HondenPage baasje Lotte

Wat schreven de vrienden van Lotte op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Jeuk/irritatie hond
En vlooienallergie, je hoef maar een vlo te hebben en je hond heeft er last van...de dierenarts heeft dat geconstateerd, dan een goed vlooienmiddel aan je hond geven....zolang de allergie er is zal je hond er last van houden...wat olie over het voer is prima...vraag aan je dierenarts om een goed vlooienmiddel zodat tie vrij is van vlooien.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
Dan even kijken wat hij gaat doen, loopt hij achter mij (+ het balletje) aan of gaat hij toch liggen? Dat moet ik volgende week hem vertellen. Ben benieuwd  " Danielle Ja, benieuwd wat hij het interessants vindt: de bal of de hond  Succes!
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Overstap van brokken, supplementen nodig?
Ik denk dat het nuttig is om eerst te weten waar je hond niet tegen kan. Dan weet je welke voedingsstoffen je moet vermijden. Bij een gezonde hond zou ik zeggen: die hygienische omstandigheden maken niet zoveel uit, een hondenmaag kan wel wat hebben. Maar ik weet niet wat er bij jouw hond speelt, natuurlijk, waarom ie problemen krijgt van bepaalde voeding. Als je zelf z'n potje kookt: voeg dan niet alleen vlees toe, maar ook al es organen (hart, nieren, long...)
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
En heef de trainer je ook goeie tips kunnen geven om je hond te laten meelopen? Want dat wou je graag bereiken, dacht ik, dat je hem uit die positie kan halen zodat je niet steeds moet staan wachten?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Overstap van brokken, supplementen nodig?
En hond heeft compleet voer nodig, vlees bot en orgaan, tuurlijk kan je het zelf samenstellen, door spiervlees te kopen en orgaan maar ook botten, aangezien je hond dat niet goed verteerd zou ik toch naar een brok kijken....waar woon je dat er geen goede brok te koop is ?   Royalcanin is geen brok die ik zou aanbevelen maar het is ook geen slechte brok dat je hond daar van gaat mank lopen en ontstoken snuit en ogen krijgt...er is toch zeker een dierenarts in de buurt, hebben die geen goede brok in hun praktijk ? Je bent tijdelijk in nederland, mooi kan je een partij brokken meenemen .? Grote zakken zijn zeker lang houdbaar.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Insuline
Juist, bel daar je dierenarts voor, wij kunnen advies geven maar kan ook verkeerd advies zijn.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
Heerlijke update Monique, je hebt er naar uitgekeken naar deze Rox, en heel veel gewonnen, je hebt er een heerlijk maatje aan, zo te lezen een goed en zalig hondje, nu nog wat rebels maar als ze volwassen is weet ze je in te palmen, doet ze nu al, hahah.....heel goed hoe ze met de anderen honden omgaat, rustig blijven en zich terugtrekken als een hond aangeeft, hoepel op, goed karakter, en een hoop winst. En alles wat ze nu leert is zeker voor als ze volwassen is.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
Suzanne, weet je wat ik me nu opeens afvraag? Waarom jij eigenlijk niet voor een poolhond gekozen hebt? Die doen niks liever dan in discussie gaan met hun mens.    Hahahahaaaaaa! Grapje, hoor! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Dunne vacht
" Goedemiddag,  Onze labrador valt mij ineens op dat hij aan de binnenkant van zijn dijen, rondom zijn geslacht een behoorlijk dunne vacht heeft. Viel mij eerder niet op. Meer mensen waar dit gewoon is? Is het gewoon een dunnere (zomer) vacht? Of wordt hij ineens kaal en wellicht een DA inschakelen? Verder super mooie glanzende vacht en gezond. Hij is bijna 3 jaar.  " Max2020 Altijd wat minder haar om het geslacht, minder dan op rug en borst, verder super mooie glanzende vacht en gezond......dat zal de dierenarts dan ook beamen toch....de meeste honden met een langharige zware vacht zijn wat meer behaard maar bij de genitialen toch wat minder behaard....
