HondenPage baasje Petra

Wat schreven de vrienden van Petra op het forum

honden page profiel Yvonne - Brisca & TarekYvonne - Brisca & Tarek schreef in Pension en titeren
Ik ben op zoek naar een kleinschalig pension, waar honden worden toegelaten, die getiterd zijn. In het Noorden van het land. Groningen, Friesland, Drenthe.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel JonneJonne schreef in Alleen natvoer?
Hoge kwaliteit natvoer is zelfs beter voor een hond dan brokken. Met het juiste merk zou het ook niet moeten uitmaken voor de anaalklieren. Hier krijgen ze eigenlijk ook alleen natvoer :-)
honden page profiel Yvonne - Brisca & TarekYvonne - Brisca & Tarek schreef in Non-stop Dogwear line harness - te koop
Ik heb er wel belang bij.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Lieve Thor uit Spanje..maar wat voor kruising zou hij zijn?
Ik zie er inderdaad ook veel Mastin in met een deel Herder. Wat hij ook van kruising is, hij is prachtig !   Heel blij dat de lieverd een warme thuis vond bij jullie !!
honden page profiel JonneJonne schreef in Hoe ziet er uit brok en natvoer
Ik hoop dat het me lukt foto’s toe te voegen. Wij voeren hoofdzakelijk Reico natvoer. Ruikt goed, ziet eruit als echt vlees en je ziet de toegevoegde groente zitten. Verder geen onzin erin. Dit is de smaak kalf. https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543514/.php https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543516/.php
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Kom je thuis met Botty the unwanted
Wat een mooierd en ik vind het geweldig dat je voor hem ging, nu meer dan wanted dus, echt top !!!   Hier zit ook een MP hondje, zij ging ofwel naar ons ofwel naar een fokker die al klaar stond. Nog een moment spijt gehad dat wij voor haar gingen.Wens jullie veel plezier samen !! 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Teleurstelling na teleurstelling
Zou niet mogen dat ze zo handelen, is ook niet voor het welzijn van de honden ze zo snel meegeven en zelfs telefonisch laten adopteren.   Ik ken een aantal heel goede rescuers die zo absoluut niet werken. Zoals o.a.  Tina Ilegems en Heidi Merz zij klagen eerder over adoptanten, alle goede gesprekken gehad, huisbezoek in orde en dan haken ze opeens af omdat ze elders meteen een hond kunnen hebben.    Dus ik zou, als ik jou was, eens met zulke mensen contact opnemen.
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Jeetje mina... Ik ben heel lang niet actief geweest hier en geloof dat ik er ook gelijk weer mee uitscheid. Succes topicstarter! In het berichtje dat je me privé had mogen sturen, had ik je mijn holistisch dierenarts willen doorgeven zodat je, als de behoefte er was, contact had kunnen leggen. Want inderdaad meten is weten. Alle betweters hier trokken alweer eigen conclusies, zucht....
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
" Maak je jezelf niet gewoon veel te druk?   Hij loopt niet mank, er lijkt weinig aan de hand te zijn, dit is ook bevestigd door een orthopeed. Gewrichten knakken wel eens, ook die van een jonge hond. Het skelet is nog volop in ontwikkeling, de epifysairschijven zijn nog niet gesloten, etcetera.   Om nu alvast supplementen te gaan geven voor een imaginair probleem lijkt me overdreven en doet waarschijnlijk meer kwaad dan goed. "Joop  Al onze pups krijgen deze ondersteuning van kruiden, mineralen en vitaminen mee. In samenspraak met holistisch dierenarts zo besloten. Een baby waar niks mee aan de hand is geef je voor zijn ontwikkeling toch ook vitamine D druppels? Vind je opmerking dan ook een beetje vreemd “doet meer kwaad dan goed” als je niet eens weet waar het precies over gaat. Skelet van pups is erg kwetsbaar en de voeding van tegenwoordig, ook als je KVV geeft, mist essentiële voedingsstoffen. Net zoals de groente en het fruit dat wij zelf tegenwoordig eten veel minder rijk is aan vitaminen en mineralen ten opzichte van 40 jaar geleden. Als je je erin verdiept dan weet je dat het toevoegen van kruiden, vitaminen en mineralen van essentieel belang is.
