HondenPage baasje Kees

Wat schreven de vrienden van Kees op het forum

honden page profiel ientjeientje schreef in Doxybactin
Fijn!
honden page profiel sylviasylvia schreef in Advies gevraagd
Ik geef gemiddeld  2 x in de week half blikje sardientjes van Canumi aan de honden.  In sardientjes zit ook omega 3. Ik geef het dus op deze manier en niet via een supplement.  Of dit de beste manier is weet ik niet, maar de honden vinden het wel heerlijk.  
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
Weet je al meEr?
honden page profiel ientjeientje schreef in Doxybactin
Hoe gaat het nu? 
honden page profiel ientjeientje schreef in Aussie Djaidey 5 maanden
" Ze heeft een heel zacht karakter.    Ze was gisteren wel een beetje onder de indruk van alles bij er om haar heen gebeurde, vooral als ze door de microfoon praten (dat was wel beetje eng).  " Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey Het was ook heel druk, en al die hele grote honden en ja dat geluid van die microfoon. Volgende week is er flybal dat zal me een gebler zijn.
honden page profiel ientjeientje schreef in Aussie Djaidey 5 maanden
Gisteren heb ik haar in levende lijve gezien. Ze us mooi en zo lief. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Socialiseren
Je had kunnen antwoorden, ja hoor ik ben nu aan het socialiseren, maar dit is niet een positieve ervaring voor mijn hond.  Helaas zal je altijd dit soort mensen tegen komen, zo te horen eh lezen  ben je super goed bezig. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
https://dogzine.nl/nl/nieuwsartikelen/syringomyelia-en-ccj-bij-chihuahua Ander onderzoek op 55 chihuahua, 100% cm, 38% sm., maar ook duidelijk.  Triest, wat niet wil zeggen dat deze hond van ts, inmidddels op leeftijd dit ook heeft. Klachten worden in dit artikel genoemd en lijken niet op de klachten van dit hondje, Ooit met dr Mandigers hierover gesproken, mijn spets had toen hoofdpijn, is ook hiervoor onder de mri geweest, spets had dit niet. Maar ik merkte toen op, dat hij een grote kop had, heeft, waarop dr Mandigers zei, ik zie de aandoening bij heel veel rassen, ook bij grote honden.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in UPDATE: Op proef geplaatst! - Navi zoekt een forever home!
" Prachtige hond, en fijn dat er een geschikte baas lijkt te zijn. Met respect, het leek me geen makkelijke hond om een geschikte plek voor te vinden.   " Blondie We zochten inderdaad een specifieke plek voor haar vanwege haar problemen met alleen zijn. Daarnaast is ze natuurlijk vol in de puberteit Verder is ze (voor het ras) een fijn en makkelijk hondje. De zoektocht was vooral lastig, omdat veel mensen reageerden omdat ze er zo leuk uit zag.
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
" Kan ook GVS zijn. Krijgen oudere honden wel vaker. Maar staan chihuahua's niet bekend om die ziekte met die te kleine schedeltjes en te grote hersentjes?  " Chantal Jazeker, 90% of zoiets heeft dat.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in UPDATE: Op proef geplaatst! - Navi zoekt een forever home!
" Heb je uit de nieuwe mailtjes nog een geschikte match kunnen krijgen? " UkkePuck Ja! Ze is sinds donderdag op ''proef'' naar een nieuwe eigenaar. Volgende week zondag gaan we ze bezoeken. Zit ze dan goed, heeft ze haar forever home al gevonden! We hebben nog 2 gezinnen ''in reserve'' voor haar, maar ik hoop dat ze in één keer goed zit. De filmpjes zijn in ieder geval veelbelovend!
honden page profiel ientjeientje schreef in Revalidatie heupoperatie Balou
En de knietjes? Zijn die wel beter geworden? De rug werd al eerder genoemd in dit topic, iets met een foto of zo waarop het te zien was? Ik zou niet met een stok spelen. Kans op splinters in bek, en weggooien is helemaal niet goed, het afremmen na hardlopen is voor geen een hond goed. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Doxybactin
Ik zou de dierenarts te spreken vragen, is er vast nog wel, en dan vragen hoe het zit. Je twijfel aangeven en de onduidelijkheid en hpuding vd assistente. Misschien had die wel heel ergens anders lol om. Nog niet netjes overigens. De da schrijft voor en deze moet duidelijk zijn. Een assistente schrijft niets voor. Het hier vertellen levert niets op en je wordt er alleen maar onzekerder van.
honden page profiel sylviasylvia schreef in Wat kan ik doen.
Je kan je hond leren om te stoppen met blaffen. Mijn honden kennen bijvoorbeeld het woord: klaar!   Maar zo te lezen heeft je hond het zelf als haar taak gemaakt, ze gaat al in het verlengde liggen zodat ze goed zicht heeft op het raam, en  het is misschien wel zelfbelonend gedrag. Er komt elke keer toch iemand langs waardoor ze haar taak kan doen, zeg maar.   Kun je niet je meubels wat verschuiven of zo, zodat ze niet meer op die plek kan liggen waar ze nu altijd ligt? Een andere plek geven, en die eerst heel fijn voor haar maken met lekkere kluiven en zo, zodat ze geen tijd voor het raam heeft.  
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
" De opmerking van het modteam was natuurlijk voor topic starter bedoeld  " Marijke - Aila, Dinja & Evi Dank je! 
honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evi schreef in Chihuahua doet raar
"   Doen we toch ook!.? " ientje De opmerking van het modteam was natuurlijk voor topic starter bedoeld 
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
" MEDISCH Hondenpage adviseert om bij twijfel altijd een dierenarts te raadplegen. "het Moderatorteam  Doen we toch ook!.?
honden page profiel sylviasylvia schreef in Chihuahua doet raar
