HondenPage baasje Anna & Misha

Wat schreven de vrienden van Anna & Misha op het forum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hoe wandelen jullie?
Wij trekken altijd de natuur in. Er zijn binnen een straal van 25km een aantal bossen en heidegebieden waarin ik afwissel, en dat 2x per dag.  Nu Nukka ouder wordt, maken we in de namiddag nog een extra rondje van huis uit, gewoon een blokje om, voor een snuffel en een plas. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Senior hond en puppy?
Dat klinkt als een goed doordacht besluit. Geniet van Penny en jullie tijd samen, en de juiste pup komt er wel op het juiste moment. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Senior hond en puppy?
Persoonlijk zou ik het ook niet doen. Penny is oud, dit is de laatste tijd die jullie nog kunnen koesteren. Waar je nog alles kan uithalen wat er rest, elk klein moment, elke ontroering, elk samenzijn bewust in je hart opslaan.  Als je hond er niet meer is, hebben al die kleine dagdagelijkse dingetjes zo ontzettend veel waarde als herinnering en troost.  Het zou jammer zijn om dat te verliezen, omdat je -zoals je schrijft- je tijd zou moeten verdelen. Ieder staat daar natuurlijk anders in en dat is prima, maar zelf zou ik nooit die laatste tijd van een oude hond willen afnemen en 'm juist volop willen benutten.           
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Oh hij is prachtig Zo fijn om te lezen dat hij in karakter ook gewoon super geweldig is! Daar ga je zoveel leuke tijden mee hebben!
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" Ja, visolie ging niet. De probiotica heb ik wel thuis, maar dit helpt toch niet voor de gewichten? Welke glucosamine zou ik los kunnen geven waar verder niks anders in zit? Bedankt voor het meedenken! " Lola Probiotica kan wel werken om de maag/darmen wat minder gevoelig te laten reageren De PharmaDog Glucosamine bevat alleen glucosamine sulfaat.   https://www.medpets.nl/pharmadog-glucosamine/?sqr=glucosamine
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
Leuk, zo'n topic! Ik wil het ook weer gaan oppakken. Lang gedaan met Abby, maar zij is een tijdje uit de running geweest ivm haar nestjes. Nu wil ik een tweespan met haar en haar dochter gaan oppakken.   Ik heb zo'n vest voor mezelf waar zo'n waterzak in kan, weet even niet meer hoe dat heet. Gekocht bij Run With Pride als ik het goed heb onthouden.Voor de honden heb ik water in de auto en lopen we vaak langs water zodat ze daar even kunnen slurpen. Met warme temperaturen (boven de 16 graden) lopen mijn dames sowieso niet mee.Verder heb ik wel altijd een EHBO pakketje in mijn vestje zitten, en zo'n blokje energie bij me voor de hondjes. https://www.runwithpride.nl/IcePaw-Energiebooster Deze
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
En als je het los geeft? Visolie, probiotica (die van Puur bevat geen eiwitten, gluten en gelatine, maar wel wat maiszetmeel), glucosamine, blauwe bessen, bijv? Vooral pure glucosamine is goed voor haar gewrichten.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Weet jij toevallig welke organisaties dit doen en ook echt goed zijn?    " Tessa Voor België wel, met Nederlandse organisaties ben ik niet bekend. Maar er zijn hier vast wel HP-leden die goeie tips kunnen geven...
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Hij vertelde dat ze veel beweging en uitdaging nodig heeft en we dit haar wel moeten bieden, anders raakt ze te gefrustreerd. Dit wil ik niet en doe er ook alles aan, maar ik ben kapot. Van alle stress.    Toos is namelijk de allerliefste hond die je kan wensen. Ze is zo braaf, luistert goed en we lachen veel om haar. Samen met onze andere hond is ze dikke vriendjes en we houden zo enorm veel van haar.  Tessa   Als het puur gaat om de extra beweging en uitdaging, zou je kunnen uitkijken naar iemand die honden uitlaat, maar dan op een actieve manier. Dus geen uitlaatdienst die een rondje rond een veldje maakt, maar iemand die echt voluit met je hond naar diens behoefte handelt.    Als je zoveel van je hond houdt, zal het emotioneel erg moeilijk zijn haar te herplaatsen. Want dat gaat een heftige impact hebben. Het is enn blijft een afscheid. Als je dit toch wenst te doen: kies dan voor een herplaatsingsorganisatie die hierin bemiddelt. Dan kan de hond bij jou blijven tot zij een geschikt nieuw gezin hebben gevonden. Neem je tijd om kennis te maken, stel je vragen over hun thuissituatie, kijk of er een klik is tussen die mensen en jouw hond. Spreek eventueel een proefperiode af, moest je dat willen. Maar de organisatie zal je hierin zeker goed begeleiden.    Veel sterkte!  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Indy vereeuwigd op papier.
Prachtig!!!!!!!! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Hahahaaaaaa, wat hebben ze een pret! 