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Foto’s kunnen inderdaad zonder roesje. Even afwachten. Geef je je hondje supplementen voor de botontwikkeling? Onze pups hier krijgen dat altijd mee als extra ondersteuning, ondanks goed voer. Je mag me altijd even een berichtje sturen als je meer wilt weten.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Wat een verschrikkelijke ervaring.
En daarom houd ik mijn hond altijd aan de leiband. Het is en blijft een hond en hij of zij kan altijd opeens toch iets doen wat baasje niet ziet aankomen.
honden page profiel JonneJonne schreef in Natuurlijk middel preventief voor de gewrichten
Ik werk eigenlijk altijd met de kruiden en supplementen van Reico. Hier krijgen ze ook de voeding ervan. Onze pups groeien hier ermee op en krijgen ter ondersteuning aufbau Vital in het nest en na de tijd Naturkraft Pro 2. Preventief gewrichten ondersteunen daar zou de Naturkraft Pro 6 geschikt voor zijn. Onze oude border had artrose en kreeg Joint Vital, dat gaf verlichting maar is bij jouw hond niet aan de orde. Stuur maar berichtje als je nog meer wilt weten
honden page profiel JonneJonne schreef in Wat zie ik niet? Help!
Vrijwel alle dieren hebben in meer of mindere mate last van verzuring van hun lijf door lichaamsvreemde stoffen uit voeding maar denk ook aan vaccinatie, ontworming en ontvlooispul. Er is naar mijn weten maar één merk dat hierop in speelt door een mineraal evenwicht aan de brokken toe te voegen door middel van algen waardoor dit wordt opgelost. Deze voeding wordt ook veel aangeraden door holistisch/natuurgeneeskundig dierenartsen/therapeuten. Op de pagina van Reico Partner Tuil staan op Facebook interessante onderwerpen beschreven waardoor deze voeding is zoals hij is. Succes!
honden page profiel JonneJonne schreef in Speciaal voer drachtige/zogende teef
Hier krijgen onze honden Reico, onder andere omdat ze zo een fijne natuurlijke middelen hebben voor teven die gedekt worden, drachtig zijn en daarna zogen. Ze krijgen daarnaast hun gewone brok en natvoer/worst extra. Puppies worden op hetzelfde merk grootgebracht vanaf 4 weken.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
" Ik vind het wel tegenvallen van dit merk. wild - 9 % Wild, 20 % Gevogelte, 4 % Pasta, 4 % Pompoen, 2 % Courgette, Vleesboullion, Algen, Zalmolie https://www.reico-vital.com/nl/tier/hunde/feuchtfutter/1018-maxidogvit-wild       "yooop  Je vergeet bij Wild de 4 voor de 9% te zetten. Geeft toch een wat vertekend beeld ???? Ik vind natvoer met 70% echt vlees heel goed. Sowieso als je het ziet, onderscheidt het zich echt van andere merken is mijn mening.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
Als je een goed merk natvoer en/of brokken zoekt, kun je ook eens kijken naar Reico. Dat natvoer is tenminste echt vlees in plaats van veel smurrie zoals ik hierboven lees over een bepaalde variant.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hond loopt los
Ten eerste vind ik dat alle hondeneigenaars naar behoren voor hun honden moeten zorgen en daar hoort ook bij dat men zijn of haar honden bij zich houdt. Maar erger me wel blauw aan die onzin over een Stafford en kindjes. U weet duidelijk ook weer niet dat Staffies normaal veel van kinderen houden. Waren ooit, voor de mensen volledig dom en racistisch werden, gekend als de nanny dog's.   Vraag me ook af of u hetzelfde zou reageren als het een ander hondenras betrof ???? Ben dit echt kotsbeu, die vooroordelen tegenover Staffies en dat allemaal door de pers en de mensen die geloven in de sensatieverhalen zonder echte achtergrond. Ook wat betreft de bijtincidenten met kinderen, als je dan hoort hoe die "lieve" kindjes van de ouders met de desbetreffende honden omgingen, leuk speelgoedje en de kindjes mogen er alles mee mentaliteit, dan had ik die kinderen reeds lang gebeten.   De honden waarschuwen tig keren en niemand merkt het. En dan krijgen de honden de schuld, idem dito bij mishandelde honden die door de rotbazen totaal verkeerd worden aangepakt en dan gaan reageren. Enkel de mens treft schuld, niet de honden.   