HondenPage baasje teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Wat schreven de vrienden van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. op het forum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Dobber 15 jaar!
Mooie Dobber en mooie leeftijd :)  Gefeliciteerd!  
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in luna is er niet meer
Heel veel sterkte Liesbeth.  Hoe triest.  Ik was al zo lang niet meer op HP en nu... even kijken... eerste topic dat i open... Ach... Luna heeft zeer ook genoten van bij jullie te zijn. We hebben deze dingen niet in eigen hand en moeten ons erbij neerleggen.  Maar wat zullen jullie haar missen.       
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Instagram account hond
@flynn_thesheltie
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Actief ras gezocht
" Super bedankt voor deze informatie! Ik zet de BC erbij op Mn lijstje en ga daar ook eens verder in zoeken. Ook de middenslag poedel staat erbij Iemand ervaring met Sheltie? Wel lang haar maar hoe zit dat met de rui? Nog meer adviezen? " Binky & Benji Shelties verharen 2x per jaar, de reuen toch. De teefjes zijn ook afhankelijk van hun loopsheden.  Het is nu Flynn zijn eerste rui en er moet toch dagelijks tot 2x per dag gestofzuigd worden... vachtverzorging valt mee, eens om de 10 à 14 dagen borstelen (30-60 min werk). Buiten de rui valt het haarverlies vind ik mee.  In vergelijking met de Cavalier verharen ze wel minder (buiten de rui dan), Joekie zijn haar is ook moeilijker schoon te maken, blijft overal aan plakken. 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Flynn - 1 jaar!
Dankjewel allemaal! 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Flynn - 1 jaar!
Hoera hoera! Flynn mag vandaag zijn eerste kaarsje uitblazen! Mijn kleine ukkepuk is uitgegroeid tot een heerlijk mannetje  Het jaar is echt voorbij gevlogen en samen zijn we naar elkaar toe gegroeid en hebben we elkaar dingen geleerd. Sinds begin april zijn we begonnen met agility en dat doen we allebei heel graag. Er is niet één ding dat ik aan hem zou willen veranderen. En voor degenen die mijn topic 52 weeks of Flynn hebben gevolgd (dat ik ook wel maar voor de helft heb volbracht), hebben waarschijnlijk ook al gezien dat ik filmpjes bijhield van Flynn. Voor zijn 1 jaar heb ik er nu ook weer 1 gemaakt: https://youtu.be/AqVnfe3QaPw. 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Gezinsuitbreiding!! *Update P8 5,5 maand alweer*
Wauw, wat is die tijd voorbij gevlogen en nu al bij je! Leek gisteren dat je dit topic opende, zal voor jou wel natuurlijk lang geleken hebben. Wat fijn dat ze het zo goed doet! Hopelijk mag dit ook gewoon zo blijven 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum
Jemig, wat is die gegroeid. Gaat lekker snel, he?  Maar ik denk dat je over 1 maand en 11 dagen bedoelt dat ze 1 jaar wordt? Want anders ben ik Flynn zijn eerste verjaardag compleet uit het oog verloren 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Aedon's topic: in Friesland op bezoek
Wat leuk! Geniet er maar eens goed van, het is het je gegund. Ik volg graag mee 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Leuk wandelgebied Noord-België?
Lommelse Sahara, zelf nog niet geweest maar al mooie dingen over gehoord en gezien.
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Gezinsuitbreiding!! *Update P8 5,5 maand alweer*
Ik zie er 7. Maar spannend hoor! 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Eco style spray
En hier? http://www.hayebethlehem.nl/diersoort/ecostyle_vlovrij_op_dier_500ml https://webshop.iceborders.nl/nl/ecostyle-vlovrij-op-het-dier.html https://www.growshopamsterdam.nl/product/huisdier_/ecostyle_vlovrij_op_het_dier___500_ml  
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Tante Trees 12 weken blog
Ah wat lief en leuk om te lezen! Geniet nog van de puppytijd, het is zo snel om. Het is wel echt een schatje hoor 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Hurtta halsbanden en tuigen
"   Ik ben nu net even wat helderder dan gisterenavond haha! Ik heb echt geen idee hoe die website waarvan ik heb gekopieerd aan die maten komt want ze kloppen van geen kant .   Hij is verstelbaar van 46 tot 72 centimeter, voorborst 42,5.   Fenna heeft dit tuig gedragen, zij weegt 13kg en haar halsomtrek ligt rond de 35cm. " Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Hmm, ik vrees ervoor dat het net te groot gaat zijn. Joekie heeft een tuig van tre ponti in ongeveer deze maten en dit is duidelijk te groot voor Flynn. Denk dat ik hier zelf eens ga passen in de winkel dan.  Dus maar weer een upje 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Hurtta halsbanden en tuigen
"   Het Hurtta Padded Harness 70 cm voor de hond past honden met een nekomvang van 48 cm en is verstelbaar voor een borstomvang van 60 tot 70 cm.   Dit staat online aangegeven!  " Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Nekomvang is hier rond de 32 cm en borstomvang rond de 45. Zal hem dus niet worden. Toch bedankt voor de info!
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Hurtta halsbanden en tuigen
Ik heb helemaal geen idee van de maten, maar het zwarte tuig (70 cm) zou dat passen voor een Sheltie?  En anders beschouw je dit maar als een upje. 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Wat voeren jullie?
