HondenPage baasje Marinda - Jarvis & Parker

Wat schreven de vrienden van Marinda - Jarvis & Parker op het forum

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Snel bang hond te kort doe, hoe kom ik daar vanaf?
We leven in een wereld waar we verwacht worden perfect te zijn. In de hondenwereld is dat niet anders, je leest zo enorm veel van hoe het hoort en hoe het moet... En daar kun je best onzeker van worden. Je merkt het echt wel aan je hond wanneer hij wat mist/tekort komt. Dat spiegelen ze meteen terug Voor mij was dit de meest helpende gedachte om los te komen van mijn perfectionisme rondom mijn honden.  
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Navi zoekt een forever home!
Helaas is de date afgezegd vanmorgen. We hebben wel weer 3 nieuwe enthousiaste mailtjes die we morgen dan maar gaan beantwoorden
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Navi zoekt een forever home!
Vrijdag heeft ze haar tweede date staan!   Haar eerste date was helaas niet geschikt. Nu met volle hoop en goede moed door naar de tweede date!
honden page profiel May May schreef in UkkePuck
Heel veel sterkte!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
" Die fase dat ze dingen spannend vinden herken ik heel goed, Djaidey is nu 5 maanden en zit ook in zo'n fase.    Dingen die er altijd al waren zijn nu opeens spannend/eng.   " Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey Ja, hier precies zo. De koeien, de paarden, het tuigje, autorijden. Ineens brengt het toch meer spanning mee Ach, komen we ook wel weer doorheen!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
Jamie is inmiddels alweer 4 maanden! Hij is volop aan het tandjes wisselen, maar buiten dat doet hij het super! Hij slaapt van 22 u tot ongeveer 7-8 uur.Nog steeds zindelijk, nog steeds geen sloopgedrag.   Hij is nu wel in de fase dat hij sommige dingen toch wat spannend vindt, maar laat zich hier goed in begeleiden. Na een paar minuten weet hij vaak al niet meer wat er nou zo spannend aan was.   En hij is alweer 14 kg! Hij eet als een bouwvakker, dus ik ben benieuwd hoe groot hij van plan is te worden.
honden page profiel May May schreef in Navi zoekt een forever home!
Wat is ze mooi veel succes met het zoeken van een nieuw huisje!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Navi zoekt een forever home!
  Dit zijn trouwens papa en mama
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Navi zoekt een forever home!
  Met toestemming van het beheer   Navi is een jong Tamaskan meisje die op zoek is naar een gouden mandje. Ze is bij ons (de fokkers) teruggekomen vanwege te lang alleen moeten zijn. Ze is nu ruim een maand bij ons en helaas moeten wij concluderen dat onze roedel het niet fijn vindt om haar erbij te hebben. Haar details: Naam: Navi Stamboomnaam: Hearts of Fire’s Aynara Ras: Tamaskan Dog (G1) Registratie: Nederlandse Tamaskan Club (NTC) Geboortedatum: 06.04.2022 Geslacht: Teef (intact) Formaat: 21 kg en 60 cmNavi is Embark getest en heeft röntgenfoto's gehad van haar rug en heupen. Haar karakter en gedrag: Kan bij katten: Ja Kan bij honden: Ja Kan bij kleine kinderen: Ja, wanneer de kinderen rustig zijn rondom haar.Kan bij oudere kinderen: JaKan alleen thuis zijn: NeeKan in de auto: JaOmschrijving: Navi is een actief en speels meisje van 1 jaar oud. Ze houdt van samen touwtrekken, samen wandelen, muisjes jagen en knuffelen op de bank. Ook sporten past wel in haar boekje. Ze houdt niet van alleen thuis zijn en ze zoekt dus ook mensen waarbij ze de eerste tijd mee kan naar het werk of die oppas regelen voor haar. De dagopvang zou prima zijn ook. Ik denk dat ze met training zeker wel kan leren een paar uur alleen te zijn, wanneer het op haar tempo aangepakt wordt. Verder is ze niet bang voor harde geluiden, loopt ze redelijk netjes mee aan de lijn en is ze vriendelijk naar honden. Ze kan loslopen, maar heeft als een echte puber soms wel even bananen in haar oortjes. Ook jaagt ze graag (bij ons vooral op muisjes).Ze is de bench gewend en vindt dit ook een fijn rustplekje. Ze is niet kieskeurig met eten, maar ook geen grote eter.   Wat zoekt Navi: – Iemand die vanuit huis werkt, of iemand waarbij zij mee mag naar het werk. – Iemand die verstand heeft van hondengedrag en stress-signalen. – Een goed omheinde tuin – Een (stabiel) hondenmaatje – Iemand die met haar wil gaan sporten (canicross, behendigheid of flyball liggen zeker in haar straatje) – Iemand met wie ze mee mag op vakantie. – Iemand die contact wil houden met de fokker – Avontuur!   Wanneer je kiest voor Navi, krijg je er een warme Hearts of Fire familie bij. We hebben een fijne Whatsapp-groep waar met elkaar wordt meegedacht en waar lief en leed over zusjes en broer wordt gedeeld.    
