HondenPage baasje Elke en haar bende!

Wat schreven de vrienden van Elke en haar bende! op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in The end, of toch nog niet?
Met liefde laten gaan, heel veel sterkte.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Socialiseren met kinderen
Ligt aan je pup, is die vrij of  voorzichtig….kijk het goed aan, ik woon naast een cres en ging daar een paar keer in de week een half uurtje naar toe, kindjes tot vier jaar….ze is lief voor ieder kind, maar nogmaals kijk het aan….hoe gaat je pup met jouw kinderen om..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in The end, of toch nog niet?
Vandaag een fijne en troeteldag er van maken, het blijft altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen maar verder lijden besparen…..sterkte hoor..
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Je zou ipv visolie naar algenolie kunnen kijken.   En misschien is het mogelijk de ingredienten van de bioflexan apart te geven in de vegane versie en ze 1 voor 1 uit te proberen. Zelf kan ik n.l. ook niet tegen synthetische vit. C supplementen, wie weet is het de vit. C die voor problemen zorgt.   Edit: ik kwam toevallig ook deze nog tegen Ölmix & Barf-Öl: Gelenk Zauber - Bio-Futteröle (naftie.de je kan daar evt ook online een consult boeken om advies te vragen. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Ken het, heb Bams bed dan ook nooit weggedaan, ze slaapt erop, heb ze op elkaar gelegd, nou is ogin wel een echte bedhond maar direct erop…ze hadden altijd een eigen plekje…..ik vind het moeilijk om bij Ogin een pup te plaatsen, wil het niet meer meemaken dat als er een wegvalt er zo gerouwt wordt door de hond om een maatje, Ogin is vier jaar bij Bams  geweest als pup,  en nooit alleen geweest …..   het verlies is over bij Ogin, maar af en toe roep ik per ongeluk de naam , op de wandeling, Bams, en dan kijkt ze toch om zich heen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
" Dobry, dat gevoel heb ook, je eigen houding is erg belangrijk. Hoewel ik ook wel van een boek of podcast van Rob Veer begreep dat je niet te veel moet sleutelen aan techniek omdat een mens van nature rent op de manier die voor die persoon het meest efficiënt is. Ik heb toen ik een blessure had gehad gefilmd hoe ik liep (na al hersteld te zijn) en daardoor begreep ik beter wat er mis ging.   Hannah, zou dat kunnen dat je afwisselt tussen hardlopen en canicross? Want een combi van 2 keer in de wijk hardlopen en een keer canicross in het bos zou wel heel haalbaar zijn. Canitrailen klinkt ook leuk, leuke plannen voor de toekomst.  Ik begin sowieso met samen hardlopen want Bram moet eerst makkelijk mee kunnen lopen en mijn conditie moet weer iets verbeteren voor ik canicross ga proberen. Zo'n workshop is dan wel een goed idee. Wel een eind rijden helemaal naar Drenthe. Maar als ik het tuigje dan ook goed kan passen en in 1 keer de juiste koop is dat een extra voordeel.    Hoe doen jullie het met water meenemen? Voor mijzelf hou ik aan: minder dan een uur hardlopen, dan heb ik geen water nodig. In tropische omstandigheden natuurlijk wel maar ik ga niet hardlopen als het te warm is. Dan sta ik liever vroeg op. Maar zou dat ook gelden voor een hond?    Dit was na het lopen gisteren " Femke Ah leuke foto, hoe vond hij het? Meer dan veel langer dan een uur heb ik ook nooit gelopen, en ook nooit in erg warme temperaturen, dus ik had eigenlijk maar heel zelden water bij me, bovendien liepen we bijna altijd door bossen.   Qua niet teveel sleutelen aan je houding ben ik het wel mee eens, maar die kleinigheden schelen wel vind ik.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" Kan ze niet tegen, zit ook rund in. " Lola Okee, wat jammer..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Een optie voor , primeval gelatinaat ?    Ingredienten…..   De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid. Zonder afbreuk te doen aan de betekenis van glucosamine voor het kraakbeen, dient vermeld te worden dat Gelatinaat een bredere werking heeft in het lichaam dan glucosamine alleen. Glucosamine is naast chondroïtine, MSM zwavel, omega vetzuren, calcium, koper, magnesium en ijzer, één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het kraakbeen. Gelatinaat is echter tevens actief in het bot (botdichtheid en breuken), banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren; dus in feite in de gehele hond, met uitzondering van zijn spieren.   