HondenPage baasje Kim & Turbo

Wat schreven de vrienden van Kim & Turbo op het forum

honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
" Misschien een hond erbij speciaal voor je man ? "Heleen  Dat heb ik ook eerst voorgesteld.. Heb het er in elk geval daarnet nog eens over gehad en hij lijkt dan toch akkoord om te wachten tot de oudste er niet meer is (mag er niet aan denken want daar ga ik zelf enorm van afzien).. denk dat dit ook de beste keuze is..
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
" De kat was volledig verscheurd door beide herders  Kat was snachts weer binnen gekomen via kattenluik  En dat was dus jaren goed gegaan  Maar ja , even geen toezicht  "Thara   Ik heb iets soortgelijks gehoord over een grotere hond (herder of Doberman of dergelijke) en 5 chihuahuas waarvan 1 het favorietje was :/ favorietje is verscheurd.. en natuurlijk nadien blijvend trauma voor het koppel.. want de herder was van de man en de chihuahuas van de vrouw…
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
Mijn man wil dolgraag een kat, Jolie (dalmatiër 11,5 jaar; zéér jong van geest, haar "grootmoeder" is 18 geworden) is opgegroeid met katten, de katten waren 6 maanden toen ik Jolie in huis haalde. De katten krabde haar neus altijd open.. wat ze natuurlijk niet leuk vond maar Jolie werd groter en begon terug te vechten... sindsdien is het geen kattenfan (én dalmatiërs zijn ook wel een beetje jachthonden). Het is eigenlijk pas "goedgekomen" toen ik het huis uit ging en ik dus niet meer bij mijn mama en de katten woonde... Als we een wilde kat in de tuin of op wandeling zien dan loopt Jolie altijd achter de katten aan.. ze heeft nog geen kat dood gedaan, maar wel al een rat... (zo groot als een kat) Mijn ex had een kat en die ging meestal naar een andere kamer dan die waar Jolie in zat, ik moest haar toen heel erg in het oog houden voor de veiligheid van de kat. Dus de reden waarom ik twijfel is voor de kat haar veiligheid... Nu vroeg ik me af of het zowiezo onmogelijk is en "not done" of dat het misschien wél kan lukken als we een kat nemen uit het asiel die bv goed om kan gaan met honden... bv tekst bij een bepaalde asielkat: "Zijn baasjes hadden ook een hond en dat ging goed samen, maar andere katten mochten niet op zijn terrein komen." (letterlijk overgenomen van een asielkat zijn pagina) Het is destijds begonnen doordat de katten Jolie altijd lastig vielen, dus misschien met een "aangepaste" kat (ik bedoel één die met honden kan)? Mijn andere hond Sooki (dalmatiër, bijna 8) heeft geen ervaring met katten. Mijn man had tot eind 2017 ook een hond en ik vind het zo lastig om "te eisen" dat er geen kat komt terwijl ik zelf 2 honden heb waar hij het niet altijd even gemakkelijk mee heeft en die ook allebei nog zeer gezond zijn. Iemand raad? Of heb ik gelijk en kan ik geen kat in huis toestaan?
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Hond is aanhankelijk geworden
" Bij het ouder worden worden honden als er lichte kwaaltjes bij komen wat aanhankelijker, wat minder zicht krijgend, ze worden wat onzeker...geef de aandacht die ze opzoekt bij je, dat ze bij je mag in de slaapkamer, top van je..zo voelt ze de aanwezigheid van je, als je hond nog lekker meewandeld, goed eet zou ik me niet al te veel zorgen maken. "Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .  Dankjewel :) ze eet inderdaad heel goed en wandelt goed mee..
