HondenPage baasje Nac

Over Nac

honden foto van Nac Wij (Ik, Ed en onze 3 (puber-)zonen) zijn de trotse eigenaren van Bickel, een Maltezer reutje van ruim 11 jaar oud, Kyana, een Rhodesian Ridgeback teefje van ruim 3 jaar en Kibo, een Rhodesian Ridgeback ruim van 16 maanden). We hebben de afgelopen jaren veel narigheid met 2 andere pups meegemaakt, maar '3x is scheepsrecht' en een grotere schat als Kyana kunnen we ons niet voorstellen. Eerlijk gezegd dachten we dat ook m.b.t. onze Bickel ... v.w.b. je eigen honden heb je toch een blinde vlek :-).
Inmiddels hebben we Kibo erbij, niet gepland, maar o zo welkom en de beste keus die we ooit gemaakt hebben, een heerlijke hond!
Al met al genieten we ontzettend van onze honden!!

Krabbels aan Nac

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. schreef om 20 februari om 11:58
Dankjewel voor je compliment dat ik dat berichtje/reactie in Karin haar topic goed heb verwoord.
honden page profiel .. schreef om 19 januari om 17:44
Ook al met RR problemen gehad. Is geen leeftijd 5 maanden.Kan me voorstellen dat het een moeilijke beslissing was. Netjes van de fokker.De eerste fokker wilde het zusje van Lars aan ons geven maar dat wilden we niet, was hun hond. De andere fokker heeft de operatie betaald maar verder heb ik er geen goed woord voor over. Staat op mijn site het hoe en waarom. groetjes
honden page profiel .. schreef om 19 januari om 16:18
Dacht wel dat die vraag zou komen, het is andersom. Van een collie via een boxer ( wilde toen eigenlijk al een RR maar woonde in het buitenland ) naar 2 maal Ridgebacks. Mijn eerste kwam plotseling te overlijden aan een hartstilstand. Hij wed slechts twee jaar en was een echte goedzak. De tweede lag met 10 weken op de operatietafel, bleek een Dermoid sinus te hebben. Tweemaal ellende na elkaar.En ik wilde zo graag weer een collie, maar eigenlijk ook een RR. Werd de collie, twee uitersten . Herken dat van de kou/regen en kleedjes met cursussen typisch de RR !
honden page profiel .. schreef om 19 januari om 15:19
Mooie RR pup, zie dat ze alweer bijna 1 jaar is. Mooie honden. Heb er zelf-voor de collie- ook twee gehad. Blijf er een zwak voor houden.
honden page profiel NacNac schreef om 10 januari om 19:58
Ja ik gebruik ook de U-lead en ben er goed over te spreken. Nou succes hoor!
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 10 januari om 18:26
hihi maakt niet uit hoor, je krijgt ook geen reminder he van hondenpage als je een krabbel hebt, dat zou wel handig zijn. Gelukkig zijn we overgeplaatst naar een nieuwe cursus, waar ik gisteren SUPER veel heb geleerd. Deze man had ook een ridgeback thuis dus weet ook waar hij het over heeft gelukkig. Hij raadde ons trouwens wel een U-lead aan omdat als we Juno gemakkelijker kunnen houden je ook makkelijker het gedrag kan omvormen (dan kan je makkelijker een stap naar voren zetten en weer in de picture komen etc.). In het begin was ik tegen dat soort hulpmiddelen maar ik vertrouw deze man dus ga het waarschijnlijk toch proberen!
honden page profiel N & dogs N & dogs schreef om 10 januari om 15:12
Geen probleem hoor! Ik vergeet ook weleens te kijken haha. Ja ik hoorde altijd dat ridgebacks wel erg vervelend konden zijn als pubers. Gelukkig dat het bij jullie niet zo was. En inderdaad het ligt ook vaak aan de eigenaar. Mijn Hunter was een ontzettende vervelende puber en ik heb daar met bloed zweet en tranen een hele lieve knuffelige stafford van kunnen maken, ben ik erg trots op! Ze hebben helaas wel een slechte naam, maar ik heb mijn best gedaan om daar dus een uitzondering op te zijn, mijn staffs zijn enorm lief en kunnen goed met andere honden. Bedankt! Ja ik vind het gewoon vervelend als mensen zo reageren, maar gelukkig zijn er ook mensen zoals jij, ben ik erg blij mee ^^
honden page profiel N & dogs N & dogs schreef om 10 januari om 12:38
Oh wow, ik kijk net op je profiel en zie dat je een ridgeback hebt, super mooie honden vind ik dat! Kyana is echt een plaatje ^^ Mooie naam ook trouwens :)
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 03 januari om 12:08
haha bedankt voor je bemoedigende woorden dat het wel goedkomt. We zijn gisteren naar een nieuwe hondenschool gegaan waar we veel hoop hadden op hulp met zijn enthousiasme. Pfff, helaas was het niet wat ik had gehoopt. We stonden nu met 12 hondjes op een klein terrein en Juno werd helemaaaal overprikkeld. Naja we hebben wel weer wat tips van hier en het ridgeback forum waar we zelf weer mee aan de slag gaan.
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 01 januari om 21:35
Goedenavond!! Ik zag net dat jij ook 'actief' bent op het RR forum :) Grappig want ik dacht al; dat moet dezelfde NAC zijn als op het hondenforum.. hahah. RR forum is niet erg actief he!! Las wel ook dat jij wellicht mee gaat wandelen in Utrecht... is voor Juno misschien ook wel eens leuk, andere RR doerakken.
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 20 november om 22:00
bedankt voor je berichtje!! Ja ik heb me wel echt druk gemaakt om onze kleine grote man. Het is me allemaal gewoon wel vies tegen gevallen. Maar goed, het gaat vandaag alweer behoorlijk beter, alleen krijgt hij nu jeuk, dus probeert naar zijn hechtingen te happen. We houden nu zijn kop maar een beetje weg bij zijn kruis, maar hoop dat hij vannacht er ook af blijft. En anders moeten we maar wat vertrouwen hebben in dat gekke romper pakkie van hem :) Enne, ik kan me voorstellen dat je tegen de sterilisatie op ziet, zorg voor een goede dierenarts!! ;)
honden page profiel Rellende PubersRellende Pubersgoedgekeurde fokker schreef om 18 oktober om 20:34
Wie weet heb je over een paar jaartjes wel een of twee RR bij!!!
honden page profiel Rellende PubersRellende Pubersgoedgekeurde fokker schreef om 18 oktober om 17:43
Thx, ja zijn allemaal van mij! Heerlijk stel.
honden page profiel Irene Irene schreef om 02 mei om 15:30
Wat een leuke pup, wat is het voor 1?
honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor schreef om 15 april om 23:06
Heel mooie pup je Kiana ,en zoals ik al zei mooie naam ook . Je maltheser mag er ook nog zijn hoor voor haar ouderdom. Ziet er echt veel jonger uit ; Veel succes met je honden Groetjes Noella En Igor

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nac heeft 978 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Nac zeer positief gewaardeerd bij 74 waarderingen.

Berichten en online status
Nac was voor het laatst online 3 jaar, 7 maanden, 1 weken, 1 dagen, 7 uur, 33 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^