HondenPage baasje Joella

Wat schreven de vrienden van Joella op het forum

honden page profiel DanielDaniel schreef in Zijn "vechthonden" nou echt zo slecht met andere honden?
In mijn nederige mening zijn het toch de mensen die aan de wortel van het probleem staan. Eerst zijn het de fokkers die met verkeerde honden fokken, en vervolgens de eigenaren die niet op een verantwoorde manier met de diertjes omgaan. Die heb je uiteraard met alle soorten honden, maar een pitbull zal iets meer schade aanrichten dan een teckel als het tot een bijtincident komt. 
honden page profiel DanielDaniel schreef in Opleiding Kynologisch Instructeur ervaringen
Het hangt heel erg van je voor kennis af. Ben je al thuis in de kynologie, heb je al ervaring met lesgeven en lessen maken en heb je al ervaring met het trainen van honden? Dan is het een eitje...
honden page profiel DanielDaniel schreef in Is Cesar Milan nou echt zo geweldig?
Het is voor ons als kijkers niet relevant wat hij doet en hoe dat werkt, maar of de mensen die met het zelfde probleem zitten dat ook kunnen om hun hond te helpen. Als je kritisch gaat kijken zul je tot geen andere conclusie kunnen komen dat het beeld wat afgegeven word (en wat mensen dus na gaan doen) slecht is. De technieken worden klakkeloos over genomen en toegepast in verkeerde situaties waar door gevaarlijke dingen kunnen ontstaan.  Veel mensen krijgen het idee dat het toepassen van een "hakkie" of het om hangen van een stroomband voor elk probleem de oplossing is.  In de praktijk missen de meeste mensen vaak het inzicht om problemen zelf aan te pakken zonder een blik van buitenaf.  Bij het programma wrd ook bijna elk probleem onder dominantie geschaard, en ook dit valt verkeerd bij het publiek. De mensen denken dat ze harder moeten zijn en de hond fysiek domineren. Terwijl het eigenlijk een kwestie van duidelijkheid, veiligheid en een simpel stukje leiderschap moet zijn.  Op deze manier raken mensen van de regen in de drup. Iedereen zou voor zich zelf moeten blijven denken en snappen dat geen enkele methode altijd werkt en daarbij aftasten wat wel werkt voor je eigen hond. Eventueel met een gedrags therapeut erbij.
honden page profiel DanielDaniel schreef in Waarom likt Bruno continue Jackey zijn anus?!!!
Over actieve anaal klieren?? Gokje hoor....
honden page profiel DanielDaniel schreef in Zijn er hier meer mensen met de kruising chihuahua x maltezer
Het proeft een beetje alsof het me kwalijk word genomen.... Ik heb die hond uit een opvang! Het fokken met een reden is in de eerste plaats mode of geld. Bij de meeste rassen staat de gezondheid op de 2e plaats. Iedere show fokker die zegt dat dat niet zo is liegt in mijn ogen.
honden page profiel DanielDaniel schreef in pluk en knip hondjes gezocht voor examen
Ik heb zowel een knip als een pluk hond, je mag ze allebij komen halen.
honden page profiel DanielDaniel schreef in Sam lijkt onrustig,nee is onrustig.
Vol in de pubertijd. Misschien dat het afzwakt als ze volwassen word.
honden page profiel DanielDaniel schreef in Is jullie hond ook zo sloom deze 'warme' periode?
Hier moeten ze juist geremd worden om ze te beschermen tegen de warmte.
honden page profiel DanielDaniel schreef in Vergelijking
De ene hond is makelijker dan de ander, hangt vooral van de baas af denk ik. En iedere hond heeft veel beweging nodig. De ene zal makelijker zonder veel beweging kunnen dan de ander. Hiervoor kan je kijken naar het soort hond en minder naar het ras. Herders honden is alle vormen, windhonden en vooral lopende jachthonden zullen een tikkie meer nodig hebben.
honden page profiel DanielDaniel schreef in Wat je kan bereiken in 3 maand, trots!
Niets is onmogelijk.... Ga zo door!
honden page profiel DanielDaniel schreef in Gezellig avondje groene ster
Mooie kiekjes!
honden page profiel DanielDaniel schreef in zindelijk maken
Koop een rol gras en leg die neer op de tegels met een absorberende onderlaag. Ik heb het een keer gezien bij iemand die alleen een balkon had en voor de paar weken dat het zindelijk maken duurt kan dat wel.
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in opgelet mensen echt ff kijken en delen zo veel mogelijk
@Lisah en Wodan het stond er niet bij helaas waar en welke gebieden heb het geheel zo gekopieerd en wilde het graag met jullie delen is zeker heel eng
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in opgelet mensen echt ff kijken en delen zo veel mogelijk
weet ik ook niet maar als deze gepakt zouden zijn zijn er toch meer mag het niet zeggen en wil het eigelijk ook niet , voor die mensen zit er toch blijkbaar handel in , zieke lui bahhhhh
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in opgelet mensen echt ff kijken en delen zo veel mogelijk
