HondenPage baasje indy

Wat schreven de vrienden van indy op het forum

honden page profiel kaykay schreef in Even opnieuw voorstellen
Dank jullie voor de welkom berichtjes.  De dieren zijn ons alles (en onze kinderen nog wat meer natuurlijk haha).  We hebben hier 4 honden, momenteel 7 katten (kat gekregen die drachtig bleek dus lopen 2 mini monsters rond) 11 konijnen (lopen los op 650m2, dus ook de honden komen ze tegen) en helaas nog 1 schaap. (Ons andere schaap is vorige week vermoedelijk door de hitte overleden). En onze 2 valkparkieten niet te vergeten haha... hele beestenbende hier. 
honden page profiel kaykay schreef in Even opnieuw voorstellen
Het is alweer tijden geleden dat ik hier aanwezig was. Dus even opnieuw voorstellen lijkt me goed.    Ik ben Mariska, woonachtig in drenthe en trotse moeder van 3 kids in de leeftijd van 4 maanden tot 3,5 jaar.  Naast onze kids hebben wij 4 honden. Allereerst hebben we laika, Mechelse herder van 8,5 jaar. Als je haar ziet zou je eerder denken dat je naar een puppy kijkt. Zij werkt samen met mijn partner.  Dan hebben we onze kay(la). Mijn kanjer, kunnen lezen en schrijven met elkaar en zijn echte maatjes. We gaan voor elkaar door het vuur!  Verder hebben we bo, een enorme Mechelse herder teef die in training is voor het werk.  En als laatste hebben we onze blaze, een hyper de pieper clown tervueren van goed 1 jaar oud. Hij is onze knuffelknul en zo gek als een deur!    Voor degenen die mij nog “kennen” van eerder die weten dat we meer honden hadden, helaas hebben we onze jay vorig jaar oktober veel te jong in moeten laten slapen, 7 jaar heeft hij mogen worden, na een jaar strijden wou het niet meer.  Onze Andor had vorig jaar een nieuw thuis gevonden omdat hij zich hier totaal niet prettig voelde, hij is verhuist naar Frankrijk, helaas heeft hij maar 3 maand mogen genieten van zijn leven als God in Frankrijk want hij is daar door het hek geglipt en vrijwel direct aangereden en overleden. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
dankjewel.    ja dex is nu nog 6 maanden hij is nu bijna 7 maanden.      ik hoop inderdaad dat hij geen broodfok was okal lijkt het met zijn gezonde staat niet zo. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
nou ik wou zelf graag een husky hebben. alleen daar was nog twijfel over omdat het een moeilijk ras kan zijn. en dan ga je een beetje kijken op het internet. naar herplaatsers enzo. en toen kwam dex op mijn pad en ik was op slag verliefd. hij was ongeveer 11 weken dat ik hem kreeg. we zijn toen gaan kijken en ik was echt meteen verliefd op hem het waren aardige mensen en op zijn paspoort was hij hellemaal gezond. hij had al 2 baasjes gehad en ik wou hem wel het goude mandje geven. daardoor weet ik niet waar hij vandaan komt en wie de ouders zijn wat ik zelf erg jammer vind. ik ben ook bang dat het een broodfok pup is geweest omdat hij nog totaal niet zindelijk was ook niet krant zindelijk. maar ik zal er nooit achter komen denk ik.    kwa karakter heeft hij het koppige en vasthoudent van een husky ook het luiden met het blaffen en praten. en van de herder heeft hij dat hij wil leren en buiten gewoon goed luistert. met het uiterlijk vind ik dat het op allebei lijkt. misschien iets meer op een husky.    ik was dus niet van plan om zoon kruising aan te schaffen. maar hij kwam gewoon net op mijn pad terecht. en ik ben daar blij om geweest. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in R.i.p. jackson
woow wat erg. heel veel sterkte toegewenst. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
bedankt voor de reacties ik denk inderdaad dat het door de leeftijd komt en het husky ras.  ik weet niet of het aan het eten ligt. ik geef hem smolk puppybrokken. ik hoorde dat het goed is voor de vacht. alleen heb daar nog niet veel verstand van. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
