HondenPage baasje Garance Wijshoff

Wat schreven de vrienden van Garance Wijshoff op het forum

honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Nieuw!
Hoi Brenda, Wat een poepie! Heerlijk hondje! Welkom terug op het forum! 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Bea plast binnen, testen voor suikerziekte lopen...
Hoi Sammy,  Ik heb alleen binnenplas ervaring met een oppashondje, een gecastreerde jack russel van 15 jaar. Ik ben toen met hem naar de DA geweest en hij heeft toen een medicijn gekregen wat normaal voor teefjes is die incontinent worden na een sterilisatie of na een bevalling. Het was een flesje met vloeistof en daar zat een spuitje bij. Het werkte zeer goed moet ik zeggen! Hij heeft deze medicatie gebruikt tot hij op 18jarige leeftijd overleed. Ik vond dit verhaal, misschien staat hier wat meer info; http://www.dierenartsenpraktijkronner.nl/ziekten/hond/incontinentie.html Ik hoop dat je een passende oplossing vindt voor je hondje. Is het misschien een idee om eens naar een Tweede Lijns kliniek te gaan? Dus niet naar een DA (net als huisarts voor mensen) maar Tweede Lijn (net als specialist in ziekenhuis voor mensen)? Daar heb je nl internisten etc. die meer kunnen dan een DA. Ik spreek uit ervaring maar dan met een ander probleem. 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Hp-ers Groningen; omgeving Veendam/Stadskanaal/Wildervank?
Ik woon in Veendam!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Vakantie met de hond
Hoi, ik ben net terug van een paasweekend met mijn ouders en de hond. Hebben op camping Callasande gestaan in het dorp Grote Keten. Dit ligt 3 km vanaf Callantsoog en 3 km vanaf Julianadorp.Het is een grote camping met veel veldjes waar per veldje 6 caravans, tenten of campers kunnen staan. Er is veel te doen voor kinderen; omheinde voetbalveld, basketbalveld, tennisbaan, skatebord en skatebaan, klimrekken, luchtkussen, speeltuinen, subtropisch zwembad met lange dichte slurf glijbaan ( kaartje kost €5,- p.p enje kunt het hele verblijf er gebruik van maken) goede en schone sanitair ( gratis douchen) grote wasplekken voor als je niet wilt douchen, schone wc's en wasmachine en droger. Ook is er een redelijk grote camping winkel met elke dag verse broodjes etc, ook gewone boodschappen en kranten. Voor de hond hebben ze zelfs een echte hondendouche aan de buitenzijde met warm water!  Het strand en de duinen is zo'n 400-500 meter lopen. Je kunt de duinen vanaf de camping zien. Ook is er een animatieteam voor de kleinsten, een bar, een restaurant en een snackbar.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in ik ben nieuw hier
Hoi cassandra en Renzo, welkom hier op HP( hondenpage) ik vindt het super goed van jou dat je al zo verantwoordelijk bent voor je hond Renzo. Petje af! Je kunt je ook opgeven bij een wandelrubriek hier op het forum. Je woonplaats en je kunt er andere hondeneigenaars vinden die bij jou in de buurt wonen. Zo kun je misschien eens met een of meerdere afspreken om te gaan wandelen samen met de honden. Alles wat je wilt weten wordt of hier besproken ( via zoeken kun je intypen wat je wilt weten) en als je het niet kan vinden dan kun je een nieuw onderwerp aanmaken en je vraag stellen.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Nieuwe smaken van Lotgering.
Dank jullie wel voor de info! Ik begrijp idd dat de kans bestaat dat de pup geen brokken meer eet.. Ik had alleen ervaring met smuldier en rodi compleet bij onze vorige hond die dit de laatste jaren alleen nog maar at. Ze zag er tot het laatst goed uit voor een 15 jarige. Nu is smuldier en rodi niet echt te vergelijken met lLG volgens mij.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Nieuwe smaken van Lotgering.
Hallo, ik lees hier berichten van veel ervaren LG liefhebbers... Kan ik mijn pup nu ook al LG gaan geven? Zoja, kan dat gecombineerd met begin van de dag brokken en 's avonds LG? En maakt he nog uit met welke variant ik begin? Graag zou ik jullie ervaring en advies willen hierover. Alvast bedankt!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Duitse herder gezocht om mee te wandelen.
Hoi, mijn vriendin heeft een hele lieve, stabiele en ietswat prettig gestoorde duitse herder en woont in Montfoort ze loopt bijna elke dag bij de plas, bij de lek of in het park.. Iemand interesse? Ik kan het weten want ik pas zo'n 3x per jaar op hem bij mij thuis in Groningen.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Puur glucosamine compleet of primeval gelatinaat