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in kiezen van geschikte hond --> therapiehond
" Logisch die eis, het kost tig duizend euro een hukphond opleiden, dan moet het wel zijn geld opbrengen. Klinkt hard, maar een ziektekostenverzekering (blindegeleidehond) of gemeentelijke wmo , (sociale hond, )  gaat dit niet neertellen voor een of twee jaar hulp. " ientje Eens. Maar mijn reu had zijn opleiding nooit in een jaar kunnen afronden (trage leerling). Dus ik heb besloten dat ik dan geen hulphond zou nemen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in kiezen van geschikte hond --> therapiehond
Ik denk meteen aan een Schotse Herder of evt een Sheltie? Al heeft de Sheltie wel meer energie dan z'n grotere variant.   Ik zou ook kijken naar een hond die niet ouder is dan 3 jaar, vaak is dat een ''eis'' van opleidingsinstituten.Mijn vorige reu moest iig zijn opleiding af kunnen ronden voordat hij 4 was, en toen heb ik ook besloten hem niet in de leer te nemen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onderzoek Sociale Intelligentie WUR
Ingevuld voor alle drie
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Desensitisatie aanrakingen
Iedere pup bijt. Ze zijn de wereld aan het ontdekken, en dit doen ze met hun tandjes. Wanneer ze gaan wisselen wordt dat bijten nog even heftiger.   Wat wij hier doen (onze vent is nu 15 weken), is oefenen wanneer we lekker in relax-modus op de bank zitten. Ik aai hem, ga dan even met mijn hand langs zijn oortje, en weer terug naar aaien. De aanraking duurt niet langer dan 2-3 seconden. Zo gaan we een paar keer per dag langs zijn gezichtje en zijn voetjes, gewoon wanneer hij moe is en lekker ligt. Ik denk dat we in totaal zo'n 5 minuten per dag hebben geoefend, gewoon voor de tv   Zelfde voor het ''vasthouden'' van de kin- dit duurt echt weken voordat ze dat toelaten. Dit oefen je door te beginnen met aaien op de borst, en wanneer er geen wegkijken/gapen/oogwit wordt getoond, ga je iets omhoog naar de kin. Al aaiend. Wordt dat geaccepteerd, kun je een stap verder door je hand onder de kin te plaatsen. En wanneer dat wordt geaccepteerd, dan kun je het bekje vastpakken. Daarna ga je de tijd van het vasthouden pas uitbreiden. Met iedere stap blijf je kijken of je hond het nog fijn vindt, wegdraaien met de kop is een stap terug.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Hond schrikt of heeft pijn tijdens wandelen
Het is in in de avond ineens weer donker, veel honden vinden dat ook weer spannend. Kan dat het zijn?Ik denk dat het sowieso goed is om bij de dierenarts te checken wanneer je denkt aan pijn.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in The road to... Dialga op hondenshows!
