HondenPage baasje Henriette

Wat schreven de vrienden van Henriette op het forum

honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in tekenmodellen gezocht. ACTIE pag 6
Heel erg mooi!Je mag mijn hond ook altijd gebruiken          
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Verhuizen
Oke heel erg bedankt voor de tips allemaal. Hier heb ik wat aan ':)
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Verhuizen
Ja het is misschien wel slim om haar al af en toe mee te nemen, dan is ze er inderdaad al vaker geweest voordat ze meteen intrekt met ons. Maar ik denk dat ze dan niet te lang mee moet als we zelf bezig zijn met iets en 'geen tijd' voor haar hebben.  Veel alleen hoeft ze gelukkig niet te  zijn. Als we alle 2 in het huis zouden moeten zijn kan ze naar mijn ouders, dit is haar 2e thuis. Daar is ze ook regelmatig als mijn vriend en ik tegelijk een hele dag moeten werken.
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Verhuizen
Wij krijgen in volgende week de sleutel van ons nieuwe appartement.:D We moeten nog wat verven en klussen en dan kunnen we er al snel in. Zoë gaat uiteraard met ons mee.. Zoë is pas 10 maanden en ik denk wel dat het goed gaat komen. Alleen zijn er nog dingen waar we rekening mee moeten houden i.v.m. Zoë? bijv: Moeten we het alleen blijven opnieuw opbouwen? Is het verstandig om haar 's nachts weer in de bench te houden? Ze ligt graag in de bench.. en zo voorkomen we dat ze misschien s nachts rond gaat dwalen, of moeten we de bench ook opnieuw aanleren/opbouwen? Nu hebben we wel nog 1 ander ''probleem'' waar we flink mee moeten gaan oefenen.. we gaan op de derde verdieping wonen en Zoë is erg bang als ze in een lift moet! nu hebben we de eerste keer natuurlijk het voordeel dat ze nog nooit in het gebouw is geweest en wij vanaf het eerste moment kunnen proberen om deze lift een zo leuk mogelijke ervaring te maken door haar in de lift wat lekkers te geven enz..  Verder ligt het appartement precies tegen een groot park en een kwartiertje weg weg het bos, dus Zoë kan zich er vast goed amuseren straks :) Als iemand nog tips heeft, of ervaring heeft met verhuizen met je hond en nog tips heeft waar we aan moeten denken dan hoor ik het graag! Groetjes Laura & Zoë
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Die man zal wel gedacht hebben!
Leuk verhaal mij vrouw zou het zelfde doen. Ha ha
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Poster
Prachtige Foto... Geniet er maar van als ie straks in de woonkamer hangt.
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in fotoshoot max in het zwin + FOTO S DIERENCASTING update p 3
Super mooie foto's! De foto's met jou erbij zijn ook erg mooi!
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Clicker training
Ik vind de clicker handig om (nieuwe) trucjes aan te leren. Je kunt heel snel en duidelijk reageren waardoor de hond snel snapt wanneer ze iets goed doen. Buiten gebruik ik hem niet, hier gebruik ik alleen mijn stem.  De clicker werkt wel alleen als je hem goed gebruikt! als je op verkeerde momenten clickt maak je het voor de hond juist verwarrend.
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Graaf probleem!
Als je hond graag graaft zou ik het hem niet helemaal gaan afleren. Zeker niet met plantenspuit enz want dan ga je iets wat hij graag doet, waar hij plezier aan heeft omzetten in een naar iets. Geef hem wel structuur. Geef hem 1 plek waar hij MAG graven. op alle andere plekken zeg je nee en haal je hem weg. Breng hem naar de plek waar hij wel mag graven. verstop er een balletje of iets anders dat hij leuk vind in de grond en beloon hem alleen op die plek voor het graven. Dan is de hond blij met het graven en jij hebt niet je hele tuin om gespit! Je kan ook zeggen; helemaal niet graven in de tuin maar wel buiten. Ergens in het bos. Maar dan moet je hem wel ook af en toe de tijd geven om buiten lekker te graven. Mijn vorige hondje deed ook heel graag graven. Ik had hem graven geleerd op commando. Hij vond graven heerlijk (maar wij en de tuin niet :p ) Maar als we dan buiten waren ging ik lekker in het bos op een bankje zitten en dan zei ik hem waar hij mocht graven en dan ging hij helemaal los :p (ik zocht meestal een leuke graafplek op zoals een oude molshoop ofz)
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Foto model gezocht
/foto/foto/306513.jpg Hier mooi halsband om zo prachtig staan. Ik ben wel niet de de hond die jullie zoeken maar mij baas heeft de top van canon aan foto apparatuur.
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Een aantal vragen omtrent mijn Beagle pup
Nou het ziet er al heel goed uit allemaal.. ;) Je bent goed met je pupje bezig. Dat bijten is echt nog ''normaal'' voor een puppy  Met veel geduld krijg je dat zeker eruit. Mijn hondje deed dat op het begin ook erg veel, en inderdaad ook naar het gezicht. Gewoon blijven opvoeden, zijn rust geven en hoe ouder hij wordt hoe minder het bijten.
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Een aantal vragen omtrent mijn Beagle pup
