HondenPage baasje Zoë

Wat schreven de vrienden van Zoë op het forum

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Hondencam
Ik heb er een van EZVIZ. Heel tevreden over
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Ervaringen osteopaat
Mijn hondjes gaan een paar keer per jaar naar de osteopaat. Ik heb er echt heel goede ervaringen mee. Harley liep vaker onverklaarbaar mank. Dierenarts kon niks vinden.  Hij bleek in zijn nek/rug vast te zitten. Na de behandeling was het probleem direct verholpen.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Instagram
Ja! @little_lowriders
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Een berner of toch een corgi..?
" We staan op de lijst bij courtly en bij cardiville )  " Chichi Superleuk!
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Een berner of toch een corgi..?
" Een corgi! Nu maar wachten tot de teef loops word   " Chichi Superleuk! Bij welke fokker gaat ie vandaan komen?
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ik lees het nu pas... Heel  veel sterkte Willemijn! Bams was een prachthond!
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Een berner of toch een corgi..?
Ik zou inderdaad vooral ook in je beslissing meenemen; wat heb je je hond te bieden. Een Cardi is wel een ander kaliber hond dan een Berner qua karakter. Het zijn herder, en echt werkhondjes.  En qua trappen lopen.. Ik heb met 2 cardi reuen op een appartement gewoond, en ik kan je vertellen...5x per dag 18,5kg per hond op en af moeten tillen is ook echt geen pretje.  En voor de grootte...je zult het met beide rassen goed moeten managen. Een cardi weegt ook al gauw rond de 17 kg, dus ook dat verschil met een chihuahua is ontzettend groot. Cardi's vinden het in spel leuk om elkaar na te jagen en op te drijven(en te heelen), daar kan je chi ook echt wel geblesseerd door raken. Dus dat zul je wel in de gaten moeten houden. Een Berner is over het algemeen wel gemoedelijker, maar natuurlijk nog een flink stuk zwaarder en soms ook zeer lomp.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Gezocht: honden voor winterportret portfolio!
Mocht je nog honden zoeken; Mijn heren zijn heel fotogeniek en luisteren goed! Ik kom zelf uit Limburg, dus de afstand is voor mij goed te doen :)  
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in 'Treat & train' Iemand ervaring hiermee?
Ik heb een kleine variant van de treat and train. Ik gebruik hem veel in mijn obedience trainingen, zodat ik op afstand kan belonen. En omdat die van mij zo klein is dat je hem in hoger gras niet ziet, ook ideaal, want de hond weet niet dat hij er staat.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Welk voer geven jullie?
" Wat geven jullie dan voor te knagen? " Vera Verschilt een beetje...runderlong, koeienoren, paardenluchtpijp etc. Clooney hier is echt heel kieskeurig. Alles wat hard is of te groot hoeft hij niet. Ik heb nu paardenmagen liggen, dat vindt hij heel lekker.  
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Welk voer geven jullie?
Hier krijgen ze Taste of the Wild. Vermengd met een klein beetje blikvoer van lukullus. En ze krijgen elke dag wel iets om op te knagen.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Moet een hond 'naast' lopen?
Mijn honden hoeven echt niet strak naast te lopen. Ze mogen bijna alles, behalve mijn armen uit de kom trekken.  Omwille van veiligheid pak ik ze soms wat korter naast me. En ze moeten luisteren. Als ik ze vraag te wachten verwacht ik dat ze dat doen. Net zoals ik verwacht dat ze komen als ik ze roep. Maar ook dit omdat er dan bijv. iemand aan komt en niet omdat ik zo nodig de baas wil zijn. Ik ben wel hun baas, dus verantwoordelijk voor hun veiligheid. En vanuit daar maak ik keuzes.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
