HondenPage baasje Anne

Wat schreven de vrienden van Anne op het forum

honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Bully update p54 :-)
ik volg gefeliciteerd!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Hondentuig?
Het is een maZter tuig, ik zie dat Marlies deze ook aanraadt. Ik ben er erg tevreden over en een vriendin van mij, haar golden heeft hem ook.   Hier heeft Rocky hem aan. Hij heeft er geen last van in ieder geval.  
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Hondentuig?
Ik heb een hele fijne ga even voor je zoeken!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Welke rassen zou je absoluut niet nemen?
Best lastig moet ik zeggen. Het ligt voor mij ook echt wel aan de hond zelf. Ik zou bijvoobeeld nooit een labrador pup willen, maar als er ooit een leuke labrador herplaatser op mijn pad komt dan zou ik die wel in huis nemen.   Mijn lijstje is dus even afgestemd op een pup aanschaffen van een bepaald ras.   1. vechthonden: ik ken een aantal staffords die echt schatten zijn naar het gezin, maar ik wil mijn hond op toegestane plekken echt wel los kunnen laten. Dit zonder het risico dat de hond intolerant wordt als hij ouder is.   2. Labrador: dit omdat ze (over het algemeen, zie mijn bovenstaande tekst) te onstuimig zijn en daardoor niet zo bij mij passen.   3. Mechelse herder: ik vind ze vaak te zenuwachtig en te druk (ook dit is per hond natuurlijk verschillend.)   4. Malthezer en boomerachtige honden. Ik wil toch wel een beetje een stoer hondje die van een lange wandeling houdt.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Welke rassen zou je absoluut niet nemen?
" Pitbull/staffords - Waarom? Ik vind het pracht honden maar ik vind het sociale aspect gewoon belangrijk. Ik vind het fijn als ik met andere honden eigenaren op kan trekken.   Retrievers (met name Golden of Labrador) - Deze honden passen gewoon niet bij mij. Ik vind het echt de typische huis-tuin hond, die iedereen heeft. Daarbij past de persoonlijkheid van deze rassen gewoon niet bij mij. Ik vind ze leuk bij andere mensen maar niet bij me zelf.   Maltezers/Shitzu/Chi's of andere vergelijkbare rassen - Totaal niks voor mij en veel te klein!  Ik ben helemaal verliefd op de Chi van een vriendin van mijn moeder en die kan ik ook heerlijk kroelen, maar daar houdt het ook op bij mij. (uitgezonderd van de dwergkees of kleine kees, vind die wel enorm leuk!)   Border collie - Wil ik absoluut niet! Waarom? Ik vind ze echt te veel will to please hebben. Daarbij is dit ook wel een beetje de standaard hond geworden en daar vind ik gewoon niks aan.   Honden met een te korte snuit - Vind ze echt leuk er uitzien maar nee...ik wil graag een hond die achter een bal rent en lekker kan sporten. En geen hond die misschien na 10 meter al om klapt vanwege lucht te kort.         Ik heb toch liever terriërs ik zie dat veel mensen ze juist niet willen, maar ik vind ze prachtig! Hun persoonlijkheid past bij me, lekker eigenwijs wel baasgericht en enorm leergierig! " Maylo, Ziko † en baasje Laura  Ik ben wel benieuwd waarom je de keeshond bij de kleinere rassen wel leuk vindt. Gewoon nieuwsgierig!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in tijdens sterilisatie overleden
Wat vreselijk zeg, heel veel sterkte.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Zware mishandeling!!
hahaha dat koppie bij de foto "Schiet nou maar op, in plaats van fotos te staan maken! "    
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in 2 Jarige hond luister niet als hij los is.
Om te beginnen, bij baasje komen moet leuk zijn!   - Neem rodi worst mee en roep je hond regelmatig en beloon hem (niet aanlijnen!).   - Vervolgens roep je hem, beloon je hem en pak je z'n halsband even vast, beloon je hem weer.   - Altijd een snoepje geven vervolgens als je hem aan de riem doet.   Herhaal dit een aantal weken en het moet helemaal goed komen.  
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Aangevallen, wat nu te doen???
agh wat erg... sterkte!!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in penny 13-04-14 18-03-15 rust zacht mijn kleine meisje :'-(
Jaimie wat verschrikkelijk zeg, heel veel sterkte voor jullie
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Mijn lieve kleine Max is er niet meer :( update verzekering
Ik zag de titel en dacht dat kan niet die kleine slimme keeshond zijn.   Kippenvel, wat vreselijk zeg. Heel veel sterkte voor jullie
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Duitse Pinscher pups geboren 11 stuks. 7 weken. datum update 09-03
Echt prachtige foto's van de prachtige pups.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Rocky patella operatie
up :)
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Rocky patella operatie
" Heb er geen ervaring mee maar wil Rocky veel beterschapjes toe wensen " Japjes  Dankjewel!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Rocky patella operatie
Misschien nog handig om te vermelden.   Hij mag zes weken niet rennen, rare bewegingen maken en springen. Hij mag maximaal 8 keer per dag naar buiten, maximaal 5 minuten per keer.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Rocky patella operatie
Goedenavond,   Afgelopen donderdag is Rocky geopereerd aan patella. Het is een jonge reu van net één jaar oud.   Hij is sinds gisteravond weer helemaal de oude. Lekker druk dus.   We hebben een puppyren in de woonkamer met een kleed eronder. Hier zetten wij hem steeds neer.   Hij is nu alleen heel de dag aan het piepen, omdat hij wilt spelen.   Krijgt hij niet een soort trauma hiervan?   Iemand die ook een hond heeft met patella? Hoe hebben jullie dit gedaan?   Bedankt alvast!!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in pas op er word met gif gestrooid op pagina 1 staan de plaatsen up to date
Nu ook gebakken spons gevonden in Rotterdam Ommoord!   Ik was net optijd gelukkig!   Melding gemaakt bij wijkagent en ik heb het opgeruimd.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Ervaring webshop zoofast.nl
@frank. absoluut mee eens. Ik werk zelf in een meubelzaak en wij zijn zeker niet de goedkoopste. klanten kopen hier om het sfeertje en de gunfactor. Een goed bedrijf moet zelf iets verzinnen om klant juist bij hun te laten bestellen.  
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Dog Adoptions Nederland?
O o die Hilary, ik zou haar zo graag een huisje bieden. Al zolang als ze kan herinneren zit ze in dat donkere asiel vreselijk.   Ik heb een poos geprobeerd mijn vriend over te halen, maar helaas tevergeefs.   Het is en blijft een risico natuurlijk, misschien worden het wel maatjes voor het leven, maar net zo goed klikt het niet.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in pup mank,geen leuk bezoek DA
 zie tekst: Oh en daarbij...zei ze dat hij doelgericht naar handen beet..en dat dat al lang niet meer zou mogen dus dat we een gedrags deskundige in moesten schakelen. Nou ik ben echt uit het veld geslagen. Ik had begrepen dat dat bijten tot na het wisselen nog wel aanhoudt. Het is al zoveel minder...maar tijdens aaien hapt i nog wel eens maar bijt niet door...hetzelfde dus met een onderzoek aan zn heupen. Of is dit echt afwijkend gedrag :( hij is volop aan t wisselen, vind overal tanden en kiezen. 
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in pup mank,geen leuk bezoek DA

honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Patella operatie
up
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Patella operatie
" Hier kreeg mijn chihuahua het met 3 jaar.   Ik kan mijn topic niet zo snel terug vinden daar stond alles in. eerste week en vooral eerste nacht was niet echt fijn maar daarna ging het herstel vrij snel, met 6 weken deed ze alles weer. Ik ben fan van dierenkliniek putten, best een tijdje rijden maar ik vind het het waard. Heel goed hebben ze mijn hond geholpen en de prijs was rond de 600 euro inclusief als ik het goed heb.   " Jacqueline, Jackie en Joy  Bedankt voor je reactie!   Ja de zoekmachine werkt niet op mijn pc (of bij iedereen). Dus ik dacht dan maak ik maar een nieuwe aan.
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Patella operatie
Goedemiddag,   Ik ben met Rocky bij de dierenarts geweest voor zijn hupje met zijn achterpoot. Hij schijnt Patella te hebben.   Nu vroeg ik mij af of iemand zijn ervaringen wilt delen met mij. Hoelang was het revalideren? Kreeg de hond iets om te kalmeren aangezien mijn 1 jarige boston een spring in het veld is. Ook wil graag weten of je tevreden was over de orthopeed en wat de kosten ongeveer waren? Ik zoek een goede orthopeed in Zuid-Holland.   Rocky heeft aan beide achterpoten graad 1. Dus het heeft nog geen haast, maar moet wel gebeuren.   Bedankt alvast!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in HP's next Dog Model! Uitslag bekend! :)
- Naam: Rocky - Ras of Kruising: 75% boston terrier 25% jack russell - Leeftijd: Nu 12 maanden en 1 dag, op de foto's nog 11 maanden  (pup). Dus ik hou hem maar bij de categorie pup?   Stand   Kop   Extra  
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in HP's next Dog Model! Uitslag bekend! :)
Wat leuk zeg! Zal wel heel erg lastig worden, zo veel mooie hondjes   - Naam: Romeo - Ras of Kruising: jack russell en een chihuahua - Leeftijd: 2,5 jaar (adult)   Standfoto (geen officiële helaas)   Kopfoto   Extra
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in The Adventures of Charlie! Verjaardag, 2 jaar oud!
ze wordt steeds mooier!!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in Bankplassen
Pauline, je bent een topper en het komt vast en zeker goed. Je hondjes voelen je stress en worden daar niet makkelijker op. (merk ik hier ook altijd).   Ik hoop dat iemand in je omgeving je een weekendje kan helpen door ze even over te nemen o.i.d. Dat je weer even bij kan komen.    
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in The Adventures of Charlie! Verjaardag, 2 jaar oud!
ik volg!
honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky schreef in dump je kruising!
Romeo kruising jack russell chihuahua       Rocky 25% jack russell 75% boston terrier    
 

Vrienden van Anne

honden foto van Romeo en Rocky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^