HondenPage baasje Priscilla

Wat schreven de vrienden van Priscilla op het forum

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Pauline Punk en Cosmic - veel sterkte meid
Heel veel sterkte Pauline.... Ik wist niet dat het niet goed ging met Punk.. Lieve punk, rust maar fijn uit.. Jou taak is hier volbracht... En Pauline, ik wens je echt alle sterkte liefde en kracht van de wereld toe dit verlies te moeten gaan verwerken.... Wij denken aan jullie en branden een kaarsje voor jullie...
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Boos op mezelf!
Ik denk Anny, dat ik net zo ben als jou hoor, gewoon lekker knuffelen als er een hond bij je komt! Wat voor een ook..... Hier lopen bijna alle honden los.. Tja, voor mij veel te knuffelen... Als je dat niet wil even hond bij je houden of hond laten volgen... Maar als ze bij me komen aai ik vaak ook even... Nu hebben we hier in de buurt alleen maar knuffelkonten dus dat scheelt haha! En men kent elkaar goed, dat is ook prettig! Maar ik kan me wel in je vinden Anny!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in border collie met zeer weinig conditie
Hoi, Wat naar om zo te moeten 'raden' naar wat het is! Het hinken zou ik wel herkennen, onze Dieks heeft een 'huppeltje' ipv lopen lijkt het als of hij hinkt, maar daadwerkelijk huppelt hij.. Door veel mensen wordt het al gauw bestempeld als hinken.. Maar vergeet niet dat een bc een bepaalde huppel in z'n wandelen heeft... Althans de onze, en die van mijn schoonouders ook..  Wat betreft z'n conditie, is het opgebouwd zo ja... Dan zal onderzoek dingen uit moeten wijzen, is het niet opgebouwd is dit misschien een idee? Ik ben geen dierenarts of zo en ik heb er ook totaal geen verstand van maar dit is wat in mij opkomt... Misschien eens een filmpje plaatsen voor de bc eigenaren onder ons? Misschien zien we het terug bij een van onze bc's of bij andere rassen!  Succes met alles.. Hoop dat je iets aan m'n verhaal hebt..;)
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Boos op mezelf!
Ik heb soms ook wel een twijfel hoor.. Maar dat is dan meer dat ik niet weet wat onze Dieks zal doen... Zelf ben ik nog al pakkerig, en niet snel bang v een hond. Laat de hond wel altijd bij mij komen maar een hond niet aaien........... Nee Hihi dat kan ik niet, ben gek op dieren iets te misschien... En idd bij twijfel niet doen is altijd de juiste stap!  Ik denk niet dat je boos op jezelf moet zijn hoor, de hond hoort zich niet bij een 'vreemde' op te dringen en jij was ergens anders mee bezig (?denk ik) haha Volgende x beter;)
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Is dit gedrag te verklaren??
Dirks doet dat ook! Ik denk dat het er bij hoort... Is het bc, je hond? Dan kon het nl nog wel eens met het 'drijf instinct' te maken hebben.... Heb er niet veel verstand van..
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in slaap zacht ... memories
Wat een prachtig afscheid.. Veel sterkte voor jullie de komende tijd...
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Welk ras?
Als ik je verhaal zo lees, denk ik aan een bull mastiff.. Mijn ouders hebben er een van inmiddels 2. Wat een schat... Hij is wel lomp!! Laat ik dat er meteen maar bij zeggen maar alles is uit goedheid! Hij is groot, (de onze niet waaks) maar schrikt wel degelijk af...  Deze is lief voor kids.. Maar nu moet ik zeggen dat ik me niet in het ras verdiept heb! Dus dat moet je dan nog wel even doen!  Of wat mijn 2e ingeving was is een rhodesian... Hier heb ik helemaal geen verstand van maar die watmik ken zijn super lief!! Ook hierin zul je je moeten verdiepen! Ik weet wel dat dit van oudsher erf honden zijn.... Of dit nog zo werkt weet ik niet, ik zelf vind de vacht er niet naar... Allebei zijn ze kortharig... Succes met je keuze!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Ik kan het niet loslaten..
mail uit
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Ik kan het niet loslaten..
Top idee. sorry mijn reactie was sneller dan mijn laptop ik zag de andere pagina's niet.....]0 of het wordt tijd voor een bril.. :p Yvonne wat een fantastisch iets dat jij haar bieden wilt... Weet niet waar je woont, maar als je hulp nodig hebt.. Let me (us) know!d(^_^)b
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Ik kan het niet loslaten..
he pauline, wat een rot gevoel he... Ik had deze prachtige hond al gezien.. Wij wonen nl in albergen een dorp dichtbij Almelo.. en weetje.. het huis en de tuin is er wel na om deze hond in huis te nemen.. de middelen en de financien niet helemaal nu ik niet meer werk... Super vervelend..!! mocht je dus toch van gedachten veranderen, en Bella/Blacky toch op willen halen....... wees welkom voor een bak koffie/thee of wat anders om even uit te puffen van je lange trip! Ik heb respect voor je gevoelens en hoe je t allemaal doet!! Heb je nog weer gebeld trouwens? Ben wel nieuwsgierig!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Naam voor border collie
Dieks! hahah en Tucker vond k ook gaaf..
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in wie.. vies... ik?? wel nee!!
Hij doet z'n naam wel eer aan nu..... Hahaha! Heerlijk!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in ongehoorzaamheid
