HondenPage baasje Ellen Blom

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Even wat foto's maken tussen de tulpen honden foto honden foto

Verhalen van Ellen Blom in het Dogboek

Ellen Blom heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Ellen Blom heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Ellen Blom is nog geen lid van een club.

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Ellen Blom is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Ellen Blom nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Ellen Blom langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Ellen Blom een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Ellen Blom

Najaar 2017 verwachten wij pups. Saar (Finse lappenhond met de officiƫle naam Fairdogs Ismira) woont samen met ons gezin met 4 jonge kinderen in een dorpje in de kop van Noord-Holland. Saar is juli 2014 geboren in Zweden en met mij naar Nederland gekomen. Saar is een hele lieve, actieve, vrolijke kindvriendelijke, sociale dame met een prachtige tekening. Najaar 2017 hopen wij dat Saar gedekt wil worden en haar eerste nestje zal krijgen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Saar ' of bekijk alle Finse Lappenhond fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^