Hallo Bert, wat een leuk pupje! En goed dat je er veel tijd en aandacht aan besteed. Maar train niet meteen teveel (wel natuurlijk zindelijkheid enz) Maar je pupje moet ook eerst jou leren kennen, jou leuk vinden en het huis etc onderzoeken. Alleen dit zijn al veel indrukken! Over het plassen.. Je pupje moet zeker leren zijn plasje op te houden. Maar je moet ook onthouden dat dat soms niet mogelijk is.. op zo een jonge leeftijd is ophouden gewoon heel moeilijk. Ze weten dat ze het buiten moeten doen, maar ze zijn nog zo jonge dat ophouden gewoon (nog) niet lukt. Dus gewoon op tijd buiten blijven zetten en belonen... hoe ouder hij wordt hoe langer hij het straks kan ophouden,, dat gaat vanzelf. Ook is het niet nodig om elke keer 20 minuten of langer naar buiten te gaan. voor zo een klein hondje is dit al erg lang! En pas ook op waar je loopt.. vermijd hondenveldjes want als het goed is heeft hij zijn 3e spuitje nog niet gehad. 1 of 2 x plassen is trouwens heel normaal. Ze plassen nog niet om iets te markeren dus als ze geplast hebben dan is het goed. Verder regelmatig in de bench zetten is goed. Als ze toch gaat piepen als je uit de kamer komt kan je inderdaad negeren. Als ze niet ophoud met piepen dan kun je ook even terug lopen (zonder de pup aandacht te geven, niets zeggen of contact maken) gewoon even in dezelfde kamer zijn,, even wachten tot ze rustig is of zelfs slaapt en dan weer rustig weg gaan. niet eruit halen als ze piept. pas als ze stil is. En soms even geen aandacht is inderdaad helemaal niet erg. hoeft hij niet te plassen, niet te eten.. dan laat hem maar eens lekker zijn eigen gang gaan. ook dit moet hij leren. Over het bijten.. Dit is normaal voor pups. Even een NEE en negeren is en goed begin. Negeren is inderdaad vaak moeilijk. Wat een goede oplossing is is Nee zeggen, maar gaat hij dan nog door dan pak je hem even op en zet je hem in de bench. Je gebruikt de bench nu niet als strafhoek!! maar je brengt hem in zijn slaapplek waar hijeven kan afkoelen en tot rust kan komen! Jij kan je hond op deze manier prima negeren en je pup kan rustig worden.. dit is voor een pup ook ''leuker'' dan constant Nee te horen.  Pups bijten vaak veel als ze overprikkeld zijn of moe zijn en ''moeten'' slapen. probeer je pup veel rust te geven. te veel lopen en spelen is nog niet goed voor een pup,, ze hebben nog heel veel slaap nodig :) Verder nog heel veel plezier van je pup :)
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in ''groei'' foto's van je hond
Leuk was ze én leuk blijft ze 
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in ''groei'' foto's van je hond
/foto/foto/305724.jpg Zoë 2 maanden (8 weken, eerste week bij ons thuis) /foto/foto/305720.jpgZoë 4 maanden /foto/foto/305722.jpg Zoë 6 maanden! Zoë groeit al goed :D Over een half jaar weer een foto maken als ze 1 jaar wordt! en dat later blijven doen tot ze oud en grijs is 
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in dringend een wandelmaatje gezocht!!
Zuid-Limburg is helaas te ver weg.. succes met zoeken :)
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in baco op het kleine strandje
Lekker genieten!!! Mooie foto's
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Gelukkig zijn er ook nog goede dierenwinkels :)
Super ze bestaan echt!!!!!
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Psssttt, ik wil je wat vertellen!!
Prachtig vastgelegd!
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Heerlijk naar het strand geweest met me border collie vriendje!
Mooi foto's, samen genieten
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Mara en Evy op het strand!
Genieten!!!!!! Prachtige foto's
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Levi test nieuwe achtergrond
Mooi model zeg! Mooie foto's
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Joekie zijn levensweg tot nu toe...
Wat is het een knappert geworden, mooie foto's
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in mikai met zijn julius k-9 tuigje (foto's)
Prachtig!!!!!
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Onzekere of bange maltezer?
En hoe reageerd ze als je naar de vreemde persoon/hond toe loopt? vind ze het dan wel leuk?
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Onzekere of bange maltezer?
Misschien proberen het ''voor'' te zijn. Als je iemand aan ziet komen al aandacht vragen. Haar laten zitten. En zorgen dat ze dan de aandacht vast houd (koekjes meenemen naar buiten) al kijkt ze maar 1sec. meteen belonen en dan proberen verder op te bouwen..
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef in Guus is alweer 12 weken! (Foto's)
Wat een schatjee!!
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Cody en Flynn op het zand...
Gezellig samen genieten van elkaar! Prachtige foto's
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Lobbekop en Vlaai.
Prachtig
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in Goldens aan de wandel!
Prachtige foto's,  je ziet ze genieten.
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef in hEET VAN DE NAALD.
Super! Ik ga kijken!
 

Vrienden van Henriette

honden foto van Laura&Zoëhonden foto van Kimberley & Divahonden foto van Pieter en Angelita

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^