Honden foto's van Marieke

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel MariekeMarieke. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Nona <3

honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Nona in haar pakje na haar sterilisatie :)
honden foto haar staart wanneer ze hem 'normaal' houd, maar wel die krul erin.. Normaal is die rechter en niet zo laag tegen haar benen.. eerder gelijk met haar rug..
honden foto Dit is wanneer ik haar krab op haar rug, dus op deze foto ziet u wat ik bedoel wanneer ik haar bovenop haar rug in de regio van haar benen/poep/billen krab, dan houd ze haar staart hoger en is de krul véél duidelijker
honden foto Rare rode vlekjes op haar buik? :/
honden foto Nona haar eerste eten en drinken bij ons thuis ? ze was toch zo mini toen, ongeloofelijk hoeveel ze al gegroeid is :)
honden foto Ons Nona haar mama :)
honden foto Onze meid, ze word al zoo groot :) 
Eerst in lengte, nu in breedte. Ongelooflijk hoe snel het gaat, het is bijna niet te merken omdat je er zo snel aan gewoon geraakt.. Ons grote meid Nona ?
honden foto Nona, is bij ons van 6/10/2012, ze wordt binnen 2 dagen 9 weken, en het is echt een schatje, maar begint nu al iets lastiger te worden met het bijten en luisteren. binnenkort gaan we naar de hondenschool :)

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^