hey ik was benieuwd of er hier nog meer kruising hebben van de Mechelse herder en husky. een beetje ervaringen delen enzo.   ik ben heel benieuwd.     gr sinsy en dex
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
Hey.   Ik had een vraagje. Ik heb hier in huis een mechelse herder x husky puber puppy van 7 maanden. Alleen hij verhaart sinds kort verschrikkelijk erg. En me vader word er gek van. Wat ik begrijp. Daarom was ik benieuwd of jullie weten wat een goeie kam is voor het verharen. Ik dacht mis hebben jullie ideën.      Alvast bedank gr. Sinsy en een pootje van dex 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Raad het ras - FCI
ik heb op het eerste gezicht ook geen idee.
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in hoe verwijder je forums
oh oke dank jullie wel ik vind het niet heel dringend ik zal wel wat reacties verwijderen ofzo xD
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in hoe verwijder je forums
weet iemand meschien hoe je forums verwijderd. ik weet trouwens niet of dit de plek is waar ik het moet plaatsen. vroeger heb ik veel dingen gemaakt waarvan ik denk wtf en ik heb het graag verwijderd. ik hoop dat iemand me kan helpen.
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Teckel puppy's vliegen uit ..
wooow wat een mooie schatjes van pups. en wat zijn ze gegroeid ik vind het prachtig om naar te kijken <3
honden page profiel kaykay schreef in wie heeft er een Nederlands ras?
Hier een Hollandse herder korthaar reu. Rest van de honden zijn belgjes.  
honden page profiel kaykay schreef in Mijn meisje
Gisteren maar even een keer weer een paar foto's gemaakt van mijn knappe dame. Ze is vandaag alweer 21 maand oud, tijd gaat snel.   Ze is echt geworden wat ik had gehoopt. Dametje met pit die enorm graag voor/met de baas bezig is. Zodra ze snapt wat er gevraagd word kan ze er direct geen genoeg meer van krijgen.   Gisteren na lang wachten eindelijk haar nieuwe halsband gekregen. Hadden deze zomer al gekeken voor de band, maar daarna er een beetje bij in geschoten. Nu wij echt met d'r aan de gang gaan qua trainen moest de nieuwe band er wel komen, vorige was te smal.   Zie hier de knappe dame met haar nieuwe bandje!  
honden page profiel kaykay schreef in Hollandse herder
Hier ook een hollandse herder.  Andor is een fijne hond, kan met veel mensen en dieren samen.  Als het nodig is staat hij er wel.    Andor heeft een zeer slechte start gehad, voor zijn eerste jaar meerdere keren aangevallen en dat heeft hem helaas gevormd.    Hij is enorm eigenwijs en wil soms ook echt zijn zin doordrammen. Waar ik bij de mechels soms 1x een eigenwijze blik krijg als ik ze roep komen ze daarna wel, andor zou er na 10x roepen nog vandoor gaan als dat hem beter uitkomt.  Hij is behoorlijk klein vergeleken met de mechels die we hebben,  ook kleiner dan mijn teefje maar dit zou zijn lijn zijn.  Bij de fokkers die hem kennen staat hij bekend als een heerlijk sociale en vrije reu.    Mijn persoonlijke mening, heb hem nu 4 jaar en zou hem echt niet kunnen missen maar ik zou niet nogmaals voor een hollandse gaan, niet uit showlijn. 
honden page profiel kaykay schreef in Mechelse herder pup?
Je moet echt voor jezelf kijken wat je wilt.  Opvoeding van de hond doet veel.  Wij hebben 3 mechelaars en 1 hollander en we verwachten ons eerste kindje. De hollander en 1 mechelaar van ons zouden prima na wat opvoeding met kinderen kunnen. De andere 2 zijn simpel gezegd veel te lomp. Ze bedoelen het goed maar met hun 40kg.. tja.    Het 1 baas hebben is ook maar net hoe je er zelf mee om gaat. Heb hier nu al tijden 1 van me vriend zitten, loop ik ermee luistert hij top.. maar loopt mijn vriend ermee luistert hij net zo goed. Wel alle commando's hetzelfde engaan het zelfde met de hond om. Mijn vriend kan ook net zo makkelijk met de 2 van mij weg wandelen.    De hollander zou rustiger moeten zijn lees ik hierboven. Heb er 1 met papieren en via de rasvereniging maar het isde eergste zenuwlijer die we hebben. Rustig op plaats liggen kan wel maar hij moet en zal alles zien wat er gebeurt.  Hij heeft nu een vast plekje buiten dat als het wat drukker is binnen dat hij buiten kan want hij word helemaal gek anders.  Conclusie het ligt allemaal niet zo zeer aan het ras maar vooral per individu is het verschillend. 