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Ik moet eerlijk bekennen dat ik opzoek was naar een ras dat van nature redelijk gehoorzaam, erg actief, aanhankelijk, lief en sociaal is. Toen kwamen wij bij de zwitserse witte herder uit. Daar zijn we lang naar opzoek geweest, tot ik het nestje van onze pup tegen kwam. We waren verkocht eigenlijk en hebben meteen research gedaan naar de husky en toen de knoop doorgehakt. Maar wat een pit zit er in deze kruising inderdaad! Omdat het onze eerste eigen pup is merk ik wel dat ik de opvoeding een beetje heb onderschat. Ik heb t voor hem over hoor, maar wat een tijd en energie het kost had ik niet van te voren kunnen bedenken.. daar kom je gaande weg pas achter haha! En wat een eigenwijs karakter heeft die husky zeg, als je nee zegt probeert hij het alleen nog maar harder hahaha! Ashley Margey Naar mijn mening kan het zeker helpen om je bewust te zijn van rastypische eigenschappen bij de opvoeding. Bij een kruising is dat soms wat moeilijker, omdat er kenmerken van het ene ras nadrukkelijker kunnen doorwegen dan eigenschappen van het andere ras, het is zelden een evenwichtige 50-50 verdeling.  En naargelang ze uitgroeien tot volwassen individuen, kan er nog heel wat veranderen. Zwitserse herders zijn vaak gevoelige honden, Huskies kunnen dan weer zeer expressief zijn in het uiten van hun emoties. Dan trekken ze alle registers open om je te tonen hoe ze zich voelen. Tel die twee eigenschappen op en het kan wel es overweldigend overkomen. Maar in wezen is het dus niks meer dan een hond die jou laat weten hoe hij zich voelt. Je kan het dus ook als iets positiefs zien: hij maakt jou wat duidelijk, hij communiceert (vaak op niet mis te verstane manier, hahaha). Dus dan kan je er ook wat mee.    Alvast veel plezier gewenst met de kleine boef, en stel gewoon je vragen op het forum als je die hebt. Je filtert er zelf dan wel uit wat voor jullie van toepassing is. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond durft niet binnen komen
Maar ik hoop dat er misschien toch nog mensen tips hebben hiervoor zodat ze gewoon lekker binnen en buiten kan, dingen waar ik misschien nog niet aan gedacht heb. " Erika & Jetta Hier hebben ze bij regenweer ook slijkevoeten als ze uit de tuin komen. Ik heb achteraan een veranda (serre voor de nederlanders ), waar ik enkele grote handdoeken op de vloer uitspreid. Ze lopen over die handdoeken naar binnen en zo is het ergste vuil er vanzelf al af tegen dat ze in de keuken komen. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Het is overigens wel lastig dat je langs alle kanten verschillende dingen hoort van hoe je een pup hoort op te voeden of te behandelen.  Ashley Margey Dat kan zeker verwarrend overkomen, vooral als je zelf nog zoekende bent of soms wat onzeker en het erg graag 'juist' wil doen. Maar dat is het hele punt: het is pas 'juist' als het voor jullie (hond & mens) goed werkt.    De tips die er worden gegeven zijn ook niet meer dan tips. Vaak gebaseerd op eigen ervaringen. En ik kan je zeggen: hoe meer je zelf met dingen heb geworsteld, tegen muren bent gebotst en oplossingen hebt gezocht, hoe meer ervaring je opbouwt, hahaha. Ga er dus niet vanuit dat het bij mensen die tips geven allemaal perfect of makkelijk liep. Als ik voor mezelf spreek: voor m'n huidige honden heb ik 3 jachthonden gehad, daar had ik niet zo'n stel mee. Had ik op dat moment op het forum gezeten, had ik niet veel tips gehad om te delen. Maar nu ik deze twee duivelse draken heb opgevoed, is er een flink stapeltje van praktische ervaringen gegroeid, whahaha.     Laat het dus los dat je ergens aan moét beantwoorden. Bekijk voor jullie zelf wat jullie wensen, en vervolgens wat er bij je eigen hond werkt en wat niet. Neem ruim je tijd. Wat die heb je. Wat vandaag niet is, komt morgen wel goed. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond naar buiten
