zelfs een ijsbeer het leuk vindt Twijfel of ik het zou proberen, heb al diverse dingen uitgeprobeerd of Bodi het leuk vindt, maar hoewel zijn intresse ietsje langer blijft, het is nog steeds snel voorbij intresse in speelgoed.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in ex lab honden
Zag net als Larissa de aflevering van dog whisperer met de ex lab hond die zo vreselijk bang was. De mensen deden werkelijk hun uiterste best met de bange hond. ( alleen waarom de hond een prik slip ketting om had is een groot ? ) Dat ze honden of uberhaubt dieren tegenwoordig nog gebruiken hiervoor terwijl er zoveel andere manieren zijn volgens zeggen, waar geen dieren nodig voor zijn. Dat mensen ex lab honden of katten ( zag ik op de site ) kunnen adopteren zou bekender moeten worden, een keer bij hart van nederland ofzo. Vraag me alleen af waarom vooral beagles worden gebruikt?
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in zoketocht naar chow chow pup
geen lunteren of lutjewinkel
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in wat vinden jullie van honden kleding?
bah bah bah zou ik nooit doen :'(
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Stamboom, wanneer krijg je die?
http://www.hondenpage.com/foto/foto/80839.jpg kijk dit is hem
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Stamboom, wanneer krijg je die?
Ik heb die van raider direcht mee gekregen van de fokker. Maar moets wel een papier in vullen dat die op mij naam kwam te staan binnen een weekje hadt ik die. Dus een weekje maar
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in spaghetti
Zij krijgen hier macronie met alles er in. kip-schenkel-runde vlees- runde gehakt- jonge kaas- en vis
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Daar ben ik het zo met je eens. iemand hier uit de buurt laat haar hond altijd erbij staan als ik bijv koekjes aan mijn honden geef als ik iets oefen met ze, ze roept nooit haar hond dan terug. En dan vindt ik het een logisch reactie als haar hond 'gepakt' wordt, ze is het dan niet aan het voorkomen. maar als haar hond dan gepakt dan grijpt ze pas in. nu is dat bij kwin niet nodig die geeft een correctie en stopt direct maar niet elke hond heeft die rem, dus hou dan je hond bij je als je geen gevecht wil. Vooral als er eten in het spel en honden van een ander gaan bij hun eigenaar staan en een 'vreemde' opdringerige hond komt erbij, dan tja dan kan je verwachten dat er gereageert wordt.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Ik hoop juist op honden die bodi op zijn plek zet, dat is al een paar keer nu gebeurt, en Bodi weet direct waar hij aan toe en daagt ook verder niet uit. Kwin heeft ook wel een botsing gehad met een hond waarbij kwin een wond in zijn wang opliep. Dat ging om een bal, beide kwamen exact tegelijk bij de bal aan, en het was heel een even botsing en daarna klaar, geen probleem meer gehad, en er kan nog steeds met ballen worden gespeeld.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Meningen zijn zo verschillend, alleen ik blijf erbij dat ik nooit tot ingrijpen zal overgaan. Weglopen werkt veel beter, dat merk ik bij mijn honden vooral bij Bodi werkt dat heel goed. Ik zie dat bodi eerst plat gaat liggen en als ik dan terug ben gelopen of al uit zicht ben dan weet hij niet hoe snel hij bij mij moet zijn. Het hangt ook van de andere honden af, zijn het honden die ik zelf al niet prettig vindt dan loop ik terug of ik weet dat er panisch gereageert wordt op mijn honden dan loop ik ook terug. maar is het een bekende of iemand waarvan ik weet dat die ook kalm blijft loop ik door. En nogmaals bodi weet drommels goed door middel van een correctie ( van een andere hond ) bij bekende honden hoever hij kan, geen ingrijpen nodig. Geen paniek, geen geroep maar na de correctie van de andere hond is de rust terug.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Heel simpel omdat ik vaak dezelfde honden tegen kom en ik zie het zoals al getypt dat bodi al veel kalmer reageert op honden waarvan hij weet dat hij lager in rang staat, en dat is zoveel beter dan is er rust en acceptatie. Haal je honden die elkaar steeds tegenkomen steeds uit elkaar dan zal er nooit rust komen. en dan is het beter die bepaalde hond te ontlopen. Maar ja dan kan je net zo goed een uur over straat gaan lopen ipv de hond het plezier te gunnen van loslopen.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Ik vraag me af diegene die dus altijd ingrijpen hoe vaak gebeurt het dat jullie honden vechten ik heb nu ruim 20 jaar honden en heb praktisch nooit een gevecht meegemaakt dat ingrijpen nodig zou zijn. Mijn eerste hond ging altijd zelf een blokje om voor honden die hij eng vondt, Sheila kon ik altijd aan de riem doen bij de enige hond op wie ze zo gefocused was en dan gebeurde er ook nooit watt. Kwinto laat soms zien dat hij er is maar verder dan een snauw en grauw komt het niet en is als het al gebeurt binnen een minuut over. Bodi zoals al getypt zover dat hij kalm reageert op honden die hij kent waarvan hij weet dat hij lager i rang is.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Ik merk het nu al aan Bodi, Bodi reageert veel kalmer op bekende honden waarvan hij weet dat hij lager in rang is, dan bij onbekende honden. gewoon simpel weg omdat bodi niet weet dat hij lager in rang is.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Als je altijd dezelfde honden tegen komt lijkt mij inderdaad beter dat ze rangorde bepalen. en door een gevecht te stoppen zullen ze het nooit kunnen bepalen waardoor je dan beter een tijdstip kan afspreken wanneer de een er loopt zodat ze elkaar niet meer tegen zullen komen. Anders zullen ze blijven proberen het te bepalen en altijd tot vechten overgaan. Hebben ze het eenmaal bepaalt dan de lagere hond altijd opzij gaan en de andere hond uit de weg gaan. Maar zoals we nu weten zoveel mensen zoveel verschillende menigen, sommige zijn er met de een eens andere met de andere.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
ik zelf zou dus nooit tussen 2 vechtende honden springen. Zo hard mogelijk wegrennen dat is wat ik altijd zou doen. precies wat ymy ook dus doet.
honden page profiel AnnetAnnet schreef in Wat te doen bij een gevecht?
Kwinto wil soms wel corrigeren vooral als er koekjes in het spel zijn, maar hij geeft de correctie en stopt direct. Bodi reageert bij een eerste ontmoeting met een onbekende hond door eerst plat te gaan liggen, de boel af te wachten, maar als ik maar zo snel mogelijk doorloop dan komt hij snel genoeg achter me aan. Kwinto heb ik gisteravond voor het eerst aan de riem gehouden,zodat Bodi daar geen steun van krijgt, samen zijn ze sterker wat men vaak ziet bij meerdere honden. Aan de riem is Bodi wat feller, wat dan bij Bodi wel werkt om gewoon op een afstandje alles te bekijken, en dan wordt hij rustig en gaat de ontmoeting wel goed.
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
bean 25-11-2009 raider 25-4-2010 hoe kan het he allebij op de 25 toeval :-D
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in mooie honden gedichten
Hij is geliefd om zijn aanhankelijkheid, om zijn trouw en zijn gezelligheid Hij is waaks en houdt alles in de gaten, het is een gezinslid dat je uit moet laten
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Wanneer is een pup volgroeid?
bean heeft patella luxatie en die mocht pas na 10 a 11 maanden geopereerd worden dan was die uit gegroeit zei de dieren arts dus
 

Vrienden van sandra

honden foto van Annethonden foto van bets-bean&raider

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^