Ter info voor iedereen over Primeval: PrimeVal Gelatinaat bestaat voor 66,57% uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. Aminozuren verbinden zich met elkaar in ketens waarvan duizenden combinaties mogelijk zijn. Veel van deze combinaties komen overeen met een soort eiwit dat zich in het hondenlichaam bevindt. De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid. PrimeVal Gelatinaat versus glucosamine Zonder afbreuk te doen aan de betekenis van glucosamine voor het kraakbeen, dient vermeld te worden dat Gelatinaat een bredere werking heeft in het lichaam dan glucosamine alleen. Glucosamine is naast chondroïtine, msm zwavel, omega vetzuren, calcium, koper magnesium en ijzer, één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het kraakbeen. Gelatinaat is echter tevens actief in het bot (botdichtheid en breuken), banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren; dus in feite in de gehele hond, met uitzondering van zijn spieren. PrimeVal Gelatinaat werkt anders dan glucosamine; is beter dan glucosamine. PrimeVal Gelatinaat heeft een bredere werking op het kraakbeen dan glucosamine. Kraakbeen bestaat voor 70% uit collageen en voor bijna 30% uit proteoglycanen. Glucosamine werkt uitsluitend op de proteoglycanen, wat overeenkomt met bijna 30% van het kraakbeen. Het innovatieve PrimeVal Gelatinaat werkt dus op bijna 100% van het kraakbeen, namelijk op zowel het collageen als de proteoglycanen. En voor pups heb je ook speciaal gelatinaat van Primeval waarin geen calcium en magnesium zit. Nadat de hond de leeftijd van een jaar heeft bereikt kun je over gaan op de gewone Primeval gelatinaat. Ik ga er zeker weer mee beginnen bij mijn opgroeiende pup!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in misty zal ons vanmiddag verlate
Hoi Debby en familieleden, wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van jullie vriendin. Ik heb het in december zelf meegemaakt. Je kunt in elk geval straks terugkijken op heel veel leuke, fijne en ondeugende herinneringen aan Misty.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Puur glucosamine compleet of primeval gelatinaat
PS: Primeval kun je voordelig in groot verpakking (emmertje) kopen : 2kg voor € 79,25 plus € 3,95 verzendkosten bij Medpets.nl. Normaal betaal je bij Petsplace, boerenbond/welkoop etc € 29,50 voor een klein emmertje van 500gr. Dosering van Primeval;(maatschepjes zitten standaard in een emmertje meegeleverd) - 5 - 15 kg: 1/2 maatschepje - 15 - 30 kg: 1 maatschepje - 30 - 40 kg: 1 - 2 maatschepje(s) - vanaf 40 kg: 2 maatschepjes
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Puur glucosamine compleet of primeval gelatinaat
Primevall gelatinaat zou ik kiezen en ik spreek uit ervaring. Onze Groenendaeler teef is net op 15 jr leeftijd overleden. In sept 2008 kon ze niet meer lopen en piepte ze van de pijn...naar de DA geweest ... Zware vorm van artrose! Ik kreeg pijnstillers Rimadyl en Sportiflex mee en ze heeft en pijnstillende spuit gehad. Ik wou haar geen levenslang van die ongezonde medicatie geven dus ben via via gekomen bij Primeval gelatinaat. Ik heb devsportiflex en rimadyl afgebouwd en tegelijk de Primeval opgebouwd. Ze heeft er tot haar overlijden op 15 jr leeftijd heel veel aan gehad. Ze kon weer wandelen en zwemmen en weer leven. Ps ze hebben ook versleten kruisbanden bij haar geconstateerd dus springen etc moest ik zo veel mogelijk vermijden. En ik zal het in de toekomst bij onze hond weer gaan gebruiken maar dan vanaf de senior leeftijd gelijk voorkomen. En het is sowiezo goed voor de smering van de gewrichten.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Welke brok voor hond met heel gevoelige darmen?
Hoi Marian, onze vorige Groenendaeler had ook erg gevoelige darmen en maag. Ze had periodes van veel gras eten en bij gebrek aan gras vrat ze bladeren en als ze in huis was vrat ze de onderkant van de vitrages of planten waar ze bij kon om maar te kunnen braken. Dat braken was ook vaak naar het eten van bovengenoemde of vrij kort na het eten. Ik ben er vaak eens mee naar de dierenarts gegaan. Ik ben uiteindelijk over gegaan naar Biofood (natuurlijk scharrelvlees zonder rommel en met veel natuurlijke kruiden) Je kunt ze een mailtje sturen en jou probleem voorleggen dan zullen ze jou een aantal proefverpakkingen sturen van de meest geschikte brokken uit hun assortiment. Tevens gebruikte ik altijd schapenvet afgewisseld met zalmolie deze 2 ook van biofood door het eten en colonflora van Primevall. Ze heeft 5 maanden voor haar dood nog colitus gehad ( dikke darmontsteking) die met medicatie (tabletkuur en antibioticaspuit) is verholpen.ja ik heb haar veel gegeven maar niet onnodig want ze is toch maar even 15 jaar geworden.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Wat vinden jullie van de verplichten waarschuwingsbordjes die er moeten hangen voor je hond, En alleen om je verzekeringstechnisch in te dekken.