" Mijn hond vind het heerlijk om buiten te zijn. Helemaal prima natuurlijk. We hebben in de woonkamer een deur naar de tuin en daar gaat hij zitten als hij naar buiten wil. Als hij naar binnen wil gaat hij ook weer voor de deur zitten. Ik kan hem in de gaten houden als hij buiten is, want over de hele breedte hebben we een raam tot de grond. Soms gaat hij wel 5x in een kwartier naar buiten/binnen. Dat is natuurlijk best irritant. Vooral als ik probeer te werken aan de keukentafel, en hij wil continu naar buiten/binnen. In de zomer deed ik gewoon de deur open en kon hij er zelf gewoon in of uit lopen. Maar nu het kouder wordt, doe ik dat niet meer. De woonkamer wordt dan namelijk ook gelijk koud. Maar ik vind het natuurlijk wel storend als hij steeds naar buiten/binnen wil. Wat doen jullie? Laten jullie je hond naar buiten als hij naar buiten wil of kan ik hem beter aanleren dat hij vooral binnen moet blijven?   Overigens laat ik hem 5x per dag uit en doet hij nooit zijn behoefte in de tuin. Als hij voor de deur piept, is ook altijd omdat hij gewoon buiten wil zijn. Niet omdat hij zijn behoeften moet doen   " Danielle Hier ook graag buiten, mag hier, ik heb de deur op de haak staan zodat tie er net doorheen kan, en kattenstaarten voor de deur zodat het niet al te koud wordt binnen, ook in de winter.....en als het heel koud is heb ik voor de kattenstaarten nog een dik gordijn hangen, zodat de warmte redelijk binnen blijft en de hond toch naar buiten kan wanneer ze wilt en ook naar binnen, kleine aanpassing.    Alleen snachts is de deur potdicht.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in gladde korte vacht verzorging
Trimmers hebben geen fohn maar een waterblazer, daar krijgen de honden geen donshaar van....wij gebruiken hier dagelijks de waterblazer.   Huidschilvers, vooral in ruitijd, een beetje olie door het eten bijgeven.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Aaaaaaagh! Wat een moppie! Om op te eten! 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Wij hebben het beste met onze pup voor, dus niks is kwade wil! Gaat goed komen, bedankt! " Ashley Margey Zeker komt alles goed.  En geef jezelf ook wat ademruimte. Vaak willen mensen het té goed doen, waardoor ze onbewust te veel druk gaan zetten en stress creëren, terwijl dit helemaal niet hoeft. Opvoeden is een organisch iets: het groeit, het struikelt, het botst, het herpakt zich... Niet alleen de pup legt een hele weg af, ook jullie zelf. Da's het mooie van samenleven, het is geen eenrichtingsverkeer.  Veel plezier met de kleine knuffie. Uiteraard willen we nu heel graag fotootjes zien... 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onze puppy wil maar niet luisteren
Onze dagindeling is gestructureerd. We staan elke ochtend vroeg op om kort even met hem naar buiten te gaan, max 10 min. is ons verteld.  Koda gaat zelf continu over zijn grenzen heen, hij moet dus echt in de bench om rust te hebben en hij vindt de bench ook een fijne plek dus dit is geen probleem. We proberen er echt voor te zorgen dat hij +/- 20 uur slaapt.  Ashley Margey Tip 1: weg met de schema's!  Kijk naar de behoeften van de hond zelf. De ene pup slaapt veel, de andere helemaal niet. Er is niet zoiets als verplicht aantal uren slapen dat je moet behalen. Voor je de hond in huis haalde, zat de moederhond ook niet op een uurwerk te kijken hoelang haar pups sliepen of moest ze dit ook niet afdwingen door hen in een bench te steken. Hoe meer je de pup in een keurslijf wil stoppen, hoe baldadiger ie zal worden. Zeker de Husky-kant, haha.  Wil dat zeggen dat er geen regels mogen zijn? Natuurlijk wel. Maar alles op zijn tijd, en altijd met oog op de behoeften van de hond zelf. Dus neem eerst de tijd om elkaar beter te leren kennen. Alles vertrekt vanuit een goeie vertrouwensbasis. Kijk bij 'problemen' altijd naar het groter geheel. Bijvoorbeeld het happen en bijten: wat gaat eraan vooraf (opwindend spelletje? verveling? drukte?), hoe voelt de pup zich (gefrusteerd?, verveeld?, onrustig?). En van daaruit ga je denken wat je zelf kan veranderen (bijvoorbeeld korter spelletje, minder drukte, andere bezigheid),...   Veel lezen en info inwinnen, dat is prima, maar maak er geen vaststaande wetten van, niks staat in steen gebeiteld. Je zal gaandeweg merken: je beste leermeester is de hond zelf.   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hersenwerk voor honden
In het kader van mijn opleiding tot hondeninstructeur, moet ik een presentatie brengen omtrent hersenwerk voor honden. Vicky & Toby Misschien al een leuk uitgangspunt om te vertrekken van de verschillende ideeën achter 'hersenwerk'. Voor de ene betekent het dat de hond vanuit zichzelf leert 'out of the box' te denken en dus zelf oplossingen moet zoeken voor een probleem, zonder menselijke inmenging of sturing. Voor de ander is het meer een aanleren van trukjes, waarbij er spelregels (opgesteld door de mens) gevolgd moeten worden en het dus niét de bedoeling is dat de hond deze zelf verzint maar de hond een leiddraad volgt. Ik las hierover ooit es wat, hoe bij de eerste benadering (de vrijheid om uit zichzelf oplossingen te zoeken) delen van de hersenschors worden gestimuleerd en zich ontwikkelen, terwijl dit bij de tweede benadering (de uitgestippelde spelregels volgen) niet het geval is. Maar waar heb ik dat ook al weer gelezen... oeps!  Enfin, moest het je interesseren, is er vast wel meer info over te vinden als je er specifiek op gaat zoeken...    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Eerste loopsheid