Het slaafse, het niet altijd even stabiele karakter. Ik vind hun werklust prachtig, maar ik zie in de obedience wedstrijden vaak honden die moeite hebben met schakelen tussen kalm en beheerst en vanuit volle snelheid hun oefeningen doen. Ik houd meer van het type hond dat toch nét iets meer een eigen mening heeft. Hoewel, er is een klein aantal borders dat ik zo mee naar huis zou nemen hoor. Daarnaast is het denk ik vooral ook een gevoelsdingetje. Als ik mezelf voorstel met een border denk ik toch al snel "nee". 
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
" Als je je iets minder verdiept had in het ras (tot nu toe) denk je dan dat je dezelfde keuze zou maken? " Arran & Aedon Hmm goede vraag, geen idee eigenlijk... Ik vind bijvoorbeeld de Hollandse Herder Langhaar ook wel erg leuk en als ik puur ras voor de Obedience zou willen kom je al snel terecht bij de Border Collies, maar dat ras past gewoon niet zo bij me. 
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
" Hahaha wat een leuke reactie!  Zijn er nog eventuele eigenschappen waar je misschien tegenop ziet? " Arran & Aedon Nee niet echt. Ik ben me bewust van hun oorsprong en aanleg. Een van mijn 2 corgi's heeft ook een ontzettend groot drijfinstinct en dat vind ik soms wel lastig. Maar doordat ze allebei gewoon goed luisteren is het meestal geen probleem.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
" Ja snap ik.  Wat leuk een Kelpie. Wel pittige hondjes van wat ik heb gehoord Zitten er niet best wel wat verschillen tussen de corgi  en de kelpie? " Arran & Aedon Jawel hoor! Maar het zijn beiden honden gefokt om zelfstandig te werken. Hebben een hoge will to please, zonder daar slaafs in te worden en dat is wat mij in beide rassen erg aanspreekt. Over het algemeen heeft de Kelpie een hoger energielevel, maar dat vind ik niet erg. Van iedereen die ik gesproken heb kreeg ik te horen dat het geen gemakkelijke honden zijn, maar als ik dan aangaf dat ik momenteel corgi's heb, kreeg ik steevast te horen "oh maar dan komt een kelpie ook wel goed" hahaha. 
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
Nee, het is zeker geen reden om er een pup bij te nemen. Mijn hondjes kunnen de trainingen en wedstrijden prima aan. Maar Clooney is ondertussen ook al 7 en ik wil tegen de tijd dat hij langzaam te oud wordt voor de sport graag een hondje erbij, zodat ik wel ook daarin actief kan blijven. Omdat ze nu allebei nog prima in vorm zijn en zeer graag trainen komt er ook pas over een paar jaar eentje bij. Ik wil mijn honden wel kunnen bieden wat ze nodig hebben en intensief trainen met 3 honden wordt toch wat veel. De reden om naar een ander ras te gaan kijken is wel hun kwetsbaarheid en het feit dat de échte werklust ook wel een beetje minder wordt in het ras.  Hierna komt er een Kelpie ;) Qua karakter toch ook wel wat vergelijkbaar met de corgi, alleen wel iets handiger gebouwd.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Raskeuze: hoe weet je het zeker?
Goede vraag! Hoe weet je het zeker? Ik ben voordat ik aan de Cardi begon op zoek gegaan naar rassen die mij aanspraken qua uiterlijk, karakter en formaat. Daar heb ik naastgelegd wat ik de hond zou kunnen bieden en zo uiteindelijk bij de Welsh Corgi uitgekomen. Toen nog kiezen tussen Pem en Cardi. Het feit dat de Cardi over het algemeen wat humoristischer is plus het feit dat ik ze qua uiterlijk ook mooier vindt heeft de knoop doen doorhakken. Toen ben ik contact op gaan nemen met verschillende fokkers en kennis gaan maken met het ras. Meteen bij de kennismaking was voor mij duidelijk dat dit het juiste ras was. Ze waren zooo leuk! In de toekomst komt er echter een ander ras bij; waarom? Vanwege het feit dat ik met mijn honden heel actief in de Obedience wedstrijdsport ben en ik de corgi dan toch kwetsbaar vindt. Zeker in de hogere klassen merk ik dat de bouw tegen zit(zeker bij Clooney omdat hij vrij fors gebouwd is). Hoewel de pup pas over een paar jaar komt heb ik verschillende fokkers en eigenaren van het ras gevraagd naar hun ervaringen en het karakter. Ook ben ik al met het ras kennis gaan maken. En omdat ik les geef op een hondenschool en actief ben op wedstrijden zie ik natuurlijk veel verschillende rassen en dat maakt het ook wel makkelijker om te weten of een bepaald ras je aanspreekt of niet. Overigens zal er hier altijd wel een cardi in huis zijn hoor! Heb mijn hart verloren aan dat ras. Dus helemaal zonder zou ik niet kunnen.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Corgi gedrag.