idd als het maar staart en poten heeft erg hoor , en heel zielig voor de honden
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in opgelet mensen echt ff kijken en delen zo veel mogelijk
ik kreeg deze op facebook en vond het hier ook wel voor de hondeneigenaren
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in opgelet mensen echt ff kijken en delen zo veel mogelijk
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/539237_3609606130761_457961946_n.jpg OPGELET !!! Deze `gasten` stelen in Europa honden voor hondengevechten. svp zoveel mogelijk delen. BEWARE !!! These `people` are steeling dogs all over Europe for dogfights. This has to stop. Share as much as possible !!!
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in pups
ohh spannend mooie foto´s hoor
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
Nee, daarvoor heb Jij een hond. Houd op met statements te maken over Waarom anderen iets doen of niet doen. Met bepalen Wat ze zouden doen in een situatie en wat niet. Je komt ontzettend onwetend over, want je zit er constant naast.  Je eigen beperkingen zijn niet de beperkingen van de wereld.Verrijk mij... Waarom heb jij een hond.  Je plaatst zelf anders ook al een paar dagen halve waarheden, maar omdat je het met mooie woordjes doet valt het je zelf misschien minder op. Het is geen exacte wetenschap. Breng het dan ook niet alsof jij alleen weet hoe het in elkaar steekt.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
Ik denk dat je het anders moet zien. Het doel is, van mijn kant, om de hond zo gelukkig mogelijk te houden, voor zo lang dat hij leeft. In die zin is er niks mis met de Nodige aanpassingen om binnen huidige maatschappelijke structuren te passen. Sterker nog, ik denk dat de hond daar dusdanig graag bijhoort, dat die aanpassingen niet eens tegen de voordelen voor de hond opwegen. Ik zou dat bijvoorbeeld niet doen met een Leeuw, of een Wolf, want dergelijk dier kan nooit gelukkig zijn in onze maatschappij.  Maar wanneer je honden dusdanig gaat houden (jij noemt het zo) "voor eigen gebruik" (wat ik een walgelijke manier van stellen vind, om dat maar even voorop te zeggen) dan schiet je zo enorm voorbij aan wat goed is voor de hond. Je kunt die twee dingen niet eens met elkaar vergelijken.  Het is inderdaad "hypocriet" als je het bekijkt vanuit aanpassingen doen aan de hond. Het is niet hypocriet als je een overkoepelende visie in gedachte houd, waarbij het welzijn van de hond voorop staat. Maar dat staat bij deze trainers en "Gebruikers" niet voorop. De hond moet tegen alle natuurlijke eigenschappen heen in conflict treden met anderen, bijten als wij dat willen, dan ook weer los laten als wij het genoeg vinden. "Volgen" op een manier die voor de hond compleet onnatuurlijk is en zo nog meer gekke, menselijke constructies. Het belang van de hond staat hierbij compleet achteraan, proberen we dan nog te rechtvaardigen met "die hond vind het leuk" of nog mooier "die hond heeft dat nodig"  Zo houden we het dan politiek correct ofzo? Heb je gelijk is, walgelijke kreet! Maar moet wel even hard gezegd worden om aan te geven dat het wel heel simpel zo is. Je hebt een hond voor jezelf. Dat je die dan gelukkig wil maken, wat een breed begrip is natuurlijk, is dan alleen maar goed. Maar nu zeggen we keer op keer hetzelfde en we komen er niet uit. Maar het welzijn van de hond komt zeker niet achter het welzijn van een militair ( politie kan ik niet voor spreken, maar zal vergelijkbaar zijn).
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
@ cheeky boomer; Ik zat in Afghanistan, maar een pot nat. En ik snap heel goed hoe belangrijk dat is. Daarom sta ik totaal niet achter de behandeling zoals die door de ts beschreven word. Maar wel achter de doctrine zoals die is vanuit de knpv! Ik train mijn eigen hond ook in de knpv en gewoon positief! @kai: hoe die mensen zijn heb ik niet tegen gesproken, alleen dat dat niet zo hoeft te zijn en lang niet altijd zo is. Bij die werkhonden zijn de manipulaties iets erger om wat ze moeten doen. Maar dat is bij elke vorm van een werkhond zo! En als je een hond natuurlijk wil houden kan je ze niet als hiisdier hebben. Als je je zelf schuldig maakt aan het hebben van een hond die je hebt aangepast voor eigen gebruik moet je niet zeuren op mensen die dat ook doen voor profecionele doeleinden.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
Als je zelf de berichten goed gelezen had zou je gezien hebben dat dat precies is waar ik ook naartoe gestuurd heb. En toch blijf ik ook bij wat ik gezegt heb. Een hond kan getraind worden als werkhonden zinder afgeranseld te worden. Maar ik plaats van de tunnelvisie van velen die niet bereid zijn open te denken zie ik het wel van beide kanten.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