Loopsheid duurt ongeveer drie weken kan zelfs iets langer duren, probeer dr toch wat af te leiden, lekker wandelen...wanneer ze wat onrustig is, een goed bot geven en laat haar dr gang maar gaan met het bot....   en de drang op een gooser kan ook nog mee spelen, goed aan de lijn houden en ga lekker op plekken wandelen waar ze nimmer geweest is, neem een andere route zo dat ze wat afgeleid is.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
" Het is juist vanuit mijn praktijk ervaring dat ik reageer. Het mooie is, dat het theoretisch te verklaren is. Zo komt het uiteindelijk samen " Suzanne en Luca Als er vanuit praktijkervaring wordt gereageerd, dan is het toch helemaal niet verwonderlijk dat een ander vanuit zijn/haar praktijkervaring het niet volgens die theorie kan verklaren? Waar bij de ene hond/situatie praktijk en theorie samenkomen, staan die bij een ander haaks op elkaar. Dat is toch niet erg? Dat maakt je eigen beleving er toch niet minder op?   
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Castreren? Ja of nee?
Maar normaliter zou ik hier zeker niet in meegaan en ik denk als ik er nu voor had gestaan, dat ik toch eerst de test had gedaan i.p.v. dubbel enten.   Bulleke Ja, zo hebben wij het hier gedaan. Omdat we veel reizen en er landen zijn die deze titerbepaling als invoereis stellen, hebben we de antilichamen laten testen in een erkend labo. Dat krijg je meteen een officieel document dat de rest van hun leven geldig is, zolang je in het vaccinatie-schema blijft. In België is dat gelukkig niet zo duur, kostte zo'n 50 euro. En is dus eenmalig.  Beide pups hadden meteen genoeg antistoffen, dus er hoefde niks dubbel ingeënt te worden. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in staartamputatie
Goed nieuws Melissa, voor jou ook een grote geruststelling dat het zo goed gaat, en wat snel dat er al haar begint te groeien, goed teken..morgen nog een controle, arts zal tevreden zijn.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Castreren? Ja of nee?
" Jawel, maar onze dierenarts herhaalt dit als ze ongeveer een halfjaar oud zijn... tijdens hun eerste jaar zou dit soms niet goed genoeg werken. Dat was althans zijn uitleg " BaasjeThor Hm, dat vind ik wel wat bedenkelijk. Omdat in een uitzonderlijk geval een inenting niet aanslaat, gaat ie standaard dan maar alle honden extra vaccineren?  Ik ben geen antivaxxer, en ik hou m'n honden zeker aan hun rabies-schema, maar nodeloos overvaccineren ben ik geen voorstander van. Als je zelf wil weten of je hond antilichamen heeft aangemaakt (dus of de vaccinatie werkt), kan je ook gewoon een bloedtest laten doen en dan weet je het meteen. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Liggen bij elke passerende hond
Als het duidelijk is, wat ik probeer te zeggen, waarom krijg ik dan steeds reacties terug eroverheen met vooral die diepe boodschap, dat ik het uit de boekjes heb en geen praktijk ervaring heb en dus dat het onzin is wat ik beweer?  Suzanne en Luca Misschien voel je reacties wat sneller verwijtend aan, vanwege eerdere ervaringen in andere topics? Maar ik lees in deze discussie niks geks... Theorie en praktijk zijn wel vaker verschillend, ik denk dat iedereen dit al wel es ondervonden heeft. Dat maakt theorie niet tot 'onzin' an sich, maar het kan wel totaal niet stroken met de praktijk en dus in praktijk 'zinloos' zijn, als in: je hebt er niets aan, het is niet toepasselijk.  En tenslotte gaat het bij de meeste topics niet over een theoretisch vraagstuk, maar over de praktijk, waarin een vraag wordt gesteld over het gedrag van een individu in een specifieke situatie.   Dus vanuit dat praktische standpunt, kunnen theorieën stompzinnig zijn, tuurlijk, waarom niet? Da's niet erg, toch?    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Wat is er aan de hand met Darko 2.0