INGREDIËNTEN PRIMEVAL GELATINAAT   Samenstelling: Collageenhydrolysaat (rund) 99%, organische mineralen, aroma, collageen type II.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Hi iedereen, Omdat jullie zo mee geleefd hebben even een berichtje. Het huisje voor Toos gister was geweldig maar de klik met het al aanwezige hondje was er niet.  Wel zijn we tot inzichten gekomen mbt haar energie. Want zelfs na 1.5uur rennen in de paardenbak was ze naar een kwartier slapen weer ready to go. Oftewel ze heeft geen grens.  Dit heeft ons ook weer aan het denken gezet. Zijn wij echt zo’n slecht huisje? Of heeft ze t goed bij ons maar moeten we andere aanpassingen doen? Voor nu hebben we gekozen om Toosje bij ons te houden en gaan we kijken naar een hondeopvang voor bv 2 dagen per week.  We zijn er wel achter gekomen dat we eigenlijk een heel fijn plekje zijn voor onze hondjes. Soms is die bevestiging ook even goed.  Tot zover de update " Tessa Wauw, heel goed nieuws…je kan Toosje niet missen, en heus bij het ouder worden wordt Toos een rustiger hond, en wat ik van je lees, komt Toos helemaal niets te kort…en als het kan, 2 daagjes opvang, heb jij eventjes je handen vrij, niets mis mee hoor…
honden page profiel DobryDobry schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
Leuk topic, ik  volg   Zelf heb ik met mijn eerste hond Inga veel hardgelopen, ook met Lola, en met Jenna, helaas is Jenna nu echt te oud daarvoor. Ik vond het altijd fijn, dat contact zo samen, ze pikken snel op wat de bedoeling is. Lola moest ik altijd op de heenweg wel meepraten, maar op de terugweg was ze weer heel snel. Inga droeg altijd graag een zo groot mogelijke stok in haar bek mee en kon daar dan zo trots mee rondlopen. Jenna moest altijd aan de lijn blijven vanwege haar jachtinstinct, dus dat was even wennen om te leren dat het geen snuffeltijd is, en ze ook aan dezelfde kant moet blijven lopen, maar dat had ze al heel snel door. Ik heb bij het opbouwen niet echt schema`s aangehouden maar een route gekozen en die dan eerst verdeeld in stukjes en zo steeds uitgebreid totdat we de hele route in 1x konden lopen.   Ik ben geen echt natuurtalent, had ook best wel veel spierpijn, daarom deed ik ook altijd wat krachtsport daarbij en yoga, wat ik nog altijd doe,   ook had ik veel aan een boek dat heette "hardlopen doe je met je hele lichaam", zodat je voor jou de juiste houding bij het lopen krijgt, en zorgt voor zo min mogelijk weerstand. Dingen als, rechterschouder linkerheup naar voren e.d. ala Feldenkreis methode.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
.  Iemand hier in de buurt adviseerde en halti voor de winderige dagen. Maar ik heb daar geen ervaringen mee. En zou ook niet weten hoe ik daar mee moet trainen.         ———————.      Niet overwegen Irene , je hebt een fijn en goed tuigje.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Irene geen halti, als je hond een spurt neem met zo,n halti om is zijn nek gebroken, niet overwegen, het tuigje wat je hebt is veel beter, ik heb ook een grote zware  hond 75 kilo, en heb een y-tuigje gehad wat goed beviel, nu niet meer nodig ze is ouder en is niet meer rebels….en een blaadje af en toe laten vallen is toch anders dan dat die de wind in zijn Poepert voelt…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Ik zeg het een beetje verkeerd, wij mensen zien niet snel dat een hond rouwt …ik heb dat ook meegemaakt met ogin, dacht die is ziekies, ze had niets, arts advies was, ga wandelen op stukken gebieden waar Bams nooit geweest is, heb ik gedaan….en ook ik heb ogin de tijd gegeven….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kees'vriendjes
Mooie fotoos, Kees….en ja zo zonder zijn maatje en ook voor jou altijd verdrietig, en ook moeilijk.  Goed dat je gegaan bent….Paddy rouwt ook al zien we dat niet vaak bij een hond, maar jij kent Paddy als de beste en ziet dat wel degelijk, het gaat straks ook beter hoor met Paddy.  Geef het de tijd ook voor jezelf.
