HondenPage baasje Julie & Maksie!

Wat schreven de vrienden van Julie & Maksie! op het forum

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Acana Recipe
Ik heb jarenlang Acana gevoerd, mijn honden deden het er uitstekend op. Toen mijn voorraad vorig jaar op was en ik weer moest bestellen viel me op dat er veel reviews te vinden waren van tevreden gebruikers van wie de hond nu ziek geworden was na het eten van Acana (na de overname die Sylvia noemt). Ik durfde daardoor niet meer te bestellen, zonde van het geld als het mis zou gaan. Dus nu overgestapt naar Essential Foods, dat gaat prima.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte met dit grote verlies. Je wist dat het er aan zat te komen, maar het doet altijd zoveel pijn.... De mooie herinneringen blijven gelukkig voor altijd bij je. Penny heeft een prachtig leven met / bij jou gehad.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Verdriet
Heel veel sterkte, het is zo moeilijk... Het grote nadeel van het hebben van honden....
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
Hotel Dorhout Mees in Biddinghuizen? Ik ken het niet, maar klinkt goed en is per nacht te boeken
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in CM en nu galblaas
Heel veel sterkte Jolanda. Ik duim voor jullie dat er een goede oplossing is. Dikke knuffel voor jullie <3
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Blaffen naar postbode, mensen die langslopenenz
Buddy reageert echt uit waaksheid. En dat is prima, maar hij hoeft niet door te slaan. Met behulp van het flesje is dit nu veel beter onder controle. Als ik met het flesje rammel stopt hij met blaffen, en ligt zijn focus weer bij mij. Maar dat wil niet zeggen dat het bij jou werkt, iedere hond is weer anders.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Blaffen naar postbode, mensen die langslopenenz
Ik heb voor blaffen in de tuin de volgende methode: Een leeg pet flesje van ijsthee ofzo vullen met een klein laagje grint, kiezels o.i.d. Dan zelf heel alert zijn, want timing is belangrijk! Zodra de hond blaft het flesje zijn richting op gooien, maar wel zodanig dat je hem niet raakt. Het gaat om de schrikreactie, door het geluid dat de kiezels maken. Bij ons was een keer of 4 voldoende, toen viel het kwartje. Uiteraard belonen als hij stopt met blaffen en bij je komt. Als Buddy nu het flesje ziet, komt hij voor me zitten om wat lekkers. Het is nu bijna altijd voldoende als ik zeg dat hij stil moet zijn. Alleen bij de achterbuurjongen gaat Buddy nog uit zijn dak, maar daar is alle reden toe Edit: dit lijkt een heftige methode, maar Buddy was totaal onbereikbaar als er iemand langs onze tuin liep... Bij me roepen had dus geen enkele zin, inmiddels zijn we zo ver dat dat wel lukt gelukkig.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Mijn Lieve Tinka al weer 10 jaar
Van harte gefeliciteerd! Maak er samen een mooie dag van :-D
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Wat verdrietig dat je hond leverkanker heeft. Ik heb ruim 2 jaar geleden mijn Kooiker Duke in moeten laten slapen omdat hij blaaskanker had. Ik heb hetzelfde gehanteerd wat jij nu beschrijft. Ik heb Duke laten behandelen tot het moment dat hij pijnsignalen gaf ondanks de pijnstilling (piepen, hijgen), en niet meer wilde eten. Toen heb ik de dierenarts thuis laten komen. Ik hoop dat jullie nog een poos van elkaar kunnen genieten en wens je veel sterkte en wijsheid.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in WAW Easy dog walk ervaringen
" Ik zou zeggen, koop m gewoon en probeer het uit. Ik ken deze niet. Ik heb zelf een elastische riem voor als ze uitschieten en ben daar heel blij mee. Ik heb een verotte schouder, het scheelt enorm.   Het klopt wel dat je er wat minder controle over hebt, daar moet je rekening mee houden of een handvat op het tuig hebben.     "Kees Ik denk dat ik hem inderdaad maar ga bestellen en uitproberen, gezien de wisselende reacties. Het is duidelijk dat wat de een fijn vindt, voor de ander totaal niet werkt. Dus maar gewoon uitproberen
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in WAW Easy dog walk ervaringen
" Even gegoogled, bedoel je soms het harnas? Daar heb ik geen ervaring mee, wel met dubbel aanlijnen, een op de rug en eentje aan de voorkant van het tuigje. En ja, dan wordt er stukken minder getrokken, vooral voor mij heel fijn in winkels. Zielig? Ik zou werkelijk niet weten waarom, want nee ik ruk mijn hondje niet ondersteboven of opzij. Maar voorkant aanlijnen is gewoon netjes lopen.  En met een slappe lijn lopen is fijner en veiliger voor baas en hond. "ientje  Dubbel aanlijnen heb ik vroeger bij mijn Beagle wel geprobeerd, maar ik vond dat niet fijn lopen (en de hond ook niet).
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in WAW Easy dog walk ervaringen
