HondenPage baasje Pauline, Punk en Cosmic

Wat schreven de vrienden van Pauline, Punk en Cosmic op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Topic opgeschoond. Bij vervelende activiteit graag een modmelding maken en de plaatser negeren. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 2de chihuahua nieuwe bench of mandje
2 honden is vaak een verandering waar je zelf ook even aan moet wennen.   1 drinkbak is voldoende, maar het voeren moet wel weer apart van elkaar. 2 voerbakjes, en minimaal 2 meter uit elkaar. Ze mogen ook niet even bij elkaar kijken of pikken tijdens het eten. Voor het slapen, zou ik de pup zeker niet meteen bij je 1 jarige hond laten. Ik zou ook bij de honden slapen, lekker op de bank oid. De pup moet er in de nacht namelijk wel 2-3 keer uit om te plassen.   Wat wij altijd doen met de pup, is een ren/afscheiding van de andere honden. Zo kan de pup rust pakken wanneer deze ook echt moe is, en kunnen de andere honden rustig wennen aan de pup in huis. Alle interactie tussen elkaar, gebeurt onder toezicht van ons. De pup mag niet omver gelopen worden, er mag niet op gesprongen worden, etc. Ik vraag echt veel van mijn volwassen honden hierin.   Samen in de bench vind ik een no-go. De bench is de veilige plek van jouw hond, door er een pup aan toe te voegen, verstoor je dat compleet. Daarnaast is jouw pup nog niet gewend aan de bench, en kan die dus ook stress opbouwen. Wanneer de pup naast je jongvolwassen hond zit te gillen, raakt jouw hond geïrriteerd en kan die dus ook gaan snauwen.   Ik zou beginnen met samen wandelen op neutraal terrein, en dan samen naar binnen. Pup in de ren, en jouw hond in de tuin oid. Kunnen ze even rust nemen, en dan weer in 1 ruimte (met afscheiding). Dagelijks samen wandelen of samen in de tuin, maar in huis moet het vaak rustiger aan.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
" Hahaha, weer een oplichter ontmaskerd.    Maar welke kruising hond zou je jezelf willen omschrijven?  Ik denk zelf een kruising bouvier / Maltezer leeuwtje / bloedhond   Welke jij?    " gabber Ik zou denk ik een Golden Retriever x Franse Bulldog x Saarloos zijn ofzo. Lekker in de knoop met mezelf, maar zeker een people pleaser wanneer ik contact móet hebben En liever lui dan moe!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Gelukkig zijn er ook twee laboratoria die wel goed uit de test kwamen Ik zou het voor de grap zelf ook wel willen doen, maar kost best wat geld om gewoon ''zomaar'' te doen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in vreemde kruising!
We begrijpen de zorg vanwege het fokken van bepaalde kruisingen, maar kunnen niet toelaten dat er zonder toestemming van de eigenaar bepaalde honden vanwege hun mankementen, op het forum besproken worden. Daarom zullen foto`s en links van die honden verwijderd worden.   Uiteraard is het wel toestestaan om een algemene discussie te voeren over het fokken van bepaalde kruisingen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Dit topic gaat op slot want er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van een enquette. Hiervoor kun je contact opnemen met het moderator team. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Leuk, ze hebben zelfs al getongd  ...   ! " jantien Hahaha, ja ze hebben er geen gras over laten groeien Als het aan hem gelegen had, waren er al puppies op komst!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
We zijn hier allemaal tegen slechte fok, br00dfok, oepsnestjes, ongeteste ouderdieren, en andere onverantwoordelijke fok.  Iedereen kan zich op HP in de fokkershoek aanmelden, er staat ook duidelijk bij of het een fokker is die door HP gecontroleerd is of niet. En een heleboel tips waar op te letten bij het kopen van een hond: Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.Richtlijnen voor fokkers op de HondenPagePotentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:BroodfoksignalenChecklist goede fokkerDe Aanschaf van een HondVerschil oepsnestjes en pretnestjes   Dit forum maken we met ons allen, staan er dingen op die niet gewenst zijn, geef dit dan even door aan het modteam zodat we er naar kunnen kijken.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Ze hebben elkaar gisteren ontmoet. Anna vond het wat onwennig, zo'n reu die super interesse had in haar. Ze gaf dan ook duidelijk grenzen aan, maar uiteindelijk hebben ze ook leuk gespeeld. De eigenaren van de reu vonden haar ook lief en mooi, dus dat zit in ieder geval goed! https://www.facebook.com/reel/1442804383259332Een klein filmpje voor de liefhebber.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in “Spijt ras”
Heel eerlijk van je! Er zijn altijd wel honden die mooier zijn dan de jouwe, maar de jouwe is wel van jou Ik herken het wel hoor, mijn Schotse Herder is ook niet helemaal wat ik had verwacht te kopen. In karakter zeker wel, maar in uiterlijk (en gezondheid) niet. Objectief gezien is hij niet wat ik wilde.Maar hij is wel een geweldig dier en ik vind hem super mooi omdat ik van hem hou   Lekker genieten van je hondje! Heb je een foto van hem?