honden page profiel DobryDobry schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Misschien. Mijn hond leeft een heerlijk hondenleven ja. Ik zit nu in therapie en er is al 2x geopperd door de therapeute of ik denk dat ik autisme heb… vraag me af of ze me aan het concept proberen te laten wennen. Who knows… Misschien zijn mijn klachten gewoon iets apart staands, kan ook. Maar ik snap Tessa wel. Ik heb met mijn toen 2 jarige hond Remi op een Jack Russel kruising gepast voor 3 maanden van 10/11 jaar toen volgens mij… Dat was intens. Uiteindelijk kreeg ik haar zo ver genoegen te doen met iets minder, en Remi vond meer niet erg, maar waar mijn hond aan 1 wandeling genoeg had (en nog steeds heeft, wordt overigens wel in de tuin/berm uitgelaten voor plasjes), en voor de rest de hele tijd sliep, was die hond het daar niet mee eens. Die ging dan in het begin (voor ik meer ging wandelen) naast me zitten, staren, en piepen… en dat aan een stuk door… Mijn hond houdt uiteindelijk op als ik het negeer of haar corrigeer, maar die hond bleef doorgaan. En ergens snapte ik haar ook wel, ze was haar gepensioneerde baasjes gewend die uren met haar wandelen en haar met de fiets/camper overal mee naar toe nemen, maar het was dat de hondje genoegen nam met iets minder, en het maar tijdelijk was, en de hond al ouder was. Ik kan me voorstellen dat ze nog intenser was als een jongere hond, en ik zou dat ook niet getrokken hebben. Ik vond het toen al nogal wat, meer gaan wandelen, alleen om de hond stil te houden. Mijn eerste hond heb ik binnen een jaar herplaatst (ik dacht, ik typ het uit, werd wel erg lang, dus ik hou het even kort; ze jutte de honden van mijn ouders op met haar angst agressie, waarop een van hun honden een buurman tot bloedens toe beet, en zij wilden dat een van de honden weg moest; en ik besloot dat het dan mijn hond zou zijn). En na Remi komt er (even) geen hond meer. Remi heeft extreme verlatingsangst, en voor mijn gevoel helpt mij dat ook niet in mijn situatie (geen sociale contacten); want hoe kom ik makkelijk buiten de deur als ik eerst vanalles moet regelen voor de hond? En ik verdien nu maar minimaal, en daar gaat dan per maand ook nog een paar honderd vanaf voor de oppas. Minder geld nog weer voor een eigen hobby buitenshuis… Ach ja, ik heb het er voor over, maar ook mijn therapeut lijkt soms haar bedenkingen te hebben met hoeveel ik ‘opoffer’ voor de hond ‘ten koste’ van mezelf. En dan valt ze met haar verlatingsangst nog wel mee. Ik ben hartstikke blij dat ze een luie hond is voor de rest die goed uit kan slapen enzo. Ik weet niet of ik dat getrokken zou hebben, een hond zoals die oppashond, dus ik begrijp Tessa wel. Een droom voor de hond, betekent niet perse een droom voor de eigenaar, en soms is het dan niet alleen kijken wat het beste is voor de hond, maar ook of meer voor de eigenaar. Bij mij is het nu zo dat ik de negatieve consequenties voor mijn portemonnee en sociale leven nog wel trek. Of dat zo gaat blijven… bijvoorbeeld mocht de opvang plekken die ik nu heb er mee gaan stoppen en ik niets nieuws kan vinden… maar dat zijn zorgen voor de toekomst  het waren even zorgen vorig jaar toen ik begon met mijn stage, ik was toen even bang dat ik haar zou moeten herplaatsen, maar voor nu kan ze nog altijd bij de 2 vaste plekjes terecht (al is het er nu meer 1 geworden nu mijn stageplek me geen vaste dagen meer ‘geven’ en ik maar 2 weken van tevoren mijn rooster weet&hellip.   Moet er nu bij dit verhaal gejuicht worden over hoeveel ik opoffer voor de hond en wat voor een luizen leven ze heeft, of achter de oren gekrabd worden hoeveel het ‘ten koste’ van mij gaat? Als het bij Tessa teveel ten koste van haarzelf gaat… dan is herplaatsen beter, hoe ‘mooi’ (thuis en lichamelijk in staat tot wandelen) haar situatie ook lijkt voor een hond, als je er aan onderdoor gaat…    Edit/wijziging: Oeps, mijn verhaal te lang gemaakt en ondertussen is er vanalles gepost nog in het topic  De laatste post die ik zag voor ik begon met typen was die van Loesje    Ik hoop dat die plek de droomplek gaat zijn voor jouw Toosje!   " D Als het teveel ten koste van een mens gaat, zal hoe verdrietig ook, inderdaad voor herplaatsing gekozen moeten worden, want dat kan nooit de bedoeling zijn. Bij Tessa haar verhaal kreeg ik de indruk dat Tessa zich zorgen maakte of de hond wel genoeg uitdaging en beweging krijgt bij haar, en al langer, want ze had daar als eens een topic over aangemaakt. En al die stress van zorgen, zorgt ook voor vermoeidheid, als ze dat los kon laten en minder eisen aan zichzelf zou stellen, zou dat al een hoop schelen qua vermoeidheid. Ik wilde haar wat dat betreft even een hart onder de riem steken, dat ze het toch eigenlijk maar mooi voor elkaar gekregen heeft dat de hond meer krijgt dan menig andere hond.  Maar dat was mijn indruk, ik ken de werkelijke situatie natuurlijk niet.    In elk geval hoop ik ook dat de hond een leuk leven krijgt bij de nieuwe mensen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Je hoeft je niet te verdedigen, als je denkt dat Toos het daar beter heeft, qua beweging is het natuurlijk prima.   Ik hoop wel dat de mensen haar net zoveel aan geborgenheid en liefde kunnen geven. En in elk geval niet met een halti gaan uitlaten. Ik denk zelfs dat dit mee kan dragen aan zoveel extra aan stress, dat dit ver kan doorwerken, dit zou ik hen toch nog proberen duidelijk te maken.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Mijn indruk: de hond wordt uitgelaten, tenminste 1 lange wandeling per dag, heeft de beschikking over een tuin, krijgt hersenwerk, hoeft nooit alleen te blijven, er wordt zielsveel van haar gehouden. Menig hond zou daar jaloers op zijn. Er zijn zoveel prachtige engergieke honden die de hele dan in een hok zitten, in een asiel zitten.   Is de stress dat je denkt niet goed genoeg voor haar te zijn niet ook een oorzaak voor weinig energie?   Ik vind dat je hond een gouden mandje heeft en zie eerlijk gezegd geen reden tot herplaatsing.    Desnoods zou je misschien iemand kunnen zoeken die een leuke sport met de hond wil gaan doen, of nog een extra lange wandeling per dag, of enkele dagen per week.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Tessa je doet best een hoop voor Toos, alleen zou het fijn zijn als er iemand op de dag een hele lange wandeling extra met dr maakt, heb jij je handen vrij, en dat mag en kan best zo,n drie x in de week, er zijn veel ouderen die graag wandelen en dan het leuk vinden om een hond mee te nemen…..aan de lijn, briefjes neerhangen bij de supermarkt, dierenarts, dierenwinkel en dan afspraken maken…dan heb jij een gerust gevoel, je geeft aan dat je veel van Toos houd en dat Toos een lieverd is, nou die wil je toch niet wegdoen he… 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Bedankt voor jullie reacties! Heb ik idd ook aan zitten denken qua oppas enz. Financieel is dat misschien niet helemaal haalbaar maar misschien dat we hier en daar nog wat kunnen schrappen. Is jullie ervaring met honden opvang goed? Ik ben altijd zo bang dat ze daar aangevallen worden, hoor altijd nare verhalen erover. Maar misschien hoor je de goede verhalen niet.  " Tessa Je zou ook eens kunnen navragen of iemand de hond mee wil nemen op een wandeling, dat zijn dan niet zoveel kosten als een dagopvang, en heeft Toosje lekker haar energie kwijt geraakt….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Herplaatsen Toos ?     Jullie hebben Toos toch al wat jaartjes, twee als ik het goed heb, mei 2021, kwam ze bij jullie toch ? Als het even tegen zit wat altijd kan, is het geen reden toch voor een herplaatsing ? Als je het even te veel vind, kijk dan eens naar een dagopvang zodat ze twee daagjes in de week er naar toe kan en heb jij je handen even vrij, is dat misschien een optie voor je ?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Gelukkig staat er niet altijd een stormachtige wind, maar wat je over komen is is naar en vervelend en gevaarlijk, er zijn zeker sterke ontsnappingstuigjes te koop, kijk daar eens naar…..