  Foto's van Abby en Dia Ze was echt in love met hem, zo leuk om te zien!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Mag ik vragen wat uiteindelijk je doel met de opleiding is (geweest)? Ik zie dat bij Annorlunda, net als bij Martin Gaus, de nadruk ligt op didactische vaardigheden en praktijk en dat vind ik wel heel fijn; ik heb het KNGF gemaild met de vraag naar welke opleiding hun voorkeur uitgaat en wat ze vooral belangrijk vinden is dat je veel ervaring hebt opgedaan met het trainen van verschillende rassen en over didactische vaardigheden beschikt. Naar mijn idee sluiten Martin Gaus en Annorlunda het beste aan op hun functieomschrijving. " Amber Ik denk dat KNGF graag Martin Gaus mensen heeft, maar weet dat niet zeker hahaha. Mijn doel met de opleiding was om les te gaan geven bij een hondenschool in mijn buurt. De eigenaresse van de hondenschool heeft zelf Annorlunda afgerond, en zij heeft mij meer geleerd dan Dogvision.. Ik ben uiteindelijk niet doorgegaan naar Annorlunda, ivm privé-omstandigheden. Ben ook gestopt met lesgeven en inmiddels heb ik die ambitie ook niet meer.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in The road to... Dialga op hondenshows!
Zo benieuwd hoe hij het gaat doen! Voor mij heeft hij al gewonnen, hij is zo knap!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Autoreis met hond
In Duitsland pak ik de Rastplatzen, daar kun je de hond gewoon mee naar binnen nemen. Laatst een teefje opgehaald met verlatingsangst, die laat ik ook niet alleen in de auto. Dus zij ging gewoon mee met plassen. Met tanken zet ik de auto zo neer dat zij mij in de winkel kon zien.   Maar als de auto op slot is, maakt je hond weinig risico om gestolen te worden hoor. Vaak zijn er nog meer mensen die hun hond mee hebben. Er zijn ook parkeerplaatsen dichtbij de tankstations, vaak meteen voor of naast het gebouw.    
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
" Perfect! Fijn dat de zindelijkheidstraining goed gaat! En ook dat het huis heel blijft  " Witte Draak Hahaha, daar ben ik hem zeer dankbaar voor Meestal merk je niet eens dat hij er is, hij is zo stil en relaxed.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
  Inmiddels is Jamie alweer de 12 weken voorbij. Bij de dierenarts was hij 8,6 kg en dus alweer een hele meneer.   Op cursus doet hij het ook heel leuk, hij is blij en vindt de snoepjes erg lekker Hij slaapt los in huis, bij de meiden, en dat gaat goed. Nauwelijks nog ongelukjes in huis!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Bench of niet?
Ik laat hem zijn eigen rust zoeken. Lukt dat niet en gaat hij echt in overdrive, dan mag hij in de bench.   Ik doe het zo, omdat ik het belangrijk vind dat mijn hond zelf leert om rust te pakken en het niet vanuit mij maar geregeld wordt. Heeft hij later alleen maar profijt van.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Praktijk is idd alles, zoveel honden zoveel verschil in gedrag. Het zijn net mensen haha. Mooie honden heb je trouwens!  " Barbara Dankjewel
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Loops worden
Loopsheden komen in vele vormen en maten. Het verloop ervan is bij iedere teef anders (net als bij iedere vrouw). Zo heb ik een teef in huis die alles maar gewoon liet lopen, haar motto leek ''Vrouwtje poetst wel''.Zij ging geen gedragsverandering door en werd braaf iedere 6 maanden loops. De eerste loopsheid had ze wel wat last van buikpijntjes/diarree.   En ik heb een teef in huis, waarvan je geen bloed vindt, waarvan haar floef echt enorm wordt en die wel degelijk ander gedrag laat zien. Het wordt per loopsheid minder (gelukkig), maar ze kon andere teven echt niet meer uitstaan wanneer ze loops moest worden/de eerste week van haar loopsheid. Zij flikt het ook om 1 keer in de anderhalf jaar loops te worden en dan gewoon voor 6 weken.   Ik zou geen loopsheidbroekjes aan doen, deze zijn niet hygiënisch en kunnen infecties veroorzaken. Een teef houdt zichzelf over het algemeen graag schoon.Aangelijnd houden en rekening houden met minder goed eten en evt dunnere ontlasting is ook belangrijk. En de maanden na de loopsheid rekening houden met eventuele schijndracht: knuffels & piepspeelgoed worden ineens ''kindjes'' waar ze beschermend over wordt, en ze kan zomaar melk gaan geven. Bij een schijndracht is er ook meer kans op baarmoederontsteking.