Is dit gedrag te verklaren??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Het kan aan mijn computer liggen maar ik zie de struiken en hoor jou stem.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Ik zie een hondje die achter de bosjes vandaan komt gerent naar jou toe...is het wel het goed filmpje?

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

WHahah, uhmmm nee,..niet het goede fimpje.
Ik kom er nog even op terug,..hij stuurt steeds het verkeerde filmpje van mijn mobiel naar mijn mail,..ggrrr

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Is dit gedrag te verklaren?
Dit is wat Lizzy altijd doet als er honden, katten of zelfs kinderen in de verte komen aanlopen. Waarom zou ze dit doen??

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Dirks doet dat ook! Ik denk dat het er bij hoort... Is het bc, je hond? Dan kon het nl nog wel eens met het 'drijf instinct' te maken hebben.... Heb er niet veel verstand van..

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Ze is een bastaardje uit Spanje, en ben altijd al nieuwsgierig geweest wat erin zou zitten. Toen ik dit gedrag zag werd dat gevoel alleen maar grote. Maar volgens mij zijn er naast de echte drijvers ook totale andere rassen die dit doen toch?

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Flimpje is iets te kort, maar wat ik zie is dat haar hals wat gestrekt is, tenminste.... Meestal duid dat op "springen naar een andere hond" of wel "aanvallen" ( niet in negatieve zin hoor) Daarna zie ik dat ze haar hoofd wegdraait, dat is een vriendelijk gebaar. En dan is het filmpje jammer genoeg klaar.

Wat doet ze in dit geval?

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Soms wacht ze tot de hond dichterbij komt,..maar soms rent ze er ineens naartoe. Dit verschilt dus erg per geval. Vind het in iedergeval wel apart. Mijn trainer zei dat het was om zich op het laatst ineens heel groot te kunnen maken. Nu is Lizzy wel heel dominant en bijna elke goed gesocialiseerde hond reageert met een kop van; wat ben voor rare! Sommige negeren haar compleet en bij andere gaan de haren overeind staan. Reutjes vindt ze helemaal geweldig en bij teefjes reageert ze juist weer heel dominant, soms gaat ze dan grommen, maar er gebeurd niks.

Volgende forumvraag: wegloop gedrag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^