@Teresa; 32 jaar verschil moet ook geen verschil maken. Alleen omdat je iets al heel lang doet betekend dat niet dat het goed is.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
@kai: voor de mogelijk heden die dat bied. Je doet het zelf ook met je huishondje om hem hanteerbaar te makn. In mindere maten misschien, maar toch... Als je dan niet hypocriet mee wil doen moet je geen hond nemen.
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in wat is wijsheid.
ik zou als ik jou was er ook voor gaan mijn man heeft ook een bepaalde moeilijke ziekte waar ik nu liever niet over vertel maar je doktoren bedoelen het zo dat je wel je beweging krijgt en dat is zeer positief ook de liefde die je krijgt van het beestje is overhoop toch ik wens je heel veel sterkte vanWitzenburg Hein
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef in Zalm
ik geef elke dag een lepel griekse yoghurt met een goede hand musli, ze doen er een moord voor ahahaha
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
Waar ik het over had was geen professionele honden geleider. Gewoon een burger die honden traint. Als je heel zwart wil kijkt is heel weinig van wat onze huis hondn doen nog natuurlijk.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
Ik wil alleen nog toevoegen aan mijn vorige berichten dat er hij weinig mensen zoveel spaken is van een intense band dan bij een geleider en z'n maatje. Al helemaal geen onbekende! Het feit dat je dat denkt geeft aan hoe weinig je hierover weet... je leest niet goed daniel, wat er staat is dat een hond zijn eigen roedel verdedigd als de band tussen hond en roedel uitmuntend is en er sprake is van volstrekt vertrouwen het feit dat een politehond iemand moet aanvallen op commando, terwijl die persoon op dat moment hoogst waarschijnlijk de geleider van de hond helemaal niet bedreigd wil zeggen dat het puur op commando gaat en tegen !!! de natuur van de hond in. terug ontopic: wat gezien is, is dagelijkse praktijk, en met welk doel precies? zo snel mogelijk een hond klaarstomen voor het examen en de verkoop filmen en op het internet zetten, moet je eens opletten of er reactie komt, dan wel, wedden? Ik persoonlijk vind het volstrekt onnatuurlijk wat politiehonden moeten doen, ipv de natuurlijke drang conflicten te vermijden wordt het gedrag kunstmatig omgekeerd. Ik weet ook wel dat deze honden wel veel kunnen betekenen en soms levensredden, maar dat maakt niet goed wat TS heeft gezien, en helaas is dat een dagelijkse praktijk (geworden)
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
En dan nu weer even on topic.... Danielle, heb je de beste man nog bezig gezien met zijn hond en toevallig een filmpje kunnen maken? Dan kan je er nog vrij weinig med denk ik. De politie doet er niet veel mee verwacht is. Je zou her wel naar se knpv kunnen sturen,  deze aanpak is niet de bedoeling!  Misschien dat hun de man iets van een represaille kunnen geven door hem niet op keuringen toe te laten bijvoorbeeld.
honden page profiel DanielDaniel schreef in politiehonden die geslagen worden??
is "goed verzorgd" dan het ijkpunt ?? of is : zoveel mogelijk tegemoet komen aan natuurlijk gedrag" het ijkpunt een hond kan veel betekenen, maar zal dat van nature binnen roedelverband doen naar buiten toe, zonder echte pure verbinding met de baas, is aangeleerd gedrag en afgedwongen gedrag, en er zijn maar heeeeel weinig honden die hun leven vrijwillig in de waagschaal zetten voor hun baas (daar is een zeer intense band voor nodig) laatstaan voor onbekende. wat ik zie, zijn vaak honden die helemaal geen natuurlijk gedrag meer tonen, maar hebben geleerd dat het buigen is of barsten, veel "barsten" alsnog, dat kan niet anders, maar wat daar van komt, denk ik niet dat je veel te zien krijgt (succesverhalen zijn leuker tenslotte tbv de mening van de gewone burger) wat ik lees is "dat de hond hard GEMAAKT' moet worden, dat maken zegt mij al genoeg, en ik zie dagelijks ook het resultaat van dat soort training, alle natuurlijk mooie subtiele geweldloze communicatie is genegeerd, wat overblijft is een hond die alleen maar bezig is zo te leven dat geweld uitblijft......... maar een therapiehond binnen eigen roedel, das is alleen maar prachtig Ik wil alleen nog toevoegen aan mijn vorige berichten dat er hij weinig mensen zoveel spaken is van een intense band dan bij een geleider en z'n maatje. Al helemaal geen onbekende! Het feit dat je dat denkt geeft aan hoe weinig je hierover weet...
 

Vrienden van Joella

honden foto van Natascha en bonohonden foto van Daniel

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^