Wat zei de dierenarts?
honden page profiel ientjeientje schreef in Chihuahua doet raar
De enige die hier uitsluitsel over kan geven is de dierenarts, ik zou er even naar laten kijken. Zo mogelijk een filmpje maken als het voor de afspraak nog eens gebeurt.
honden page profiel sylviasylvia schreef in Plassen op pootjes
Inderdaad  wat ruby zegt. Ik probeerde elke dag als ze als pup moe/rustig waren even op schoot of tafel te zetten.  Ook al was het maar een minuut, zolang het maar geen geworstel wordt. Maar even met een zachte borstel over het lijfje, lipje optillen,  voetjes aanraken/optillen,  oortjes optillen, op de zij links en rechts leggen.
honden page profiel sylviasylvia schreef in Plassen op pootjes
Ja kan best hoor, als je een zachte hondenshampoo gebruikt. Je kan ook best een sopje er van maken in de gootsteen of afwasteiltje en haar er zo even inzetten, water laten weglopen en met schoon water even uitspoelen.  Zo doe ik het met kleine hondje ook.   Leuk een toy poedel! Ik ben met al mijn honden, ook trim honden, toen ze zo'n 3 maand oud waren naar de trimsalon gegaan voor een puppy training zeg maar. Daar even op de tafel staan, trimster ging met de zachte borstel even erover, even pootjes optillen, geluid van de schaar en paar kleine plukjes wegknippen etc Lekkere koekjes krijgen. Even 10 -15 minuten  zo, dan beginnen ze met een goede start om te wennen aan de trimsalon. 
honden page profiel sylviasylvia schreef in Plassen op pootjes
Af en toe even pootjes wassen denk ik. Waarschijnlijk gaat het vanzelf over als je pup groter wordt.
honden page profiel ientjeientje schreef in Etterblaasjes
Als pup hadden verschillende van mijn honden dit, soort jeugdpuistjes noemde de dierenarts het, ik kreeg er een zalfje voor.  maar ik denk dat jouw hond toch iets anders heeft? 
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Pup lelijk gevallen
Wat fijn dat het beter gaat d(^_^)b Dat was echt schrikken.... Verwen haar maar lekker, en blijf vannacht bij haar of neem haar gezellig mee naar de slaapkamer :-D
honden page profiel ientjeientje schreef in Pup lelijk gevallen
" -Update Momo- De orthopeed heeft het ziekenhuis gebeld dat ze direct naar de scan moeten kijken en dat is gelukt. Geen breuk maar der laatste tussen wervel is instabiel en er zit van binnen een zwelling die op haar zenuwen drukt daarom is ze zo onstabiel op der achter poten. Ze hebben om 12 uur overleg wat ze ermee moeten of dat het met rust over gaat. De sloom en sufheid hebben ze ook onderzocht ze bleek koorts te hebben en diaree ze heeft er een virus bij waar pups vaak heftig op reageren met koorts en ziek voelen. Nu infuus en prikje voor misselijk en pijn over uurtje gaan ze proberen of ze wat wilt eten. Want als ze niet eet is ze ook sloom. Anders gaan ze over op dwangvoeding " Malissa Is ze niet thuis dan? Omdat je zegt, ze gaan zo proberen dit en dat? Beterschap.
honden page profiel ientjeientje schreef in Verantwoorde Goldendoodle fokkers?
" Denk dat de gewone poedel dan wel iets meer voor jou is . Ik ken er genoeg die ze net trimmen als een Doodle, het is maar net wat je zelf mooi vindt. Ikzelf heb enkel dwergpoedels, en ze zijn fantastisch qua karakter. De vachtstructuur en het karakter zijn ook heel wat beter dan bij een Doodle als ik het rondom mij zo hoor. Een dwergpoedel met stamboom heb je rond de 1500 euro volgens mij. Tenzij ik de markt gemist heb. " sneeuwwitje en de dwerg Ik zie hier een park vol doodles, de een is net een bouvier, de andere een poedel, een derde een terrier, dus zoals je zegt, het is maar net hoe je een hond knipt. Maar volgems mij wil ts een goldenretriever karakter in een klein lijfje. En een poedel is toch echt anders dan een golden? Ts, verkijk je niet , een toller is een kleiner formaat dan een golden, maar qua karakter echt een heel andere hond, niet dat je een toller noemde, maar veel mensen nemen een toller, kleiner dan de golden en verkijken zich op het karakter.
honden page profiel ientjeientje schreef in Pup lelijk gevallen
Hoe gaat het nu?
honden page profiel ientjeientje schreef in Tijm siroop
Ik zpu ook gaan, ga je niet en het begint weer dan is het ook een gemiste kans .
honden page profiel ientjeientje schreef in Tijm siroop
Super!
honden page profiel ientjeientje schreef in Tijm siroop
Ik zei ook, dit is geen diagnose! Aub raadpleeg een dierenarts als het morgen niet over is.
 

Vrienden van Kees

honden foto van Hondenboelhonden foto van Diesel & Bumper honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Alaska's Finest!honden foto van yooophonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Tiffani & Pepper honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van Joophonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van Jo honden foto van Renéehonden foto van ientjehonden foto van sylviahonden foto van Hakuna Matatahonden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evihonden foto van Lupa & Codyhonden foto van Lizhonden foto van Stabij Gijshonden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) honden foto van Mila & Marahonden foto van Deeshonden foto van 3 muisjeshonden foto van Brigitte, Zebee & Zabaahonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van Tukkerhonden foto van Maxi en Fleurtje. honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzohonden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}honden foto van May honden foto van Koert En poppy honden foto van Lise en Fee honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^