hondenbehendigheid training

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lisalisa

Wij hebben een hondenbehendigheidvereniging

En we zijn opzoek naar mensen die gezellig en op een leuke vrijblijvende (active) manier met hun hond bezig willen zijn. In april willen we weer beginnen met de trainingen. 

Wij staan er ondertussen een beetje om bekend dat wij veel honden krijgen die niet op een reguliere hondenschool aan behendigheid kunnen doen omdat ze te druk, bang en af en toe niet goed genoeg luisteren om op een openbaar veld te kunnen trainen. 

wij hebben de beschikking over afsluitbaren velden en hebben ondertussen veel leuke leden gehad. Na even een pauze te hebben gehad hebben we besloten om in april weer te gaan beginnen de exacte datum word nog bekend gemaakt.. 

 

hier krijgt u een klein idee van wat wij doen  heeft u nog leuke  tips en ideeen horen wij dat erg graag 

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 08 maart om 16:20 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel NullNull 2 doggies

honden foto van Null

Op de facebookpagina staat geen website of adres. Dan houdt t voor mij wel op. 

honden page profiel lisalisa

Ik zie net inderdaad je via facebook ons adres niet meer kan zien mijn exusses hiervoor  we zullen het aanpassen dank u wel voor uw feedback ik ben blij dat ik het via hier te weten kom. Als u meer vragen heeft beantwoord ik deze graag

Mvg lisa

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Is dit niet gewoon reclame maken? 

honden page profiel lisalisa

Het is net hoe u dit ziet mevrouw. Het is een beetje 2 kanten op . Wij zijn een non profit vereniging. En ons streven is om mensen te helpen hun plezier met hun honden terug te krijgen. Wij hebben niet de middelen die grote  verenigingen hebben. Daarin tegen omdat we klein zijn kunnen wij ook meer vrijheid bieden en mensen alleen op afgesloten velden laten trainen.

Ja ik wil ergens reclame maken  maar ik wil uiteindelijk mensen een betere band zien krijgen met hun hond. Wat wij uit ervaring weten  is dat als je nergens meer heen kunt met een hond  dat dit vaak nog een  oplossing kan zijn die wij voor ons plezier er bij doen omdat we weten hoe moeilijk het kan zijn. En wil je goed weten hoe het in elkaar zit nodig ik u graag uit voor een kopje koffie om het uit te leggen. Verder is het ook plezier voor mensen die gewoon wat leuks willen doen met hun hond

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik krijg alleen wel kriebels als ik een hond met halsband (of zelfs slip kan het niet goed zien) zie lopen en een lijn op de grond... Als die lijn blijft haken ( en dat gebeurd heb zo al honden gezien die zichzelf bijna ofphangen) 

 

Anoniem (Gast)

Hoeveel kost het om lid te worden? En ik neem aan dat jullie kleine groepjes hebben, met veel aandacht voor de honden/baasjes? Omdat er staat dat het ook voor drukke honden is. Mijn hond had 0 aandacht bij grote groep op de hondenschool, maar als dit kleine groepjes zijn wil ik best kijken of dit wat is voor haar.

honden page profiel lisalisa

Helaas vanwegen onze kosten voor de toestellen  onderhoud van het veld moeten wij 75 euro per trainingseisoen vragen ..  dat loopt vanaf april tot  hopelijk oktober  ( ligt aan het weer) kan ook nog langer zijn.  Wij proberen max 10 honden te hebben.  Omdat we omstebeurd op een afgesloten veld trainen.. en evt kunnen we een klein 2de parcour neer zetten de trainer(s) blijft op het veld om iedereen zijn aandacht te geven.

honden page profiel lisalisa

" Ik krijg alleen wel kriebels als ik een hond met halsband (of zelfs slip kan het niet goed zien) zie lopen en een lijn op de grond... Als die lijn blijft haken ( en dat gebeurd heb zo al honden gezien die zichzelf bijna ofphangen) 
  "

 Beste.. helaas is dit een foto van 3 jaar geleden dit was ons succes verhaal.. deze hond   waar u op doelt mocht op deze manier alleen  vooruitgestuurd worden.. toch was dit een hond waarvoor wij zijn begonnen. Deze  eigenaren werden op hun eigen terein altijd gebeten door hun hond en konden er niet mee overweg door de open manier van trainen konden hun kinderen  uiteindelijk met de hond los meedoen  en hadden ze een totaal andere hond . zoals u kunt zien met foto's van onze eigen hond trainen wij verder los zonder halsband/ ketting

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"  Beste.. helaas is dit een foto van 3 jaar geleden dit was ons succes verhaal.. deze hond   waar u op doelt mocht op deze manier alleen  vooruitgestuurd worden.. toch was dit een hond waarvoor wij zijn begonnen. Deze  eigenaren werden op hun eigen terein altijd gebeten door hun hond en konden er niet mee overweg door de open manier van trainen konden hun kinderen  uiteindelijk met de hond los meedoen  en hadden ze een totaal andere hond . "

