HondenPage baasje Marieke

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Nona haar eerste eten en drinken bij ons thuis ? ze was toch zo mini toen, ongeloofelijk hoeveel ze al gegroeid is :) honden foto honden foto Nona in haar pakje na haar sterilisatie :) honden foto Rare rode vlekjes op haar buik? :/ honden foto honden foto Onze meid, ze word al zoo groot :) 
Eerst in lengte, nu in breedte. Ongelooflijk hoe snel het gaat, het is bijna niet te merken omdat je er zo snel aan gewoon geraakt.. Ons grote meid Nona ? honden foto Dit is wanneer ik haar krab op haar rug, dus op deze foto ziet u wat ik bedoel wanneer ik haar bovenop haar rug in de regio van haar benen/poep/billen krab, dan houd ze haar staart hoger en is de krul véél duidelijker honden foto Nona, is bij ons van 6/10/2012, ze wordt binnen 2 dagen 9 weken, en het is echt een schatje, maar begint nu al iets lastiger te worden met het bijten en luisteren. binnenkort gaan we naar de hondenschool :) honden foto honden foto haar staart wanneer ze hem 'normaal' houd, maar wel die krul erin.. Normaal is die rechter en niet zo laag tegen haar benen.. eerder gelijk met haar rug.. honden foto Ons Nona haar mama :)
Marieke heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Nona <3

Verhalen van Marieke in het Dogboek

Nona, ons probleem hondje :p
Ons Nona is ondertussen 3 jaar en we zijn zo blij dat we na onze vorige hond, tas-tout, toch een nie

Wedstrijdfoto's

Marieke heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Marieke is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^