Weet u, ik ben ondertussen zo ver dat ik nooit nog een kind mijn hond laat aaien. Niet omdat ik mijn hond niet vertrouw, maar dankzij de ouders de kinderen niet. Kinderen reageren onberekenbaar en worden tegenwoordig niet meer geleerd om respect te hebben voor iets of iemand. Toen een tijd geleden een kind zijn vinger in het oog van mijn hond wilde steken en oma dat oh zo grappig vond, heb ik het gehad met de dotjes van kinderen.    Hoop dat de lieve Staffie bij u in de buurt een baasje krijgt die echt voor hem zorgt, want de hond is volgens mij een sukkelaar, maar daar hoor ik u niet over. Geen greintje verstand van noch liefde voor honden, mooi voorbeeld voor uw kindjes. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Adoptie hond gromt
Ik ga mee met wat de anderen zeggen, niets om je zorgen over te maken, is wennen. Alles is nog nieuw, het vertrouwen in zijn baasjes en de omgeving moet nog worden opgebouwd.   Zelf steeds rustig blijven en niet te veel druk op leggen. Geef hem de tijd om zich rustig aan te passen.   Komt dik in orde en trouwens top dat jullie deze sukkelaar een thuis bieden, gewoon wat geduld hebben, het is voor hem ook niet niets.    
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Herplaatser plast & poept in huis
Klinkt ook alsof ze niet beter gewend was, ze moet het nog leren. Zoals de gedragstherapeute van mijn hond ook zegde, soms willen ze aanvankelijk hun geur buiten liever niet achterlaten en doen ze daarom niets buiten. Zij raadde toen aan om regelmatig tezamen op wandel te gaan met een stabiele hond en dat ze het zo zou leren en ja dat werkte.   Dus even tijd en geduld, ze is er ook nog maar zo kort ! 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Nala
Wat is ze enorm mooi !! Dat kopje, smelt je toch zo voor ! En ze past mooi bij de anderen, hoop natuurlijk stiekem dat ze haar thuis heeft gevonden. Top dat jullie een buitenlands hondje helpen !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
Net alsof een Stafford kan niet als eerste hond. Ik ken tal van asiel Staffies die als eerste hond bij iemand terecht kwamen en het gaat erg goed, de nieuwe baasjes willen gewoon geen ander ras meer. Staffies zijn erg gevoelig en lijden echt in het asiel. De hond is er net en de oplossing is "breng maar terug". I.p.v. tips te geven en te vertellen hoe ze het beste met hem omgaat.  @ Jantien, weet je wat een gevaar is op straat ? De mens. En trouwens als eens IEDEREEN zijn of haar hond aan de leiband houdt ook de kleinere, dan is er geen probleem. Ben het zat dat jij altijd moet doen net alsof Staffies zijn monsters, sommige bazen ja, maar de Staffies zelf beslist niet. Ze zijn niet voor niets mijn favorieten in het asiel en ook de beste maatjes van mijn hond. Maarja, ik ben een baasje met veel liefde voor ALLE honden en eentje die ook heel verantwoordelijk is, laat ook mijn Golden nooit los. Ook heb ik de moeite genomen om me in te lezen over Staffies en ze zelf echt leren kennen, ipv zomaar even wat te verkondigen.  En als ik sommige andere eigenaars bezig zie, zou ik die met plezier en liefde een oplawaai geven en dan heb ik het over bazen van groot en klein.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hond durft niet binnen komen
Heb niet echt tips maar wil wel zeggen dat ik vind dat jullie topbaasjes zijn, ze heeft het bijzonder getroffen met jullie.    Ik heb jouw hond ook eerder gezien op fotootjes vond haar zo mooi en ja dan blijft dat bij.  Ze hebben nu eenmaal hun dingetjes, wat gaat er allemaal in dat kopje om. Zo heb ik een hond die niet op een normale manier binnen komt. Want de tegels in de keuken zijn eng, dus ik moet de deur helemaal openen zodat ze zich kan draaien en achteruit binnenlopen, dan ziet ze het niet. Idem dito met het laminaat, is vaak een hoop drama omdat ze er niet over durft.   Veel goede moed nog !!!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Mijn pup van 13 weken dood door snauw van mijn volwassen hond
@ Gero & Lara, echt gemene beesten ? Dan heb je het over een mens denk ik. Wat gemeenheid bestaat niet bij honden, ze kunnen enkel verkeerd reageren maar dat wordt dan veelal ook veroorzaakt door iets wat de mens deed...