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Bedankt allemaal De profielfoto heb ik zelf gemaakt, heel trots op! Al is Jamie al weer een heel stuk groter (en wijzer) dan op die foto, haha!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
  Gisteren op de hondenshow in Groningen is mijn mooie man 2e geworden bij de Jeugdklasse! We stonden tussen ervaren mensen, dus ik verwachtte er niet zoveel van eigenlijk. Maar een tweede plek, daar zijn we super trots op!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Veel plezier (en sterkte toch wel hahaha) met Onyx!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Puber blaft ineens 's nachts
Negeren vind ik nooit een goede oplossing: een hond blaft niet zomaar. Uit jullie verhaal lees ik ook veel spanning en veel onzekerheid, waardoor hij door het blaffen eigenlijk aan lijkt te willen geven dat hij zich niet veilig voelt. Misschien vindt hij het in het donker te spannend?Onze reu had dit ook toen hij de puberteit in ging. Wat bij hem hielp, was (heel simpel) een nachtlampje aan laten. Nu verschilt het natuurlijk per hond wat er aan de hand kan zijn en is het via het internet altijd moeilijk beoordelen.. Maar wilde de tip toch even delen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
nog 2 dagen om te stemmen!
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Zo te lezen is Dialga ook een intelligente hond.  Leuk hoor.   Je hebt  het er lekker druk mee. " jantien Ja hij is heel intelligent  Ik vind het heerlijk om met hem bezig te zijn en vanalles te leren, en me vervolgens te verbazen over hoe slim hij is en hoe snel hij dingen oppikt. Maar alleen als hij er zin in heeft  Als hij geen zin heeft en je gooit bijvoorbeeld een balletje naar hem toe, dan kijkt hij je recalcitrant aan en stuitert de bal van zijn hoofd af.  Te grappig.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Wat een leuke nieuwe titel en uitdaging. Biedt Trick Dog zelf allerlei trucjes om uit te kiezen of wordt creativiteit (je eigen bedachte trucs) ook beloond? " CatnDog Voor zover ik weet moet je kiezen uit een hele grote lijst trucjes die voor zover ik kan zien wel alles omvattend is, maar in overleg met je beoordelaar kun je kijken waar je eigen bedachte trucjes onder vallen.  Veel trucjes die je zelf bedenkt die zijn ook al een keer door iemand anders bedacht  Dus dat komt eigenlijk altijd wel goed.  Wij hadden Dialga bijvoorbeeld geleerd om met zijn voeten ergens op te staan, en dan vervolgens met zijn achterpoten rond het object te draaien (zodat hij ging leren dat hij achterpoten heeft). En dat trucje blijkt dus een naam te hebben: Side Step Drill, en valt onder Intermediate tricks  Dus dat is alweer de eerste Intermediate trick die hij kan, haha. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Anna is eindelijk loops-af, dus we gaan maar eens een bezoekje plannen!Zo kan ze hem al ontmoeten en leren kennen voordat er een dekking plaatsvindt. De ene fokker vindt dit totaal niet nodig, de andere vindt dit juist fijn. Ikzelf kijk per teefje, en Anna is wel een meisje die graag eerst op date gaat voordat ze een commitment aangaat   Natuurlijk komen er foto's en filmpjes wanneer ze elkaar ontmoet hebben!