 Dan moet je daar eerst aan werken lijkt mij. Behendigheid moet veilig gebeuren vind ik of dat je het nu recreatief doet of wedstrijd gericht veiligheid voor de hond boven alles. maar wel goed dat je mensen de kans geeft om met dergelijke honden behendigheid te kunnen doen, ik wil je alleen waarschuwen voor zon dingen heb al verhalen gehoord en helaas ook gezien van het gevaar van het trainen met lijn

honden page profiel lisalisa

Daarom zijn wij zo blij met een terein wat we af kunnen sluiten en 1 hond tegelijk er op is zodat we zo snel mogelijk los zonder halsband om kunnen trainen. Tot die tijd  word er ook niet gerend. En er mag ook niet aan een slibketting worden worden getraint. Maar deze hond had hem om omdat ze hem er anders ook niet meer om kregen. Dus mocht hij ook niet alle ondetdelen lopen in het begin tot dat hij afkon

honden page profiel lisalisa

"  Dan moet je daar eerst aan werken lijkt mij. Behendigheid moet veilig gebeuren vind ik of dat je het nu recreatief doet of wedstrijd gericht veiligheid voor de hond boven alles. maar wel goed dat je mensen de kans geeft om met dergelijke honden behendigheid te kunnen doen, ik wil je alleen waarschuwen voor zon dingen heb al verhalen gehoord en helaas ook gezien van het gevaar van het trainen met lijn "

 Wij vinden het ook jammer dat wij af en toe zulke ernstige gevallen zien. Dat mensen op reguliere clubs vaak  worden afgewezen. En vaak in nog een groter diepte punt bereiken. Omdat mensen ze niet willen en kunnen helpen vanwege  de grote groepen. Daarom hopen wij dat al voor kunnen zijn. Deze mensen hadden op een paar clubs al het advies gehad om hem in te laten slapen omdat hij in hun ogen te vals was. En we hopen ze niet te vaak zo te krijgen. Gelukkig is dat ook het mooie van behendigheid  vaak zit er ook een hoop energie in de hond de wat hij op een positieve manier kwijt kan.

ik neem hierbij aan dat u de foto op onze fb pagina bedoeld?  deze foto op mn profiel zijn genomen met onze eigen hond  tijdens een instructie (zodoende dat er mensen op het veld zelf staan) aangelijnd en onze eigen hond zonder halsband  voor foto's aan het werk was

honden page profiel lisalisa

" Hoeveel kost het om lid te worden? En ik neem aan dat jullie kleine groepjes hebben, met veel aandacht voor de honden/baasjes? Omdat er staat dat het ook voor drukke honden is. Mijn hond had 0 aandacht bij grote groep op de hondenschool, maar als dit kleine groepjes zijn wil ik best kijken of dit wat is voor haar. "

 Helaas vanwegen onze kosten voor de toestellen  onderhoud van het veld moeten wij 75 euro per trainingseisoen vragen ..  dat loopt vanaf april tot  hopelijk oktober  ( ligt aan het weer) kan ook nog langer zijn.  Wij proberen max 10 honden te hebben.  Omdat we omstebeurd op een afgesloten veld trainen.. en evt kunnen we een klein 2de parcour neer zetten de trainer(s) blijft op het veld om iedereen zijn aandacht te geven. en als u wilt mag u het ook vrijblijvend een keer komen proberen. Op onze fb houden we iedereen op de hoogte van het nieuwe seizoen en als u wil kunnen wij ook contact met u opnemen voor meer informatie en de start

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Helaas bijna 2 uur rijden. Het klonk wel leuk..

honden page profiel lisalisa

" Helaas bijna 2 uur rijden. Het klonk wel leuk.. "

 Dankjewel en dat is inderdaad wel eern beetje entousiast 

Anoniem (Gast)

Ik vind het wel een grote groep voor bange honden of voor als het te druk is bij een andere club. Ik zocht namelijk wat kleinere clubjes, priveles is ook weer niet nodig. Toch bedankt voor de reactie. Het is namelijk niet ver van mn huis.

honden page profiel lisalisa

" Ik vind het wel een grote groep voor bange honden of voor als het te druk is bij een andere club. Ik zocht namelijk wat kleinere clubjes, priveles is ook weer niet nodig. Toch bedankt voor de reactie. Het is namelijk niet ver van mn huis. "

 Ik wil u graag eens uitnodigen om te komen kijken. 10 honden is bij ons get maximale aantal honden per  avond de kans dat we zo veel redden  is nog een ander verhaal. Ik denk  dat u misschien het gevoel beter kan bepalen als u een komt kijken.. dit is altijd vrijblijvend  en dan kan u ook uitproberen of u hond het leuk vind mvg lisa

honden page profiel lisalisa

3 honden hiervan zijn al van de instrecteurs   dus als het drukker word gaan wij over meerdere dagen of tijdstippen kijken

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

RECLAME

Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd.

Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^