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Hond is aanhankelijk geworden
" Vind je het erg dat ze aanhankelijker geworden is, of is het gewoon iets wat je niet had verwacht? Het is niet vreemd dat honden meer steun en gezelschap zoeken als ze ouderdomskwaaltjes krijgen. Ze voelen dat ze niet meer diezelfde hond zijn die ze vroeger waren, het is aanpassen, ze verliezen bepaalde zekerheden (zoals hun kracht, energie, hun zicht,...) En dus zoeken ze meer toenadering bij diegene die hen koestert en op wie ze kunnen vertrouwen.    Ben je toch ongerust, dan kan een medische check up nooit kwaad. Voor de hond, of voor jezelf.    "Alaska's Finest!  Ik vind het niet erg, maar ik ben vooral bezorgd :D ik lees dat het normaal is, dus ben nu een beetje gerust gesteld.
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Hond is aanhankelijk geworden
Ik weet niet of jullie mij kunnen helpen en of het nodig is om deze vraag te stellen.. maar voor de veiligheid doe ik het toch :p Mijn dalmatiër is altijd een hond geweest die goed was op zichzelf, ze ging gemakkelijk na ons avondeten uit zichzelf in haar nest liggen, waar ze alleen was.. en kwam dan als je ze riep soms maar tegen haar zin eruit om geaaid te worden (zijnoot; ze werd ook graag geaaid, maar vooral wanneer zij het wou.. zo'n beetje als een kat denk ik). Ze ging na het eten in haar nest liggen en sliep dan tot 's morgens, stond alleen op voor haar eten en om uitgelaten te worden vlak voor wij gingen slapen.. Jolie is 11 jaar geworden in september.. rond die periode is het begonnen.. Plots kwam ze elke avond mee naar onze slaapkamer om bij ons te slapen, geen probleem, maar in het midden van de nacht stond ze dan weer op om in haar nest te gaan liggen en even later weer om terug bij ons te komen liggen. Aangezien we houten vloeren hebben horen we dat allemaal en dat hield ons wakker. Als ik de deur dicht deed hoorde ik ze nog en bleef ze voor de deur staan, dus dat hielp niet. Ik heb dan haar nest naast ons bed gelegd, zo horen we ze niet trippelen (tapijtje ertussen) en sinds kort moet ze daar gewoon in slapen, want het sliep niet zo goed met een hond erbij en we hebben onze nachtrust natuurlijk ook nodig. Sinds eergisteren komt ze ook 's avonds als we tv aan het kijken zijn erbij liggen. Bijgevolg begin ik te vinden dat ze extra aanhankelijk geworden is en ik weet niet of dat iets wil zeggen. Ik ben een maand geleden bij de dierenarts geweest voor een bolletje aan haar borst (bleek een "calcificatie" te zijn, dus niet zo erg, ik moest het wel in het oog houden) en toen hebben ze hartruis ontdekt. Daarnaast heeft ze ook al enige tijd het begin van katarakt, maar dit zou normaal zijn voor oudere honden en zou ook heel traag evoluëren. Ik heb toen opgehaald dat ze zo aanhankelijk deed, maar de dierenarts maakte er niets van. "Kon zijn dat ze zich wat onzeker voelde nu ze katarakt aan het krijgen is en misschien ook met die hartruis". Nu het lijkt te verergeren weet ik niet écht wat doen. Ik heb het al eens gegoogled, daar staat dat het kan dat ze ziek is (maar ze heeft verder geen symptomen en kan nog goed mee wandelen enzo) of dat ze merkt dat ik ziek ben (ik heb ook geen symptomen en ben ok). Moet ik nu terug naar de dierenarts, of moet ik mezelf eens helemaal laten checken? Of moet ik misschien niets doen? Misschien ben ik van een mug een olifant aan het maken.. maar ik heb enkel ervaring met haar op de gezegende leeftijd van 11 jaar en ik weet dus niet of ik me zorgen moet maken of niet. Haar grootmoeder is 18 jaar geworden, de andere grootmoeder leefde nog toen ik haar ben gaan halen en die was 14 jaar op die moment, dit ter info. Bedankt voor alle tips en advies :)
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Glaucoom; opereren of niet
Dankjewel iedereen voor jullie input; gelukkig is het niet aan mij om de beslissing te maken.. mijn mama heeft idd de financiën en vindt dat de hond het aan kan (dat is waar ik m’n twijfels over had omdat hij zwaarlijvig is en minder van het leven lijkt te genieten dan mijn honden; maar ik kan mij vergissen natuurlijk, mss ben ik beïnvloed door m’n grootmoeder en nonkel die beiden al maanden zeggen dat hij “op” is, zelfs voordat dit nieuws gekend was..). Het zijn ook z’n twee ogen die eruit zouden moeten.. hij is volgens ons nu al enkele jaren volledig blind, het is vooral de impact van de operatie waar ik het moeilijk mee heb/had. Maar jullie input heeft me wel al wat gerust gesteld. Dankjewel ????????