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
Dialga heeft gisteren zijn eerste Trick Dog titel gehaald! Het is de titel Novice Trick Dog (NTD). Deze titels worden achter de naam gedragen, dus Dialga is nu:  Dialga Bat Jemerri NTD     Voor deze titel moet je hond allemaal oefeningen en trucjes laten zien, die je filmt en opstuurt naar een beoordelaar. Als die jouw poging goedkeurt, mag je je titel aanvragen.  Voor de Novice Trick Dog titel moet Dialga 15 novice (beginner) trucjes doen. Toevallig zijn we hier ook mee bezig met gehoorzaamheid, dus dat komt mooi uit! Andere oefeningetjes zijn dingen die je vaak zelf ook doet voor de lol, dus die zijn nog vrij gemakkelijk. Maar dat is met de Novice titel natuur het idee, het is een gemakkelijk niveau voor beginners     Dialga's 15 trucjes:  Zit, af, staan, push ups, blijf, kom, showstand, boop (raak mijn hand aan), kus, voorpoten in een doos, voorpoten op een object (bij ons een kruk), zoek (drie snoepjes in een ruimte), zoek (het snoepje in één van drie bekers), focus (kijk 5 seconden naar mij), vang (een bal).    Ondertussen zijn we bezig gegaan met de Novice Trick Dog - Masters titel, waarbij hij 30 tricks moet kunnen in plaats van 15. Dat moet ook helemaal goedkomen! Daarna gaan we verder met de Intermediate titels. Daarna hopelijk de Advanced titels. En als laatste, als het meezit: de Expert Trick Dog titel! Maar die is wel heel lastig hoor. Daarvoor moet Dialga bijvoorbeeld een commando uitvoeren dat op een kaartje staat, en een identiek voorwerp zoeken dat jij in je hand hebt. Pittig! Maar wel heel erg leuk om te proberen     Ik laat binnenkort het diploma en de rosette zien als die eenmaal met de post is gekomen! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Help Bella met haar pootje behouden
Geen toestemming van het modteam, daarom gaat deze op slot. Je kunt ons een bericht sturen om toestemming te vragen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Nog een kleine twee weken! Vergeet niet om af en toe op nieuwe foto's te stemmen: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.phpOf upload nog een leuke foto 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenvoer
Er zijn een aantal antwoorden gekomen en er is een afspraak met de dierenarts. Dit is een oud topic dus deze gaat op slot. Bij verdere vragen kun je het beste een eigen topic aanmaken, zodat er gerichtere antwoorden kunnen worden gegeven. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
ON TOPIC Vriendelijk verzoek om on topic te blijven. Off topic gesprekken kunnen voortgezet worden via PB als het een een-op-een discussie is tussen twee leden. Ben je hier een onderwerp tegengekomen waarvan je denkt "dit is echt wel iets waar ik breder met andere forum leden over door wil praten" dan staat het je vrij om over dit onderwerp een apart nieuw topic aan te maken. In dit topic is het echter ongepast.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bandog fokkers (fokken van pitbull x mastiff)
Oud topic, daarom gaat deze op slot.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Rouw komt heel vaak met een schuldgevoel en een ''wat als'' gevoel. Juist omdat we voor onze dieren vaak de beslissing moeten maken.   Ikzelf heb vorig jaar mijn beste maatje ook in moeten laten slapen. Hij had een gescheurde milt en na onderzoek zaten zijn longen ook vol met tumoren. De dierenarts gaf aan dat hij nooit beter zou gaan worden, ook niet na een operatie. En toch herken ik de gevoelens van schuld, want ik heb hem ''geen kans gegeven''. Ik hou me vast aan het feit dat hij maar kort pijn heeft gehad en hij iedereen die hij lief had om hem heen had toen hij ging.Ook denk ik dat je nooit te vroeg kunt zijn bij zoiets, maar wel te laat.     Veel sterkte met het verlies van jullie meisje.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups At School
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Oh wat een heerlijke foto's!   Ze zijn super knap
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in schilfers
prima opgelost, dan kan dit topic in het archief
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Gefeliciteerd! De keurmeester klinkt een beetje vooringenomen. Als je er eentje supermooi vindt en niet eens kijkt naar de andere honden, geef je die (en wellicht jezelf) ook geen kans om eens daarbuiten te kijken. " CatnDog Ja, gebeurt best vaak hoor. Keurmeesters zijn ook mensen en hebben ook snel voorkeur. Maargoed, het is wel vervelend om het te zien gebeuren als deelnemer aan zo'n show.   Gelukkig weet ik wel dat hij mooi is
 

Vrienden van Pauline, Punk en Cosmic

honden foto van Simone & Noahhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Joy & Lunahonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van Witte Draakhonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van Suusjehonden foto van Ikkeshonden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van -honden foto van Dog doggy doghonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van -honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amayahonden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Christel & Diekshonden foto van Yhonden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandyhonden foto van Dreamteamhonden foto van Julie & Maksie!honden foto van Mirjamhonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van -honden foto van Sallyhonden foto van Kevin baasje van Yuki en Isishonden foto van franhonden foto van Remy, baasje van Farah.honden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van silkehonden foto van alexandra en Fennahonden foto van alexandra en Fennahonden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^