Pff... Ik vind dit heel erg.. Ik heb alle reacties gelezen en ben het totaal met m'n mede forummers eens.. En als je echt zo graag van je honden af wilt, vraag je er inderdaad way to much voor! Mijn zus heeft meerdere chi's als je wilt mag je de hondjes hier brengen. Ben jij er af en hebben de honden een goed thuis.. Maar dat wat je er voor vraagt? No way! Denk er maar eens over en ga er mee bezig zorg dat zij de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen!d(^_^)b
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in sojameel slecht??
Hoi Angela,  Ik heb geen idee. Maar wel een upje voor je vraag! Succes!!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Wie heeft er wat mooie (honden)foto's die ik mag gebruiken??
Als je nog meer nodig hebt, stel ik mijn foto's ook tot je beschikking! Kijk maar op m'n profiel geen punt! Fijne vakantie! Waar gaat de reis naar toe?
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Is het 'veilig' om dit bot aan mijn hond te geven?
Nooit gerookte botten geven! Deze botten splinteren héél erg en dat is heel gevaarlijk voor je hond! Als je een vleesbot wilt geven, ga eens naar een plaatselijke slager. Die hebben goede vleesbotten.. Maar botten die gerookt zijn nooit geven... .wat voor bot vraag je dan naar? Onze Dieks is niet zo van de 'gewone' botjes.. Maar zou m zo graag eens iets anders geven!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in "Loop jij geen shows?! Wat raar!"
Hahaha moet er wel om lachen! Sommige mensen zijn inderdaad een beetje raar... :D Ach waar zyn we in de wereld zonder rare mensen! Nu hebben we wat te lachen haha!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Zorgen om Bamse .
Wat vervelend allemaal Willemijn! En dat is op z'n zachtst uitgedrukt! Vanuit onze kant willen we je veel sterkte wensen... Een pootje van Dieks en liefs van mij!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Australische Herder 8 maanden
Let op! Een hond heeft nodig dat wat je ze geeft! Verkijk je daar niet op... Wij hebben ook een werker en ik loop echt niet de god ganse dag achter m aan hoor! Heb meer te doen dan dat haha! Maar nu hebben wij een mega tuin... En dat verschilt wel! Ik loop bv maar 1 misschien 2x per dag.... Mijn Dieks heeft dus niet meer nodig om het zo te noemen... Leer jij je hond aan dat je 3 4 u per dag loopt tja dan heeft hij/zij het nodig! d(^_^)b
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Australische Herder 8 maanden
Geen verstand van het ras, wel een border collie in huis.. Van inmiddels 11 maand. Probeer eens een honden puzzel? Hier moet hij over na denken en dat maakt m ook moe.. Zoekspelletjes? Doe ik soms ook met Dieks, maar ik merk aan onze hond dat als mensen 'druk' zijn in doen en laten dan wel een drukke dag hebben is ons Dieks ook drukker... En ik loop echt niet belachelijk veel met m hoor... Gemiddeld n uurtje per dag. De rst van de dag mag Dieks over t algemeen lekker bij ons de tuin in! En spelen en doen zeg maar.. Hij loopt af en toe lekker achter de kipjes aan maar drijft niet en is dan ook niet druk...  Ik zou zeggen gewoon de rust bewaren, af en toe een spelletje doen en voor de rst laat m als dat kan uiteraard buiten lekker z'n gang gaan....! Een cursus is nooit verkeerd overigens! Succes!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Teckel Pipa
Wat een leukerd! 
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in zelf leren spelen
Aanleren kan je het denk ik niet.. Onze Dieks kan het wel... Die vermaakt zich uren met een lege fles......Of met z'n piepiep... Zo'n flatino is dat vd intratuin... Maar meestal komt ie ook wel ff bij mij.. Mits ik druk ben speelt hij alleen... Probeer t maar eens n lege fles.. De onze is er gek op! Het maakt lawaai en springt soms weg, is slecht te pakken.... Ideaal!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in hallo nieuwen hond
Super leuk!! Heb je foto's? ;)
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in hallo nieuwen hond
Bovenstaande dus allemaal... Haha! Wat leuk! Wat voor hond krijg je?Is hij/zij al geboren? Zo ja hoe oud is hij/zij? :D
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Als het de hond maar niet is...
Hahahaha geniaal! Ik ben ook zo hoor! Onze hond stootte met z'n kop tegen de wenkbrauw zeg maar van mijn vriend aan.. En ik hoor gvd! Ik vraag wat is er? Zegt man lief botsing met Dieks.. Ik zo Dieks alles oke? Ja zegt ie en ik ook! Hahaha
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in tips voor zwangerschap
Spannend! Ben benieuwd!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in tips voor zwangerschap
Van harte gefeliciteerd! Ik heb helaas geen tips, wel een upje voor je topic! En ik vind het super jammer dat er mede forummers zo negatief reageren en er maar meteen van uit gaan dat het onverantwoord is!  Wanneer is je teefje 'uitgeteld'?
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Smeerkezen
Wat ziet ze er uit!! Haha ik zal eens zoeken naar foto's van ons Dieks! Maar die is nog nooit zo vies geweest! Haha wat zal ze een pret hebben gehad!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in even voorstellen
Welkom! Wat een leukerd is Lana zeg! Prachtig!
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef in Reu 8 maanden zit vast.
Even uit nieuwsgierigheid hoor! Zo'n morningafter pil voor de hond heeft zelfde werking a,s bij ons mensen? Ik heb hier totaal geen verstand van hoor maar was benieuwd! En wat kun je zoal meer doen in het geval van ts?  Ter info wij hebben een gecastreerde reu, dus ons zal t niet gebeuren! Hihi;)
 

Vrienden van Priscilla

honden foto van Christel & Dieks

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^