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Glaucoom; opereren of niet
Het gaat over de hond van mijn mama en het is niet aan mij om te beslissen, maar ik weet niet of ik juist ben in mijn manier van denken.. Samenvatting: de hond (Amerikaanse cocker) van mijn mama is nu 10 jaar. Op z’n twee jaar heeft ze hem laten opereren aan z’n ogen, hij had cataract en omdat hij zo jong was heeft m’n mama dat toch maar gedaan. Ik snap dit, helaas is de operatie vermoedelijk nooit goed gelukt, want binnen de twee jaar kreeg hij zo’n “wolkjes” in z’n ogen en begon hij terug blind te worden. Hij heeft ook al die jaren druppels gekregen in z’n ogen en had Wss vaak jeuk, aangezien hij vaak z’n ogen overal aan wrijft.. Nu is hij 10, al jaren net iets te dik (ik denk dat ons mama teveel snoepjes geeft), hij schaffelt verder maar is eigenlijk echt een oude hond in zijn manier van doen (dag en nacht verschil met mijn hond die 1 jaar ouder is en veel jonger lijkt). Nu is de druk in z’n ogen te groot en de honden-oogarts waar hij jaarlijks op controle gaat heeft gezegd dat de druk zo groot is dat z’n ogen dat op een gegeven moment niet meer aan gaan kunnen dus dat ze ze beter preventief kunnen verwijderen en vervangen door siliconen inspuitingen ofzoiets. Eerst moet de dierenarts hem wel nog onderzoeken om te zien of hij de operatie aan kan. Ik heb aan ons mama gezegd dat ik dat eigenlijk niet echt kunnen vind, dat ze het idd met de beste bedoeling wil doen, maar dat het rekken van het leven van een hond op deze manier eigenlijk meer kwaad doet dan goed. Er is geen garantie dat de hond gelukkiger zal zijn na de operatie, geen garantie dat hij nog jaren te leven heeft. Dus waarom hem dat allemaal aan doen, wanneer is het rekken om te rekken.. Ik ben er nu over aan het piekeren en vroeg me af hoe andere mensen hierover dachten? Misschien was ik te hard voor haar en ben ik mis.. Wat zouden jullie doen in zo’n situatie?