" Hier idem, ik gebruik zo,n tussenstuk van elastiek. Niet voor mezelf, maar vooral voor de hond dat deze niet een enorme knal in haar nekje of rug krijgt als ze opeens een onstuimige beweging maakt.  Ideaal. Maar ik kan niet zeggen dat ze daardoor minder trekt, maar ook jij zal een iets minder harde klap krijgen, dat is logisch.   Ik kan je wel aanraden om het boekje, helpt mijn hond trekt van turid rugaas , te lezen, dat is een fijne hondvriendelijke manier om je hond netjes te leren lopen. Het schijnt zelfs ergens online te lezen zijn.  Dat boekje heb ik! Het is ook niet zo dat Buddy constant trekt, hij kan ook heel netjes lopen. Maar als hij een lekker geurtje ruikt (eten!!) of een andere hond ziet kan hij onstuimig reageren en dat is voor mij niet zo handig. Zeker nu de winter eraan komt met eventueel gladheid.     "ientje 
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in WAW Easy dog walk ervaringen
Heeft er hier iemand ervaring met de WAW Easy dog walk "schokdemper" die je als tussenstuk kunt gebruiken tussen halsband / tuig en riem? Klopt het dat een groot deel van de trekkracht wordt geabsorbeerd? Ik ben er wel nieuwsgierig naar. Uiteraard train ik met Buddy om het trekken af te leren, en dat gaat steeds beter. Maar hij is nog jong en soms onstuimig aan de riem. En aangezien ik minder goed ter been ben, is een hondvriendelijk hulpmiddel misschien wel handig... Ik hoor graag jullie ervaringen.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Welk tuig?
Ik heb nog even gekeken en de Dog Copenhagen Pro is in ieder geval een veel forser / breder tuig dan de Anny-X. Ik denk dat de air versie meer in de buurt komt. Kijk eens op de site dogcopenhagenshop.nl als je dan een tuig van de Pro versie aanklikt staat daar een lange omschrijving bij. Het komt er op neer dat de Pro versie voor breed gebouwde honden is. Ik heb voor Buddy maat S van Anny-X, ik heb deze even voor je opgemeten. De banden zijn 3,5 cm breed, dat is inclusief de voering. Ik heb ook nog een XS tuigje liggen van toen Buddy nog niet volgroeid was, ook die is 3,5 cm breed. Dan kun je in ieder geval vergelijken met het tuigje dat je van je vriendin te leen hebt.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Welk tuig?
Hier geen ervaring met Dog Copenhagen. We met Anny-X. Echt goede tuigen, die niet schuren en heel ruim achter de oksels zitten. Onlangs na 6 jaar (!!) een nieuw tuigje aangeschaft omdat het oude begon te slijten. Echt kwaliteit dus! Edit: heb net de Dog Copenhagen tuigen bekeken. Zelf zou ik denk is voor de Air versie gaan, aangezien een Parson een vrij kleine, niet fors gebouwde hond is. De Pro versie lijkt me dan wat "teveel" tuig, maar dat is persoonlijk.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Andere honden
" Mijn uitgangspunt is altijd dat mijn honden mijn hobby zijn en dat nooit iemand anders daar last van zou moeten hebben. Als iedereen er zo in zou staan dan zou het denk ik een stuk makkelijker worden in een drukbevolkte samenleving. Helaas willen veel mensen wel een hond (of ander dier/hobby) zonder daar de volledige verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik vind dat persoonlijk eerder egocentrisch dan onmacht, een foutje door een jonge hond die bijvoorbeeld iets geks doet dat kan onmacht zijn maar stelselmatig overlast veroorzaken en doen alsof het niet bestaat vind ik eerder asociaal. Dus nee, dat ligt niet aan jou. Soms werkt het om iets te zeggen in de trant van:"O, dat is niet handig, mijn hond heeft momenteel erg veel vlooien/een besmettelijke ziekte." Dan kunnen ze hun hond vaak wel komen halen. "Hannah & June  :-D
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Andere honden
Ja, echt een gevalletje betonnen plaat voor z'n kop ]0
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Andere honden
Zo herkenbaar! ]0 ;-) Ik heb in de afgelopen weken al 2 keer languit in de blubber gelegen vanwege soortgelijke situaties. En dan krijg je als commentaar: "Gaat het?" Ik, chagrijnig: Ö ja, het gaat fantastisch!!" Of: "Kan ik iets doen?" "Ja, doorlopen!"(Kreeg de neiging om andere bewoordingen te gebruiken ;-) )
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Lieve Jack
Een knuffel voor jullie <3
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Operatie
Wat fijn dat het al zo snel beter gaat! :-D
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Operatie
Hoe is het vannacht gegaan? Heel veel beterschap voor lieve Luka, op naar een pijnvrij leven! d(^_^)b
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Pup in de tuin plassen
Helemaal eens met Alaska, Het is ook handig als je zelf ziek bent of als het ergglad is, bv. door ijzel d(^_^)b
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Moedeloos worden van commentaar