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Is dat de tweede vereniging van de saarloos? Onze voorzitster heeft er toen contact mee gehad . " Heleen Ja, weet niet per se of het de 1e of de 2e is (voordat daar misverstanden over komen hahaha). Maar er bestaan in Nederland inderdaad 2 verenigingen die niet zo goed met elkaar door een deur kunnen.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
superschattig! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Let op prijs vlees supermarkt.
Eerlijk is eerlijk: vanaf de dag dat ik 2 honden in huis haalde en alle volgende jaren, is er hier ontzettend veel meer vlees gekocht dan ooit tevoren...  Dus ja, als we het hebben over bewustzijn omtrent de vleesconsumptie, moeten we niet alleen naar onszelf kijken maar ook naar de eetbak van onze hond, toch?   
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Het is Dakote ,vorig jaar is hij voorgesteld in het clubblad , De vereniging is NVSWH ,dacht mijn vriend , Maar verkeerde info hoor ,Dakota is wel voorgesteld maar heeft nog geen saarloos gedekt ,die mensen wilde hem wel maar zijn toch voor een reu in Belgie gegaan , Dakota heeft vorig jaar wel een Oos Europees gedekt en een week of drie geleden ook . " Heleen Aah, dat kan kloppen. De NVSWH is heel erg lang tegen outcross geweest en deelt ook niet echt hun projecten online.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hiep Hiep hoera 7 jaar
Gefeliciteerd! 
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Bij de Saarloos? Welke reu was dat als ik vragen mag, en bij welke vereniging?  " Witte Draak Daar ben ik ook benieuwd naar, aangezien ik de Saarloos outcross-projecten op de voet volg.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Dobby is gaan hemelen.
Sterkte met het verlies van je lieve maatje
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Dobby is gaan hemelen.
Ach, wat verdrietig. Zo'n lieve kop dat ie had...  Heel veel sterkte voor jullie, na zoveel jaren samen moet het gemis enorm zijn. Warme knuffel! 
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
Gefeliciteerd! Ooit op show 2 VEOs gezien, mooie honden zijn dat hoor!Klopt het dat er nergens op COI getest wordt? Geen Embark oid verplicht?    
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Radeloos van gedrag naar andere mensen en honden toe
Daar gaan we veel naar toe en mag ze ook los rennen. Daar heeft ze veel meer aandacht voor ons, komt terug wanneer wij dat vragen en gaat ook zitten liggen wanneer ze van ons moet omdat er bijvoorbeeld iemand aan komt. Dus er gaan ook zeker dingen wel goed. nieuwe situaties trekt ze in het begin wel altijd even en is het moeilijk aandacht te krijgen maar daarna gaat het wel goed.  Sanne   Ik lees dat het in bepaalde omstandigheden dus wel degelijk goed kan gaan. Dan zou ik vanuit die situaties gaan aanleren om bedaard mee te lopen. Eerst korte eindjes, en maak het duidelijk aan je hond wat je dan precies gedurende die korte tijd van haar verlangt. Bijvoorbeeld door even de lijn kort te houden en kordaat door te stappen. Plak er een woord of een zin op, als dat duidelijker is. En blijf daar dan even ferm en standvastig in. Als gaat het de eerste keren maar om 20m 'netjes' doorlopen.  En daarna kan je dit uitbouwen. Steeds opnieuw hetzelfde ritueel: nu even meelopen en geen gedonder.    Uiteraard hou je de balans in de gaten, dat je hond ook vrij en speels mag zijn. Maar je mag best ook iets terugeisen en daarin op je strepen staan. Ik denk dat dit ook wel met je eigen houding te maken heeft, hoe stevig je op dat ogenblik in je schoenen staat.  Oefenen dus! En het makkelijkst is als je vertrekt vanuit een situatie waarin de 'vibe' al goed zit. Zoals bijvoorbeeld in die boswandeling die je beschrijft. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Radeloos van gedrag naar andere mensen en honden toe
kan met de meeste routes niet de andere kant op lopen omdat het geen rondje is, maar een lang stuk groen heen en weer.  Sanne De meeste wandelingen bestaan uit een lange groene strook heen en weer, als ik het goed begrepen heb. Over hoe lang spreken we dan? Enkele honderden meter? Een kilometer?