Flynn staat momenteel op Taste of the wild high prairie puppy. Als dit op is, heb ik nog een zak van 2kg Taste of the wild pacific stream puppy en hierna nog 3 kg Eukanuba small breed adult (hij kreeg Eukanuba bij de fokker). Af en toe krijgt hij een dagje (of 2 dagen) Renske gestoomde maaltijd of blikvoer van Edgard en Cooper. Tussendoor één of andere worst met verschillende smaken en ook van verschillende merken voor in de Kong. Ik probeer bij Flynn wel wat te variëren qua merk en smaak zodat hij op deze manier zeker alle voedingsstoffen binnen heeft.  Joekie krijgt blikvoer uit de supermarkt, aangezien dit hij het enige is wat hij nog wilt eten. (moeilijke eter)
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Waar gaat de reis dit jaar naar toe?
" Ons uitje komt steeds dichterbij .    Ik zag via de kaart op Google Maps dat we ook vlakbij de Duits grens zitten, en daar vlakbij ligt Nationaal Park Eifel, ik heb er even naar gekeken en dat ziet er prachtig uit zeg!    Iemand die daar al eens geweest is met hond(en)?  " Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Zeker de moeite waard! Wij zijn vertrokken vanuit Monschau met het plan om een wandeling van 5 km te doen. De bordjes/pijltjes stonden niet goed aangegeven en hebben we uiteindelijk >30 km gewandeld. Maar de omgeving was echt prachtig, we begonnen met een steil stukje berg te beklimmen om uiteindelijk tussen de velden te lopen en te eindigen in het bos. 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Waar gaat de reis dit jaar naar toe?
Wat een leuk topic en leuk om inspiratie op te doen.  Wij vertrekken volgende week voor een midweek naar landal Lommerbergen, Flynn en een vriendin gaan mee.  Deze zomer gaan roompot de Hildenberg in Friesland voor 10 dagen. Met Joekie, Flynn en mijn ouders. Een 6-persoonshuisje met sauna, bubbelbad,...  In maart/april normaal een weekend met enkele vriendinnen en Flynn in de Ardennen.  Ook nog ergens in de komende maanden een weekendje naar een stad in Duitsland en eens een midweek naar Frankrijk.  En in September normaal een weekje in Engeland (te zien hoe het verloopt met de brexit etc) ofwel Denemarken. 
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Ik heb een huisje gekregen
Hoe leuk   Veel plezier met (in) het fijne cadeau !
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Revalidatie mogelijk?
Ik leef met je mee.  Sterkte met het nemen van beslissingen want dat zal niet makkelijk zijn.  Alle goeds gewenst voor jullie en Bowie, met een dikke knuff.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Hij komt, hij komt, die lieve kleine Joep
Goede moed bij het wachten.  Rust nog maar goed ; )  En voor binnenkort : Heel veel plezier en geluk gewenst.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Herinneringen aan Freggle
Heel mooie foto.     
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in 52 weeks of Flynn
Week 29 Met zijn nieuwe mand. Staat nu boven en wat slaapt hij er heerlijk in. Hij blijft er ook flink in liggen, de hele nacht lang.  Vorige week zaterdag was Flynn dus 29 weken.    Week 30 Sinds gisteren is Flynn al 30 weken. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Hij komt nu wel in zijn blafperiode. Waaksheid is wel in de aard van het ras, maar te waaks hoeft niet. We maken ook nog iedere les vorderingen in de A-klas. Deze maand is er helaas geen filmpje vanwege drukte met examens en mijn camera werkt niet zo goed meer mee, maar een nieuwe camera is onderweg en begin februari gaan Flynn en ik ook een weekje weg naar een vakantiepark in Nederland. 
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in onze hond heeft epileptie aanval door hersentumor
Net je topic doorgelezen.  Heel veel sterkte gewenst. Wannes heeft gelukkig niet te lang moeten afzien... En Lobke, die voelde dat misschien ook zo aan.  Het afscheid nemen kan haar in zekere zin "gerust gesteld " hebben... Hoe het ook zij, heel fijn dat ze het zo goed doet!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Herinneringen aan Freggle
Wat een gemis... Maar wat heeft hij een lang gelukkig leven bij je gehad!  Heel veel sterkte Sylvia.
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Aila puppies!! P.12, pups uitgevlogen. Familiefoto! <3
Wat een knap koppel! Ik volg graag mee 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Seizoenentopic....de Winter, wat doen onze vriendjes/ vriendinnetjes in het seizoen de Winter, binnen en buiten.
Willemijn vraagt een slapende hond, dan krijgt ze er 1  Toevallig deze vandaag genomen. Had een nieuwe mand voor zijn nieuwjaar gekocht vandaag.  En een foto van op het kerstfeestje van de allereerste keer dat ze zo naast elkaar sliepen!  En een puppyslaapfoto   
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in 52 weeks of Flynn
week 28 Vorige week zaterdag alweer 28 weken geworden. Zijn eerste kerst gehad en de maandag er op zijn eerste viering van het nieuwe jaar. Flynn heeft zich prima gedragen en heeft natuurlijk ook enkele cadeautjes gekregen (komen morgen voor week 29 in beeld). Zo veel volk en toch heeft hij flink wat gespeeld en gekroeld met iedereen en op een botje liggen knagen. Het vuurwerk deed hem niks, hij snuffelde lekker verder in zijn zoektocht naar koekjes in zijn snuffelmat. Zijn laatste melktand staat sinds kort ook los dus geen dierenartsingreep nodig. 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Seizoenentopic....de winter, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes, wat ze zoal beleven buiten en binnen in de in de winter.
" Deze bende met een ziekelijk vrouwtje ook van  de partij zij op moment meer mee lezend  " Jeanine :) Beterschap, Jeanine! Verwen jezelf dan maar eens lekker 
 

Vrienden van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Blaisehonden foto van Nymeriahonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^