Heel herkenbaar, ik krijg ook veel commentaar. Buddy is niet gediend van opdringerige grote honden, maar als er een confrontatie met een grote loslopende hond is, is het altijd mijn schuld omdat ik mijn hond aan de riem heb, op plaatsen waar dat officieel ook zo hoort. Er zijn een aantal honden waar het gewoon echt niet mee klikt, en die baasjes weten dat ook donders goed, maar doen dan geen moeite om een confrontatie te voorkomen ]0 Extra irritant in mijn geval, aangezien ik ook nog eens minder goed ter been ben. Er zijn zelfs mensen die het commentaar hebben gegeven dat ik in mijn situatie nooit een hond had moeten nemen....Waar bemoeien ze zich mee ]0
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Pup lelijk gevallen
Wat fijn dat het beter gaat d(^_^)b Dat was echt schrikken.... Verwen haar maar lekker, en blijf vannacht bij haar of neem haar gezellig mee naar de slaapkamer :-D
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Revalidatie heupoperatie Balou
Wat fijn dat het goed gaat met de hydrotherapie, dat biedt toch perspectief. Helaas is het een lang traject, maar ik weet zeker dat jullie dit kunnen d(^_^)b
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Kleine/middengrote hond, bos, aan mensen gehecht.
Ik heb zelf een Kooiker. Een hondje met gebruiksaanwijzing, die ik prima kan lezen, maar het is inderdaad niet het makkelijkste ras. Ik ken meerdere Tollers, allemaal ook niet heel relaxed. Sommige zijn hond onvriendelijk, anderen zou ik zeker niet bij kleine (drukke) kinderen plaatsen. Het zal ook voor een deel aan de opvoeding liggen, maar ik vind het vrij nerveuse honden, vergelijkbaar met de kooiker. Als je er toch voor gaat is het denk ik belangrijk dat je de ouders in levenden lijve meemaakt, want karakter is natuurlijk grotendeels erfelijk bepaald. Heb je aan de Cocker Spaniel gedacht? Die moet wel een paar keer per jaar naar de trimmer, maar dat is om te plukken. Dat is op zich niet zo moeilijk, en kun je zelf leren.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Revalidatie heupoperatie Balou
Heel goed dat de orthopeed Balou eerst wil zien, dan lopen jullie in ieder geval niet te hard van stapel :-) Als ik je verhaal zo lees denk ik dat je ervan uit moet gaan dat de knieën ook geopereerd zullen moeten worden... Maar wellicht is het alleen een kwestie van spiermassa opbouwen. Gelukkig is PL goed te verhelpen, en heb je een goede orthopeed gevonden. Dus uiteindelijk kunnen jullie hopelijk weer snel samen van het leven genieten! d(^_^)b Ik ben benieuwd wat de orthopeed maandag zegt
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in UkkePuck
Jee, wat verdrietig, zo plotseling. Heel veel sterkte met het verlies van je lieve maatje :'(
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
" Daar dacht ik dus ook aan……rauw bestellen en dan koken…en daarna goed prakken of er bot in zit….   Je hebt het over gekookte worsten maar zijn gestoomde dan geen optie ?   En dan ook alleen de konijn ?  "Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .  In de gestoomde worsten zit altijd rijst of tapioca of iets anders om de boel te binden, en daar kan de hond niet tegen...
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
Ik vraag me af of je rauwe worsten met alleen konijn, KVV dus, zou kunnen koken voor je hond. Zoals Willemijn al noemde zijn ze er bv bij Dogmeat, 6,35 voor 1 kg. Of Alroda Puur (is van Darf) 7,95 voor 1 kg. Of eventueel per portie overgieten met heet / kokend water en dan af laten koelen?
 

Vrienden van Julie & Maksie!

honden foto van Chonden foto van MYRIAMhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Lynn & Charliehonden foto van Sannehonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Demi - Rosiehonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Jana & Romi honden foto van Maks met Fenna & Yunahonden foto van Desiree & Dinohonden foto van meert nancyhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van C.honden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van animal loverhonden foto van -honden foto van Angela & Guushonden foto van Jolanda &Yentl &Luna R.i.p Shakira honden foto van Sophie & Beauhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Judehonden foto van Ben en Bryanhonden foto van Skyla-tjehonden foto van Dy-Annhonden foto van Mèlaniehonden foto van Arnoudhonden foto van Chantalhonden foto van Shelby - Kyara - Easyhonden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van lisanne buijnstershonden foto van Anna & Misha honden foto van Janinahonden foto van Kimberleyhonden foto van Maxine, Mira en Tuurhonden foto van N & dogs honden foto van haarlemsehonden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Dreamteamhonden foto van Juliahonden foto van Zita (Sep)honden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Akimbohonden foto van Liane honden foto van dog en ladyhonden foto van Anja en Naika, Shiva en Flynnhonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van V+Mishkahonden foto van Pauline, Punk en Cosmichonden foto van veroniquehonden foto van .

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^