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in 52 weeks of Phien het dalmaten meisje :)
Mag ik jullie even voorstellen aan het nieuwste meisje ons team <3 Als tweede geboren uit een nestje van 5. Naam: Southern Spots Splash Around Roepnaam: Phien Geboortedatum: 14-6-2019 Vader: Namara's Red Sky At Night Moeder: Namara's Addict to Life 1 dag oud https://live.staticflickr.com/65535/48648426646_718172f5f1_b.jpgIMG_9328 by janine trost, on Flickr 1 week oud https://live.staticflickr.com/65535/48648564492_3daeba3bf0_b.jpgIMG_9745 by janine trost, on Flickr 2 weken https://live.staticflickr.com/65535/48647102642_9e4d1b5143_b.jpgIMG_3032 by janine trost, on Flickr 3 weken https://live.staticflickr.com/65535/48646612503_b15c2a3e26_b.jpgIMG_3139 by janine trost, on Flickr 4 weken https://live.staticflickr.com/65535/48647591257_5abd6b8476_b.jpgIMG_5162 by janine trost, on Flickr 5 weken https://live.staticflickr.com/65535/48647506746_62e99d6c7b_b.jpgIMG_6130 by janine trost, on Flickr 6 weken https://live.staticflickr.com/65535/48648338632_e1f9da360d_b.jpgIMG_6728 by janine trost, on Flickr 7 weken https://live.staticflickr.com/65535/48648379326_196fb0f2ed_b.jpgIMG_6845 by janine trost, on Flickr 8 weken https://live.staticflickr.com/65535/48648397551_29662056c9_b.jpgIMG_7224 by janine trost, on Flickr 9 weken https://live.staticflickr.com/65535/48648555492_89faea3f64_b.jpgIMG_8682 by janine trost, on Flickr vanaf hier beginnen de grote avonturen zonder broers en zusje even een bezoek aan broer https://live.staticflickr.com/65535/48648560971_5428cf8f37_b.jpgIMG_2095 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48648133953_d4f2d7c019_b.jpgIMG_2055 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48648550836_bdcaeeaf8b_b.jpgIMG_2092 by janine trost, on Flickr Zomaar wat foto's in de tuin https://live.staticflickr.com/65535/48646580358_8705465221_b.jpgIMG_2779 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48647094557_6b2a820446_b.jpgIMG_2810 by janine trost, on Flickr Naar de dierentuin giraffen kijken https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190902/a03052842ee89ee29b287a5ff1bb2270.jpg aapjes kijken https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190902/95ad37ce928f66b1386b2916ac175c75.jpg olifant bij de olifanten https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190902/973a44dc3cc7c604e9c4f0fb69af4a17.jpg Na de dierentuin moest mama zich nog even uitleven in het bos, https://live.staticflickr.com/65535/48665318581_6d542205c2_b.jpgIMG_3862 by janine trost, on Flickr we kwamen ook nog een stukje hei tegen dus even foto's gemaakt. https://live.staticflickr.com/65535/48665198063_392cda900c_b.jpgIMG_3623 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48665692532_0c255babb6_b.jpgIMG_3626 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48665213438_fb2d1ffcc5_b.jpgIMG_3609 by janine trost, on Flickr https://live.staticflickr.com/65535/48665742877_c5b43e8d3c_b.jpgIMG_3538 by janine trost, on Flickr en toen was de baby moe https://live.staticflickr.com/65535/48665042313_8763363171_b.jpgIMG_3712 by janine trost, on Flickr
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
" Moet het perse een tri-colour zijn?  Wat voor soort hulphond zou de hond worden?   Bij hulphond denk ik namelijk niet meteen aan een border ( niet dat ik niet denk dat een border geen goede hulphond zou kunnen zijn) " Arran & Aedon   Een 'traditionele' hulphond voor iemand in een rolstoel.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
We hebben momenteel een blue merle (zonder stamboom) en een zwarte driekleur (ook geen stamboom, maar haar ouders werkten bij de schapen). Ik ben echt gek op het ras. De laatst genoemde is echt een droomhond  De blue merle, gekocht om te trainen tot hulphond, is helaas echt geen makkelijke hond. Ze is snel gestrest, blafferig, bang, kan binnen een nanoseconde omslaan qua gedrag (naar andere honden dan, vrij agressief voortkomend angst).    