honden page profiel kaykay schreef in Kunnen jullie honden op commando eten,drinken,plassen,poepen? Me moeder wilt Minion leren op commando eten,drinken,plassen,poepen.
Hier ook commando's voor die dingen.  Oke water is er altijd en mogen ze ook altijd pakken. Maarze weten wel dat als ik zeg hup slokje dat ze dan nog even kunnen drinken en we daarna weg gaan of iets.    Plassen doen ze op commando en absoluut niet voor ik het gezegd heb. Vanaf het commando mogen ze wel vrij plassen tot ik weer zeg dat het klaar is. Dit omdat we door een woonwijk wandelen tot het plasstukje en iknheb er een hekel aan als een hond tegen mijn bosjes plast dus nee dat mogen mijn honden ook niet.    Voor het eten heb ik bij elke hond wat anders.  Weten ze precies wanneer het hun beurt is.  De 1 moet in het nachthok liggen en mag eten als ik zijn naam noem. Andor wacht een meter van zijn bak af tot ik zeg andor brokjes.    Kayla zeg ik kay brokjes. Benoem alles hier met naam. Niet elke hond loopt altijd los dus wil ook niet dat als ik vrij zeg dat ze allen gaan want dan ben ik me arm kwijt. Eerst de naam van de hond en dan een commando. Werkt hier top.    In de tuin plassen is hier overigens ook uit den boze. Hebben meerdere reuen die afwisselend in de tuin zijn en nee dat gestink hoef ik hier niet. 
honden page profiel kaykay schreef in Wanneer loops
Hier ook geen Labrador, maar qua formaat hond scheelt het niet alles. Kayla was op 14 maand voor het eerst loops. Gelukkig niks van al dat gedoe wat je soms hoort. Madam was gewoon de vrolijkheid haarzelf en ging niet op reuenjacht. Niks geen slome hond of wat dan ook, nee gewoon nog me hyper de pieper herdertje.   De hele loopsheid ging het goed, hebben zelf 3 reuen die compleet zijn. Alleen op dag 17 kreeg er eentje wel heel veel interesse. Dus standaard vanaf dag 12 niet direct aanhouden. Hier was het pas op dag 17 dat de reu echt interesse kreeg. De gehele loopsheid gewoon met reu en teef samen gelopen. Ontzettend goed opletten uiteraard en de grote reu niet meer samen mee genomen, simpel omdat ik die niet kan houden als hij wel wat wil. Alleen Andor en Kayla mochten nog samen lopen.   Geen gejammer of gepiep gehad gelukkig, zag er ontzettend tegenop tegen de loopsheid maar is me alles mee gevallen. Hier word geen enkele hond geholpen tenzij daar een medische noodzaak voor is. Het is alleen even extra goed opletten! En even een periode niet meer in het bos gelopen want hier zijn ze zo aso dan kan je schreeuwen wat je wil dat ze loops is, echt niet dat ze hun reuen terug roepen. Dus dan maar even helemaal niet het bos in.
honden page profiel kaykay schreef in Dagje te laat.. oeps
" jij bent ook jarig?  jullie allebei de hartelijkste felicitaties. maak er een mooie dag van. " willemijn, baasje van bamse .   Ik was gisteren inderdaad ook jarig. Heel toevallig zijn we beide van 8 juni alleen ik 19 jaar eerder haha. 
honden page profiel kaykay schreef in Dagje te laat.. oeps
Heb er gisteren zeker aan gedacht maar door drukte niet hier geschreven.  Mijn kanjertje en ik waren gisteren jarig. Dit was alweer onze 4de verjaardag die we samen mochten vieren.    Mijn grote vriendje andor alweer 4 jaar, wat gaat die tijd snel.    Vandaag vieren we zijn verjaardag maar met lekker verwennen want gisteren niet echt de tijd voor gehad.    knap ventje!  
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in verwijderd

 

Vrienden van indy

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van kayhonden foto van sinsy en Dex

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^