Het gaat weer helemaal nergens over hier in Nederland! Belachelijk! Nou heb je geen hond en er komt een inbreker in je huis.... Ik pak het eerte de beste zwaar handbaar voorwerp (koekepan, bronzen beeld o.d) en ram hem voor zijn bakkes..! Moet ik dan ook waarschuwingsbordjes bij elke ingang hangen met daarop " pas op ..agressieve bewoner" of deze bewoner waakt over het huis?" ...
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in hoe duur is titeren ?
Onze vorige hond heeft 7 jaar entingen gehad en daarna niet meer. Ze is 15jr geworden. Heeft wel een aantal keren keelonsteking gehad en daar met medicatie van genezen, een collitus ( dikke darm ontsteking) ook door antibiotica hersteld en een keer kennelhoest toen was ze 14 ook dit met een kuurtje verholpen. Dus ja..
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Wandel- en losloopgebieden Groningen
Plaats: Veendam Locatie: Borgerswold Parkeren: tegenover ingang kinderboerderij Horeca: ja De Stainkobbe en honden zijn daar ook welkom Open: alle dagen Loslopen hond: ja
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in HP-ers omgeving Hoogezand (provincie Groningen)
Ik kom uit Veendam!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in De HP-wandelkaart!
Ik zou er ook graag opgeplaatst worden in Groningen - Veendam. Maar kan ook met de auto ergens komen. Ik heb een Groenendaeler reu van 9 weken.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in wandel vraag
Hoi nog even terug komend op het al los kunnen lopen van Tyson... Hoe heb je dat geleerd? Eerst op een "veilige" plek? Ik zou doe het in onze achtertuin die behoorlijk groot is. Als ik hem roep of als hij bij me komt en voor me gaat staan of zitten beloon ik hem met stem en geef ik hem een trainer snoepje ( van die kleine zachte snoepjes die je in een emmertje kan kopen). Maar bij ons in de straat durf ik dat nog niet aan. Buddha is bijna 9 weken oud en voor onze voortuin loopt een fietspad daar voor parkeervakken afgewisseld met vakken struiken en dan de weg waar je 60km/u mag maar waar de grote gros harder rijdt. Ik ben bang dat als hij los is en door angst voor een vrachtwagen,trekker,bus of auto de weg op schiet.. Het idee alleen al...brrr!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in wandel vraag
Hoi mimi, knap hoor van Tysin! Ik heb hier ook een kereltje zitten van bijna 9 weken... Ik vraag me af hoe je dat los doet. Buddha is erg bang van langrijdend verkeer en wil dan weg rennen dus houdt ik hem vast met de riem en zeg dat het goed is en loop gewoon weer door. Hoe wen jij Tyson eraan?
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in waar op vakantie??
Wij gaan elk jaar naar Zeeland (plaats Zoutelande) in een chalet bij camping de meerpaal een aantal chalets zijn voor mensen met hond(en) maar ook mag je op de camping met caravan of camper honden meenemen. Het is daar altijd druk met hondjes en heel gezellig! Ook zit je aan de duinen en zee. In het centrum staan bij bijna alle restaurants waterbakken voor de honden en ook mogen ze mee naar binnen. Ik heb al meerdere jaren ervaren dat die hele omgeving (vlissingen, koudekerke, middelburg, westkapelle, oostkapelle,sluis etc.) heel erg hondvriendelijk is. Je mag daar ook onbeperkt met je hond op het strand komen hier zijn geen speciale tijden voor zoals bijv. In Egmond aan Zee.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Invloed voer op zwarte vacht
Wie kan mij vertellen welke brok het beste is voor een groenendaeler (zwarte langharige vacht) Ik hoorde nl dat er in bepaalde brokken bietenpulp, koper en zit wat invloed kan hebben op de kleur zodat de vacht een rode of bruine gloed krijgt. Zelf gaf ik onze vorige groenendaeler afwisselend schapenvet en zalmolie door het eten daar krijg je ook een mooie glans van op de vacht.
 

Vrienden van Garance Wijshoff

honden foto van Bianca

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^