Klinkt als een hond die óf te veel energie heeft, óf behoorlijk overprikkeld is. Krijgt hij voldoende uitdaging en beweging? En krijgt hij ook voldoende rust(als in écht slapen)? Daarnaast zou ik juist wel trek en apporteer spelletjes met hem gaan doen, en hem gaan leren wisselen tussen 2 speeltjes(dus; ook als hij opgefokt is, moet hij luisteren). Het negeren van speeltjes, ook als je ermee rondzwaait en het op commando zetten van het wel mogen pakken van een speeltje. Een stukje impulscontrole. Wel belangrijk is dat je dit op een juiste manier aanleert, dus zoek daar eventueel hulp bij. Daarnaast zijn snuffelspelletjes altijd goed om weer wat rust in het koppie te krijgen.   Hoe corrigeren jullie hem? 
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Animal Event 2019!!!
" Klopt heb er een foto van gemaakt ik herkende namelijk het meisje die heeft bij de Jumper in Venlo gewerkt. Dus een tijdje mee staan te praten.  " Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Oh dat is wel heel toevallig!
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Animal Event 2019!!!
Ik kan helaas niet gaan, maar mijn hondjes zijn wel aanwezig! ;) (op een banner!)
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Medisch ID
Goed idee! Ik heb meteen ingevuld dat ik 2 honden heb en dat ze contact op moeten nemen met die en die. De app maakte er zelf een linkje van, dus ze hoeven alleen maar op de naam te klikken en dan kunnen ze bellen.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Nog heel even wachten...
Wat een schatje is Cupra <3 En hij is een klein beetje familie van mijn heren(papa Kieran is een halfbroer van Clooney en een oom  van Harley)  
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Naar de Chiropracter
Ik ben benieuwd wat ze gaat vinden!   De heren gaan minimaal 2x per jaar naar een osteopate. Ze hebben er echt heel veel baat bij. 
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Onze Welsh Cardigan Corgi Winston
Wat een leukerd is Winston! Waar komt hij vandaan?
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Wat voor honden hebben jullie?:)
  Clooney & Harley, Welsh Corgi Cardigans. Clooney wordt volgende maand 7 Harley wordt volgende maand 4. Met beiden train ik Obedience en lopen we ook wedstrijden en af en toe gaan we samen speuren.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Nog heel even wachten...
Superleuk! Geniet ervan!
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Dicht volgen
Harley had ook altijd de neiging om iets achter te lopen. Ik heb dit opgelost door als hij netjes volgde, mijn clickwoord te zeggen en dan in plaats van het voertje te geven, met het voertje(wel zodat hij het makkelijk kan pakken) naar voren te rennen. Hij moest zich dus inzetten om zijn voertje te bemachtigen, waardoor hij steeds beter zijn positie ging behouden, want dan kostte het hem minder moeite om zijn koekje te krijgen :)
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Welke wandelschoenen?
Lowa's, heb ik vanaf dag 1 meteen heerlijk op kunnen lopen. En ik krijg normaal nogal snel blaren van nieuwe schoenen.
honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks schreef in Pootjes afvegen op gras?
" Bij mij doen ze het ook wel eens zonder 'pee or poo', maar gewoon als ze ergens iets bijzonders ruiken en ook even een reactie willen geven. " Careana Hier ook, soms zelfs gepaard met hele grom en moppersessies haha
 

Vrienden van Zoë

honden foto van Ishahonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deekshonden foto van Simonehonden foto van love kyanhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van Crissy, Joey en Kiwihonden foto van demi en sam

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^