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik kan niet vergelijken dus het zou best kunnen dan Annorlunda een hele goede opleiding is, maar ik herken het niet als je zegt dat ze bij Dogvision niet vertellen waarom honden dingen doen, de eerste 2 modules zijn inderdaad heel theoretisch maar daarom hebben ze nu 1c ingevoegd, dat is een behoorlijke intense praktijk training die je met je eigen hond of een geleende hond doet. Je mag ook deelnemen zonder hond, dan word je kijker. Voor mij was 1c de kers op de taart omdat het niet alleen je hond maar ook jezelf onder de loep neemt. Het heeft mij toen ook doen besluiten dat ik geen kynologisch instructeur wil worden en daar was ik anders waarschijnlijk pas achter gekomen als ik module 2 was begonnen.  Het advies van Annorlunda geeft om in een vroeg stadium stage te lopen of ergens te gaan kijken vind ik een heel goed advies. Dat maakt dat de stof die je in theorie leert eerder op zijn plek valt. Want ik kan me zo voorstellen dat als je geen hond hebt als je aan deze studie begint je het lastig krijgt.    " Barbara Ik ben nooit tot 1c gekomen , maar goed dat dat nu bestaat uit praktijk.Dat was niet toen ik me daar inschreef, dus heb ook alleen mijn ervaring kunnen delen. Hier ook snel tot het besluit gekomen dat instructeur niet bij mijn doelen past.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
Ik heb de opleiding bij DogVision gevolgd, en ben daar afgehaakt door de redenen die jij noemt over Martin Gaus. Te weinig diepgang, te veel ''oude stempel'' dingen.   Annorlunda vind ik erg fijn, bij hen leer je erg waarom honden dingen doen, en waarom jij de dingen aanleert zoals je ze aanleert. Ik heb er erg veel aan gehad, en vond het praktijkdeel ook nuttig. Iets wat DogVision ook niet aanbiedt.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
" Gaan jullie weer een nieuw huisje voor haar proberen te vinden? " CatnDog Voor nu blijft ze bij ons. Mocht ze voor welke reden dan ook niet in de roedel passen, gaan we weer op zoek naar een huisje.   Ze is teruggekomen vanwege verlatingsangst. Dan ben ik toch wel voorzichtig met doorplaatsen, want ze heeft al een klap gehad door terug te moeten komen hier. En mensen moeten ook heel goed begrijpen wat een hond met verlatingsangst inhoudt, vaak wordt het enorm onderschat.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
" Tamara, ik zie het nu pas, hoe leuk voor je! Hopelijk verzacht het de pijn en het gemis, dat zal best wel, deze knul gaat vreugde in je leven brengen, wat een boefje!! " yooop Soms komt de pijn hard boven, gewoon omdat Jamie ook wel heel erg op Aiden lijkt. Maar vaak verzacht het ook. Jamie is een lieverd en brengt enorm veel vreugde mee.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Onze Jamie groeit!
Jamie doet het geweldig goed! We hebben inmiddels ook een pupje van Abby teruggekregen, omdat het niet ging in het gezin. Jamie vindt haar super grappig en behandelt haar gewoon zoals hij Abby en Anna ook behandelt. Geen probleem voor hem!   De puppycursus vindt hij ook fantastisch leuk en hij werkt enorm graag samen. Wel merk ik dat zijn koppie snel vol zit, en dan gaat hij spelen en rennen. Maar dat geeft niet, hij is nog jong! De mensen op de hondenschool vinden hem in ieder geval allemaal fantastisch met zijn hobbelkontje!     Hij groeit enorm hard, maandag gaan we naar de dierenarts voor de laatste vaccinaties en dan is het ook weer tijd om te wegen!
honden page profiel May May schreef in Dobber †
heel veel sterkte!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Dobber †
Ach, één van de stammoeders van HP... Wat een enorme leeftijd heeft ze behaald, wat zal ze gemist worden... Je weet bijna niet beter dan dat ze er is.   Heel veel sterkte de komende tijd, ik hoop dat het troost geeft wanneer ze woensdag weer thuis is.
 

Vrienden van Marinda - Jarvis & Parker

honden foto van Ishahonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van May

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^