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Mijn pup van 13 weken dood door snauw van mijn volwassen hond
Heel veel sterkte met het verlies van jullie pupje. Met een botje is het vaak uitkijken, mijn superlieve Golden kon evenmin verdragen dat een andere hond, zelfs zijn beste maatje niet, aan zijn bot kwam. En een pupje heeft natuurlijk niet veel nodig zeker ook niet boos zijn op jullie andere hond, ook hij wist niet beter en bij een volwassen hond waren de gevolgen veel minder ernstig geweest.    
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hondenhok maken van stenen
Triest dat de honden niet gewoon binnen mogen bij de baasjes in huis. Honden zijn gezelschapsdieren, geen ganzen die graag alleen buiten zitten. Geef het goede voorbeeld aan de Spanjaarden en doe niet zoals zij. Mijn hondentrainer kon er zich heel boos om maken, wil je een dier om buiten te zetten, dan beter een gans zegde hij.   Iemand die ik ken is net naar Spanje verhuist met haar twee honden, daar bleek dat de vorige eigenaars van hun nieuwe huis, hun twee honden niet meer wilden, dus ofwel konden ze hen overnemen ofwel werden ze op straat gezet of naar het asiel. Ze namen de dieren over, beide hond die ook steeds buiten zaten en een hok hadden. Nu liggen ze heerlijk mee binnen en de snoetjes zijn nu heel wat blijer. Ze voelen aan dat ze er nu echt bij horen en dat is zoals het hoort.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Veel sterkte met het verlies van je lieve, mooie Bamse. Het is intriest dat je hem zo plots moest verliezen, doet me denken aan het verlies van mijn Tibo omwille van hetzelfde maar bij hem kwam het door de Bravecto. Ze laten zulk een leegte na en erg moeilijk, maar je deed het enige wat een liefdevol baasje nog kon doen.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Honden buiten
Een hond is een roedeldier en die horen bij hun mensen, dus als je een dier wil voor buiten en in een hok, neem dan een gans, zoals mijn trainer altijd terecht stelde. Sorry, maar als iemand van de familie allergisch is (ben ik trouwens al van mijn geboorte af en extreem maar hond zit binnen of anders geen hond) dan neem je ofwel geen hond want het beestje telt ook en moet gelukkig worden ofwel neem je eentje die geen allergische reacties veroorzaakt en die dus wel degelijk mee binnen kan leven.   Het draait immers niet enkel om wat jullie willen, maar evenzeer om het geluk van de hond in kwestie.
 

Vrienden van Petra

honden foto van Leffe Saarlooswolfhondhonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Mireillevdwhonden foto van karinhonden foto van Marianne van Versendaalhonden foto van ....honden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van Jonnehonden foto van Bellahonden foto van Marion van Dijkhonden foto van Marieke met Noa & Billyhonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Jamiehonden foto van KeesKittyhonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van ~Christel~;-)honden foto van viv  honden foto van silke & woody honden foto van Rolie van Nordenhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Yvonne - Brisca & Tarekhonden foto van Eline & Vinohonden foto van meert nancyhonden foto van Ben weg hierhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van tamarahonden foto van marieke en Sennehonden foto van Wakkere husky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^