HondenPage baasje lisa

Over lisa

Ik ben lisa. ik heb 2  honden 1 australian shepherd en 1 kruising australian shepherd met waarschijnlijk een herder bobby en lindsey
ze zijn allebij super enthousiast (af en toe misschien iets te) maar daarom vinden wij ze super. Ze zijn super leuk met mijn dochter en ze zijn ook regelmatige met elkaar op avontuur.
Ik heb mijn man ontmoet toen ik er tegen aan liep met mijn oude hond paco (die we helaas in januari in hebben moeten laten slapen) toen we bij hem in training behendigheid kwamen. Dit wou ik altijd al doen met paco maar op honden clubs konden ze er maar weinig mee dat  paco zelf besloot of hij mensen te vertrouwen vond. En ben met hem bij meerdere trainers geweest en niemand kon wat met hem. totdat we met nu mijn man in contact kwamen en toen zagen we hem totaal veranderen door zijn benadering en het sport en spel van behendigheid. 
Dit is 1 van de reden waarom wij zo van behendigheid houden. En andere mensen ook deze kans willen geven en laten ervaren.
Mijn man is zelf een vereniging toen begonnen met behulp van nog een paar mensen  omdat ze vonden dat behendigheid meer is dan dat je hond super goed luistert en alleen voor de doorsnee hond hoort te zijn.
We zijn een non profit vereniging en willen dat ook zo houden. Helaas moeten we een kleine bijdragen rekenen van 75 euro  voor een training die begint in april tot oktober (  ligt er aan of het weer goed genoeg blijft om te kunnen trainen)  wij zijn erg blij dat we gebruik kunnen maken van afsluitbare trainingsvelden waardoor  wij ook honden kunnen laten trainen die niet volgens bepaalde boekjes lopen.
wij doen het voor ons plezier en hopen dat anderen mensen er ook plezier aan beleven.
https://www.facebook.com/behendigheidjugando/

Krabbels aan lisa


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

lisa heeft 27 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van lisa zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
lisa was voor het laatst online 6 jaar, 8 maanden, 3 weken, 5 dagen, 15 uur, 51 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^