De brok is goed die je aanhaalt, heb het erover met je dierenarts...ik ken de brok, is uitmuntend maar dan nog toch even overleggen, Merelbeke hebben zelf een brok vandaar dat ze die aanraden, maar overleg eerst...een mri uitvoeren is wel het laatste hoor, zeker kostbaar,  jammer dat de echo zo gedaan moest worden, en wel met een roesje, hier net een echo gehad, mocht er zelfs bijblijven, met mondkapje op....en zonder roesje, iedere keer een roesje is ook niet alles natuurlijk..ik hoop dat ze er achter gaan komen, je zit bij een goede kliniek.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Ez groomer
" Ja die ken ik. Ik was benieuwd naar ervaringen met deze. " Kees Met die kunststof bedoel je ? Dan zou ik toch wat meer voor meer tanden gaan...op de foto staan de tanden te ver uit elkaar...hier een hele zware vacht, vandaar dat ik de hark gebruikt die ik op de foto hebt staan...en je hoef maar heel licht door de vacht te gaan, geen druk op zetten is niets nodig zodat de bovenvacht niet beschadigd raakt.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Ez groomer
     De eerste links, die kan je gebruiken om de onderwol er uit te halen, maar alleen tijdens rui, anders niet...in iedere dierenwinkel te koop
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Ez groomer
Hark die je alleen tijdens rui gebruikt, en de onderwol er uit wilt halen...zal even een foto neerzetten.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Castreren? Ja of nee?
" Hallo iedereen, onze labrador pup Thor is inmiddels 7 maanden oud. Hij reed al heel snel tegen dingen op, van kleins af aan. Nooit heel lang of veel, maar wel regelmatig eens een keer. We hebben dit altijd proberen af te kappen. Momenteel hebben we ook alles weg genomen waarop hij dit deed. Hij is sowieso best wel een hevige hond. Als in: altijd ontzettend trekken en wild spelen met andere honden, heel enthousiast reageren op bezoek enzo. Verder doet hij het wel echt prima en bij ons is hij zeker niet zo druk. Morgen gaan we naar de dierenarts, controle en herhaling rabies. Hoe staan jullie tegenover castratie? Voor en nadelen? Ik weet dat de dierenarts dit morgen waarschijnlijk wil bespreken, maar ik heb zelf geen idee hoe ik er tegenover sta eigenlijk. Geen ervaring mee " BaasjeThor Rabies is drie jaar geldig, of je hond heeft geen rabies gehad ? Castreren, medisch tuurlijk, en het is ook en keuze van jezelf, laat eerst de hond volwassen worden, je hebt een labrador, twee jaar volwassen, grote kans dat het puber gedrag voorbij is.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Castreren? Ja of nee?
Morgen gaan we naar de dierenarts, controle en herhaling rabies. Hoe staan jullie tegenover castratie? Voor en nadelen? Ik weet dat de dierenarts dit morgen waarschijnlijk wil bespreken, maar ik heb zelf geen idee hoe ik er tegenover sta eigenlijk.  BaasjeThor Als je DA dit wil bespreken, kan je hem ook gewoon vragen wat zijn argumenten dan zijn, en zeggen dat je erover zal nadenken.  Ik zou sowieso wachten tot de hond volwassen is en dan bekijken of castratie ergens voor nodig is, of helemaal niet.   Los daarvan: herhaling van de rabiesvaccinatie op 7 maanden? Dat is toch volstrekt overbodig? 
 

Vrienden van Lotte

honden foto van Carine Bollenhonden foto van Leffe Saarlooswolfhondhonden foto van Moniquehonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van s@nt@honden foto van Ishahonden foto van Tom & Nanda Schuermans-Sielens (ILO van De Eysselhoeve)honden foto van roy_Chonden foto van Patriciahonden foto van Helenhonden foto van ons meutjehonden foto van Kirstenhonden foto van Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)honden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Eefje • Yunahonden foto van vaniahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van B met D&A†honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van L, K & Phonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van DIESELhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van Alaska's Finest!honden foto van -honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Hachihonden foto van Bonitahonden foto van Nachonden foto van Lisette en Roxhonden foto van SamojeedPolar&Arctichonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Kit en Sky honden foto van zeeuwsehonden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)honden foto van Aikohonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Johanna en Charlyhonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Jamil en Rooshonden foto van Sharnhonden foto van Suzetjehonden foto van Kimhonden foto van Tosca en ikhonden foto van Sofiahonden foto van Daantjehonden foto van Vito & Beba honden foto van jolandahonden foto van Kim

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^