We zoeken een eigenlijk een hond zoals onze oudste border  Ze is heel makkelijk, stabiel, leert razendsnel, ontzettend baasgericht, heeft iets bijna al uitgevoerd voordat ik er aan denk, kan overal mee naartoe, staat altijd klaar om wat te doen en zonder actie ligt ze gewoon lekker te slapen of loopt wat rond te snuffelen. Waarom een border? Ik vind het een fijn formaat (makkelijk op te tillen, neemt niet veel ruimte in in restaurants etc) en vind het gehoorzame en gevoelige karakter en niet lompe erg fijn. De hond zal voldoende beweging krijgen (ze mag dus in principe heel de dag door overal mee naar toe) en zal 2x per dag een uur los in het bos of een ander natuurgebied mogen (en uiteraard zijn we bereid onderweg wat oefeningen en spelletjes met haar te doen).   Waarom een red tri? Eigenlijk omdat ik daar al 10 jaar weg bij kwijl en ik hoop een border te vinden die zowel qua uiterlijk als innerlijk bij ons past. Het is niet dat ik nu op stel een sprong een pup nodig heb. Ik ben bereid te wachten.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Dankjulliewel voor jullie reacties  Ik heb m'n naam veranderd in TZN, goed idee Careana.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Ik houd van privacy
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Hallo allemaal,   Ik ben op zoek naar een red tri border collie teef (bij voorkeur met stamboom). Zoals een echte border gehoorzaam en werkwillig, maar ook stabiel, niet nerveus en relatief rustig. We willen haar op gaan leiden tot hulphond, maar we zijn dus nu op zoek naar een pup. Niet per se nu, maar wel binnen een jaar. Wie weet een goede fokker met geschikte borders die ons een leuke hond kan verkopen?   (we hebben overigens al twee borders, maar 1 is ongeschikt (zenuwachtig en angstig) en de ander zou perfect zijn, maar helaas te oud om nu dit traject nog in te gaan (al 6 jaar oud)).   Hoop dat iemand een goede fokker weet! (we zijn echt op zoek naar een red tri teef; karakter en verpakking ;))
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Houdoe en bedankt
" Waar gaat het over dan? "s@nt@  Nou het ging eerst over dat ik foto’s plaatste van een nest wat in hetzelfde huis ligt als waar ik woon maar omdat hee niet op mijn naam staat mag ik er blijkbaar niks over schrijven.... daarna mag ik geen foto plaatsen van een pup die ik waarschijnlijk als alle testen met 6 weken goed zijn ga kopen... mag ook niet... iedereen mag dat behalve ik... En nu had ik een foto geplaatst met een copyright zodat die foto niet gejat gaat worden wat dus ook niet mag blijkbaar... maar het
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Houdoe en bedankt
Aangezien ik een ban heb gekregen of ga krijgen Met dank aan sommige eikels in het modteam of eigenlijk moet ik zeggen 1 eikel! En voor alle zeikers... ga dat lekker ergens anders doen! Houdoeee en bedankt :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181110/add099ef5f3d0c94fb5f4ef012e4361d.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181110/8cae7018e05b5de5b1e1fd5dd7ee353a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181110/0da11b4adbfc22ff492366d5cc1bc737.jpg BEDANKT Kees d(^_^)b
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Kleine Picasso
" Ik ben helaas een spelbreker, maar ik vind t helemaal niks. Sorry, heb t geprobeerd.   Als t nou modder was had ik er wel om kunnen lachen.  "Paddy, Lucie en Finley (Kees)  Aah joh ze zit de hele dag vol met modder want ze mogen hier de hele dag buiten op t erf zoveel ze willen. Mag ze best een x zo op de foto :)
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Kleine Picasso
"   op de fb site van Dogs photography "Esther  Hahaha jaa daar heb ik hem idd ook geplaatst :)
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Kleine Picasso
" Geweldige foto Had hem ook al op FB gezien ? "Esther  Haha oh? Waar had jij die gezien?
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Kleine Picasso
" Geniale foto!   Maar ik moet er niet aan denken, hoe heb je dat schoon gekregen?  "Vera  Gewoon douchen hahaha
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Kleine Picasso
Al heel lang wilde ik een bepaald soort foto maken, maar ik vond geen van de hondjes echt geschikt tot onze Tina echt alles leuk vond, als ze maar iets voor mij kon doen. Uren kan die hond in de studio zitten zonder moeilijk te doen, alles doet ze wat je haar vraagt. Dus vandaag was het zover.... onze Tinus werd Picasso. Ze had de grootste lol met door de verf rollen hahahhaa. en het eind resultaat - foto verwijderd ivm de regels- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 10 november om 21:24 --
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Tjaaa...