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Sliplijn gehoorzaamheid
Een lijn nemen met ringetje aan het handvat dan kan je de lijn vast klikken met de musketon aan het ringetje zo kan deze niet vallen 
honden page profiel DobryDobry schreef in PAWdventures van Tess | 2 jaar oud!
Alweer 2 jaar is mooie Tess, van harte gefeliciteerd nog!   Wat een uitstraling daar op die foto
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Aankopen voor de hond
Ik wacht nog even op bol.com, had deze al een mail gestuurd….denk er over na…Maylo…ook die van jou zien er prachtig uit.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in PAWdventures van Tess | 2 jaar oud!
Van harte gefeliciteerd, twee jaar alweer, nog heel veel fijne jaren saampjes.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Indy vereeuwigd op papier.
" Bedankt iedereen.Ja,geschilderd van een foto.Toen we met Indy in Cadzand waren. " Eggermont Katelijne Nou vind het wel heel erg knap zeg….je hebt talent…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Indy vereeuwigd op papier.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Indy vereeuwigd op papier.
Heb je deze geschilderd? Prachtig….  Verdrietig toch altijd en zo,n groot gemis….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Aankopen voor de hond
  Kleur en omvang is uitmuntend 80 cm! , maar te smal voor dr en deze glijd niet goed….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Aankopen voor de hond
Danielle, heb van jou al eens een halsband met lijn gehad, heb je voor Bams gemaakt, voor Ogin zit deze niet prettig, te dikke vacht rond dr nek, bij bol.com is de binnenkant een glijdende stof….     Deze heb jij voor Bams gemaakt…..
 

Vrienden van Elke en haar bende!

honden foto van judithhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van s@nt@honden foto van Chonden foto van Mathildehonden foto van •• Ellun en Evi ••honden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van MYRIAMhonden foto van team Shadowhonden foto van Taiko & Kiya Thalassahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Ina en Borishonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van simba en perrahonden foto van annemieke&nakhonden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoroshonden foto van Shawna & Nalahonden foto van Marlies met Frøyahonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van zwaantje1985honden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Tinaa.honden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Marianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van esther honden foto van Floortje Faunhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Thea & het viertalhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Jessie en Eli honden foto van luthonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Claudiahonden foto van Sharihonden foto van Sabine en Mini Max honden foto van Rhonahonden foto van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†honden foto van patricia & sennahonden foto van Anja, Lizzie† en Lunahonden foto van Elainehonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Danny,Bella en Spoekihonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Ines&Lunahonden foto van Ryannehonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van isabel en perrohonden foto van Jennifer & Roxyhonden foto van Ess en Balliehonden foto van Chantalhonden foto van ~honden foto van jessica wintenhonden foto van Noella en Igorhonden foto van peggyhonden foto van Jengohonden foto van Marianhonden foto van Ranihonden foto van Wendyhonden foto van Sandrahonden foto van Ingehonden foto van Butch&Bellahonden foto van Laura & Bo!honden foto van Mandy - Snoopy en Daisyhonden foto van MILOhonden foto van Brenda, Kibo & Charlotte honden foto van ashlyhonden foto van De Redderhonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Anihonden foto van mabelhonden foto van jaelhonden foto van Charliehonden foto van Lisette en Roxhonden foto van Roos & Piphonden foto van Lottehonden foto van Dimkahonden foto van Jackey & Brunohonden foto van Dy-Annhonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Sheltieduo_honden foto van Daantjehonden foto van Emely, Bently's baasjehonden foto van geenhonden foto van Delphine, Mila en Dieselhonden foto van Josephine & Flynnhonden foto van lindebloesemhonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Shirley en Jillzhonden foto van Shana De Cubber honden foto van Toby

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^