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
Altijd fijn dat er een rasvereniging bestaat, waar geïnteresseerden terecht kunnen voor info en verder contact. Dat maakt de zoektocht naar een verantwoord fokker toch heel wat makkelijker. Succes! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Puppy bijt
Wij zijn half overspannen inmiddels. We willen het graag goed doen, maar weten het echt even niet. Wanhopig worden we ervan.  Raymond Flens Adem in, adem uit. Laat al die druk even varen, zoveel stress is nergens voor nodig.    Je hebt een puppy in huis. Nog maar amper een weekje. Dat is dus wennen, en in de eerste plaats voor dat kleine hondje dat uit zijn vertrouwde omgeving en familie is gehaald en nu plots bij vreemde mensen in een vreemd huis terecht is gekomen. Nog veel meer dan jullie, ervaart dat kleintje nu veel spanning en onzekerheid.  Probeer dus in de eerste plaats zelf rustig te worden, nergens druk op te leggen, en geduldig en warmhartig het kleintje een gezellige en betrouwbare thuis te bieden. Van daaruit groeit alles.    Neem ruim de tijd om met mondjesmaat (op tempo van de pup, wat die aankan) nieuwe dingen aan te leren. Zoals het wennen aan de buitenomgeving. Socialiseren doe je zelf, want het betekent: zelfzeker en vol vertrouwen in je leefwereld staan. En ieder heeft een andere leefwereld en socialiseert zijn hond dus op een andere manier. Voor de ene is het belangrijk dat de hond vertrouwd wordt met het openbaar vervoer, de wekelijkse markt, voor de andere is het belangrijk dat ie zich op zijn gemak voelt bij paarden of koeien, in het donker, bij lawaai en drukte, enz. enz.  Dat gaat natuurlijk niet allemaal op 1 dag of week. Daar gaan maanden overheen. Want het gaat niet om zoveel mogelijk nieuwe dingen te ondergaan, maar om het gevoel erbij, dat de puppy zich ontspannen voelt bij nieuwe prikkels. Zodat ie kan uitgroeien tot een stabiele en zelfzekere hond.    Puppies bijten. Natuurlijk vinden we dat niet wenselijk, maar het is geen kwestie van simpelweg afleren. Leer te kijken naar wat er speelt, waarom de pup bijt. Dat kan te maken hebben met opwinding, te veel stress ervaren, zich vervelen, te hoog in de energie zitten, protest, overvraagd worden, enz. enz. Als je leert kijken naar wannneer en waarom de pup bijt, kan je makkelijker anticiperen en het gedrag ombuigen.    Kortom, niet overvragen de eerste weken. Alles op zijn tijd. Gun jezelf en de hond een ontspannen en stressarme start. Jullie zullen je er allemaal veel beter bij voelen.  
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Met Transavia naar Marokko en terug
Let op dat de titertest enkel geldig is als die gedaan wordt door een erkend labo met het correcte certificaat.  Check ook of de gezondheidsverklaring moet gelegaliseerd worden en hoeveel dagen voor vertrek die slechts geldig is. Soms is die periode erg kort.  https://www.licg.nl/invoereisen-per-land-buiten-europa/ Vraag alles ook nog es na bij je vliegmaatschappij én de douane. Ook voor je terugvlucht en het dus binnenbrengen van je hond in de EU! Info kan verschillen naargelang de bron (kan erg frustrerend zijn), dus volg de strengste regels om zeker te zijn dat er niets fout zal gaan. 
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Wat is het alweer een tijd geleden zeg dat wij bij jou langs zijn gekomen, toen Anna nog baby was  Onze puppykriebels begonnen inderdaad bij jou, lang geleden    " Witte Draak Jaaa, alweer bijna 3 jaar terug! Dan heb je het nog lang volgehouden zonder puppy te kopen, haha   Hopelijk kan ik je knappe ventje eens ontmoeten
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Een ongelukje...
"    Heb je pijnstillers meegekregen? Dit zal napijn geven.   Beterschap.   " Loesje Ja, ze heeft voor een week pijnstillers mee, en moest 5 dagen geweekt voedsel eten. Morgen mag ze eindelijk weer iets harders proberen.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Een ongelukje...
" Jee een hoektand eruit, is er iets aan te doen, ? Een hoektand missen is toch een dingentje….heel naar, hoop dat tie niet te veel pijn nu meer heeft…..een hoektand missen is altijd anders dan een tand. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ik heb me inmiddels goed ingelezen over kronen etc, maar een hoektand missen is minder heftig dan een kroon laten plaatsen. Daarvoor moet ze sowieso nog 2 keer onder narcose, en dat wil ik liever niet voor haar.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Een ongelukje...
Woooo zeg, dat is ook schrikken, opeens die tand zo helemaal los.  Hopelijk heeft ze niet te veel pijn. Spoedig herstel gewenst!
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Nederlandse Tamaskan Clubdag
  11 juni is er een Tamaskan Clubdag ter ere van het 10 jarige bestaan van de Nederlandse Tamaskan Club!   Iedereen is welkom om de Tamaskan te ontmoeten
 

Vrienden van Anna & Misha

honden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van hans masthonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Alaska's Finest!honden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Renate honden foto van michaela en barthonden foto van Milowhonden foto van Noella en Igorhonden foto van Anny en Lancehonden foto van SamojeedPolar&Arctichonden foto van Dit account is niet meer in gebruik. honden foto van Deborah, Chula & Bowserhonden foto van Julie & Maksie!honden foto van jackiie nova&baileyhonden foto van Tamara & the A-Team

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^