" Aaaahhhh   Mensen.. neem het niet zo letterlijk.. Tuurlijk moet je verstandig nadenken en 'Nee' zeggen.. maar met zo'n koppie is dat wel moeilijk, dat wordt er mee bedoeld. "Liz  Hahaha jij snapt het!
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Tjaaa...
" Zijn jullie eigenlijk van plan om een pupje aan te houden? "Arran & Aedon  Het was niet de bedoeling om iets te houden nee maar het is ff afwachten hoe ze uitgroeien of er wat blijft :)
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Frustraties in de herfst
Frustratie genoeg dus ik volg
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Tjaaa...
" Ik zeg ook nee. Zeker zolang ik niet weet wat voor ras het is. Ik heb kortgeleden een nestje katjes van twee weken oud kunnen weerstaan. Ik was best trots op mezelf. "Angelique  Zo duidelijker?
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Tjaaa...
Misschien dan toch een puppy? Hoe kun je hier nu nee tegen zeggen? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181030/ae4873630f07bac3a47a7447823ff9dc.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181030/b9e2260620d821854b95e076ab4bedb3.jpg
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Gezocht Dogloo L
" Moet hij dienen om echt s'nachts buiten te slapen? Dan zijn die dingen echt veel te koud. "luz  Die dingen zijn echt niet koud! Onze pups hebben er in de winter gewoon overdag buiten in gelegen en het was er echt lekker in. In de zomer zijn ze lekke koel en in de winter lekker warm!
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Gezocht Dogloo L
wij hebben hier een stuk of 8 iglo's staan. vooral de pups zijn er gek op.
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Dalmatiër pups--- 3 Dagen oud
Vandaag zijn ze 1 week oud <3 Tijd voor nieuwe foto’s dus. Donker blauw — zwarte reu https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/c21b27ccddc1054e9a5a647e58661c32.jpg Mint — bruine reu https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/2410eb36740cabd89ac6276a9f9b46e6.jpg Groen — bruine reu https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/010b348c8bb4e478c03a9f2126c03480.jpg Zonder bandje — zwarte reu https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/bf0b7634249b93affa0325a1a58ae435.jpg Roze — bruine teef https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/cc37ac583578ad697044a55d12c1ad62.jpg Oranje — bruine teef https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/30b20cb6831cdfe2af57d300061a0bef.jpg Zonder bandje — bruine teef https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/f04e68430a4e42fe51d225207ddad06f.jpg Lichtblauw — zwarte teef https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/8546156f1ede497f5a6556c9bd88c2fd.jpg En dan nog wat kiekjes in de kist :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/7ced6392c75da988c0cca0b2bfcd6f83.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/29a47247d4f14451be986b3a0b940a35.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/5806b327e7b9c807ea96a4aa9137dd34.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/510a3c773706d4587be7b206645c86fc.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/7dd9dc2bc0f8077834cbdd46f9c71056.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/25bbef8bec4a05de81a381ec8370196c.jpg
honden page profiel stippelteamstippelteam schreef in Dalmatiër pups--- 3 Dagen oud
" Wat een mooi nest! Gefeliciteerd!!  Hoe gaat het met mams? En heb je al enig idee of ze bruin of zwart gevlekt gaan worden? (geen idee welke kleur de vader heeft) "Sanne & Denise, Fanny, Vita  Met mams gaat het super, ze had een paar dagen onverklaarbare koorts maar ook dat is over nu. We hebben 5 bruine en 3 zwarte, 2 zwarte reuen 2 bruine reuen en 3 bruine teven en 1 zwart teefje
 

Vrienden van Kim & Turbo

honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van TZNhonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van Thea & het viertalhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Simonehonden foto van Dirk en Joppehonden foto van Renéehonden foto van stippelteamhonden foto van Djianne

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^